-
λες ε?? Κάτι θα ξέρεις παραπάνω
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
λες ε?? Κάτι θα ξέρεις παραπάνωνα σου θυμίσω ...
Η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό.
...
είναι μέχρι να τα συνηθίσεις στο μάτι απαξ και γίνει τέλος κόλησες μαζί τους
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είναι μέχρι να τα συνηθίσεις στο μάτι απαξ και γίνει τέλος κόλησες μαζί τους
το μότο του σαβουρογ@μη...
προφανώς αυτό χρησιμοποιείς και εσύ ε??
-
Αν δεν είναι όμορφο, δηλαδή τί είναι; ......άσχημο, δύσμορφο, αδιάφορο ή τί.......;
Και για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, ποιά θεωρείτε όμορφα; (την (νέα) Stratos; το R8; την 911;)
Ποιά είναι τα (αντικειμενικά) κριτήρια δλδ; -
δεν υπάροχυν αντικειμενικά κριτήρια για κάποιον το GTR είναι άσχημο για κάποιον άλλο όμορφο. Τόσο απλό όλοι όμως παραδέχονται ότι το αυτοκίνητο τα σπάει.
-
Μα αυτό θέλω να πω...... αυτός που το βλέπει άσχημο, με ποιά κριτήρια το θεωρεί και ποιά αυτοκίνητα θεωρεί όμορφα ταυτόχρονα, για να καταλάβουμε την αισθητική του!
Και έγω έχω γνωστό που θεωρεί όμορφο τον τράκτορα της Volvo F-κάτι, γι'αυτό ρωτάω........! -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Μα αυτό θέλω να πω...... αυτός που το βλέπει άσχημο, με ποιά κριτήρια το θεωρεί και ποιά αυτοκίνητα θεωρεί όμορφα ταυτόχρονα, για να καταλάβουμε την αισθητική του!
Και έγω έχω γνωστό που θεωρεί όμορφο τον τράκτορα της Volvo F-κάτι, γι'αυτό ρωτάω........!beauty is in the eye of beholder...
αν δεν ταιριάζει κάτι με την αισθητική σου όσο και να το δεις δεν σου αρέσει , εκτός αν είσαι σαν τον φίλο μας τον τοξότη... -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Και έγω έχω γνωστό που θεωρεί όμορφο τον τράκτορα της Volvo F-κάτι, γι'αυτό ρωτάω........!Όμορφο για μένα είναι αυτό που έχει χυτες γραμμες και ωραίες αναλογίες. Το GTR, όπως και οι προκάτοχοί του είναι λίγο χοντρομπαλάδικο σχεδιαστικά, κακά τα ψέμματα. Εξάλλου το παρατσούκλι 'γκοτζίλα' στον πρόγονό του δεν ήταν τυχαίο. Και αν δεις φωτογραφία του τωρινού δίπλα στο R34, ειναι ακόμα πιο γομάρι. Για μένα η λέξη που το περιγράφει είναι 'εντυπωσιακό'. Τη στράτος και βεβαια θα την πω όμορφη, όπως και την 911, αν και με έχει κουράσει κάπως η επανάληψη του ίδιου μοτίβου.
-
Gamo tin Ellhniki Glwssa
Και μην μπει κανείς και γράψει το γνωστό για τα 'Γκρικλινς' γιατί μου βγήκαν τα μάτια με αυτά που διαβάζω .
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Από πότε έγινε από ουδέτερο, θυληκό το GT-R? Πως λέμε η Ferrari, η Lambo τώρα η GT-R?Μου θυμίζει τον 'τσακωμό' της ξαδέρφης μου με τον άντρα της πρίν χρόνια. Είχαν ένα παλιό Opel 5θυρο δε θυμάμαι τί ήταν.
Έλεγε ο σύζυγος της ξαδέρφης μου: 'Γειά σου ρε Όπελε'
'Μωρέ τί μας λές, γειά σου Οπελίνα' απαντούσε η ξαδέρη μουσόρρυ για το
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Gamo tin Ellhniki Glwssa
Και μην μπει κανείς και γράψει το γνωστό για τα 'Γκρικλινς' γιατί μου βγήκαν τα μάτια με αυτά που διαβάζω .
