-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ε λοιπόν δεν έχουμε παρεκτραπεί τόσο πολύ ποτέ απο όσο θυμάμαι...(στύλ 'η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά'), παράπονα, βρισιές του στύλ τι πουστ@ς η μαλ@@@, κομπλεξικος ήταν ο τάδε, ναι...αλλά περι γουρουνιών δεν είναι της ιδιοσυγρασίας μας....αντιθέτως σχολιάζουμε άλλα γαργαλιστικά θέματαΕιδες που δεν είστε κι εσείς 'αθώες του αίματος'; Οσο για τις... παρεκτροπές, επίτρεψέ μου να πιστεύω οτι γενικά, οι γυναίκες πλέον κάνουν παρόμοιες και χειρότερες μπορω να σου πω 'αναλύσεις' για το ανδρικό φύλο.
Υπάρχει και το σχετικό ανέκδοτο:
Γυναικοπαρέα σε μια καφετερια που σχολίαζε όχι πολύ διακριτικά μια αντροπαρέα παραδίπλα. Κάποια στιγμη μια απο τις γυναίκες αναρωτήθηκε
-Τι να λένε ρε κορίτσια εκείνοι οι αντρες για μας;
-Περίπου ότι λέμε κι εμείς γι'αυτούς
-Α τους πρόστυχους!!!!Αυτό το topic έχει ανοίξει από την εποχή του Κήπου της Εδέμ και ήταν δημοφιλές για πολλούς αιώνες αλλά τα περισσότερα posts έχουν γίνει τα τελευταία 30-40 χρόνια, από τότε δηλαδή που άρχισαν να γράφονται στο forum ολοένα και περισσότερες γυναίκες.
Αυτή η ξαφνική αλλαγή στη σύνθεση των μελλών του forum μετά από τοσους αιώνες σταθερής και ομαλής λειτουργίας* είχε παρόμοια αποτελέσματα με την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας και το λιώσιμο των πάγων.
Δεν είναι του παρόντος να αναφερθώ στο εν λόγω φαινόμενο (θα κλείσουν και οι Δημοσιες Υπηρεσίες στο μεταξύ) απλά θα αρκεστω να πω οτι το forum ακόμα δεν έχει συνέλθει από το ταρακούνημα που προκάλεσε η ολοένα και δυνατότερη παρουσία των γυναικών σ'αυτο. Κάποιες μάλιστα κατάφεραν να γίνουν και mods ενω πρόσφατα ακούστηκε οτι κάποια μπορεί να διεκδικήσει και την θέση του Administratοr. Οι περισσότερες συζητήσεις ολα αυτά τα χρόνια ήταν γύρω από διαδικαστικά θέματα και όχι ουσίας κυρίως λόγω της επαναδιανομής ρόλων που έγινε εκ των πραγμάτων.
Που θα παει ομως; Ο server αναβαθμίζεται καθε τοσο (ας είναι καλα τα κοινοτικα κονδύλια) και όλα δείχνουν οτι η μέρα που το forum θα ξαναλειτουργήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα δεν είναι μακριά!Ειδατε πειθώ οι καινούργιες moderators;- μια αναβάθμιση είχε γίνει όλη κι όλη στις αρχές του 20ου αιώνα όταν δημιουργήθηκε ένα subtopic 'Η σουφραζέτα και πως να την κουλαντρίσετε'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι περισσότεροι αναλωνόμαστε σε politically correct ομοιόμορφες δηλώσεις χωρίς βάθος και συμπεράσματα. Λες και αιρετικές ή/και ακραίες απόψεις δεν μπορούν να κρύβουν (μία ή περισσότερες, αρκετές πάντως) αλήθειες.Σωστός ο Ισαάκ! Και να μην καταλήξουμε να κάνουμε σαν τους ηλίθιους που τους δείχνουν το φεγγάρι κι αυτοί κοιτάνε το δάχτυλο!
