-
ωχ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και γω εχω καλες αναμνησεις απο το βελγιο...Tι να πώ και' γω που έμενα για 4 χρόνια εκεί; Ειδικά την τελευταία χρονιά ήταν απίστευτα...
-
εγω παντος δεν εχω παει ποτε Βελγιο.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εγω παντος δεν εχω παει ποτε Βελγιο.ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην πάς με κοπέλα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην πάς με κοπέλα...
Γιατί;;; Ειδικά οι Βρυξέλλες, δεν έχουν σχεδόν ΟΥΤΕ ΜΙΑ καλή γκόμενα... Γιατί να μην πάει με κοπέλα; Να μου έλεγες στο Άμστερνταμ, να συμφωνήσω... Αλλά Βέλγιο;;; Βρυξέλλες;;; Με πιο πολλά gay bar απ' ότι τα κανονικά; Εμείς, ΕΥΤΥΧΩΣ που είχαμε κοπέλες μαζί μας και δεν μπήκαμε ΟΥΤΕ κατά λάθος σε κανένα τέτοιο μπαρ (δεν μας άφηναν)... Θα τον είχαμε φάει χωρίς να το καταλάβουμε...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εμείς, ΕΥΤΥΧΩΣ που είχαμε κοπέλες μαζί μας και δεν μπήκαμε ΟΥΤΕ κατά λάθος σε κανένα τέτοιο μπαρ (δεν μας άφηναν)... Θα τον είχαμε φάει χωρίς να το καταλάβουμε... -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Εμείς, ΕΥΤΥΧΩΣ που είχαμε κοπέλες μαζί μας και δεν μπήκαμε ΟΥΤΕ κατά λάθος σε κανένα τέτοιο μπαρ (δεν μας άφηναν)... Θα τον είχαμε φάει χωρίς να το καταλάβουμε...
Γελάει τούτος... Καλά, πήγαινε σε πόρτα club που φαίνεται οκ, να ανοίγει χοντρούλης καραφλός τυπάκος, να χαμογελάει μόλις βλέπει εμάς και να ξενερώνει και να λέει 'No ladies' μόλις βλέπει τις κοπέλες... Και μετά έλα εδώ να γελάσεις!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γιατί;;; Ειδικά οι Βρυξέλλες, δεν έχουν σχεδόν ΟΥΤΕ ΜΙΑ καλή γκόμενα... Γιατί να μην πάει με κοπέλα; Να μου έλεγες στο Άμστερνταμ, να συμφωνήσω... Αλλά Βέλγιο;;; Βρυξέλλες;;; Με πιο πολλά gay bar απ' ότι τα κανονικά; Εμείς, ΕΥΤΥΧΩΣ που είχαμε κοπέλες μαζί μας και δεν μπήκαμε ΟΥΤΕ κατά λάθος σε κανένα τέτοιο μπαρ (δεν μας άφηναν)... Θα τον είχαμε φάει χωρίς να το καταλάβουμε...
Διάβασε παραπάνω... 2 στα 3 ζευγάρια που πηγαμε βελγιο χωρίσαμε.... Δεν είπα οτι έχει κοπέλες καλές...
Ξαναδιατυπώνω! ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ
-
Διάβασε παραπάνω... 2 στα 3 ζευγάρια που πηγαμε βελγιο χωρίσαμε.... Δεν είπα οτι έχει κοπέλες καλές...
Ξαναδιατυπώνω! ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ
Ααα, τώρα σε έπιασα φίλε μου... Εκτός λοιπόν αν επιθυμεί να τη στείλει, ε;
-
Ακριβώς...
Εντάξει πλάκα κάνω.. Δεν είμαι προληπτικός απλά προσπαθώ να διακωμωδίσω λίγο την κατάσταση...
-
Πότε λέμε κάποιον αλκοολικό;;
-
Πότε λέμε κάποιον αλκοολικό;;???????
-
Ξέσπασμα σόρρυ.
Εϊναι νωρίς ακόμα για να γράψω εδω ε;;
-
Ξέσπασμα σόρρυ.Εϊναι νωρίς ακόμα για να γράψω εδω ε;;
Όχι βρε, εγώ περίμενα ότι είναι κάποιο αστείο και ανυπομονούσα για την απάντηση!!!
-
Πότε λέμε κάποιον αλκοολικό;;Όταν πίνει επειδή έχει πάθει εξάρτηση και όχι επειδή θέλει να πιεί.. (κατάλαβες τι εννοώ? εγώ πάντως δυσκολεύομαι.. )
-
Πότε λέμε κάποιον αλκοολικό;;Αλκοολισμός = χρόνια διαταραχή συμπεριφοράς, που εκδηλώνεται με επαναλαμβανόμενη λήψη οινοπνευματωδών ποτών σε ποσότητα ασύμβατη με τις διαιτητικές συνθήκες και τα παραδεκτά όρια του κοινωνικού περιβάλλοντος και που σε κάποιο βαθμό επηρεάζει την υγεία του χρήστη ή και την επαγγελματική και κοινωνική του λειτουργικότητα.
Σε καλύψα;
Τελευταίο βράδυ της εξεταστικής.... Αύριο μεσημέρι δίνω προφορικά το τελευταίο μάθημα. Δεν έχω κουράγιο ούτε για επανάληψη!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πότε λέμε κάποιον αλκοολικό;;
Αλκοολισμός = χρόνια διαταραχή συμπεριφοράς, που εκδηλώνεται με επαναλαμβανόμενη λήψη οινοπνευματωδών ποτών σε ποσότητα ασύμβατη με τις διαιτητικές συνθήκες και τα παραδεκτά όρια του κοινωνικού περιβάλλοντος και που σε κάποιο βαθμό επηρεάζει την υγεία του χρήστη ή και την επαγγελματική και κοινωνική του λειτουργικότητα.
Σε καλύψα;
Τελευταίο βράδυ της εξεταστικής.... Αύριο μεσημέρι δίνω προφορικά το τελευταίο μάθημα. Δεν έχω κουράγιο ούτε για επανάληψη!
thanks.. καλή επιτυχία αυριο
-
Χτες το βράδυ ξύπνησα στις 2:30 περίπου, σηκώθηκα απ' το κρεβάτι μου, το μάτι γαρίδα...
Έκανα 2 σαντουιτσάκια, είχε και Ρόκυ εκείνη τη στιγμή, άραξα το είδα, έφαγα, σκέφτηκα να βάλω και μία Ursus αλλά δεν θα ερχόμουν στο γραφείο σήμερα... Μετά σκέφτηκα να ανοίξω γαριδάκια, αλλά λέω το μάμησα, οπότε άστο... Είχε τελειώσει και ο Ρόκυ, πήγα μετά για ύπνο πάλι...
Iced Earth, Melancholy στο iPod, να κρατάει και τους ενοχλητικούς ήχους του γραφείου μακριά...
-
thanks.. καλή επιτυχία αυριο
Θενξ!
Αυτό το γ@μημένο άγχος των προφορικών δεν αντέχεται με τίποτα!
-
ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ PCCCC
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]