-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...ναι αμα ο 'πηδαλιουχος' ειναι λιγο 'αναπηρος' τετοια συμβαινουν...Με εναν λιγο πιο 'ψαγμενο' ομως...
Ιδου το σωστο video για μια M6 G-power...(εχει ξαναμπει, στο αντιστοιχο τοπικο, αλλα σφου θιγουμε τις επιδοσεις της g-power Μ6...)
Δεν μας ενδιαφέρει ...
-
εκτός του οτι ο τυπάς του Μ6 ειναι μέγας ψευτης.
το τελευταίο καρέ μεσα απο την αρκούδα δεν έχει καμία σχεση με το καρε που πλασάρει μετά με τα 370+
κλασική περίπτωση
-
Συνάντησα χθες ενα λευκο GTR στην εθνική Κορινθου Αθηνών ύψος Κινέτας κ το πήγα προφυλακτήρες με το σαραβαλουχτεν μεταφορεα μου για να το παρατηρήσω καλύτερα (οταν με προσπερασε σχεδον δεν το πηρα πρεφα κ ειχα κλειστο το ηχοσυστημα ). Εκδοση μαλλον ηταν η στανταρ. Το κάρο είναι όντως Γκοτζιλα, φαρδύ και μακρύ αλλά πιο κοντά στα νορμαλ αμαξια απο οτι αλλα σουπερκαρ. Ισως είναι θέμα σχεδιασμού αλλά σαν μέγεθος σχήματος φαίνεται κάτι σαν S5 on steroids.
Σε ενα τετοιο καρο, κατ'εμε το πρωτο κ κύριο πράγμα που πρέπει να πωρώνει είναι ο ηχος... ε, ο Γκοτζιλα δεν ακουγεται. Υπαρχει ενας growling βρυχηθμός αλλά πέραν τούτου βασικά μιλάμε για σκούπα με μεγενθυμένα μπάσα και ψιλοσκασίματα στο ασε. Κρατω μια μικρή επιφύλαξη καθώς η κίνηση ήταν αρκετή και ενώ είχε τη διάθεση, δεν υπήρχε ο χώρος να εξαντλήσει ο τύπος το γκάζι (500 αλογα ειναι αυτά και με 100-120χλμ υποφέρουν) κ δεδομένου κ του μεγάλου όγκου δε μπορουσε να 'χωθεί' εύκολα - πραγματικά τον λυπόμουν.
-
Σε cruising speed λογικό είναι να μην ακούγεται. 1-2 φορές που έχω πετύχει να ανοίγει GTR μια χαρά ακούγεται. Ferrari δεν είναι, αλλά αντιλαμβάνεσαι ξεκάθαρα ότι πρόκειται περί ειδικής κατασκευής. Ανώτερος ήχος και από το υπόκωφο ρέψιμο που κάνει η 911Τ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε cruising speed λογικό είναι να μην ακούγεται. 1-2 φορές που έχω πετύχει να ανοίγει GTR μια χαρά ακούγεται. Ferrari δεν είναι, αλλά αντιλαμβάνεσαι ξεκάθαρα ότι πρόκειται περί ειδικής κατασκευής. Ανώτερος ήχος και από το υπόκωφο ρέψιμο που κάνει η 911Τ.Στα 70-80 χιλιαρικα που κανει εγω προτιμω το 997. Και φυσικα η S των 530 ιππων ειναι απιστευτα γρηγορη.
Και η αισθηση τησ GT3 απλά δεν υπαρχει... -
157K το GTR
296K η turbo Sκοινως, καμια επαφη σε τιμη...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
157K το GTR
296K η turbo Sκοινως, καμια επαφη σε τιμη...
Οτι πληρωσεις παιρνεις
-
Γενικώς ισχύει...στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι και τόσο...
-
Η συγκεκριμένη περίπτωση αποδυναμώνει τον κανόνα και καταδεικνύει την ματαιοδοξία του Brandname
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Η συγκεκριμένη περίπτωση αποδυναμώνει τον κανόνα και καταδεικνύει την ματαιοδοξία του Brandnameβασικα ειναι μια απο τις εξαιρεσεις του κανονα, γιαυτο εχει κατσει στο λαιμο πολλων.
(για τους χαζους που πρεπει να τους τα εξηγουν ολα, αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι η πορσε δεν βγαζει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αυτοκινητα. )
-
Σωστός ο συνονόματος
-
δεν εχετε ιδεα..τα καλυτερα ειναι μονο τα γερμανικα.-
τι να μας πει κ ενα ιαπωνικο μπροστα στο δημιουργημα ενος ψηλου,ξανθου,γαλανοματη γερμανου? -
Exτες μιλουσα με καποιον ο οποιος ειχε στη κατοχη του πολλα καλα αυτοκινητα καθοτι εφοπλιστης. Προσφατα ειχε ενα GTR 700 ιππων. Πριν κανα μηνα αγορασε μια 997 GT3 και μου ελεγε τις εντυπωσεις του. Πολυ απλα δηλωσε πως ηταν οτι πιο συγκλονιστικο εχει οδηγησει. Πραγματικα ηταν απιστευτος ο ενθουσιασμος του για ενα ατομο που ειχε υπο την κατοχη του τουλαχιστον 10 αυτοκινητα πρωτης γραμμης.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οποιος μεταπηδα απο 911 Τουρμπο σε GT3 δε γυρναει ποτε πισω. Τα αλογα και τα νουμερα απο μονα τους δε λενε τιποτα. Κι εγω προσφατα το καταλαβα. -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Exτες μιλουσα με καποιον ο οποιος ειχε στη κατοχη του πολλα καλα αυτοκινητα καθοτι εφοπλιστης. Προσφατα ειχε ενα GTR 700 ιππων. Πριν κανα μηνα αγορασε μια 997 GT3 και μου ελεγε τις εντυπωσεις του. Πολυ απλα δηλωσε πως ηταν οτι πιο συγκλονιστικο εχει οδηγησει. Πραγματικα ηταν απιστευτος ο ενθουσιασμος του για ενα ατομο που ειχε υπο την κατοχη του τουλαχιστον 10 αυτοκινητα πρωτης γραμμης.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οποιος μεταπηδα απο 911 Τουρμπο σε GT3 δε γυρναει ποτε πισω. Τα αλογα και τα νουμερα απο μονα τους δε λενε τιποτα. Κι εγω προσφατα το καταλαβα.Οταν λες πρωτης γραμμης τι εννοεις?
Αμα οδηγησει δηλαδη κανενα Pagani, αντιστοιχως θα του φυγουν τα τσισα...H 911turbo παραδοσιακα ειναι εκτος απο ταχυτατη παντου, σε καθε ειδους οδοστρωμα και συνθηκες (ναι αυτη την φιλοσοφια την ειχε ηδη η Porsche απο την 993turbo, παροτι η Nissan με το R35 καταφερε να ξεπερασει την 997ΤΤ σε αποτελεσματικοτητα...) αρκετα πολιτισμενη -τηρουμενων αναλογιων-ιπποδυναμης φυσικα- και ανετη σε σχεση με το GT-R R35.
O Godgila τουλαχιστον μεχρι πριν το τελευταιο fl και τα 530-550ps ειχε αναρτηση 'μαρμαρο' ακομα και στην πιο μαλακη ρυθμιση. Παροτι το αυτοκινητο ακομα και σε κακοτεχνιες συμπεριφερεται με απιστευτη στιβαροτητα, οι 20αρες με την αγωνιστικη street αναρτηση και τα RFT παρεχουν απλως στοιχειωδη -σχεδον- ανεση, τουλαχιστον για μεγαλες αποστασεις.
Ειδικα με τους κ@λοδρομους της χωρας, μια 997ΤΤ ειναι η πλεον 'λογικη' επιλογη ενος ολοκληρωμενου supercar...Ολα παντως, μα ολα, κρινονται και με βαση το κοστος τους...Εαν πας/σε πανε μια πραγματικα γρηγορη βολτα με τον Godgila, απλα θα υποκλιθεις...Το επιπεδο δυνατοτητων-προσφυσης ειναι αλλου...Ακομα και η ευχαριστηση-αδρεναλινη ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα σε σχεση με το κοστος...
Τωρα εαν μιλαμε για επιπεδο εφοπλιστη, οπου τα λεφτα δεν ειναι θεμα, μια βολτα απο εκθεση της Pagani, και καμμια παραγγελια σε Zonda 760RS (οπως αυτη του Lewis Hamilton) θα τον εκανε να ξεχασει τα υπολοιπα που λες, και να βλεπει πλεον τους 'γρηγορους σκαραβαιους' σχεδον μαζικης παραγωγης, να απευθυνονται σε κοινους, 'στερημενους' ανησυχους θνητους... -
για τον ήχο που λέτε.
έχω βγει απο έξοδο εθνικής προς Αγ. Στέφανο και περιμένω να κάνω αριστερά στο φανάρι που σε βγάζει στο παράδρομο.
μαύρο GT-R περνάει το φανάρι ευθεία και στο καπάκι ρίχνει προσπέραση σε 4-5 μαζεμένα, =το ανοίγει για τα καλά.
θόρυβο έκανε αλλά όχι ωραίο. κρατάω επιφύλαξη γιατί σαν να μου φάνηκε οτι είχε διαφορετική εξάτμιση και όχι μαμίσια.
σε φάρδος είναι κτηνάκι πάντως και στην άσφαλτο-γυαλί φέρθηκε πολύ κοντρολαρισμένα. τετρακίνηση γαρ υποθέτω. -
χτες, μαύρο GTR, μας προσπέρασε όλους, τρενάκι 3-αυτοκίνητα στην Εκάλη ... στο δρόμο που έχει 3-4 πλατείες .... το άνοιξε .... θόρυβο οκ δεν έκανε καλό .... αλλά και ? ...
-
Είπαμε, μπορει ο γκοτζιλα να είναι το τρελλό value for money supercar, αλλά (χωρίς να μειώνω στο ελάχιστο την αξία του) απο ήχο είναι κάτω απο τη βάση.
Για μένα όσο ανεβαίνουν τα άλογα ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις του ήχου. Τα 500 αλογα πόσο συχνά τα 'απλώνεις' όλα και σε τι δρομους; 3 το πρωι σε εθνική χωρίς καθολου κίνηση; Στα πιο καθημερινά μικρότερα ανοιγματάκια που σφηνάρεις-προσπερνάς σε σχετικά αραιή κίνηση θα πρέπει να ακούς κάτι καλύτερο απο μια μπασάτη σκουπα.-
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
πρέπει να ακούς κάτι καλύτερο απο μια μπασάτη σκουπα.-και τελεία και παύλα;;
-
ε ναι,σαφως προτιμοτερος ο ηχος ροχαλητου συναχομενου γερμανου χρονιου καπνιστη ..
περα απο την πλακα,αυτο που μου αρεσει περισσοτερο απο ολα στο ντατσουν ειναι οτι ειναι καταπληκτικο κ δεν το φωναζει.δεν ειναι φαμφαρες κ παπαριες..
τα μονα που δεν θεωρω οτι δεν ανηκουν στα φαμφαροειδη ειναι τα ιταλικα..επειδη κατι ξερουν απο σχεδιασμο οι γειτονες.. -
για πείτε και άλλα
Nissan GT-R