-
Λογικό...Σπόνσορας είναι ότι γουστάρει κάνει
-
Θεωρητικά πάντως, είναι προτέρημα η κοπέλα σου να προτιμά τις πίπες από τα τσιγάρα. Ενοχλούν λιγότερο, και δεν είναι τόσο επιβαρυντικές στην υγεία.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Θεωρητικά πάντως, είναι προτέρημα η κοπέλα σου να προτιμά τις πίπες από τα τσιγάρα. Ενοχλούν λιγότερο, και δεν είναι τόσο επιβαρυντικές στην υγεία.ε, ενταξει μη το λες, αμα κανει πιπα καθε λιγο και λιγακι ειναι εξισου ενοχλητικο νομιζω
-
Θεωρητικά πάντως, είναι προτέρημα η κοπέλα σου να προτιμά τις πίπες από τα τσιγάρα. Ενοχλούν λιγότερο, και δεν είναι τόσο επιβαρυντικές στην υγεία.
-
Δεν θα το έλεγα
edit πήγαινε στο post του Λουλούδη -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ε, ενταξει μη το λες, αμα κανει πιπα καθε λιγο και λιγακι ειναι εξισου ενοχλητικο νομιζω
Μη το λες
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ε, ενταξει μη το λες, αμα κανει πιπα καθε λιγο και λιγακι ειναι εξισου ενοχλητικο νομιζω
-
Πιπα κ τσιγαρο. Αυτοί είναι συνδυασμοί ρε. Όχι ξενέρωτα πράγματα.
-
Πρόσφατη ιστορία:
Οι κινέζοι, αν και κίτρινοι, καπνίζουν σαν μαύροι, σαν αράπηδες δηλαδή. Καπνίζουν ΟΛΟΙ, και καπνίζουν πολύ. Ωστόσο, στα πλαίσια της ένταξης της χώρας στον 'πολιτισμένο' κόσμο, το κάπνισμα πλέον απαγορεύεται στα περισσότερα 'καλά' μαγαζιά ή τουλάχιστον επιτρέπεται σε πολύ περιορισμένα τμήματά τους, συνήθως κάποιο χωλ κοντά στην είσοδο.
Σε ένα πολύ κυριλέ εστιατόριο της Σαγκάης, όπου συνήθως συχνάζουν ξένοι (δυτικοί), περιέργως το κάπνισμα επιτρέπεται παντού. Αφού τελείωσα το... εχμ... φαγητό ( ), άναψα ένα τσιγάρο όπως κάνω πάντα εκεί που επιτρέπεται. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, νιώθω ένα χέρι στον ώμο μου. Σήκωσα το βλέμμα και άκουσα μια συνάδελφο που καθόταν 2 τραπέζια μακρυά (αραιά τοποθετημένα κιόλας) να με παρακαλεί ευγενικά να σβήσω το τσιγάρο γιατί της μύρισε. Τα ακριβή της λόγια:
'Excuse me do you mind putting out your cigarette please? It smells. Sorry, but I am an American'
Έμεινα μαλάκας, γιατί η τύπισσα είχε το θράσος να μου ζητήσει να σβήσω το τσιγάρο σε εστιατόριο καπνιζόντων επειδή της μύρισε, και όχι βέβαια γιατί πήγαινε πάνω της ο καπνός. Καθόταν ΠΟΛΥ μακρυά για να συμβεί κάτι τέτοιο και επιπλέον το μαγαζί είχε πολύ καλό εξαερισμό/κλιματισμό. Και βέβαια, το χειρότερο ήταν η δικαιολογία: 'I'm an American'.
Δεν ήθελα να δώσω έκταση στο θέμα. Απάντησα μόνο: 'Actually I DO mind 'cause this is a smoking restaurant, but I'll put it out. This is so pathetic though'. Που θέλω να καταλήξω: είμαι σίγουρος ότι αυτή η γυναίκα είναι πεπεισμένη ότι και η μυρωδιά (όχι ο καπνός) του τσιγάρου σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο βλάπτει την υγεία της. Και είμαι σίγουρος ότι οφείλεται στην υπερβολική πλύση εγκεφάλου που τρώνε εκεί που ζει. Εν τέλει, γενικώς τα άκρα κάνουν κακό.
-
Δε φταντάζεσαι πόσο μυρίζει το τσιγάρο σε έναν μη καπνιστή. Αλλά σε περίπτωση που ο καπνός δεν έρχεται πάνω μου ή δε βρίσκομαι σε μικρό/μη αεριζόμενο χώρο, προφανώς και δεν θα παραπονεθώ για τη μυρωδιά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Sorry, but I am an American'
Τι ήθελε να πει η μανταμ; (πραγματικά)
α) Εμείς στην Αμερική έχουμε συνηθίσει να μην καπνίζει ο κόσμος στα εστιατόρια; (και άρα πρέπει σε ακτίνα 30μ. γύρω από κάθε Αμερικανό σε οποιοδήποτε εστιατόριο να μην καπνίζει κανένας; )
ή απλά
β) Σου ζητάω ευγενικά κάτι και ένας λόγος που πρέπει να το κάνεις είναι επειδή είμαι AmerikanaΕπρεπε να της απαντήσεις 'άι εμ ε φρεντ οφ ΓκαβριίλΟυάν μωρή. Ντου γιού μάιντ;'
-
-
'Sorry, but I am an American'Έπρεπε ν' απαντήσεις: 'This is Sparta' και ν' ανάψεις ένα τεράστιο πούρο
Είναι κατά το 'God bless America'
Είμαστε αμερικάνοι άρα ο θεός είναι μαζί μας, ό,τι κάνουμε είναι για το καλό (ακόμα και αν αυτό λέγεται πόλεμος χωρίς λόγο) και μπορούμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Επρεπε να της απαντήσεις 'άι εμ ε φρεντ οφ ΓκαβριίλΟυάν μωρή. Ντου γιού μάιντ;'Δεν το σκέφτηκα αυτό ρε
-
Αλήθεια, που χάθηκε αυτός;
-
τώρα εγώ φταίω που θα γίνω κακός;
Φαίνεται πως μία απ'όλες τις φωτογραφισθείσες του 'κατσε και βρήκε άλλη ασχολία. Οταν ξαναχαρμανιάσει θα μας ξανάρθει.
Του χρόνου έχουμε και προεδρικές εκλογές... -
Ω ρε γλέντια...
-
Σπυρο σου ειπε τετοιο πραγμα και το εσβησες?
Μετα απο......φαι......κιολας?
΄Δλδ που να την μαμησεις αυτη και να πας να αναψεις τσιγαρτο μετα....
-
'Actually I DO mind 'cause this is a smoking restaurant, but I'll put it out. This is so pathetic though'.Και τι ανταπάντησε;
Πάντως το I'm American μάλλον απολογητικό μου φάνηκε.
Ούτε κι εγώ θα της έκανα τη χάρη πάντως αφού απλά της μύρισε. Μάλλον θα της έλεγα 'Would you mind removing your perfume because it smells?'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
'Actually I DO mind 'cause this is a smoking restaurant, but I'll put it out. This is so pathetic though'.
Και τι ανταπάντησε;
Πάντως το I'm American μάλλον απολογητικό μου φάνηκε.
Απολογητικό ήταν Κώστα, σωστός. Αλλά ήταν η πιο ηλίθια απολογία που έχω ακούσει στη ζωή μου.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