-
Και εγώ βλέπω ένα λευκό παρκαρισμένο σε μια εταιρεία στο Κορωπί. Και κάθε πρωί και μεσημέρι το χαζεύω.
-
Ενα λευκο (απο τα πρωτα που ηρθαν Ελλαδα, απ' οσο εχει αναφερει ο ιδιος) εχει και τυπος με μαγαζι γνωστων blue-jeans στο Χαλανδρι...
Νομιζω του εχει φορεσει και τελικο της Akrapovic. -
Ημιάσχετο
Ένα ωραίο είχα διαβάσει για το κιτ του Ακραπόβιτς για μια Φερράρι. Έλεγε ο συντάκτης για το πόσο χρειάζεται κάποιος σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο τα έξτρα αλογάκια : 'είναι σαν να πάει ο γνωστός πορνοστάρ Tζων Χολμς να κάνει επιμήκυνση πέους'. -
http://transmission.blogs.topgear.com/2 ... ssan-gt-r/
launch control.....αραγε στο φαναρι προλαβαινω νατα κανω ολα αυτα?
χαχα
παιδες το αμαξι ειναι οοοοολα τα λεφτα -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
http://transmission.blogs.topgear.com/2011/07/17/post-show-discussion-of-episode-four-and-behind-the-scenes-with-james-and-the-nissan-gt-r/launch control.....αραγε στο φαναρι προλαβαινω νατα κανω ολα αυτα?
χαχα
παιδες το αμαξι ειναι οοοοολα τα λεφταδε χρειαζεται...
στην Ελληνικη ασφαλτο, απλα σανιδωνεις το γκαζι και μετρας ταχυδρομικους κωδικες... -
Ειδα χθες κατα τις 9:30 το βραδυ στην Λεωφ. Βουλιαγμενης(εκει που ειναι ολες οι αντιπροσωπειες μαζεμενες) ενα ασπρο gtr το οποιο εκανε και κανα 2 ανοιγματα. Εχω να πω οτι απο κοντα ειναι πιο ομορφο απ'οτι στις φωτογραφιες και πολυ γρηγορο. Θα μπορουσε να κανει καλυτερα ανοιγματα ,αλλα δυστυχως στο φαναρι ειχαν μπει μπροστα του κλασικα καποιοι μηχανοβιοι του στυλ ''ελα ενταξει μηχανη εχω και θα παω μπροστα απο το αμαξι ,αφου εχω γκαζι''. Μαλλον δεν ηξεραν τι αμαξι ειχαν πισω τους....
-
Nομιζεις οτι στοκ GTR περναει 1000αρα μηχανη ;
-
Σε 0-100 και σε δημόσιο δρόμο το πιθανότερο ναι.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Nομιζεις οτι στοκ GTR περναει 1000αρα μηχανη ;Εξαρτάται από την άσφαλτο, αν πάει στάση ή όχι, τα μέτρα και τον αναβάτη.
Πχ σε ελληνική άσφαλτο (όχι Αττική οδό), στάση-400 και με μη επαγγελματία αναβάτη (δε λέω άσχετο λέω όχι οδηγό αγώνων) το GTR περνάει άνετα. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Εξαρτάται από την άσφαλτο, αν πάει στάση ή όχι, τα μέτρα και τον αναβάτη.
Πχ σε ελληνική άσφαλτο (όχι Αττική οδό), στάση-400 και με μη επαγγελματία αναβάτη (δε λέω άσχετο λέω όχι οδηγό αγώνων) το GTR περνάει άνετα.+1
Τυχαινει, να με εχει παει βολτα, κατοχος GT-R, -με επιτυχημενο αγωνιστικο παλμαρε -, και το αυτοκινητο, ειναι
καταπελτης με 4 ροδες...
Πολυ απλα, 'κοροιδευει' σχεδον οτιδηποτε κινειται στο δρομο. -
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Nομιζεις οτι στοκ GTR περναει 1000αρα μηχανη ;Μέχρι κάποια χιλιόμετρα ούτε 600άρα 100 ίππων, αν δε μιλάμε για άσφαλτο-σαπούνι. Τσεκαρισμένο!
-
τι λετε ρε παιδες μπροστα μου ανοιγμα cbr 600 με golf gti ξεκινανε μαλλιοκουβαρα περναει η μηχανη και στα 500 μετρα περασε το αμαξι απο πανω του
-
Θες να πεις οτι το 600άρι με το Golf Gti θα είναι κοντά στα 400 μέτρα του drag race? Μήπως απλα άφησε το γκάζι ο μοτοσυκλετιστής ή δεν το πήγε όπως και όσο μπορούσε? Δε σου παει στο μυαλό πώς επιταχύνουν αυτά τα πράγματα, ακόμα και όταν δεν ξεπερνάνε τα 100 άλογα.
-
Eπειδη ειμαι ασχετος με τις μηχανες. Ποσο 0-100 εχει για παραδειγμα η R1? Το νεο GTR το κανει σε 2.9 ακομα και σε γλιτσιασμενο δρομο
-
Μέτρηση από το περιοδικό BIKE (Αγγλία), η BMW S1000RR έχει 0-60μίλια σε 3.27' (η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας, ίσως και γενικότερα). 0-402 μέτρα τα έκανε σε 10.22' (επίσης η πιο γρήγορη επίδοση).
Επίσης ακόμα και μία μαϊμού μπορεί να κάνει τα 2.9 του GT-R ενώ για τα 3.27' της BMW χρειάζονται μεγάλα παπάκια ακόμα και με αντισπιν κλπ.
-
Να προσθέσω πως σε τεστ του ίδιου περιοδικού μεταξύ της S1000RR και της δημοσιογραφικής Veyron κοντά στην περιοχή του 'εργοστασίου' της Bugatti και σε δημόσιο δρόμο, η μηχανή χάθηκε μπροστά μετά από ελάχιστη απόσταση γιατί το προσπέρασμα γίνεται σχεδόν αστραπιαία από την μοτοσικλέτα λόγω διαστάσεων και στην παραμικρή κίνηση το -όποιο- αυτοκίνητο μένει πίσω.
-
To 0-96 (0-60 μίλια) κάνει σε 2.9 το καινούριο, σε r-mode και σίγουρα όχι σε γλιτσιασμένο δρόμο, μάλλον δεν έχεις δει δυνατό 4κινητο να γράφει με τα 4. To προηγούμενο έκανε 3.2 με launch control και 3.8 (και πιο μετά 3.5) χωρίς.
Η δική μου με τα 100 άλογα κάνει περίπου 3μιση. Τα καλά street 600ρια πέφτουν μισό κάτω άνετα.Ενδεικτικά η CBR600RR του 2009 κάνει 10.8 το 400άρι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μέχρι κάποια χιλιόμετρα ούτε 600άρα 100 ίππων, αν δε μιλάμε για άσφαλτο-σαπούνι. Τσεκαρισμένο!
Πως?
-
Nissan GT-R