-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
-
Υπαρχει μια προταση να γινει μια γυαλα κοντα στο νοσοκομειο και εκει να μαζευονται οι καπνιστες και να τους βλεπουν ολοι οσοι περνανε η οδηγανε!
Σαν ενα παραξενο ειδος ανθρωπων για να τους βλεπουν και να μην κανουνε οι υπολοιποι σαν και αυτους! -
Και στο Gothenbourg, την 2η μεγαλυτερη πολη της Σουηδιας, παραπονουνται οι κατοχοι εστιατοριων οτι οι καπνιστες, τωρα που βγαινουν εξω και καπνιζουν, οτι βρωμιζουν τοσο πολυ τα πεζοδρομια που πρεπει να εχουν εξτρα προσωπικο για να τα καθαριζει πολλες φορες την ημερα!
Το ειχε σκεφτει κανενας τι προβληματα προκαλουν οι καπνιστες?
-
Ο χριστός κι η παναγία! Δεν τολμώ να σκεφτώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που επικροτούν τέτοια διάκριση! Η θεωρία του θείου Αδόλφου περί αρείων και μη-αρείων πόσο πολύ απέχει από κάτι τέτοιο? Μήπως να κάναμε σαπούνι και τους καπνιστές ή δεν θα ήταν καλής ποιότητος (λόγω πίσσας και νικοτίνης) πιστεύεις???
-
Οι πανέξυπνοι 'άρειοι' κάτοχοι εστιατορίων δεν σκέφτηκαν να βάλουν ένα τασάκι για τους μη-άρειους ώστε να μην σπαταλάνε εξτρά λεφτά για τον τεράαααααστιο αριθμο΄προσωπικού που απαιτείται να μαζεύει τις γόπες? Μου έρχεται στο μυαλό η φράση 'Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα???' , αλλά δεν θυμάμαι ποιος την είχε πει...
(πολύ θυμωμένος, με συγχωρείτε )
-
-
το ιστορικό Δεν μας χέζεις ρε Νταλλάρα? πρέπει να το είχε πει ο Τζίμης Πανούσης.
-
Υπαρχουν πολλα τασακια, αλλα φαινεται οτι οι καπνισταδες ειναι αναγωγοι!
Αυτος που προτεινε το φορο και φωναξε πρωτος δεν ηταν καθολου αρειος
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/s ... 04,00.html
Το ονομα του ειναι Farid Nazem!
Αυτο με την γυαλα το επικρωτω, ετσι μπορεις να δειχνεις στα παιδακια τι ΔΕΝ πρεπει να κανουν οταν μεγαλωσουν!
Σπυρος -
Αν ήμουν το κράτος, (l'etat c'est moi!), θα φορολογούσα το κάπνισμα ακόμα περισσότερο.
Εξηγώ το γιατί...
Όσο μεγαλύτερη είναι η θνητότητα (όχι θνησιμότητα)των καπνιστών, δηλ. οι εν δυνάμει νεκροί από κάπνισμα (αδιαμφισβήτητη σύνδεση μεταξύ καπνίσματος και καρκίνου), τόσο αυξάνονται τα κρατικά έξοδα για τα νοσήλεια των ασθενών.
Ένα μέρος του προυπολογισμού πηγαίνει σε ιατρική περίθαλψη των ασθενών μέσω των κρατικών ταμείων.
Οπωσδήποτε κανείς δε λέει 'τους αφήσουμε να πεθάνουν σα σκυλιά, μόνοι τους αυτοκαταστρέφονται έτσι κι αλλιώς', αλλά θα πρέπει να ανάλαβουν οι ίδιοι το κόστος, μέσω της φορολογίας.Συμφωνώ με το διαχωρισμό των δημόσιων χώρων σε καπνίζοντες- μη καπνίζοντες, διαφωνώ με τον κοινωνικό στιγματισμό και τη λήψη ακραίων μέτρων.
-
Δεν ξαναγκρινιαζω για την Ελλαδιτσα..........μια χαρα ειμαστε..
-
Õðáñ÷åé ìéá ðñïôáóç íá ãéíåé ìéá ãõáëá êïíôá óôï íïóïêïìåéï êáé åêåé íá ìáæåõïíôáé ïé êáðíéóôåò êáé íá ôïõò âëåðïõí ïëïé ïóïé ðåñíáíå ç ïäçãáíå!
