-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
καλα 22 χρονων δεν ειναι και μπεμπης , αμα το παρει με σεβασμο το θεμα δε θα χει προβλημα
Είναι και παρά είναι ''μπέμπης''.
Ολα αυτά τα αυτοκίνητα θέλουν ιδιαίτερο σεβασμό και το μυαλό στα δάχτυλα του δεξιού ποδιού.Δεν υπάρχει καμμία ωριμότητα σ αυτές τις ηλικίες.Αυτές οι ηλικίες είναι για 100 αλογατάκια και σιγά σιγά ν ανεβαίνουν.Εχω πολλά περιστατικά που πιτσιρικάδες καταστρέψανε τέτοια αυτοκίνητα των μπαμπάδων τους και δυστυχώς μερικές φορές με τραγικά αποτελέσματα.Δυστυχώς είναι σχεδόν κανόνας.Αυτά τα αυτοκίνητα είναι για 40άρηδες και άνω.Και το γράφω αυτό έχοντας πριν τα 30 μου αρκετές συμμμετοχές σε αγώνες.Αν είχα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας πριν τα 40 μου (άντε 35) θα είχα σκοτωθεί.Αν δεν κάνω λάθος, έχεις παραδεχτεί ότι δεν έχεις την δυνατότητα να πας γρήγορα -ή έστω σβέλτα- ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Οπότε είναι λογικό να πιστεύεις ότι με 300-400 άλογα θα είχες σκοτωθεί αν τα είχες πριν τα 35-40 σου..
Σκέψου όμως ότι υπάρχουν πιτσιρικάδες (>>
Η εξίσωση 'ηλικία κάτω από 35 με GTR/Ferrari/Porsche = Επικίνδυνος οδηγός' απλά δεν στέκει.Όσο ταλάντο και να εχεις , σε όσα σχολεία και να έχεις πάει το μυαλό σου και επιστημονικά δεν έχει στρώσει...
Θ τρέξεις για ανταγωνισμό , φιγούρα κλπΠάρε τηλ το Schumacher να του πεις ότι πλέον βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία να ξεκινήσει να αγωνίζεται γιατί είναι και επιστημονικά έτοιμος...Για όνομα του Θεού παιδιά μην γενικεύουμε τα πράγματα! Υπάρχουν 15-16χρονοι με χέρια και μυαλό που κανείς 50άρης δεν θα αποκτήσει ποτέ!
Ο schumacher και οι όμοιοι του είναι μοναδικοί στον κόσμο, κατανοούν τον κόσμο διαφορετικά από ότι εγώ και εσύ. Έχουν άλλη αντιληψη του χώρου της ταχύτητας κλπ.
Είναι αυτοί οι 20 και κανείς άλλος.
Τώρα τι μου λες για 16χρονους με ταλέντο τα ακούω βερεσε.
Πόσοι από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι σε πίστα??
(και που να την βρούν άλλωστε) Δεν αρκεί το ταλέντο, θες υποδομές και ΠΑΙΔΕΙΑ , και στην ελλάδα που είναι η χώρα της επείδηξης , ένας 22χρονός με πολλά άλογα είναι ορολογιακή βόμβα ...Γιατί έβαλε την γκόμενα δίπλα και θέλει να εντυπωσιάσει
για να δείξει στους φίλους του ποιος την έχει πιο μεγάλη κλπ.
Και κάτι τελευταίο ,οι έλληνες δεν θα μάθουν ποτέ να οδηγάνε και να παίζουν μπάλα
τέλος το -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
:offtopicviii: >>>>>καλα 22 χρονων δεν ειναι και μπεμπης , αμα το παρει με σεβασμο το θεμα δε θα χει προβλημαΕίναι και παρά είναι ''μπέμπης''.
Ολα αυτά τα αυτοκίνητα θέλουν ιδιαίτερο σεβασμό και το μυαλό στα δάχτυλα του δεξιού ποδιού.Δεν υπάρχει καμμία ωριμότητα σ αυτές τις ηλικίες.Αυτές οι ηλικίες είναι για 100 αλογατάκια και σιγά σιγά ν ανεβαίνουν.Εχω πολλά περιστατικά που πιτσιρικάδες καταστρέψανε τέτοια αυτοκίνητα των μπαμπάδων τους και δυστυχώς μερικές φορές με τραγικά αποτελέσματα.Δυστυχώς είναι σχεδόν κανόνας.Αυτά τα αυτοκίνητα είναι για 40άρηδες και άνω.Και το γράφω αυτό έχοντας πριν τα 30 μου αρκετές συμμμετοχές σε αγώνες.Αν είχα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας πριν τα 40 μου (άντε 35) θα είχα σκοτωθεί.Αν δεν κάνω λάθος, έχεις παραδεχτεί ότι δεν έχεις την δυνατότητα να πας γρήγορα -ή έστω σβέλτα- ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Οπότε είναι λογικό να πιστεύεις ότι με 300-400 άλογα θα είχες σκοτωθεί αν τα είχες πριν τα 35-40 σου..
