-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έτσι φαίνεται. Άρα εκτός από μέτριοι στη δουλειά τους είναι και τσίπηδες. Ferrari σου λέει μετά. Πεταμένα λεφτά...Άσε που έχω δει και κάι βιντεκια με FF και launch control. Χαλασμένα θα ήταν σίγουρα τα μπουρδέλα τα Ιταλικά.
magneti ηλεκτρικα δεν εχουν?
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Εχεις νιωσει ποτε 0-100 σε 3.7; -
Όχι αλλά σε λίγο καιρό θα νοιώσει το 1000---> 0 σε 1,8'' της Lyoness.
-
Kάνει και τέτοια πετυχημένα επιχειρηματικά πλάνα ο φωστήρας μας εδώ? Ένα ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ...
-
αληθεια αμα τρολλαρουμε λιγο παραπανω και βαλουμε την fxx μεσα πειραζει?
-
Πριν παρει φωτια ή μετα?
-
Δεν ειναι σωστο να ξεσυνεριζομαστε μωρα παιδια παντως... Απλα πειτε του οτι δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Εκτιθενται οσοι δεν απαντουν σε αυτα που λεω γιατι δεν εχουν τιποτα να πουν....Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην έχουν τίποτα να πουν ΜΑΖΙ ΣΟΥ ?
Τέλος πάντων, διάβασε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση από εδώ και πέρα (που ξεκαθάρισε και μερικά που έκανα και ο ίδιος λάθος) και αν επιμένεις, τα ξαναλέμε.
Απο εκει και περα, ο-100 σε 3,7 σημαινει ανυπαρκτο ή ανικανο launch control. Αν εχει launch control αλλα ειναι αχρηστο, παλι το ιδιο ειναι.
Ο όρος 'σχέσεις μετάδοσης' σου λέει κάτι ? (μεταξύ χιλιάδων άλλων παραγόντων που μπορεί να κάνουν αυτό το 'ευαγγέλιο' που λες άχρηστο)
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1779281#p1779509
Τι λέει εδώ ο βλάσφημος!!! Άκου πισωκίνητο το GTR! Αφού είναι 4κίνητο και μάλιστα έχει την πιο αποτελεσματική 4κίνηση, αυτή που μοιράζει 50-50 τη ροπή μπρος-πίσω.
Αυτός δεν ήταν και κάτοχος? Λογικά θα του το χει πάρει πίσω η Νισσαν με τέτοιες μαλακίες που έγραφε!
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Εχεις νιωσει ποτε 0-100 σε 3.7;Έπρεπε γμτ να μην είχα πουλήσει το Χορνετίδι, να κανονίσουμε να τον πάω μια βόλτα, να τον πάει αίμα, δάκρυα και ιδρώτας το 0-100 σε 3μιση δεύτερα, για να κρυφτεί επιτέλους στην τρύπα του και να επιστρέψει στα φόρα των Τρανφορμερς και του Κουνγκ-Φου-Πάντα.
Ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει πάντως για το τι (και αν) οδηγάει...
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Ferrari FF 660 PS 1880 kg 0-100 3.7 !!! 0-200 11.0
Nissan GT-R 550 PS 1730 kg 0-100 2.9 0-200 10.9Mετα τα 200 αρχιζει μονο η Φεραρι να πηγαινει καλυτερα. Μεγαλη επιτυχια εται; Και 150 κιλα παραπανω βαρος....
Σε αυτα τα αυτοκινητα τα 200 ειναι τιποτα. Απο εκει και πανω φαινονται τα γρηγορα + οτι το FF δεν ειναι το σκληροπυρηνικο μοντελο της εταιρειας αλλα για ενα GT με 'αξιοπρεπεις' επιδοσεις
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εχεις νιωσει ποτε 0-100 σε 3.7;
Έπρεπε γμτ να μην είχα πουλήσει το Χορνετίδι, να κανονίσουμε να τον πάω μια βόλτα, να τον πάει αίμα, δάκρυα και ιδρώτας το 0-100 σε 3μιση δεύτερα, για να κρυφτεί επιτέλους στην τρύπα του και να επιστρέψει στα φόρα των Τρανφορμερς και του Κουνγκ-Φου-Πάντα.
Ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει πάντως για το τι (και αν) οδηγάει...
0-100 σε 3,5 ειναι λιγο. Κατω απο 3 καντο, και ειμαι μεσα για βολτα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1779281#p1779509Τι λέει εδώ ο βλάσφημος!!! Άκου πισωκίνητο το GTR! Αφού είναι 4κίνητο και μάλιστα έχει την πιο αποτελεσματική 4κίνηση, αυτή που μοιράζει 50-50 τη ροπή μπρος-πίσω.
Αυτός δεν ήταν και κάτοχος? Λογικά θα του το χει πάρει πίσω η Νισσαν με τέτοιες μαλακίες που έγραφε!
Αυτο ειπα κι εγω.... Πισωκινητο ειναι, οταν η προσφυση ειναι επαρκης. Αλλιως γινεται 4Χ4 με κλειδωμα 50-50 αμα λαχει Ο,τι θελει κανει ο Ιαπωνας ψηλε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εκτιθενται οσοι δεν απαντουν σε αυτα που λεω γιατι δεν εχουν τιποτα να πουν....
Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην έχουν τίποτα να πουν ΜΑΖΙ ΣΟΥ ?
Τέλος πάντων, διάβασε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση από εδώ και πέρα (που ξεκαθάρισε και μερικά που έκανα και ο ίδιος λάθος) και αν επιμένεις, τα ξαναλέμε.
Απο εκει και περα, ο-100 σε 3,7 σημαινει ανυπαρκτο ή ανικανο launch control. Αν εχει launch control αλλα ειναι αχρηστο, παλι το ιδιο ειναι.
Ο όρος 'σχέσεις μετάδοσης' σου λέει κάτι ? (μεταξύ χιλιάδων άλλων παραγόντων που μπορεί να κάνουν αυτό το 'ευαγγέλιο' που λες άχρηστο)
Οι σχεσεις μεταδοσεις σε ενα 7ταχυτο ειναι σιγουρα πιο κοντα μεταξυ τους αρα η FF εχει πλεονεκτημα και οχι μειονεκτημα εναντι του GT-R.... Δοκιμασε κατι αλλο.... Η 1η της FF ειναι πιο κοντη απο την 1η GT-R....
-
Απο κει βγηκε αυτο που λενε,της κοντης ψωλης της φταιν οι τριχες.
Οπως και να χει η συζητηση εξελισεται σε επιπεδο 1ης γυμνασιου.
Ο ενας θελει 0-100 σε λιγοτερο απο 3 δευτερα για να παει βολτα και θελει ιπποδυναμεις πανω απο 1500 αλογα.
Ο αλλος εχει φανατιλα με την φεραρι και φθανει σε σημειο να την συγκρινει με ενα νισσαν.
Σημεια και τερατα. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αληθεια αμα τρολλαρουμε λιγο παραπανω και βαλουμε την fxx μεσα πειραζει?Nαι.......
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Απο κει βγηκε αυτο που λενε,της κοντης ψωλης της φταιν οι τριχες.Οπως και να χει η συζητηση εξελισεται σε επιπεδο 1ης γυμνασιου.
Ο ενας θελει 0-100 σε λιγοτερο απο 3 δευτερα για να παει βολτα και θελει ιπποδυναμεις πανω απο 1500 αλογα.
Ο αλλος εχει φανατιλα με την φεραρι και φθανει σε σημειο να την συγκρινει με ενα νισσαν.
Σημεια και τερατα.Τουλαχιστον περναμε καλα....
-
Σωστος
-
@Skyline GT-R
Δεν περίμενα να καταλάβεις την ουσία αλλά ας ξαναπροσπαθήσω: διάβασες τα περί ροπής ? Για να μην απαντάς, μάλλον δεν θα ΄χεις τίποτα να πεις
Οσο για την FF, αν εσύ μπορείς να καταλάβεις πόσο καλό 0-100 θα έχει ένα αυτοκίνητο από τη σχέση της 1ης
(Για βάλε τις σχέσεις μετάδοσης της FF γιατί εγώ δεν μπόρεσα να τις βρω)(Ρε συ Skyline, είναι ιδέα μου ή το username σου είναι λάθος ? Νομίζω η Nissan έκανε drop το 'Skyline' από το όνομα του αυτοκινήτου και το λέει σκέτο 'GT-R' ή είναι ιδέα μου ?)
-
Λεπτομέρειες μωρέ τώρα...
Nissan GT-R