-
δεν είναι αυτό ρε γμτ, κάτι σαν λεξικό των επαναστάσεων, το οποίο ο γιάννης το είχε σε ελληνική μετάφραση.
θα το θυμηθεί που θα πάει
-
Κάνε μια 'αναζήτηση' ρε παλικάρι που τα θες όλα στο πιάτο και είμαι ψιλολιάρδα τώρα
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η ερώτηση του ντριφτάκου για το 'Film d'amore e d'anarchia, Lina Wertmuller 1973' στο τοπικό για τον κινηματογράφο (+ το larousse du vin που μου ανέφερε σε pm ) μου θύμισε - καθώς αναρωτιόμουνα τί έχω όρεξη να διαβάσω - ότι σχετικά πρόσφατα είχα αγοράσει το Larousse 'Le Siècle rebelle', αλλά στα ελληνικά (ίσως μοναδική στα χρονικά περίπτωση γαλλικού βιβλίου που να το έχω πάρει στα ελληνικά)...
Το έψαξα λοιπόν σε κάτι στοίβες με τα πρόσφατα και το βρήκα στον πάτοΌ,τι πρέπει γι αυτές τις ώρες αλλά όχι μόνο, χάζεμα και ξεφύλλισμα, επίσης πριν τον ύπνο αρκεί να μην είσαι πτώμα αλλά να έχεις όρεξη για διάβασμα (η περίπτωσή μου τώρα)...Το έχω ήδη φυλλομετρήσει εκτενώς, ενδιαφέρον, το δε θέμα από τα φετίχ μου
'Ο αιώνας των ανατροπών. Το λεξικό των κινημάτων αμφισβήτησης στον 20ό αιώνα' (Συλλογικό)
http://www.protoporia.gr/product_info.p ... _id/261112
και το πρωτότυπο στα γαλλικά
http://www.hachette-livre.fr/livre/emma ... 25116.htmlviewtopic.php?f=13&t=25632&start=60
-
έπρεπε να γίνω κι εγώ λιάρδα μάλλον
μερσί
θα αγγαρέψω τον τασούλη τώρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έπρεπε να γίνω κι εγώ λιάρδα μάλλονμερσί
θα αγγαρέψω τον τασούλη τώρα
Για άλλα σε πήγαινα αλλά αφου επιμένεις θα σε φτιάξω.
Αν και εδώ που είμαι κάνα bell θα έπρεπε να μου ζήταγες καλύτερα -
τρύφτυ στείλε και επιταγή γιατί το βιβλίο έχει κάνα 50-60άρι
αν και ο τάσος είναι άπλας όταν πρόκειται για συναγωνιστές
-
ρε μλκ ας προμοτάρει και λίγο τον αγώνα, όλα η τάσαινα θα τα τρώει
σοβαρά τώρα έχει 50€ ? τάσε ξέχνα το
-
ρε μλκ ας προμοτάρει και λίγο τον αγώνα, όλα η τάσαινα θα τα τρώεισοβαρά τώρα έχει 50€ ? τάσε ξέχνα το
τζάμπα κόκκινος στρατός δεν φτιάχνεται
-
Για αυτούς που ενδιαφέρονται για τη λογοτεχνία πολύ χρήσιμος είναι ο ακόλουθος ιστότοπος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), όπου εκτός των άλλων, υπάρχουν επετειακoί λογοτεχνικοί ιστότοποι για μεγάλους συγγραφείς.
http://www.ekebi.gr/frontoffice/portal. ... &cnode=200
Jacob
-
Τώρα στις διακοπές διάβασα το Ίχνος του Guillermo Del Toro και χθες ξεκίνησα το Φιλί του Δράκου της Δημουλίδου.
Το Ίχνος ήταν πολύ καλό...αλλά λίγο εξωπραγματικό. Αν και μου άρεσε ετυμολογικά, η υπόθεση ήταν λίγο άκυρη για μένα.
Το Φιλί του Δράκου το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Το ξεκίνησα χθες στο καράβι της επιστροφής από Σαντορίνη και διάβασα παραπάνω από το μισό των 460 σελίδων του.
Το προτείνω άφοβα!
-
Τελείωσα πριν λίγες μέρες τον αποχαιρετισμό στον αιώνα μου της Έλλης Παππά. Πολύ ευχάριστο βιβλίο αλλά πέρα απ την ενδιαφέρουσα ματιά της στα γεγονότα του αιώνα (δεν ασχολείται με τα της ελλάδας στο συγκεκριμένο) θα σταθώ σε ένα πράγμα που μου έκανε τρομερή εντύπωση.
Πως είναι δυνατόν να έχει τέτοια διαύγεια πνεύματος σε αυτή την ηλικία Η δομή του λόγου της ήταν άξια προσοχής, απλά respect
-
Πως είναι δυνατόν να έχει τέτοια διαύγεια πνεύματος σε αυτή την ηλικία Η δομή του λόγου της ήταν άξια προσοχής, απλά respectΤο πνεύμα δεν είναι κwλος να 'χαλάει' με τα χρόνια.
-
Διαφωνώ, υπάρχουν πνεύματα που είναι κώλος
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Διαφωνώ, υπάρχουν πνεύματα που είναι κώλοςΝαι, αλλά αυτά προφανώς και στα νιάτα τους πνεύματα του κwλου ήταν
-
Νταξ, με τον καιρό κάποιοι κουρκουτιάζουν ακόμα περισσότερο.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Πως είναι δυνατόν να έχει τέτοια διαύγεια πνεύματος σε αυτή την ηλικία Η δομή του λόγου της ήταν άξια προσοχής, απλά respect
Το πνεύμα δεν είναι κwλος να 'χαλάει' με τα χρόνια.
+μίκης
αν μας διαβάζει ο μγιακοβος, να του πώ ότι περνάει τον αγαπημένο του πλατωνάκο γεννεές 14, θα αγαλλιάσει η ψυχή του διαβάζοντάς την
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Το πνεύμα δεν είναι κwλος να 'χαλάει' με τα χρόνια.
Φυσικά και χαλάει και το πνεύμα, αλλιώς δεν θα του έκανε εντύπωση του τρίφτυ...
Το σωστό είναι να χαίρεσαι τους κwλους και τα πνεύματα όταν τα επιθυμείς περισσότερο...
Είμαι μικρός ακόμη για να επιθυμήσω το πνεύμα περισσότερο του κwλου! -
προσωπικά, ακόμα ελπίζω να βρώ ένα ωραίο πνεύμα του κώλου
δεν θα συμβιβαστώ
εσύ, ηδη συμβιβάστηκες με μισή μπεμβε
-
προσωπικά, ακόμα ελπίζω να βρώ ένα ωραίο πνεύμα του κώλουδεν θα συμβιβαστώ
εσύ, ηδη συμβιβάστηκες με μισή μπεμβε
Εγώ είμαι γνωστός για τους συμβιβασμούς μου, μόνον στον κοτσαδόρο δεν κάνω συμβιβασμούς!
Ξέρεις πολύ καλά πάντως πως το 'ωραίο πνεύμα' είναι υπεραξία που δημιουργήθηκε από τις άσχημες!
Είναι διαπιστωμένο, πως τα ωραία πνεύματα ΠΟΤΕ δεν αποκτούν ωραίο κώλο, ενώ ένας ωραίος κώλος, μπορεί να κρύβει ωραίο πνεύμα.... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ξέρεις πολύ καλά πάντως πως το 'ωραίο πνεύμα' είναι υπεραξία που δημιουργήθηκε από τις άσχημες!
Είναι διαπιστωμένο, πως τα ωραία πνεύματα ΠΟΤΕ δεν αποκτούν ωραίο κώλο, ενώ ένας ωραίος κώλος, μπορεί να κρύβει ωραίο πνεύμα....Σε διαβεβαιώ αν κάνεις κόντρα iq με την σαρον στοουν που έχει ωραιότατο κώλο (τον δικό σου δεν τον έχω δεί )παίζει να τα φτύσεις και στη μέση του τεστ
Επίσης ξαναδιάβασε μερικές φορές την διατύπωση σου, μπάζει λιγάκι σε λογικό επίπεδο
Είναι διαπιστωμένο, πως τα ωραία πνεύματα ΠΟΤΕ δεν αποκτούν ωραίο κώλο, ενώ ένας ωραίος κώλος, μπορεί να κρύβει ωραίο πνεύμα....
-
Εχω κολλήσει με τον Μακριδάκη. Διαβασα το Αναμισης Ντενεκές και τώρα το Ηλιος με δόντια. Διαφορετικό ύφος αλλά μάλλον ξεκούραστο. Ρίχτε μια ματιά.
Προτάσεις βιβλίων. Διάβασα...