-
ασχετο, αλλα....
ρε paimei, τι σκ@τ@ αβαταρ ειναι αυτο που μας κοτσαρες?
-
Προσφατη ερευνα στη Βρετανια εδειξε οτι 1 στους 25 συζυγους μεγαλωνει το παιδι καποιου αλλου, χωρις να το γνωριζει
Οπως ελεγε κι ενας φιλος: Δεν ειναι τυχαιο που στα νομικα εγγραφα η διατυπωση ειναι: 'Η μητερα του τεκνου και ο φερομενος ως πατηρ'
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν διαπιστωθεί ότι ο σπόρος δεν ήταν δικός μου, απλά θα έχω αποδείξεις για την απιστία της. Αλλά το παιδί μου θα είναι παιδί μου**.-**
Ουσιαστικά και το παιδί έτσι θα αισθανέται αλλά νομικά τι ισχύει ? Έχει ο ουσιαστικός πατέρας δικαιώματα ή μπορεί η μάνα σε οποιαδήποτε στιγμή να του απαγορεύσει την κηδεμονία?
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Προσφατη ερευνα στη Βρετανια εδειξε οτι 1 στους 25 συζυγους μεγαλωνει το παιδι καποιου αλλου, χωρις να το γνωριζειΟπως ελεγε κι ενας φιλος: Δεν ειναι τυχαιο που στα νομικα εγγραφα η διατυπωση ειναι: 'Η μητερα του τεκνου και ο φερομενος ως πατηρ'
όπως λέει και το ανέκδοτο...
Πάει μία να δει το νεογέννητο μωρό της φίλης της, μόλις το βλέπει αναφωνεί:
'Πω πω, καλέ ίδιος ο πατέρας του είναι'
και η μαμά
'Σκάσε μωρή μην σ'ακούσει ο άντρας μου'
-
ε, καντε κι εσεις παιδια με πολλες γυναικες για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο..
-
Dum spiro sperno, ε;
-
ή απλουστερα,
αν η εξελιξη του γυναικειου ειδους ειναι προς τα εκει που λετε,
ας εξελιχει και το δικο μας ειδος....παντως εγω ξερω 10 φορτηγατζηδες και παραπανω ναυτικους, που κανουνε πραξη αυτο που λεμε 'καθε λιμανι και καημος'
(απο 5-6 οικογενειες ο καθενας, ολο και καποιο κουτσουβελο ειναι δικο τους ) -
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Αν διαπιστωθεί ότι ο σπόρος δεν ήταν δικός μου, απλά θα έχω αποδείξεις για την απιστία της. Αλλά το παιδί μου θα είναι παιδί μου**.-**
Ουσιαστικά και το παιδί έτσι θα αισθανέται αλλά νομικά τι ισχύει ? Έχει ο ουσιαστικός πατέρας δικαιώματα ή μπορεί η μάνα σε οποιαδήποτε στιγμή να του απαγορεύσει την κηδεμονία?
Δεν μπορεί. Σκέψου τα υιοθετημένα παιδιά. Πατέρας και νομικά είναι αυτός που τα μεγάλωσε. Το πολύ - πολύ ο 'φυσικός' να καταφέρει να το βλέπει μία τόσο - κι αυτό μόνο αν αποδείξει ότι δεν το ήξερε, ότι του το έκρυψαν με δόλο, ότι το ήθελε, ... αλλά τότε μπορεί να χάσει την κηδεμονία η μάνα, ως ανίκανη να επιλέξει πατέρα για το παιδί....
-
οταν σψεδιαζεις να κανεις παιδι σημειωνεις τις μερες που πας με τη γυναικα σου κι ετσι οταν μετα εννια μηνες γεννηθει το παιδι υπολογιζεις κ βλεπεις αν εισαι ο μπαμπας...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
οταν σψεδιαζεις να κανεις παιδι σημειωνεις τις μερες που πας με τη γυναικα σου κι ετσι οταν μετα εννια μηνες γεννηθει το παιδι υπολογιζεις κ βλεπεις αν εισαι ο μπαμπας...Είσαι σίγουρος? Δηλαδή αν τις ίδιες μέρες πήγε και με άλλον πού το ξέρεις εσύ μετά? Αν το παιδί γεννηθεί 5-10-15 μέρες νωρίτερα τι θα υπολογίσεις? Τρεις το λάδι+τρεις το ξίδι=6 το λαδόξιδο?
-
Δεν γεννιονται τα παιδια παντα βαση προγραμματος
Την παροιμια 'Ολα του γαμου δυσκολα και η νυφη γκαστρωμενη ' δεν την εχετε ακουσει;Πατερας ,νομικα, ειναι αυτος που εχει αναγνωρισει και δηλωσει το παιδι στο ληξιαρχειο(νομιζω) .
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
οταν σψεδιαζεις να κανεις παιδι σημειωνεις τις μερες που πας με τη γυναικα σου κι ετσι οταν μετα εννια μηνες γεννηθει το παιδι υπολογιζεις κ βλεπεις αν εισαι ο μπαμπας...
Είσαι σίγουρος? Δηλαδή αν τις ίδιες μέρες πήγε και με άλλον πού το ξέρεις εσύ μετά? Αν το παιδί γεννηθεί 5-10-15 μέρες νωρίτερα τι θα υπολογίσεις? Τρεις το λάδι+τρεις το ξίδι=6 το λαδόξιδο?
ΡΕ ΤΑΥΡΑΚΙ...ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ...
Ειπαμε ελεγχεις στο περιπου τις ημερες,,σιγουρα μπορει να παει και με αλλον πιο μετα αλλα στο περιπου σιγουρευεσαι...τωρα αν εχεις παντρευτει και την τσιτσιολινα τοτε μαμησε τα...
Αλλα στο περιπου μπορει και ο γυναικολογος να σου πει την ημερομηνια συλληψης....στον 3ο μηνα περιπου αν τον ρωτησεις σχεδον απο τον υπερηχο μπορει να σου πει,,οποτε ελεγχεις και συ τις ημερομηνιες σου και ξερεις..
Τωρα αν εισαι μαγκακος ξερεις ακριβως και τον κυκλο της γυναικας σου,,δηλ. την επικινδυνη ημερα ωορηξιας και την αυξηση της θερμοκρασιας της στα 0,2+ και υπολογιζεις....Ολα μαθαινονται...αλλα και αν εχεις αμφιβολιες υπαρχει και ο Αλιακμονας ποταμος.....πωπω black humour παλι.....
-
σαν τηλεμετρια μου ακουγεται αυτο...
το διαβασα και γω για την αγγλια, 1 στις 5 γυναικες απαταει το συντροφο της με αλλον γαρο ,παντρεμενη η οχι!
-
Εγω διαβασα στο FHM στην Αγγλια οτι οντως συμβαινει αυτο το φαινομενο και σε μεγαλο ποσοστο ζευγαριων το παιδι ειναι αλλουνου..Τι να πεις τωρα...
Αν αληθευει τοτε μιλαμε για μεγαλο χαμο αφου καταργουνται τα παντα και πανω απολα ο θεσμος της οικογενειας, της εμπιστοσυνης, και των σχεσεων εν γενει..Τι να πει κανεις..Τραγικα συμβαντα..βεβαια οι Αγγλιδες ειναι που ειναι ανοιχτοποδες.πινουν κιολας οποτε μαμησε τα..
Τωρα κλεινοντας θα αναφερθω σε δυο γνωμικα του Σωκρατη για να δειτε που εφθανε το μυαλο του...
Α) Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑ
Β) ΦΡΟΝΙΜΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας....Σε επομενο ποστ θα αναφερθω σε αυτο το φαινομενο εκτενως που προλογισε ο Pai Mei το οποιο εγω το εχω συναντησει και σαν πανσπερμια..
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΛΑ ΚΟΣΤΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΙΠΙΝΙΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Εγω διαβασα στο FHM στην Αγγλια οτι οντως συμβαινει αυτο το φαινομενο και σε μεγαλο ποσοστο ζευγαριων το παιδι ειναι αλλουνου..Τι να πεις τωρα...Αν αληθευει τοτε μιλαμε για μεγαλο χαμο αφου καταργουνται τα παντα και πανω απολα ο θεσμος της οικογενειας, της εμπιστοσυνης, και των σχεσεων εν γενει..Τι να πει κανεις..Τραγικα συμβαντα..βεβαια οι Αγγλιδες ειναι που ειναι ανοιχτοποδες.πινουν κιολας οποτε μαμησε τα..