-
Έτσι, έτσι
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν και σήμερα αρκετά αξιόλογα κορίτσια, όμορφα, πνευματώδη, σεμνά, με ηθικές αξίες.
Αλλά σπανίζουν.Ναι βρέ μην ξεχάσετε να του κάνετε (Random) και ανδριάντα στην Πλατεία Συντάγματος γιατι απο ότι φαίνετε εκφράζει πολλούς απο εδω μέσα με τις απόψεις του και τις αρχαίγονες καταβολές του....
ΥΓ. Μην τους πάρει όλους η μπάλα όπως με διόρθωσε και ο Μπαμπινιώτης-George Tabs....(καλά εσύ είπαμε, πήγες εξωτερικό και χάλασες εντελώς και τελείως )
υπερβολές...
Γυναικοπαρέα σε μια καφετερια που σχολίαζε όχι πολύ διακριτικά μια αντροπαρέα παραδίπλα. Κάποια στιγμη μια απο τις γυναίκες αναρωτήθηκε
-Περίπου ότι λέμε κι εμείς γι'αυτούςΌπως και να έχει είμαστε διαφορετικοί.
Κάτι που δεν ειπώθηκε (ακριβώς έτσι), οι γυναίκες έχουν αυξημένη αντίληψη και μπορούν να εστιάσουν ταυτόχρονα σε πολλά πράγματα γιατί πρέπει να προστατέψουν/φυλάξουν τη φωλιά, την καλύβα, το σπίτι, ενώ οι άντρες συγκεντρώνονται σε ένα στόχο (το θήραμα, το κυνήγι, τη δουλειά τους) που θα εξασφαλίσει τα προς το ζειν. Οι γυναίκες θα προσέξουν την διαφορετική οσμή που θα έχει ο άντρας (έχουν δεν έχουν ενδείξεις για ερωμένη), ενώ ο άντρας ούτε που θα δώσει σημασία (εκτός αν υπάρχουν ενδείξεις για εραστή).Πέραν των κατασκευαστικών διαφορών, υπάρχει και κοινωνικό θέμα: Μεγαλώνουμε διαφορετικά. Μας μαθαίνουμε να είμαστε αγοράκια και κοριτσάκια. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δημιουργούσαμε ένα χωριό όπου τα αγοράκια θα τα μαθαίνανε από μικρά να παίζουν με κούκλες, να πλένουν τα ρούχα και τα πιάτα των άλλων κλπ, ενώ τα κοριτσάκια θα μάθαιναν τη μπάλα;
α, και να μην ξεχνιόμαστε να και ένα κουίζ:
Στην παρακάτω εικόνα υπάρχει μία γυναίκα. Ποια θέση κατέχει λόγω του αναπαρωγικού της οργάνου;; -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δημιουργούσαμε ένα χωριό όπου τα αγοράκια θα τα μαθαίνανε από μικρά να παίζουν με κούκλες, να πλένουν τα ρούχα και τα πιάτα των άλλων κλπ, ενώ τα κοριτσάκια θα μάθαιναν τη μπάλα;χωρις παρεξήγηση αλλά υπάρχουν πλέον αγοράκια που παίζουν απο την φύση τους με τις κούκλες και φοράνε κρυφά τα ψιλοτάκουνα και τα φουστάνια των μανάδων τους...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
χωρις παρεξήγηση αλλά υπάρχουν πλέον αγοράκια που παίζουν απο την φύση τους με τις κούκλες και φοράνε κρυφά τα ψιλοτάκουνα και τα φουστάνια των μανάδων τους...Για ποιο λόγο να παρεξηγηθώ;
Πάντα πρέπει να υπήρχαν, απλά δεν το παραδεχόταν κανείς... Είναι απλά μία κρίση ταυτότητας... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δημιουργούσαμε ένα χωριό όπου τα αγοράκια θα τα μαθαίνανε από μικρά να παίζουν με κούκλες, να πλένουν τα ρούχα και τα πιάτα των άλλων κλπ, ενώ τα κοριτσάκια θα μάθαιναν τη μπάλα;
χωρις παρεξήγηση αλλά υπάρχουν πλέον αγοράκια που παίζουν απο την φύση τους με τις κούκλες και φοράνε κρυφά τα ψιλοτάκουνα και τα φουστάνια των μανάδων τους...
Αυτά υπήρχαν πάντα!Δεν τωρινό φαινόμενο!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πέραν των κατασκευαστικών διαφορών, υπάρχει και κοινωνικό θέμα: Μεγαλώνουμε διαφορετικά. Μας μαθαίνουμε να είμαστε αγοράκια και κοριτσάκια. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δημιουργούσαμε ένα χωριό όπου τα αγοράκια θα τα μαθαίνανε από μικρά να παίζουν με κούκλες, να πλένουν τα ρούχα και τα πιάτα των άλλων κλπ, ενώ τα κοριτσάκια θα μάθαιναν τη μπάλα;Ξέρω κοπέλες που μεγάλωσα παίζοντας μπάλα και ξύλο με αγοράκια και δεν είναι λιγότερο γυναίκες από τις άλλες που έπαιζαν με κούκλες. Είναι όμως πιο ευθείς και τίμιες και το πληρώνουν, αφού αντιτίθενται στην εικόνα που έχει δημιουργήσει η κοινωνία για τη γυναίκα.
Άνδρες που έπαιζαν με κούκλες δεν ξέρω και μάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν εξ'αιτίας του γεγονότος ότι μια τέτοια συμπεριφορά αποδοκιμάζεται έντονα από τον κοινωνικό περίγυρο σε αντίθεση με το 'αγοροκόριτσο'.
-
Να προσθέσω και κάτι που ξέχασα:
Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι σε μεγάλο ποσοστό οι γυναίκες πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης (από ένα απλό χούφτωμα μέχρι και πιο σοβαρά), σε μικρή ηλικία κυρίως από συγγενείς. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να προσθέσω και κάτι που ξέχασα:
Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι σε μεγάλο ποσοστό οι γυναίκες πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης (από ένα απλό χούφτωμα μέχρι και πιο σοβαρά), σε μικρή ηλικία κυρίως από συγγενείς.Αυτή ειναι μια άλλη πονεμένη ιστορία αλλά εδώ ξεφεύγουμε. Από τα Αστικά ζητήματα περνάμε στο Κακουργοδικείο
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
-Περίπου ότι λέμε κι εμείς γι'αυτούς
-Α τους πρόστυχους!!!!Κάτι σχετικό που είχα διαβάσει σε έναν τοίχο :
Οταν ένας άντρας μιλά πρόστυχα σε μια γυναίκα είναι σεξουαλική παρενόχληση
Οταν μια γυναίκα μιλά πρόστυχα σε έναν άντρα είναι 0,75 ευρώ/15' -
Προσωπικά το βλέπω το θέμα πολύ πιο χαλαρά...
Είτε το θέλουμε είτε όχι άντρας και γυναίκα είναι οντότητες αλληλοσυμπληρούμενες...
Απλά όλα τα κομμάτια ενός παζλ δεν ταιριάζουν μεταξύ τους...
Είτε το θέλουμε είτε όχι, ο καθένας και η καθεμία από εμάς έχει τις παραξενιές του, την δική του αντίληψη των πραγμάτων...
Όπως λέω και εγώ ο καθένας με τη μλκία του (με το μπαρδόν/συμπάθιο που λένε...)
Απλά πρέπει να ταιριάξουν οι μλκίες για να έχουμε ένα επιτυχημένο δίδυμο.
Στην πλειοψηφία άντρες και γυναίκες είναι μεγαλωμένοι με λάθος νοοτροπία, απομεινάρι παλαιότερων εποχών.
Προσωπικά τις χαίρομαι για αυτό που είναι και για αυτά που μπορούν να προσφέρουν σε έναν άντρα (αλλά και ο άντρας σε αυτές...)