Óáí åíá ðáñáîåíï åéäïò ãéá íá ôïõò âëåðïõí êáé íá ìçí êáíïõíå ïé õðïëïéðïé óáí êáé áõôïõò!áíèñùðùíÔï íá ìáò êÜøåôå üëïõò ìáæß ãéá íá ðáñáäåéãìáôéóôïýí ïé õðüëïéðïé ôï Ý÷åôå óêåöôåß?Äåí åßíáé êáêÞ éäÝá!!!!!!!!
ÌðÜìðçò -
Σουηδοί και λοιποί... 'μετανάστες', σας βλέπω να προσγειώνεστε πολύ ανώμαλα στην πραγματικότητα αν ποτέ με το καλό επιστρέψετε στη μαμά πατρίδα!
Ίσως να σας βάλουμε και σε γυάλα για να βλέπουν τα παιδάκια πως είναι όσοι ζουν στον... κόσμο τους!
-
Πω πωωωωω Εντάξει, κι εγώ 'αντικαπνιστής' είμαι, αλλά... τι 'ν΄αυτοί ρε;;;;
-
Εχει βρεθει οτι ενας μεσος εργαζομενος καπνιστης δεν εργαζεται την μια ωρα απο το οκταωρο του!Απλα ειναι εξω και καπνιζει!Ετσι θα αποφασισει ο ιδιος ο καπνιστης αν θελει να παιρνει μισθο για 7 ωρες εργασια η να δουλευει μια ωρα εξτρα πανω απο το οκταωρο!Αυτο ηταν κατι που δεν το ειχα σκεφτει ουτε εγω!Συνέβαινε στην παλιά μου δουλειά. Έπρεπε να βγεις έξω για να καπνίσεις, αλλά για να ανοίξεις την μπαλκονόπορτα χρησιμοποιούσες την κάρτα. Άρα ο χρόνος αφαιρούνταν αυτόματα από το οκτάωρο! Βέβαια η λύση ήταν απλή, πήγαιναν 3-4 μαζί για τσιγάρο και χρεώνονταν μόνο ο ένας που άνοιγε την πόρτα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
-
Υπαρχει μια προταση να γινει μια γυαλα κοντα στο νοσοκομειο και εκει να μαζευονται οι καπνιστες και να τους βλεπουν ολοι οσοι περνανε η οδηγανε!
Σαν ενα παραξενο ειδος ανθρωπων για να τους βλεπουν και να μην κανουνε οι υπολοιποι σαν και αυτους! -
Και στο Gothenbourg, την 2η μεγαλυτερη πολη της Σουηδιας, παραπονουνται οι κατοχοι εστιατοριων οτι οι καπνιστες, τωρα που βγαινουν εξω και καπνιζουν, οτι βρωμιζουν τοσο πολυ τα πεζοδρομια που πρεπει να εχουν εξτρα προσωπικο για να τα καθαριζει πολλες φορες την ημερα!
Το ειχε σκεφτει κανενας τι προβληματα προκαλουν οι καπνιστες?
-
Ο χριστός κι η παναγία! Δεν τολμώ να σκεφτώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που επικροτούν τέτοια διάκριση! Η θεωρία του θείου Αδόλφου περί αρείων και μη-αρείων πόσο πολύ απέχει από κάτι τέτοιο? Μήπως να κάναμε σαπούνι και τους καπνιστές ή δεν θα ήταν καλής ποιότητος (λόγω πίσσας και νικοτίνης) πιστεύεις???
-
Οι πανέξυπνοι 'άρειοι' κάτοχοι εστιατορίων δεν σκέφτηκαν να βάλουν ένα τασάκι για τους μη-άρειους ώστε να μην σπαταλάνε εξτρά λεφτά για τον τεράαααααστιο αριθμο΄προσωπικού που απαιτείται να μαζεύει τις γόπες? Μου έρχεται στο μυαλό η φράση 'Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα???' , αλλά δεν θυμάμαι ποιος την είχε πει...
(πολύ θυμωμένος, με συγχωρείτε )
Κάνε τσιγάρο να καλμάρεις
-
-
Ειναι απιστευτο πραγματικα ποσο κολημμενοι ειναι οι καπνιστες, και πως δεν καταλαβαινουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν ποσο ενοχλητικοι ειναι...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Åéíáé áðéóôåõôï ðñáãìáôéêá ðïóï êïëçììåíïé åéíáé ïé êáðíéóôåò, êáé ðùò äåí êáôáëáâáéíïõí ç êáíïõí ðùò äåí êáôáëáâáéíïõí ðïóï åíï÷ëçôéêïé åéíáé...Êïßôáîå!êáëü èá Þôáí íá ìçí ÷ñçóéìïðïéïýìå ôÝôïéïõò ÷áñáêôçñéóìïýò!!!
Áðü åêåß êáé ðÝñá áí üíôùò èåùñåßò ôïõò êáðíéóôÝò êïëëçìÝíïõò ìðïñåßò ðïëý áðëÜ íá óôáìáôÞóåéò íá áó÷ïëåßóáé ìáæß ôïõò!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- 'Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα???' , αλλά δεν θυμάμαι ποιος την είχε πει...
Τhe one and only Jimmis Πανούσης!!!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Ειναι απιστευτο πραγματικα ποσο κολημμενοι ειναι οι καπνιστες, και πως δεν καταλαβαινουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν ποσο ενοχλητικοι ειναι...
Κοίταξε!καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε τέτοιους χαρακτηρισμούς!!!
Από εκεί και πέρα αν όντως θεωρείς τους καπνιστές κολλημένους μπορείς πολύ απλά να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί τους!!!Δεν ειπα κανεναν μαλακα. Κολλημενο τον ειπα. Και δεν νομιζω οτι ασχοληθηκα με καποιον. Μια παρατηρηση εκανα. Μην κανεις σαν να σου εβρισα την μανα ενω δεν ειπα τιποτα, χανεις και το οποιο δικιο εχεις...
Ακου 'τετοιους χαρακτηρισμους' για το κολλημενος...
Που ξανακουστηκε... -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Χάρυ Κλυν
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Χάρυ Κλυν
-
Οοοπς, και εγώ νομιζα πως το είχε πει ο Πανούσης.
Είδες τελικά τι μαθαίνεις σε φόρουμ για αυτοκίνητα.
-
O Χάρυ Κλυν ως μεθυσμένος πελάτης ταξί. Αρχίζει τραγούδι του Νταλάρα στο ράδιο και λέει 'Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα'. Αργότερα λέει 'Δε μου λες ρε παλικάρι, μπορώ ν'αφήσω στο πίσω κάθισμα 2 πίτσες και 8 μπύρες;' 'Ναι, βέβαια.' 'Να 'σαι καλά. Ευχαριστώ,ε; ΜΠΛΙΙΟΥΟΥΟΥΑΧΧΧΧΧΧΧΧ...'
Νομίζω ότι το έχεις ακούσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
O Χάρυ Κλυν ως μεθυσμένος πελάτης ταξί. Αρχίζει τραγούδι του Νταλάρα στο ράδιο και λέει 'Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα'. Αργότερα λέει 'Δε μου λες ρε παλικάρι, μπορώ ν'αφήσω στο πίσω κάθισμα 2 πίτσες και 8 μπύρες;' 'Ναι, βέβαια.' 'Να 'σαι καλά. Ευχαριστώ,ε; ΜΠΛΙΙΟΥΟΥΟΥΑΧΧΧΧΧΧΧΧ...'Νομίζω ότι το έχεις ακούσει.
'Δε μας κατουράς ρε Παριε!!'
Απο τον ίδιο! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
O Χάρυ Κλυν ως μεθυσμένος πελάτης ταξί. Αρχίζει τραγούδι του Νταλάρα στο ράδιο και λέει 'Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα'. Αργότερα λέει 'Δε μου λες ρε παλικάρι, μπορώ ν'αφήσω στο πίσω κάθισμα 2 πίτσες και 8 μπύρες;' 'Ναι, βέβαια.' 'Να 'σαι καλά. Ευχαριστώ,ε; ΜΠΛΙΙΟΥΟΥΟΥΑΧΧΧΧΧΧΧΧ...'Νομίζω ότι το έχεις ακούσει.
Το τραγούδι που έπαιζε στο ραδιόφωνο ήταν του Πάριου, όχι του Νταλάρα
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