Σκέψου όμως ότι υπάρχουν πιτσιρικάδες (>>>
Η εξίσωση 'ηλικία κάτω από 35 με GTR/Ferrari/Porsche = Επικίνδυνος οδηγός' απλά δεν στέκει.Όσο ταλάντο και να εχεις , σε όσα σχολεία και να έχεις πάει το μυαλό σου και επιστημονικά δεν έχει στρώσει...
Θ τρέξεις για ανταγωνισμό , φιγούρα κλπΠάρε τηλ το Schumacher να του πεις ότι πλέον βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία να ξεκινήσει να αγωνίζεται γιατί είναι και επιστημονικά έτοιμος...Για όνομα του Θεού παιδιά μην γενικεύουμε τα πράγματα! Υπάρχουν 15-16χρονοι με χέρια και μυαλό που κανείς 50άρης δεν θα αποκτήσει ποτέ!
Ο schumacher και οι όμοιοι του είναι μοναδικοί στον κόσμο, κατανοούν τον κόσμο διαφορετικά από ότι εγώ και εσύ. Έχουν άλλη αντιληψη του χώρου της ταχύτητας κλπ.
Είναι αυτοί οι 20 και κανείς άλλος.
Τώρα τι μου λες για 16χρονους με ταλέντο τα ακούω βερεσε.
Πόσοι από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι σε πίστα??
(και που να την βρούν άλλωστε) Δεν αρκεί το ταλέντο, θες υποδομές και ΠΑΙΔΕΙΑ , και στην ελλάδα που είναι η χώρα της επείδηξης , ένας 22χρονός με πολλά άλογα είναι ορολογιακή βόμβα ...Γιατί έβαλε την γκόμενα δίπλα και θέλει να εντυπωσιάσει
για να δείξει στους φίλους του ποιος την έχει πιο μεγάλη κλπ.
Και κάτι τελευταίο ,οι έλληνες δεν θα μάθουν ποτέ να οδηγάνε και να παίζουν μπάλατέλος τοΕγώ πάντως αν βάλω γκόμενα δίπλα και αρχίσω να τρέχω το μόνο εντυπωσιακό θα είναι οι καρπαζιές που θα μαζέψω! Οπότε μην κρίνεις με 2 μέτρα και 2 σταθμά! Αυτά που αναφέρεις είναι απλώς κλισέ! Δεν λέω ότι δεν ισχύουν αλλά δεν είναι και ο κανόνας όπως τα περιγράφεις!
ΥΓ: Στα bold συμφωνώ όσο δεν πάει!
-
κοκκινο τερας
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Διαφωνείς ότι αυτό το σκεπτικό χαρακτηρίζει την συντριπτική πλειοψηφία των (φραγκάτων) νεαρών;
δεν ειναι θεμα φραγκατου ή οχι αλλα θεμα ανθρωπου.
απλα ο φραγκατος θα παρει M3 και ο οχι και τοσο φραγκατος κατι τυπου σαξοραλο.
και οι 2 για μενα εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να πεθανουν αν δε καταλαβαινουν τι κανουν, απλα ο πλουσιος καλο ειναι (και συνηθως ετσι γινεται) να περασει απο ενα cooper s πρωτα.
και η slk που ανεφερες ειναι αρκετα γρηγορη και μπροστα στα ματια μου (τον ακολουθουσα) φιλος μου πολυ καλος οδηγος την εχει στουκαρει (πηγε να πεταξει κωλο με ενα μηνα σε πισωκινητο ) , ευτυχως οχι σοβαρα.
επισης δεν υπολογιζεις αυτους που θελουν να κανουν επιδειξη οτι εχουν γρηγορο αυτοκινητο , αλλα πανε σαν κοτες και αυτους που θελουν απλα ενα ακριβο αυτοκινητο ακομα και αν ηταν 1200αρι.
οι θερμοκεφαλοι αντικειμενικα ειναι μειοψηφια και οι θερμοκεφαλοι που δεν καταλαβαινουν τον κινδυνο και πραγματικα ειναι επικινδυνοι ειναι ακομα λιγοτεροι.για αυτο και δεν ειπα οτι στα 18 καποιος μπορει να εχει ολο το ταλεντο και την εμπειρια του κοσμου, στα 23 ομως σιγουρα θα εχει αρχισει να αντιλαμβανεται τι τρεχει γυρω του και θα εχει καταλαβει τους κινδυνους μιας στουκας.
επισης να πω αλλη μια φορα οτι τα μη απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα των ημερων μας ειναι απιστευτα σωτηρια , πραγμα που ηταν απαραιτητο απο τη στιγμη που τα 120 τουρμπατα αλογα ειναι το μινιμουμ των απαιτησεων ενος νεαρου
-
Τι επίθετο ταιριάζει σε κάποιον που παίρνει ένα ψαγμένο (όπου ψαγμένο βάλε πολύ γρήγορο, απαιτητικό, δύσκολο κλπ) οδηγικά αμάξι και το πάει σαν κότα;
Και δεν μιλάω για αμάξια με κάποιο status. Ας πούμε για Evosubara και S2000. -
Τι επίθετο ταιριάζει σε κάποιον που παίρνει ένα ψαγμένο (όπου ψαγμένο βάλε πολύ γρήγορο, απαιτητικό, δύσκολο κλπ) οδηγικά αμάξι και το πάει σαν κότα;
Και δεν μιλάω για αμάξια με κάποιο status. Ας πούμε για Evosubara και S2000.δηθενάς αλλα για μενα καλα κανει, απο το να ειναι επικινδυνος μονο και μονο για να προσπαθησει να αποδειξει σε αλλα καγκουρο οτι ειναι 'αξιος' να οδηγει το αυτοκινητο του.
εγω προσωπικα εχω κανει πολλες φορες στην ακρη οταν βλεπω οτι το θεμα ξεπερνα τις δυνατοτητες μου και τα ορια ασφαλειας που εχω θεσει
-
Και δεν μιλάω για αμάξια με κάποιο status. Ας πούμε για Evosubara και S2000.κότα!
πλάκα κάνω. κάτι πάνω στο θέμα, όσον αφορά στο spec V αναφέρει ξεκάθαρα το αγγλικό car ότι δεν θα έχει την παραμικρή αύξηση ιπποδύναμης και μάλλον δεν θα κάνει το N'ring γρηγορότερα... (τώρα μού'ρθε κάτι που έλεγε κάποιος παραπάνω σε σχέση με συγκρίσεις μοντέλων)
πάντως είναι από τ'αυτοκίνητα που θα πολυσυζητηθούν αλλά δεν θα πολυ-αποκτηθούν με αποτέλεσμα, όπως και με τις Lotus, να υπάρχει μια σκιά δυνατοτήτων που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα φωτίσουμε ποτέ.
Σε σχέση με τις μάρκες τώρα, μην ακούω μ@λ@κίες γιατί πια είναι πολύ εύκολο να φέρει ή να βρεί κάποιος M3, GT3, GT2, Ferrari, κλπκλπ και να φαίνεται αλλά δεν θα μάθει και να το οδηγεί ή να σέβεται την ιστορία του επειδή το αγόρασε.
-
Εύκολα παίρνει κάποιος Ferrari και GT2? Για πείτε και σε μένα τα νούμερα του Joker παρακαλώ...
-
το spec V εχει καποια ουσιαστικη διαφορα σε σχεση με το απλο?
-
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Bugatti Veyron vs Nissan GT-RTo έχω δει αυτό.Περιμένω πότε κάποιος εγγλέζος θα στήσει το GTR με κάνα F-16 για να μας αποδείξει ότι το αεροπλάνο πάει πιο γρήγορα.
-
Το GT-R κοστίζει το 1/20 της Veyron(και λίγα λέω, ανάλογα με την έκδοση και τον εξοπλισμό...). Αν πάρουμε το υπόλοιπο 19/20 και το 'επενδύσουμε' σε μοντίφες και βελτιώσεις, θα συμβεί το αντίστροφο...* Ή μάλλον, δεν χρειάζεται καν, παίρνουμε ένα σχετικά φθηνό, αυθεντικό 'κοντράκι-dragster' απ' το Αμέρικα, πάλι κλάσμα της τιμής της Veyron, και δεν θα ξέρει πώς τη λένε μετά...
Η Veyron μόνο σε ευθείες μπορεί να κάνει ότι κάνει, και μάλιστα επιπέδου autobahn γιατί σε κακή άσφαλτο και στροφές θα μιλάς με τον Άγιο Πέτρο.*Μάλλον κόντρα με F-16 θα κάνει GT-R 1000 ίππων
-
Δεν θέλω να παρεξηγήσεις αυτό που θα πω αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ! Δεν είναι όλη η ζωή μια ευθεία με ένα φανάρι και 2 κάγκουρες να κοντράρονται σε δημόσιους δρόμους.