Οφείλω να τις χαρακτηρίσω απολαυστικές...
Δεν έχω καμία αντιπαλότητα μαζί τους (το αντίθετο μάλιστα).
Όλα στις διαπροσωπικές σχέσεις ξεκινούν από την σχέση που έχει ο καθένας με τον εαυτό του...
Απλά πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να διεκδικεί αυτό που του αξίζει και να μην γίνεται θύμα προσώπων και καταστάσεων.
Η ποσοτικοποίηση όμως της αξίας μας είναι ζήτημα αυτογνωσίας και κρίσης και έτσι και πάλι επιστρέφουμε στο ότι:
'Οι σχέσεις μας με τους άλλους χαρακτηρίζονται πρωτίστως από την σχέση με τον εαυτό μας...'Θα δήλωνα, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, ότι είμαι πρόθυμος να προστατευσω και να αγαπήσω όλες τις θυληκές αιθέριες υπάρξεις που βάλλονται από τον βάναυσο αυτό κόσμο (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας κατά τα γούστα μου ). Αυτό που ζητάω ως αντάλλαγμα είναι αγάπη,φροντίδα και προδέρμ...
Θεωρώ χαζές τις οποιεσδήποτε αντιπαλότητες με τις γυναίκες. Είναι χασούρα και για τους δύο...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλά, ότι ο Random θα μας ξάφνιαζε τόσο ευχάριστα κάποια στιγμή, δεν το περίμενα. Όχι με τις απόψεις του φυσικά, οι οποίες παραπέμπονται για ανακύκλωση, αλλά με το γεγονός ότι αποδεικνύεται ένας όχι απλά ρυχός/ανόητος/αδαής άνθρωπος, αλλά ένας σκεπτόμενος τύπος, ο οποίος απλά διοχετεύει σε λάθος οδούς τη φαιά ουσία του. Αλήθεια, πόσων ετών είσαι;Φίλτατε, το να πετάει κανείς μία φράση από κάποιον γνωστό και να δίνει 2-3 ονόματα, τα οποία μπορεί να άκουσε και από σπόντα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ρηχός/ανόητος/αδαής... Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι ο 'τυχαίος' (και ο κάθε τυχαίος... ) έχει όντως διαβάσει ολόκληρα τα έργα των ανθρώπων που ανέφερε (δε θυμάμαι και ποιοι ήτανε...τόσα που διάβασε εδώ μέσα... ), αφενός έχω τις επιφυλάξεις μου για το πόσο τα κατανόησε και αφετέρου για το αν αυτό τον κάνει λιγότερο ρηχό/ανόητο/αδαή....
Επί του θέματος τώρα, βρίσκω πολλές απόψεις εδώ μέσα απαρχαιωμένες μέχρι αηδίας. Σε λίγο θα μας την πέσει η ΚΓ' ΕΚΠΑ και θα ζητάει να κάνει δοκιμαστικές τομές! Έλεος!
Κορυφαίο!
Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει αν εμφανιστεί η Salome εδώ. Η Kamil είναι καλή κοπέλα, δεν κάνει σουις...
Σσσσσσσσσ..... Μίλα πιο σιγά...
Κάποιος είπε ότι ο 'τυχαίος' μπορεί να είναι κάποιος άλλος συνφορουμίτης που σπάει πλάκα ή μας δοκιμάζει με κάποιου είδους τεστ που αδυνατώ να καταλάβω... Μπορεί... Όσο του δίνουμε σημασία θα συνεχίσει... Προσωπικά, το έκανα 1-2 φορές αυτό το λάθος και δεν θα το επαναλάβω...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πέραν των κατασκευαστικών διαφορών, υπάρχει και κοινωνικό θέμα: Μεγαλώνουμε διαφορετικά. Μας μαθαίνουμε να είμαστε αγοράκια και κοριτσάκια. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δημιουργούσαμε ένα χωριό όπου τα αγοράκια θα τα μαθαίνανε από μικρά να παίζουν με κούκλες, να πλένουν τα ρούχα και τα πιάτα των άλλων κλπ, ενώ τα κοριτσάκια θα μάθαιναν τη μπάλα;
Ξέρω κοπέλες που μεγάλωσα παίζοντας μπάλα και ξύλο με αγοράκια και δεν είναι λιγότερο γυναίκες από τις άλλες που έπαιζαν με κούκλες. Είναι όμως πιο ευθείς και τίμιες και το πληρώνουν, αφού αντιτίθενται στην εικόνα που έχει δημιουργήσει η κοινωνία για τη γυναίκα.
Άνδρες που έπαιζαν με κούκλες δεν ξέρω και μάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν εξ'αιτίας του γεγονότος ότι μια τέτοια συμπεριφορά αποδοκιμάζεται έντονα από τον κοινωνικό περίγυρο σε αντίθεση με το 'αγοροκόριτσο'.
Ο πεντάχρονος γιος πάει στον πατέρα και του λέει: Μπαμπά θα μου πάρεις για τη γιορτή μου δώρο μια Sindy;
Τρελαίνεται ο πατέρας: Τι λες βρε γιε μου θα σου πάρω ένα μπιστόλι!!!Περνάνε μερικά χρόνια και ξανά πάει ο γιος στον πατέρα: Μπαμπά θα μου πάρεις μια Barbie;
Ξανά τρελαίνεται ο πατέρας: Τι λες βρε του λέει θα σου πάρω ένα Τανκ.Περνάνε ξανά μερικά χρόνια ξανά ο γιος στον πατέρα: Μπαμπά θα μου πάρεις ένα σπαθί;
Περίχαρος ο πατέρας τρέχει το αγοράζει και το δίνει στον γιο του.
Αφού το βάζει ο γιος του στην ζώνη του λέει.
Δεν είμαι μπαμπά ίδιος η Ζήνα;!!!!!!!!! -
Α υ τ α π ά ρ ν η σ η
Έντεκα άνθρωποι κρατιούνταν από το ίδιο σκοινί που κρεμόταν από ένα ελικόπτερο, δέκα ήταν άντρες και μία γυναίκα.
Το σκοινί δεν ήταν αρκετά δυνατό για να κρατήσει και τους έντεκα, γι' αυτό και αποφάσισαν ότι ένας άνθρωπος θα έπρεπε να πέσει. Διαφορετικά θα έπεφταν όλοι.Δεν κατάφερναν να διαλέξουν τον άνθρωπο, αλλά ξαφνικά η γυναίκα, με δυνατή φωνή, ανακοίνωσε ότι προσφερόταν από μόνη της να πέσει.
Στο κάτω κάτω, είπε, ήταν συνηθισμένη να θυσιάζει τα συμφερόντά της, μιας και:-
- Σαν μητέρα πάντα έδινε προτεραιότητα στα παιδιά
2.- Σαν σύζυγος, παραμέριζε τα συμφέροντά της για αυτά του συζύγου της
3.- Σαν κόρη υποτασσόταν στον πατέρα της
4.- Σαν επαγγελματίας άφηνε τα αφεντικά της να παίρνουν τη δόξα για τις δικές της επιτυχίες
5.- Σαν γυναίκα, κοιτάζοντας ψηλά στο άπειρο και βάζοντας το χέρι στην καρδιά, η αποστολή της ζωής της ήταν να θυσιάζεται για τους αλλους,χωρίς να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα!
Συγκινημένοι οι άντρες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα...και φυσικά έπεσαν.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Ποτέ μην εμπιστεύσαι την αυταπάρνηση μία γυναίκας, μπορεί να είναι γενναία αλλά δεν είναι ηλίθια! -
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Α υ τ α π ά ρ ν η σ ηΈντεκα άνθρωποι κρατιούνταν από το ίδιο σκοινί που κρεμόταν από ένα ελικόπτερο, δέκα ήταν άντρες και μία γυναίκα.