Τωρα κλεινοντας θα αναφερθω σε δυο γνωμικα του Σωκρατη για να δειτε που εφθανε το μυαλο του...
Β) ΦΡΟΝΙΜΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας....Σε επομενο ποστ θα αναφερθω σε αυτο το φαινομενο εκτενως που προλογισε ο Pai Mei το οποιο εγω το εχω συναντησει και σαν πανσπερμια..
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΛΑ ΚΟΣΤΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΙΠΙΝΙΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εγώ ξέρω και ένα άλλο.....
Σεβασμό στον μ..........
Φιλικά.....
.......Κατερίνα:roll: -
..βεβαια οι Αγγλιδες ειναι που ειναι ανοιχτοποδες.πινουν κιολας οποτε μαμησε τα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το παιδί μας είναι δικό μας επειδή το μεγαλώνουμε, όχι επειδή το 'σπέρνουμε'. Το ότι κάποτε συνουσιαστήκαμε ( ) με μια γυναίκα, δεν μας κάνει αυτόματα πατέρες του παιδιού της, 25 χρόνια μετά. Πατέρας είναι ο κερατάς που το ανέθρεψε, εις γνώσιν της απιστίας ή όχι.
Θα συμφωνήσω με το φίλο, αν και δεν έχω παιδί για να ξέρω από πρώτο χέρι. Δηλαδή, αποκτάς το παιδί (έστω και από σπέρμα άλλου), το μεγαλώνεις, το έχεις αγαπησει και ξαφνικά θα το κάνεις πέρα; Όχι βέβαια.
Δηλαδη, συνιστάς να βάλουμε τεφτέρι στο γ**σ;
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Εγω διαβασα στο FHM στην Αγγλια οτι οντως συμβαινει αυτο το φαινομενο και σε μεγαλο ποσοστο ζευγαριων το παιδι ειναι αλλουνου..Τι να πεις τωρα...
Αν αληθευει τοτε μιλαμε για μεγαλο χαμο αφου καταργουνται τα παντα και πανω απολα ο θεσμος της οικογενειας, της εμπιστοσυνης, και των σχεσεων εν γενει..Τι να πει κανεις..Τραγικα συμβαντα..βεβαια οι Αγγλιδες ειναι που ειναι ανοιχτοποδες.πινουν κιολας οποτε μαμησε τα..
Εγώ ξέρω και ένα άλλο.....
Σεβασμό στον μ..........
Φιλικά.....
.......Κατερίνα:roll:Κατερινακι σε παω γιατι φαινεσαι μαγκακι...Βεβαια πρεπει να δειχνεις σεβασμο στον μαμακα... Απορω αφου με σεβεσαι πριν καν με γνωρισεις φανταζομαι τι θα κανεις αμα με γνωρισεις κιολας...
Α και κατι αλλο Κατερινιω....αν ικανοποιεις τα στανταρντ μου, που ξερεις μπορει να σε κοιταξω και κατι παραπανω ισως...
Προειδοποιηση οτι δεν εχω καμμια μα καμμια σχεση με το αβαταρ...Γι αυτο ετοιμασου κοινως πλυσου,ντυσου χτενισου και γυαλισου και ενημερωσε με για να σου δωσω αυξοντα αριθμο για το ποτε και που...
Και για οποιον-α αμφιβαλλει ραντεβου το Σεπτεμβρη γιατι ειμαι ηδη κλεισμενος μεχρι και τις 5 Σεπ. Ο νοοων νοείτο..
Και για να δεις Κατερινακι ποσο σε αγαπω σου αφιερώνω το κάτωθι
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΙΑΖΕΙ, ΕΝΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ
Φιλικα με πολλα φιλακια
Random.....
because
** Random rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz**
-
Μπορώ να σου συστήσω ένα καλό ψυχολόγο αν ενδιαφέρεσαι......
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Μπορώ να σου συστήσω ένα καλό ψυχολόγο αν ενδιαφέρεσαι......Πληρωμενη απαντηση!
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους