-
Μπορεί να μυρίζουν τα ρούχα, πολύ ή λίγο ανάλογα με τον εξαερισμό του μαγαζιού, αλλά έχει μεγάλη διαφορά το να μη καπνίσω.
Petran είσαι πλέον παθητικός, πάντα ή μερικές φορές γίνεσαι ενεργητικός; (για λίγο ακόμα μπορεί να είσαι ενεργητικός αλλά μάλλον θα γίνεις αποκλειστικά παθητικός).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ δεν επιτρέπω το κάπνισμα στο αυτοκίνητό μου, ούτε και στον εαυτό μου!Εδώ θα διαφωνήσουμε μάλλον. Πες μου, γιατί δεν το επιτρέπεις ούτε στον εαυτό σου, στο δικό ΣΟΥ αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ δεν επιτρέπω το κάπνισμα στο αυτοκίνητό μου, ούτε και στον εαυτό μου!
Εδώ θα διαφωνήσουμε μάλλον. Πες μου, γιατί δεν το επιτρέπεις ούτε στον εαυτό σου, στο δικό ΣΟΥ αυτοκίνητο?
Σέβεται περισσότερο από τον εαυτό του, τις κούκλες του.
......Αυτό θα πει Μ()ΥnOθύμα -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Petran είσαι πλέον παθητικός, πάντα ή μερικές φορές γίνεσαι ενεργητικός; (για λίγο ακόμα μπορεί να είσαι ενεργητικός αλλά μάλλον θα γίνεις αποκλειστικά παθητικός).
ρε αει μη σε στειλω παραμονιατικα!!!
παθητικος εισαι και φαινεσαι!! εγω απλως ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ!!
(αποκλειστικα ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ - αποκλειστικά παθητικός δηλαδη)το 'καπνιζω λιγο' ή το 'καπνιζω και δεν καπνιζω', δεν υπαρχει..
απλως βαζεις στον οργανισμο σου ενα χρονομετρο ταλαιπωριας μεχρι να υποκυψεις ξανα στο να γινεις ενεργητικοςχμμ.....και τωρα που το σκεφτομαι, αντι να λεω 'ναι, ειμαι κι εγω ενας παθητικος καπνιστης'
προτιμω να λεω 'μην διανοηθεις να το αναψεις, θα στο βαλω εκει που ξερεις!!!'πιο μάτσο ειναι αυτο.. μου αρεσει!
καπνιστακια τρεμετε!!! -
Τώρα θυμήθηκα τι μου έλεγε ένα Καθηγητής μου αγγειοχειρούργος που πέθανε από μικροκυτταρικό καρκίνο του πνέυμονα για τους καπνιστές.(Προφανως φανατικός ο συγχωρεμένος)
Ο καπνιστής είναι για πάντα καπνιστής.
Απλά υπάρχουν περίοδοι της ζωής του που απλά ΔΕΝ καπνίζει.Ο αγαπημένος καθηγητής ογκολογίας υποστήριζε ότι υπάρχει 6ψήφιος αριθμών τσιγάρων που αδιαμφισβήτητα προκαλέι κάποιο καρκίνο.
Ο προπάππους μου, περιπτεράς στο επάγγελμα, πέθανε 87 χρονών στο κρεβάτι του σπιτιού του ήσυχα και ήρεμα. Η νεκροψία έδειξε καρκίνο στον πνευμόνα - αυτός δεν το έμαθε ποτε.....
Ο θείος μου πέθανε στην ηλικία των 60 χρονών από καρκίνο στον εγκέφαλο και ουδέποτε είχε καπνίσει τσιγάρο ή είχε πιεί ξύδι, γενικά έκανε την πιο υγιεινή ζωή που έχω δει σε ανθρωπό.
Ο ξάδερφος μου σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 20 του και δεν κάπνισε ποτέ του.
Το συμπέρασμα μου......
Μάγκες Γ@Μ@τ3 γιατί χανόμαστε.......
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Μάγκες Γ@Μ@τ3 γιατί χανόμαστε.......οκ, αλλα ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ.....
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οκ, αλλα ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ.....
Τελικά βλέπεις που συμφωνείς μαζί μου....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ δεν επιτρέπω το κάπνισμα στο αυτοκίνητό μου, ούτε και στον εαυτό μου!
Εδώ θα διαφωνήσουμε μάλλον. Πες μου, γιατί δεν το επιτρέπεις ούτε στον εαυτό σου, στο δικό ΣΟΥ αυτοκίνητο?
Γιατί αν καπνίσω:
- Θα μυρίζει. Και η μυρωδιά του καπνού αν ποτίσει τις ταπετσαρίες κάνει μήνες για να φύγει (έχω εμπειρία από την Αλίκη, την οποία αγόρασα από φουγάρο) ενώ το μαύρισμα στο ύφασμα δεν φεύγει ποτέ.
- Κινδυνεύω να κάψω κάθισμα/ταπετσαρία με αδέσποτη καύτρα.
- Το (προσεκτικό) τίναγμα της στάχτης με αποσπά από την οδήγηση.
- Θέλω να έχω και τα δύο χέρια εντελώς ελεύθερα. Άντε κάνε γρήγορη αλλαγή ταχύτητας ή αποφυγή λακούβας με το τσιγάρο στα δάχτυλα χωρίς να σου πέσει στάχτη.
- Το χαλάρωμα που φέρνει το κάπνισμα δεν το θέλω όταν οδηγώ. Θέλω να είμαι σε πλήρη εγρήγορση, σα να έχω σνιφάρει κόκα ένα πράμα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
- Το χαλάρωμα που φέρνει το κάπνισμα δεν το θέλω όταν οδηγώ. Θέλω να είμαι σε πλήρη εγρήγορση, σα να έχω σνιφάρει κόκα ένα πράμα.
Έτσι, έτσι! Γι' αυτό πριν οδηγήσουμε τραβάμε μια τζούρα, ε; Και αν μας κάνουν κανένα ναρκοτέστ στο δρόμο θα πούμε:
Μα για να είμαι στην τσίτα και να οδηγώ καλύτερα κύριε όργανο... Τι νομίσατε;;; Απαπαπα, εγώ τέτοιο πράγμα; Ποτεεεεεέ!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ναρκοτέστΣτην Ελλάδα; Not in my lifetime...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ναρκοτέστ
Στην Ελλάδα; Not in my lifetime...
Κάποτε δεν κάνανε και κάτι τέτοια τα καρντάσια μας;
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καπνιστακια τρεμετε!!!
Εχουμε ηδη τρομοκρατηθει!!
Παντως, ακομα κι εγω που καπνιζω, στα νυχτερινα κεντρα με τοση καπνουρα κι εγω ενοχλουμε! Ποσο μαλλον οι παθητικοι...
-
Υπάρχουν φαίνεται και παθητικοί ετεροφυλόφιλοι!... Χε-χε!
-
Μπορεί να το έχετε ξαναγράψει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να ψάξω.
Με τα αυτοκόλλητα τύπου nicorrete γινεται δουλεια??? Το κόβεις?(το τσιγάρο)
Γιατι μαχαίρι έχω δοκιμάσει 2 φορες και δεν μπόρεσα....
Θέλω να γίνω και εγώ παθητικός
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
- Θέλω να έχω και τα δύο χέρια εντελώς ελεύθερα. Άντε κάνε γρήγορη αλλαγή ταχύτητας ή αποφυγή λακούβας με το τσιγάρο στα δάχτυλα χωρίς να σου πέσει στάχτη.
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια, γυρνάμε με τον πατέρα μου από τη Λακωνία. Σε κάποια φάση, όπως περνάμε κάτι βουνίσια στροφιλίκια, ο πατέρας μου ανέβασε ελαφρώς το ρυθμό του για να το διασκεδάσει λίγο. Δε μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα, απλώς πήγαινε λίγο πιο γρήγορα από το κανονικό, ΟΜΩΣ κρατώντας τσιγάρο στο χέρι.
Αποτέλεσμα; Σε μια φουρκέτα το αμάξι μουριάζει και ενώ με λίγο στρίψιμο του τιμονιού παραπάνω η μούρη θα είχε μπει μέσα, ο πατέρας μου ανήμπορος να στρίψει το τιμόνι παραπάνω με το ένα χέρι, έφυγε απέναντι
Έγινα έξαλλος και άρχισα να του τα χώνω κανονικά (μάλιστα είχαμε και ξένο άνρωπο στο αμάξι). Ε, όχι και να κάνουμε αυτά που κατακρίνουμε ρε γμτ...
