-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
επιτελους ενεργοποιηθηκε η dsl!!!!!!Αυτα ειναι!!!!!!
Πήγαινε κι εδώ να πανηγυρίσεις: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13555
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
επιτελους ενεργοποιηθηκε η dsl!!!!!!
Αυτα ειναι!!!!!!
Κοίτα χαρά!
Αμεεεεεεεεεε!!!!!!!! Τελειωσε και η εξεταστικη!!!! Ολα πανε πανεμορφα!!!!!!
-
εαν επιτρεπετε ποσο πληρωνεις για την γραμμη dsl και για την εγκατασταση funis?
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εαν επιτρεπετε ποσο πληρωνεις για την γραμμη dsl και για την εγκατασταση funis?δεν επιτρεπεται!
χεχεχεχεχε
Πηρα το OnDsl Kit της OTENET! Ειχε προσφορα, καμια 100αρα (με ΦΠΑ) για εξοπλισμο κ 4 μηνες κ οι υπόλοιποι μηνες 17,4 ευρωπουλα για 384 ταχυτητα. Εγκατασταση ειναι απλουστατη, μονη μου την εκανα (φαντασου... )
-
-
Σωστα, ειμαστε οφτοπικ...
... ειναι μερα!
-
ζητω συγγνωμη απο τους μοντερέϊτορς.
θα το τσικνισετε αυριο? :svoeat:
Μπααααα! [kouk]
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
επιτελους ενεργοποιηθηκε η dsl!!!!!!Αυτα ειναι!!!!!!
Άντε να βρούμε ησυχία τώρα! Όλη μέρα στο net θα είναι!
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
κάντε της ένα ban ρε κάποιος να πούμε
καθόλου σεβασμός στον πόνο του άλλου
ουστ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
κάντε της ένα ban ρε κάποιος να πούμε
καθόλου σεβασμός στον πόνο του άλλου
ουσττελειωσα και εγω σημερα την εξεταστικη και απο αυριο αρχιζω μαθηματα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πηρα το OnDsl Kit της OTENET! Ειχε προσφορα, καμια 100αρα (με ΦΠΑ) για εξοπλισμο κ 4 μηνες κ οι υπόλοιποι μηνες 17,4 ευρωπουλα για 384 ταχυτητα. Εγκατασταση ειναι απλουστατη, μονη μου την εκανα (φαντασου... )Ωχ, ζήτω που καήκαμε, Cosmopolitan θα το κάνει το Forum..
-
Ώρα που είναι, πεινάει κανείς σας;;; Εγώ πεθαίνω στην πείνα και μου έχει μυρίσει κανένα γεμιστό μπιφτέκι πίτα ή έστω κανένα κοψίδι... Αλλά που να τρέχω τώρα;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ώρα που είναι, πεινάει κανείς σας;;; Εγώ πεθαίνω στην πείνα και μου έχει μυρίσει κανένα γεμιστό μπιφτέκι πίτα ή έστω κανένα κοψίδι... Αλλά που να τρέχω τώρα;HELLOOOOO! DELIVERY!!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ώρα που είναι, πεινάει κανείς σας;;; Εγώ πεθαίνω στην πείνα και μου έχει μυρίσει κανένα γεμιστό μπιφτέκι πίτα ή έστω κανένα κοψίδι... Αλλά που να τρέχω τώρα;
HELLOOOOO! DELIVERY!!!!!
Οι ντελιβεράδες βλέπουν το ματς
-
Αααχ, δυστυχώς εδώ δεν έρχεται delivery...
-
Δε μένεις μεσα στο Ηράκλειο;
Πίστευα οτι αφού έχουμε ακόμα κι εδώ, θα υπάρχει παντού! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πίστευα οτι αφού έχουμε ακόμα κι εδώ, θα υπάρχει παντού!Ασε, κωλοκατάσταση! Μένω περίπου 7χλμ απ' το Ηράκλειο. Το delivery τα φέρνει μέχρι περίπου 3 χλμ από εδώ και μιλάς μαζί του και πας να τα πάρεις απ' το σημείο συνάντησης... Σκηνή από μαφιόζικη ταινία το έχουμε κάνει... Ξενερώνω και δεν παραγγέλνω!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πίστευα οτι αφού έχουμε ακόμα κι εδώ, θα υπάρχει παντού!Ασε, κωλοκατάσταση! Μένω περίπου 7χλμ απ' το Ηράκλειο. Το delivery τα φέρνει μέχρι περίπου 3 χλμ από εδώ και μιλάς μαζί του και πας να τα πάρεις απ' το σημείο συνάντησης... Σκηνή από μαφιόζικη ταινία το έχουμε κάνει... Ξενερώνω και δεν παραγγέλνω!
-Έλα, ο Μήτσος;
-Ναι
-Έχω το πράμα.. είναι ζεστό.. Να είσαι στισ 8 στο τάδε σημείο... Θα είμαι σε ΚΤΜ.. Έλα μόνος και.....μην αργίσεις!! -
Πότε θα τελειώσει αυτή η ρημάδα η εξεταστική;;;;;;;;;;;
Δεν αντέχω άλλο!
#%$^%#%*&^$^#
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]