Και με το 1/20 της αξίας του GTR παίρνεις ένα Lada, τους κοτσάρεις και 500 νίτρα επάνω (στην τιμή σου δίνουν δώρο προσευχητάρι και εικονισματάκι του Αη Γιώργη, του Άγιου Χριστόφορου και των Αγιών Πάντων, βοήθεια μας) και τσαγιώνεις και GTR, και GT3 και ότι θες. -
Συμφωνώ μαζί σου, άρα γιατί διάλεξαν να κάνουν τη συγκεκριμένη δοκιμή; Τόσο πολύ τους πείραξε ένα 'φθηνάμαξο' όπως το GT-R να το βάλουν κόντρα με αμάξι αξίας 2€εκ;
Ένα dragster από Αμέρικα, πάλι 'φθηνιάρικο' θα ξεφτύλλιζε το ίδιο μια Veyron. -
εφέ...
Αν δεν το δεις με τα γυαλιά DRIVE (τα πάντα είναι κόντρα, fight club και τα @@ μου κουνιούνται) θα καταλάβεις τη λογική του.
(Υπάρχει ένα πολύ γρήγορο αμάξι... αλλά δίπλα σε αυτό δείτε πόσο αργό είναι) -
To οτι εχουν συγκρινει το GT-R με καθε λογης τετρατροχο αυτο λεει κατι,σε λιγο θα το δουμε να κοντραρει και με F1(αν υπηρχε porsche F1 παντως θα το χαν ηδη κανει ).Ολοι ασχολουνται μαζι του,προσπαθουν να βρουν σημειο να το υποτιμησουν γιατι δεν μπορουν να πιστεψουν οτι για ακομα μια φορα οι ιαπωνες εκαναν το θαυμα τους.
Οι ιαπωνες κανουν το ιδιο για τα ευρωπαικα αυτοκινητα????Δηλαδη καθονται να τα συγκρινουν με τα δικα τους να δουν ποιο ειναι καλυτερο η απλα τα γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι???? -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Η Veyron μόνο σε ευθείες μπορεί να κάνει ότι κάνει, και μάλιστα επιπέδου autobahn γιατί σε κακή άσφαλτο και στροφές θα μιλάς με τον Άγιο Πέτρο.
ε καλα μη λεμε οτι δε στριβει η veyron εδω τα ισωπεδωνουμε ολα..
μπορει να μη στριβει οπως αλλα hypercars αλλα τους σχετικα καλους χρονους που πετυχαινει δε τους πετυχαινει μονο λογω της ευθειας
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To οτι εχουν συγκρινει το GT-R με καθε λογης τετρατροχο αυτο λεει κατι,σε λιγο θα το δουμε να κοντραρει και με F1(αν υπηρχε porsche F1 παντως θα το χαν ηδη κανει ).Ολοι ασχολουνται μαζι του,προσπαθουν να βρουν σημειο να το υποτιμησουν γιατι δεν μπορουν να πιστεψουν οτι για ακομα μια φορα οι ιαπωνες εκαναν το θαυμα τους.
Οι ιαπωνες κανουν το ιδιο για τα ευρωπαικα αυτοκινητα????Δηλαδη καθονται να τα συγκρινουν με τα δικα τους να δουν ποιο ειναι καλυτερο η απλα τα γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι????ε καλα δεν ειναι και τοσο υπερανω ή τρομεροι οι ιαπωνες..
και ναι! ασχολουνται πολυ με τα ευρωπαικα αυτοκινητα γιατι ακομα δεν εχουν καταφερει τα δικα τους να εχουν το ιδιο κυρος με τα γερμανικα και τα ιταλικα (και μη μου πειτε lexus ), μην ξεχνας οτι το gtr ως μοναδικο σκοπο ειχε να ειναι πιο γρηγορο απο την 997 turbo για αυτο και κατα την εξελιξη του ειχαν μια turbo απο διπλα για να κανουν αμεσες συγκρισεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η Veyron μόνο σε ευθείες μπορεί να κάνει ότι κάνει, και μάλιστα επιπέδου autobahn γιατί σε κακή άσφαλτο και στροφές θα μιλάς με τον Άγιο Πέτρο.
ε καλα μη λεμε οτι δε στριβει η veyron εδω τα ισωπεδωνουμε ολα..
μπορει να μη στριβει οπως αλλα hypercars αλλα τους σχετικα καλους χρονους που πετυχαινει δε τους πετυχαινει μονο λογω της ευθειας
Εντάξει, υπερέβαλλα.. Απλά ήθελα να γίνει κατανοητό το σκεπτικό μου.
Nissan GT-R