-
.
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Μπορεί να το έχετε ξαναγράψει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να ψάξω.Με τα αυτοκόλλητα τύπου nicorrete γινεται δουλεια??? Το κόβεις?(το τσιγάρο)
Γίνεται αλλά μόνο αν θέλεις να το κόψεις.
Στην περίπτωσή μου δεν εξαφάνισαν τελείως την επιθυμία παρά μείωσαν αρκετά το χρόνο που διαρκούσε η επιθυμία κάθε φορά.
Τώρα πλέον (σχεδόν 11 μήνες μετά) είμαι smoke + nicotine free και είμαι μια χαρά...
.
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Μπορεί να το έχετε ξαναγράψει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να ψάξω.Με τα αυτοκόλλητα τύπου nicorrete γινεται δουλεια??? Το κόβεις?(το τσιγάρο)
Μερική επιθυμία μόνο. Πρέπει να το έχεις πίστέψει και απλά σε βοηθάει.
Ένας άλλος τρόπος είναι ο βελονισμός. Ένας κουμπάρος μου, μετά από 20ετή καπνιστική ζωή, πήγε και το έκοψε μαχαίρι. Μικρό κόστος και καμία επιθυμία, η οποία μπορεί να διαρκέσει για 3-4 μήνες. Μετά λογικά το έχεις αποβάλλει. -
Ο χρήστης apopol έγραψε:
ΚΑΤΗΓΟΡHΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ!!!!
μονο μαχαιρι κοβεται!!
και μπορεις!!ολα ειναι στο μυαλο φιλε μου!!
τραβα παρε οδοντογλυφιδες και καλαμακια.
μασα τετοια τις δυο πρωτες μερες. ειναι αρκετα διασκεδαστικα και δεν θα θες τσιγαρο στο στομα σου (funis και λοιποι, αν αστειευτειτε, σας μαμησα!! )μετα τις δυο μερες, θα εχεις σιγουρα τρομερο πονοκοιλο απο τις ξυλινες οδοντογλυφιδες και σαφως λιγοτερη (καθολου) διαθεση για καπνισμα.
συνεχισε να μασουλας για καμια βδομαδα, και μετα παπαλα!!εγω στην εβδομαδα επανω αντικατεστησα τα καλαμακια/οδοντογλυφιδες με τσιχλες trident κανελας.
καλη φαση και ολοι οι καπνιστες θα εκπλαγειτε απο το τι γευσεις υπαρχουνε που ΔΕΝ τις νιωθετε επειδη εχετε καψει τις νευρικες αποληξεις σε γλωσσα, στομα και μυτη..welcome to the healthy drivers club
-
Μαχαιρι το ειχα κόψει αλλα δεν κρατήθηκα, πάντως θυμάμαι ότι ειχα ξεχάσει τον βήχα, και καταλάβαινα τις γεύσεις καλύτερα...
Δυσκολο πράγμα το ατιμο ...
-
ευκολο ειναι!
οπως σου ειπα, ειναι ολα στο μυαλο!κατσε σκεψου τι κερδιζεις και τι χανεις..
οσο για τις γευσεις, ΕΥΤΥΧΩΣ ενας υγειης οργανισμος χρειαζεται περιπου 3-4 μερες να ξαναβγαλει νευρικες αποληξεις.
βεβαια η γευση/οσφρηση σταδιακα βελτιωνεται συνεχως.
εγω απο προχτες μυριζω παλι το φουρνο που ειναι διπλα και κατω απο το σπιτι μου..
τοσα χρονια νομιζα οτι ειχε ..κλεισειειδικα οσοι παινευστε οτι ειστε καλοφαγαδες, πρεπει εστω για μια βδομαδα να το κοψετε και να πατε στα αγαπημενα σας λημερια αναζητωντας τις αγαπημενες σας γευσεις.
ισως να βρειτε κι απο κει εξτρα λογους να το κοψετε (κοιλιοδουλοι!!)
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