Ε? Πού το είδες το παραπάνω γραμμένο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και έγω έχω γνωστό που θεωρεί όμορφο τον τράκτορα της Volvo F-κάτι, γι'αυτό ρωτάω........!Όμορφο για μένα είναι αυτό που έχει χυτες γραμμες και ωραίες αναλογίες. Το GTR, όπως και οι προκάτοχοί του είναι λίγο χοντρομπαλάδικο σχεδιαστικά, κακά τα ψέμματα. Εξάλλου το παρατσούκλι 'γκοτζίλα' στον πρόγονό του δεν ήταν τυχαίο. Και αν δεις φωτογραφία του τωρινού δίπλα στο R34, ειναι ακόμα πιο γομάρι. Για μένα η λέξη που το περιγράφει είναι 'εντυπωσιακό'. Τη στράτος και βεβαια θα την πω όμορφη, όπως και την 911, αν και με έχει κουράσει κάπως η επανάληψη του ίδιου μοτίβου.
Aπο κοντα, σταματημενο, να το δεις περιφερειακα, λεπτομερως, σε ΤΙ χρωματα, το εχεις δει, και σου φαινεται 'χοντρομπαλαδικο' το τελευταιο GT-R συγκεκριμενα?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aπο κοντα, σταματημενο, να το δεις περιφερειακα, λεπτομερως, σε ΤΙ χρωματα, το εχεις δει, και σου φαινεται 'χοντρομπαλαδικο' το τελευταιο GT-R συγκεκριμενα?
Καλά σου λέει Ταύρε, πώς τολμάς; Εξηγήσου!
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Bρε Γρηγόρη, θες λινκ και γι' αυτό δηλαδή?
Ορίστε
Το R34 ήταν ήδη αρκετά ογκώδες, κανε τη σύγκριση.
Για μενα το καινούριο GTR είναι ένα εξωφρενικά γρήγορο 'φορτηγό' και δίνω άπειρα ρισπέΚ στα τζαπόνια που κατόρθωσαν να του δώσουν τόσες δυνατότητες, παρόλο τον όγκο και το βάρος του. Όπως προείπα, εντυπωσιακότατο μεν, όχι όμορφο δε.
Και για να σου λύσω την απορία, το έχω δει ΚΑΙ σταματημένο ΚΑΙ εν κινήσει ΚΑΙ έχω κάνει κοντρίτσα με ένα τέτοιο στη Συγγρού (εγώ με τη μηχανή) ΚΑΙ σε λευκό ΚΑΙ σε ασημί/ανθρακί KAI σε μπλε ΚΑΙ σε μαύρο, τόσο εδώ, όσο και στην Κύπρο που είχα πάει πρόσφατα. Αν είναι να πρέπει να το δω σε συγκεκριμένο χρώμα, υπο συγκεκριμένη γωνία και με συγκεκριμένη γωνία του ήλιου, για να καλύπτει τα 'ψωμάκια' στην περιφέρεια, χαιρέτα τα. -
Oρίστε και λινκ από e-περιοδικό. Ο.Ε.Δ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Bρε Γρηγόρη, θες λινκ και γι' αυτό δηλαδή?
H ενσταση μου ειναι στον ορο 'χοντρομπαλαδικο'...
Ναι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Ειναι πολυ μεγαλο αυτοκινητο σε διαστασεις.
Αλλο πραγμα ΟΜΩΣ να δειχνει/ειναι ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ, και αλλο να δειχνει/ειναι μεγαλο.
Το R8 πχ που ειναι μικροτερο σε διαστασεις, δειχνει πιο ΧΟΝΤΡΟμπαλαδικο, φουσκωμενο
απο το GT-R. Τωρα βεβαια ο καθενας το βλεπει με την δικη του οπτικη γωνια... -
Τεράστιο το GT-R αλλά ακόμα πιο τεράστιο το Lancer λίγο πιο πίσω.
Οι φωτογραφίες έχουν μεγάλη παραμόρφωση, δεν είναι ΤΟΣΟ μεγάλη η διαφορά.
-
Εμένα το R8 μου φαίνεται ΤΣΙΛΙΠΙΔ'ΚΟ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τεράστιο το GT-R αλλά ακόμα πιο τεράστιο το Lancer λίγο πιο πίσω.Οι φωτογραφίες έχουν μεγάλη παραμόρφωση, δεν είναι ΤΟΣΟ μεγάλη η διαφορά.
Μη με κάνεις τώρα να ψάξω 200-τόσες σελίδες να βρω μια ομαδική φωτό όλων των GTR που είχε ποσταριστεί πριν καιρό εδώ.
@ΓΚ: Ένα αυτοκίνητο που θέλει 20άρες ζάντες για να 'δείξει', δεν μπορεί να διεκδικεί βραβεία καλαισθησίας imo...
Nissan GT-R