Το σκοινί δεν ήταν αρκετά δυνατό για να κρατήσει και τους έντεκα, γι' αυτό και αποφάσισαν ότι ένας άνθρωπος θα έπρεπε να πέσει. Διαφορετικά θα έπεφταν όλοι.Δεν κατάφερναν να διαλέξουν τον άνθρωπο, αλλά ξαφνικά η γυναίκα, με δυνατή φωνή, ανακοίνωσε ότι προσφερόταν από μόνη της να πέσει.
4.- Σαν επαγγελματίας άφηνε τα αφεντικά της να παίρνουν τη δόξα για τις δικές της επιτυχίες
5.- Σαν γυναίκα, κοιτάζοντας ψηλά στο άπειρο και βάζοντας το χέρι στην καρδιά, η αποστολή της ζωής της ήταν να θυσιάζεται για τους αλλους,χωρίς να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα!
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Ποτέ μην εμπιστεύσαι την αυταπάρνηση μία γυναίκας, μπορεί να είναι γενναία αλλά δεν είναι ηλίθια!Οι άντρες δεν ήταν άντρες.
Ήταν ξανθιές μεταμφιεσμένες σε άντρες. Πρώτον.Δεύτερον.
Η πράξη της γυναίκας δε λέγεται αυταπάρνηση, αλλά διπλωματική αποφυγή κινδύνου.Τρίτον.
Αν αποφάσισαν ότι το σκοινί δεν αντέχει και τους 11 (με ποιό τρόπο άραγε;), και ότι ήταν ο ένας, πού έκανε τη διαφορά, τότε θα ήταν πιο λογικό αντί αυτός να πέσει, να σκαρφαλώσει μέχρι το ελικόπτερο. Θα ήταν πιο λογικό. Εκτός να έφερε μαζί του αλεξίπτωτο.Τέταρτον και σημαντικότερο.
Οι άντρες, γενικά, πολλές φορές γινόμαστε θυσία για μια γυναίκα, χωρίς να υπάρχει η ανάλογη ανταπόδωση. -
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Α υ τ α π ά ρ ν η σ ηΈντεκα άνθρωποι κρατιούνταν από το ίδιο σκοινί που κρεμόταν από ένα ελικόπτερο, δέκα ήταν άντρες και μία γυναίκα.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Ποτέ μην εμπιστεύσαι την αυταπάρνηση μία γυναίκας, μπορεί να είναι γενναία αλλά δεν είναι ηλίθια!Αμ λάθος τα ξέρεις!!!
Ο ένας ήταν μηχανικός (και τα είπε αλλιώς βεβαίως...) και οι 10 από το τμήμα πωλήσεων!!!Έχει και συνέχεια, με το τρένο, θα την γράψω κάποια φορά...
-
-
Γεια σας ξανα...
Εχω μια ερωτηση να κανω..Οταν στις ταινιες της τηλεορασης λενε οτι ειναι απαραιτητη η γονικη συναινεση τι κανουν στα ορφανοτροφεια???
Οποιος καταλαβε.....καταλαβε.-
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Γεια σας ξανα...Εχω μια ερωτηση να κανω..Οταν στις ταινιες της τηλεορασης λενε οτι ειναι απαραιτητη η γονικη συναινεση τι κανουν στα ορφανοτροφεια???
Οποιος καταλαβε.....καταλαβε.-
ακόμα εδώ είσαι εσύ ;;;
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ãåéá óáò îáíá...Å÷ù ìéá åñùôçóç íá êáíù..Ïôáí óôéò ôáéíéåò ôçò ôçëåïñáóçò ëåíå ïôé åéíáé áðáñáéôçôç ç ãïíéêç óõíáéíåóç ôé êáíïõí óôá ïñöáíïôñïöåéá???
Ïðïéïò êáôáëáâå.....êáôáëáâå.-
Ρε Random μπορείς να μου πεις πόση μαλακ@@@α σε βαράει?
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους