-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...η κοντρο-υπερατου-λαγνια βλεπω οτι παει συννεφο, και δεν κρατιεμαι να απαντησω αναλογως με κατι που μπορει να κλεισει ολη αυτη την παραφιλολογια και κυνηγητο χρονων στην ευθεια, με ενα μονο Video, χωρις περαιτερω ιδιαιτερες αναλυσεις:0-400m σε 8,844sec / 259.36km/h -η καλυτερη προσπαθεια στο παρον Video- με εξωτερικη θερμοκρασια κατα την μετρηση, 38 βαθμους
road legal, 5θεσιο με χωρο αποσκευων
Συνολικο κοστος λιγο πανω απο τις 75κ ευρω
Βελτιωση απο Ελληνικα χερια...Με αγωνιστικη βενζινη ομως.. Ας τρεξει με 98 οκτανια και βλεπουμε...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κόλλητε έχεις παει καθολικού φλοριντα να δεις τα κτήνη απο κοντά ;Ειμαι καλεσμενος να παω οποτε θελω φιλαρακι....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βγάλαμε fail και το LFA!!!Μεχρι και το top Gear το ειπε.... υπερ-πανακριβο και πινει τσαι κερασμενο απο το GTR. Ασφαλως και ειναι μια αποτυχια...
-
Υπαρχουν βιντεο με το GTR με 1400 αλογα και λαστιχα δρομου toyo R888 να κερναει τσαι σε λαμποργκινι σε εθνικη οδο. Πατουσε πολυ καλα παρα τα 1400 αλογα και τα ελαστικα δρομου.... Δε σας χαλασε;
-
αυτο που μας χαλασε ειναι οτι ανακαλυψες αυτο το φορουμ και οπου γραφεις εχεις καταστρεψει τα αντιστοιχα θεματα
-
Ρε παιδιά φτάνει.
Ας γίνει ξεχωριστό θρεντ με καγκουρεμένα και τα μυαλά στα οκτάνια!!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΛΟΓΑ!!!! -
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Κόλλητε έχεις παει καθολικού φλοριντα να δεις τα κτήνη απο κοντά ;
Ειμαι καλεσμενος να παω οποτε θελω φιλαρακι....
άρα μόνο από ένα αντίστοιχο φόρουμ και τον σωλήνα ?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
βάζετε που βάζετε οφ τόπιξ, δε βαζετε και κανένα σωστό μηχάνημα;;
...εχεις δικιο. Παρε μια απαντηση στα ιδια τρολο-επιπεδα, γιατι μονο ετσι καταλαβαινεις εσυ...
Καλυτερη επιδοση...8,65sec @ 266km/h...
-
τον ΚΙΚΙΖΑ κι αν τον διαβάζεις, τα νευρικά σου κύτταρα χαλάς
-
Τα θέλει ο κ@λος σας καθώς κάθεστε κι ασχολείστε με 12χρονα...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τα θέλει ο κ@λος σας καθώς κάθεστε κι ασχολείστε με 12χρονα......θυμηθηκαμε και εμεις τα παιδικα μας χρονια , αφου δεν κοβει κανεις ολο αυτο τον οιστρο της κοντρολαγνειας, εβαλα και εγω κατι, πιο πολυ μηπως καταλαβουν καποιοι οτι αυτη η κουβεντα δεν βγαζει καπου...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
πιο πολυ μηπως καταλαβουν καποιοι οτι αυτη η κουβεντα δεν βγαζει καπου...Θεωρώ τον SkylineGTR ως τον μεγαλύτερο άτυχο του forum. Ας συμφωνούσες μαζί του σε αυτά που έγραφε και θα σου έλεγα εγώ αν τελικά έβγαζε κάπου η κουβέντα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
πιο πολυ μηπως καταλαβουν καποιοι οτι αυτη η κουβεντα δεν βγαζει καπου...
Θεωρώ τον SkylineGTR ως τον μεγαλύτερο άτυχο του forum. Ας συμφωνούσες μαζί του σε αυτά που έγραφε και θα σου έλεγα εγώ αν τελικά έβγαζε κάπου η κουβέντα.
Σε καποια -λιγοτερα μεν αλλα που αφορουν την συγκριτικη ανωτεροτητα του GT-R- συμφωνω, στα περισσοτερα βεβαια, και ειδικα στην εστιαση της κοντρας σε ευθεια με after-market βελτιωσεις, δεν τιθεται θεμα.
Ειναι κατι διαφορετικο ομως απο το απλως 'συμφωνω' ή 'διαφωνω', ειναι εντελως διαφορετικη η προσεγγιση και ουσιαστικα η θεματολογια. Θα μπορουσε καλλιστα να ανοιχτει ομως ενα νεο τοπικο που να αφορα αποκλειστικα ολες τις δυνατες βελτιωσεις που μπορει να δεχτει ενα GT-R αλλα και τις μεγαλες επιτυχιες που εχει σε επισημα και μη drag races...
Τελος, επειδη καταλαβα που την πας την 'δουλεια' , τουλαχιστον απο την πλευρα μου, δεν την 'επεσα' τοσο επιθετικα και αποτομα στον νεο παθιασμενο χρηστη, παροτι οι περισσοτεροι αυτο εκαναν...
-
Λάηκ στο Γκολφ ΜΚ2 που έβαλε ο Κίκιζας. Μου έδωσε ιδέες για μια νέα ζωή στο Τζέτα ΜΚ2 του πατέρα μου. Και πορτπαγκαζάρα, και κοτσαδούρα, και πιο φτηνό από ΓΤΡ.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κόλλητε έχεις παει καθολικού φλοριντα να δεις τα κτήνη απο κοντά ;
Ειμαι καλεσμενος να παω οποτε θελω φιλαρακι....
άρα μόνο από ένα αντίστοιχο φόρουμ και τον σωλήνα ?
Eνα φορουμ αρκει.... οταν τα μελη του ειναι κατοχοι GTR, Lambo κτλ. 500-2000 ιππων.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Λάηκ στο Γκολφ ΜΚ2 που έβαλε ο Κίκιζας. Μου έδωσε ιδέες για μια νέα ζωή στο Τζέτα ΜΚ2 του πατέρα μου. Και πορτπαγκαζάρα, και κοτσαδούρα, και πιο φτηνό από ΓΤΡ.Ναι, και βενζινη 120 οκτανιων
Με 120 οκτανια το GT-R παει στα 1700 αλογα στον τροχο ομως....
-
To τωρινο μοντελο GT-R αποδιδει 550 αλογα... Το βιντεο δειχνει την προηγουμενη εκδοση με τα 530 αλογα.....
-
SkylineGT-R σε διακρινει μια ιππολαγνεια.
-
Βρειτε μου αλλα αμαξια που με λαστιχα δρομου, επανω σε δρομο να κανουν τετοιους παπαδες! 1200 αλογα στον τροχο!
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
SkylineGT-R σε διακρινει μια ιππολαγνεια.Μα γιατι το λες αυτο;
Nissan GT-R