-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βέβαια, εγώ δεν είμαι και τόσο εθισμένος, αφού για κάμποσες μέρες το χρόνο σταματάω να καπνίζω (εν είδει αποτοξίνωσης...), ενώ αν κάνω οικογένεια και παιδιά, θα κοπεί μαχαίρι (και το εννοώ απολύτως) μόλις μάθω πως η καλή μου εγκυμονεί.
Καλύτερα να το κόψεις όταν αποφασίσεις ότι θέλεις να γίνεις μπαμπάς. Ξέρεις, καλύτερο σπέρμα, πιο υγιές κλπ.
Για τα μαγαζιά καπνίζοντων - μη καπνίζοντων: Συμφωνώ με τον koutsan ότι θα ήταν το ιδανικό μέτρο, αλλά με τη νοοτροπία εδώ, δεν πιστεύω οτι θα επιβίωνε έστω ένα καφέ μη καπνίζοντων, τουλάχιστον στην επαρχία. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κάτι ίσως γίνει.
Παραέξω...Kαλά, αυτά τώρα είναι υπερβολές! Κανένα παιδί δεν βγήκε προβληματικό επειδή το σπέρμα του μπαμπά δεν ήταν ισχυρό! Αντε να ζορίστηκε λίγο να ...γκαστρώσει την μαμά (πράγμα που προσωπικά δεν το βλέπω καθόλου δυσάρεστο! ).
Πάντως δεν θα τα χαλάσουμε... Και λίγο νωρίτερα δεν έχω πρόβλημα... Μικρός είμαι ακόμη εξάλλου! Ο koutsan είναι ακόμη μικρότερος βέβαια, γι'αυτό κι ακόμη δεν το σκέφτεται το πράγμα... -
Α, και μια που το θυμήθηκα.
Αν θέλετε να δειτε που μπορούν να φτάσουν τα αντικαπνιστικά, ρίξτε ένα google για calabasas... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλλα αν μπορεις να βγαλεις εξω απ'οσους πρεπει να απολαμβανουν το δικαιωμα της νοσηλειας τους καπνιστες, τους υπερβαρους, τα πρεζονια και οσους αλλους εβγαλες, προφανως καποιος θα μπορουσε να βγαλει εξω οποιοδηποτε ατυχημα ή ασθενεια για το οποιο ευθυνεται εστω και ελαχιστα ο παθων... βεβαια κατι τετοιο ειναι εντελως αντιθετο με την ιατρικη δεοντολογια, ολοι πρεπει να εχουν δικαιωμα στην περιθαλψη, ακομα και ο εγκληματιας που σκοτωσε 30 ατομα και επεσε με το αμαξι του, στην προσπαθεια να διαφυγει απο την αστυνομια, πανω σε ενα τοιχο.. κανενας γιατρος δεν μπορει να αρνηθει να προσφερει τις υπηρεσιες του σε καποιον επειδη ειναι χοντρος και τρωει μακντοναλτς. σ'αυτο το σημειο να σου υπενθυμισω οτι ειμαστε ανθρωποι και οχι ρομποτ για να δουλευουν ολα ρολοι. δεν ειναι η ζωη, να γεννηθουμε, να δουλεψουμε, να κανουμε παιδια κ να πεθανουμε. και ειναι θλιβερο για σενα αν το βλεπεις ετσι, γιατι ζουμε μια φορα μονο.. αν τα λες απο πραγματικη τσιγγουνια, δλδ εφοσον δεν σε ενδιαφερει κατι δεν θες να πληρωνεις γι'αυτο, σκεψου κ ποσοι ανθρωποι πληρωνουν κ πληρωσαν για σενα χωρις να τους ενδιαφερεις στο ελαχιστο. πληρωσαν καποιοι για να πας σχολειο, πληρωσαν για να εχεις δρομους κοκ.
Μεγάλε, πραγματικά είσαι ταλέντο. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να εκφραστώ έτσι.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλλα αν μπορεις να βγαλεις εξω απ'οσους πρεπει να απολαμβανουν το δικαιωμα της νοσηλειας τους καπνιστες, τους υπερβαρους, τα πρεζονια και οσους αλλους εβγαλες, προφανως καποιος θα μπορουσε να βγαλει εξω οποιοδηποτε ατυχημα ή ασθενεια για το οποιο ευθυνεται εστω και ελαχιστα ο παθων... βεβαια κατι τετοιο ειναι εντελως αντιθετο με την ιατρικη δεοντολογια, ολοι πρεπει να εχουν δικαιωμα στην περιθαλψη, ακομα και ο εγκληματιας που σκοτωσε 30 ατομα και επεσε με το αμαξι του, στην προσπαθεια να διαφυγει απο την αστυνομια, πανω σε ενα τοιχο.. κανενας γιατρος δεν μπορει να αρνηθει να προσφερει τις υπηρεσιες του σε καποιον επειδη ειναι χοντρος και τρωει μακντοναλτς.http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... rgery.html' target='_blank
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... ewitt.html' target='_blank
http://www.clinicalcorrelations.org/?p=89' target='_blank
http://findarticles.com/p/articles/mi_k ... kepm412922' target='_blank
http://www.theaustralian.news.com.au/st ... 02,00.html' target='_blank
http://www.outsidethebeltway.com/archiv ... ken_ankle/' target='_blank -
αρχιζουν να γινονται επικινδυνοι
-
Kαλυτερα πρεζονι...
-
πολύ ευγονική έχει πέσει δεν έχω όρεξη ούτε καν να σχολιάσω...
α, και να στε σίγουροι ότι το μόνο μέρος που δεν πρόκειται ν' απαγορευτεί το κάπνισμα είναι τα νοσοκομεία
-
Έλα ρε Χάρη μόλις με χτυπήσει ο καρκίνος κατάστηθα σε σένα θα έρθω : δεν θα αρνηθείς περίθαλψη (έστω και για παρηγορική θεραπεία ) σε ένα ιντερνετικό φίλο επειδή απλώς ήταν βλάκας και εθισμένος, έτσι δεν είναι ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έλα ρε Χάρη μόλις με χτυπήσει ο καρκίνος κατάστηθα σε σένα θα έρθω : δεν θα αρνηθείς περίθαλψη (έστω και για παρηγορική θεραπεία ) σε ένα ιντερνετικό φίλο επειδή απλώς ήταν βλάκας και εθισμένος, έτσι δεν είναι ?Nαι φίλε μου!
Θα φροντίσω να σε απαλλάξω και από διάφορα περιττά βάρη και άγχη (κάτι μετοχές στο χαα δε κάνουν καλό στην υγεία ) -
BTW, μόλις σήμερα κηδεύτηκε γνωστός, πρώην αρειμάνιος καπνιστής, από καρκίνο των πνευμόνων. ΚΑΝΕΙΣ δε θα ήθελε να είναι στη θέση του._
-
Έχουμε κηδέψει καρκίνους στον πνεύμονα με το καντάρι...
Ναι ομολογουμένως τώρα που μαύρισα δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του : θα με χάλαγε λίγο να το γυρίσω σε πτώμα, τζάμπα το μαύρισμα δηλ... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
σαφως δινουμε λεφτα ολοι και για τους υπολοιπους, γι'αυτο ζουμε σε.. οργανωμενες κοινωνιες. αν ο καθενας δικαιουτο να μην πληρωνει ο,τι δεν τον αφορα (ασθενειες, εργα κλπ) τοτε προφανως οι κοινωνιες δεν θα μπορουσαν να υπαρξουν. δλδ καποιος που δεν εχει αυτοκινητο θα μπορουσε να μην πληρωνει για εργα στους δρομους (τα καυσαερια εξαλλου ειναι βλαβερα για την υγεια), καποιος που δεν ασχολειται με τον αθλητισμο δεν θα πληρωνε για αθλητικες εγκαταστασεις, καποιος που παει σε ιδιωτικο σχολειο δεν θα πληρωνε για την δημοσια παιδεια και η λιστα συνεχιζεται...
βεβαια τετοιες αποψεις εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα (ο κογιοτ ειχε πει οτι οποιος δεν κανει παιδια δεν πρεπει να παιρνει συνταξη) και ετσι δεν εκπλησσομαι...
Η άποψή μου [την οποία δεν έχεις καταλάβει - και ειρωνεύεσαι ονομαστικώς στα ξεκούδουνα, σε άσχετο τόπικ και εν τη 'απουσία'μου από αυτήν εδώ τη συζήτηση την οποία τυχαία είδα] δεν αντιβαίνει, αλλά συνάδει απολύτως με όσα εσύ γράφεις στην πρώτη σου παράγραφο, και με τα οποία συμφωνώ απολύτως.
Όπως ακριβώς όλοι πρέπει να πληρώσουν για να γίνει ένας δρόμος διαθέσιμος για όλους, έτσι και όλοι πρέπει (όχι ηθικώς, αλλά πρακτικώς, δημογραφικώς, νομοτελειακώς) να 'πληρώσουν' (να γεννήσουν δηλαδή) για να υπάρχουν συντάξεις για όλους.
Την απέλπιδα άποψή μου εξέφρασα γιατί πλέον είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ θα υπάρχουν συντάξεις για όλους. Εξυπακούεται ότι αν ω μη γένοιτο δεν θα μπορούν πια να υπάρχουν δρόμοι και νοσοκομεία για όλους, θα έπρεπε να αποκλεισθεί η σε αυτά πρόσβαση σε όσους δεν πλήρωσαν για αυτά φοροδιαφεύγοντας (αλλά, άντε βρες τους...)
-
Ενώ αυτούς που δεν κάνουν παιδιά τους εντοπίζεις εύκολα και τους ράβεις ένα κουστουμάκι
Ε ρε που μπλέξαμε, τώρα πρέπει και να γαμ@με με το ζόρι αν θέλουμε να πάρουμε σύνταξη ...Pas mal, pas mal...
-
κανεις ενα λαθος ομως, δεν σε κατηγορησα για κατι, ωστε να χρειαζεται να σε φωναξω να.. υπερασπιστεις τον εαυτο σου. το θεμα μου ηταν η αποψη σου, η οποια ακουγεται συχνα οπως ειπα, κ σε εφερα σαν ενα απλο παραδειγμα. ουτε σε κατηγορησα γι'αυτο που ειπες, ουτε ειπα καπου ψεματα (σε τιμαει ιδιαιτερα μαλιστα το γεγονος οτι παραδεχεσαι οτι το ειπες) ουτε ειπα οτι εισαι μαλακας που το ειπες (κοινως δεν σου πεταξα λασπη, απλως ανεφερα κατι που ειπες το οποιο θεωρησα για καποιους λογους σχετικο, εστω κ 'ξωφαλτσα)
...θα με συγχωρησεις τωρα αλλα βλεπω εργακι στην ΕΤ1...
-
Oι ομοφυλόφιλοι τι θα κάνουν;
-
Μα καλά τρελός είσαι? Τι δουλειά έχουν αυτοί με τη σύνταξη! : αυτούς θα τους γδάρουμε πιο πριν, μαζί με τους γύφτους
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Oι ομοφυλόφιλοι τι θα κάνουν;θα υιοθετησουν
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ε ρε που μπλέξαμε, τώρα πρέπει και να γαμ@με με το ζόρι αν θέλουμε να πάρουμε σύνταξη ...Pas mal, pas mal...
Προτιμότερο μακράν από το να σε γαμ&νε για να την πάρεις, βάσει ισχυόντων δεδομένων...
Μερικά ένσημα ανά γαμ&σι δεν νομίζω να σε χάλαγαν...
-
Κάνεις λάθος εδώ : οι προϋποθέσεις είναι σωρευτικές και ουχί διαζευτικές ΚΑΙ θα σε γαμ@νε ΚΑΙ θα πρέπει να γ@μ@ς είτε θέλεις είτε όχι
-
Όποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν συνεισφέρει δημογραφικώς, πολύ απλά δεν παίρνει σύνταξη και του επιστρέφονται στο ακέραιο οι όποιες εισφορές έχει τυχόν καταβάλει.
Εξαιρέσεις θα μπορούσαν να ευσταθούν για ιατρικούς λόγους ή λόγω όλως εξαιρετικών υπηρεσιών προς την Πολιτεία.Θα έστεκε θεωρητικώς να απαγορεύσεις (αντιστοίχως) τη χρήση δημόσιου δρόμου στους φοροφυγάδες, αλλά επειδή αυτό ( ο κατ' οίκον περιορισμός των φοροφυγάδων ) είναι ανέφικτο, είναι προτιμότερο να τους πάρεις τα λεφτά που χρωστούν, οτ/αν τους βρεις.
Ενώ, στον koutsan που δεν θέλει να γ@μήσει, δεν μπορείς να τον βάλεις με το ζόρι...
Μόνος τρόπος απόδοσης δικαιοσύνης είναι να μην πάρει σύνταξη.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