-
γεια σας φιλοι του φορουμ...μολις πουλησα ενα μεγκαν που εχω και εχω το εξης διλλημα...το μαζντα η ενα χοντα s2κ μεταχειρισμενο του 2000???
να σας πω οτι το θεμα αλογα και καταναλωση δε με ενδιαφερει...εγω θα προτιμουσα το χοντα αλλα φοβαμαι τα μεταχειρισμενα s2000 γιατι λογικο ειναι να εχουν φαει τρελλο σκισιμο αν και δεν μασανε τα χοντα απο αυτα....θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω αν παω για χοντα καθως και τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο διλλημα μιας και το ενα ειναι καινουριο αλλα πρεπει να το προσεχεις καθε λιγο και το αλλο ειναι σκυλι αλλα απο δευτερο χερι...πληροφοριακα σκεφτομουν και για golf gti...αλλα δεν το βλεπω...ευχαριστω παιδια προκαταβολικα....
-
γεια σας φιλοι του φορουμ...μολις πουλησα ενα μεγκαν που εχω και εχω το εξης διλλημα...το μαζντα η ενα χοντα s2κ μεταχειρισμενο του 2000???
να σας πω οτι το θεμα αλογα και καταναλωση δε με ενδιαφερει...εγω θα προτιμουσα το χοντα αλλα φοβαμαι τα μεταχειρισμενα s2000 γιατι λογικο ειναι να εχουν φαει τρελλο σκισιμο αν και δεν μασανε τα χοντα απο αυτα....θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω αν παω για χοντα καθως και τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο διλλημα μιας και το ενα ειναι καινουριο αλλα πρεπει να το προσεχεις καθε λιγο και το αλλο ειναι σκυλι αλλα απο δευτερο χερι...πληροφοριακα σκεφτομουν και για golf gti...αλλα δεν το βλεπω...ευχαριστω παιδια προκαταβολικα....
-
-
ωxxxxx!!!!
-
Γιατι αναστεζαζεις? Το θεμα ειναι πολυ καλο...
-
Μάλλον ένας νέος πόλεμος ξεκινά
-
Δεν νομιζω οτι ειναι τρομερο διλλημα.
Θες χωρους? Ρο-χι
Δεν σε νοιαζουν οι χωροι? Σ2000κατα τ'αλλα και τα δυο ειναι αξιοθαυμαστα
αυτα... παμε γι'αλλο διλλημα
-
Δεν μπορεί να μη βρεις ένα καθαρό μεταχειρισμένο. Αν ο μόνος σου φόβος είναι αυτός, τότε ψάξτο καλά και πήγαινε για το S2000.
-
test drive και στα δυο πριν αποφασισεις.
Μπορεις να βρεις καθαρο S2000 και με αλλα 5χρονια εγγυηση. -
Μπορεί ένα μεταχειρισμένο Honda να μένει πάντα Honda, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα μεταχειρισμένο α/κ. Προσωπική μου άποψη να πάρεις ότι βρεις σε καινούργιο, αν και ένα καινούριο VW δεν είναι πάντα καλύτερη λύση από ένα μεταχειρισμένο Honda.
YΓ. Αν σας φαίνονται παράξενα αυτά που λέω είναι γιατί μόλις γύρισα από κάτι ολοκαίνουριες ρετσίνες και ελαφρώς μεταχειρισμένα κοψίδια...
-
RX 8 απο μενα
-
Αν δεν σε ενδιαφερουν οι χωροι παρε HONDA!
Υπαρχουν πολλοι γιαπιδες* που τα πουλανε σε αριστη κατασταση!Εννοω αυτους που τα πηραν λογω μοδας ..για να πουλησουν μουρη κτλ...
Μην γινει παρεξηγηση! -
S 2000
-
Τάϊπ Αρ
-
Στούκ, αρκεί να είναι καθαρό. Το ρο-χι δε μου αρέσει και τόσο εμφανισιακά
Εκπληκτικά αυτοκίνητα και τα δύο πάντως.
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τάϊπ Αρείσαι εγκάθετος και προκλητικός
-
Επιτέλους ρε γμτ, να κι ένα 'x vs y' thread στο οποίο δεν τσακωνόμαστε
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
test drive και στα δυο πριν αποφασισεις.
Μπορεις να βρεις καθαρο S2000 και με αλλα 5χρονια εγγυηση.Εφταετή εγγύηση έχουν μόνο τα S2000 Ελληνικής αντιπροσωπείας και μετά το 2002.
Επίσης τα περισσότερα μεταχειρισμένα είναι απο τη Γερμανία.
Εγώ S2000 χωρίς εγγύηση δε θα έπαιρνα με τίποτα και κυρίως γερμανικό.Την πάτησα μία φορά και έμαθα.
Όσο για τους κινητήρες της Honda,μπορεί να είναι αξιόπιστοι αλλά καίνε και αρκετό λάδι και έτσι μερικοί επιπόλαιοι ιδιοκτήτες τους τα αφήνουν χωρίς λάδι με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τώρα αν θες με εγγύηση πρέπει να έχει γύρω στις 30-32.000.Πληροφοριακά πάντως αν δεν έχεις πείρα ελέγχου υπερστροφής/υποστροφής το αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο ιδαίτερα μετά τις 6500σαλ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τάϊπ Αρ
είσαι εγκάθετος και προκλητικός
Τι φταίει το παιδί αν το 'R' είναι σκέτη πρόκληση.
-
το μεταχειρισμενο ειναι παντα μεταχειρισμενο. Ακομα και αυτοι που το πηραν για μουρη αρα δεν ενδιαφερονταν για το αυτοκινητο να το πεταγανα σε καθε λακουβα που εβρισκαν και να καβαλαγαν πεζοδρομια. Προτιμω RX-8
-
S2000 χωρις αλλη σκεψη...
Οχι δηλαδη πως δεν ειναι καλο και το RX-8 αλλα οπως και να το κανουμε το S2000 ειναι αλλη υποθεση. Αν το ειχες οδηγησει ειμαι σιγουρος πως δεν θα ειχες αυτο το διλημμα γιατι ειναι καλυτερο με διαφορα απ'το Mazda. Οποτε οδηγησε και τα δυο και μετα παιρνεις την αποφαση σου. Εγω το εχω παραγγηλει ηδη και σε καμμια 4Οαρια μερες θα το εχω...
ΜΑΖDA RX-8 CHALLENGE VS HONDA S2000