-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..)
Εβγαλε ανακοίνωση. Το είπε η Uma Therman!!!
νομίζω πως όσοι ειναι κυριολεκτικά πωρωμένοι με τα αυτοκίνητα, η μονη τους ασχολία ειναι τα αυτοκινητα οι παρεες του ασχολούνται με αυτοκίνητα και έχει εμπειρία με μια παλια alfa και μια καινούργια (mito πχ) θα το καταλάβει
είναι καλύτερη η Mito από ένα Clio RS ?
δεν ξέρω...το clio το είχε η καθηγήτρια που έκανε ιδιέτερα την αδερφή μου και απ'οσο έλεγε το αμάξι της είχε βγάλει αρκετά προβλήματα...τώρα για το RS δεν ξέρω...φένεται τρελό αμάξι οπότε δεν μπορώ να απαντήσω...Επίσης ειναι κ αναλογα ποιες εκδόσεις συγκρίνουμε...σίγουρα είναι πιο δυνατο το rs αλλα καλύτερο πραγματικά δεν ξερω
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
μεταξύ ενός Megane RS 2011 κι μιας QV θα προτιμούσα το πρώτο.
Κι εγώ...μάλλον.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στο Ελλαδιστάν, μεγάλο υπέρ της QV όμως είναι τα 1800 κυβικά.
-
Μέχρι να αρχίζουν να 'κατεβαίνουν' κι εκεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
-
Μαπα το καρπουζι (το ρενό) δεν μαρεσε.....λεω να αφησω κατα μερος τις σπορ ιουλιες και να παω κατα jetta μερια.....
-
Αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι σεντάν (4θυρο), ok. Μην το κάνεις, πάντως, επειδή νομίζεις ότι δεν είναι ταιριαστό με ηλικία/οικογενειακή κατάσταση κ.τ.λ. Είναι το λιγότερο φαιδρό.
-
Ο χρήστης 2505 έγραψε:
Μαπα το καρπουζι (το ρενό) δεν μαρεσε.....λεω να αφησω κατα μερος τις σπορ ιουλιες και να παω κατα jetta μερια.....Jetta?
Τον έριξες κάθετα τον πήχη -
+1 και απο μένα και για Orestisren και για Sinanai
-
καλο το jetta αλλα μεγαλο για αμαξι πολης....παω να δω το focus 150ps (πολλα τα αλογα για μενα) και μετα cruze mazda 6....
-
Ο χρήστης 2505 έγραψε:
καλο το jetta αλλα μεγαλο για αμαξι πολης....παω να δω το focus 150ps (πολλα τα αλογα για μενα) και μετα cruze mazda 6....Μεγάλο το Jetta και θα δεις και το 6;;;
Πρέπει πρωτίστως να σκεφτείς τι θες. Έχεις μπλέξει μικρομεσαία - ο θεός να τα κάνει - (σεντάν και χάτσμπακ) και μεσαία σεντάν, 'τάφους' και γρήγορα, τα πάντα όλα, αυτοκίνητα με 5-6 διαφορετικές αισθητικές αντιλήψεις.
Στο λέω, γιατί δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη έτσι.
-
Γιατί το Cruze μικρό είναι με 4,60μ. μήκος?
Είναι οφτοπικ η αναζήτηση σου 2505, φτιάξε θέμα.
-
Εχει αυτοματη ρυθμιση υψους στις εμπρος ζωνες? Καπως ετσι μου φανηκε στο βιντεο του νικου....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εχει αυτοματη ρυθμιση υψους στις εμπρος ζωνες? Καπως ετσι μου φανηκε στο βιντεο του νικου....Τι εννοείς αυτόματη;
Δε θυμάμαι να είχε κάτι τέτοιο.
- Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εχει αυτοματη ρυθμιση υψους στις εμπρος ζωνες? Καπως ετσι μου φανηκε στο βιντεο του νικου....
Τι εννοείς αυτόματη;
Μην φανταστεις κανενα υπερμηχανισμο....μια αμβλεια γωνια στην οποια ολισθαινει το πανω ακρο της ζωνης και προσαρμοζεται αναλογα με το υψος του επιβατη, ωστε να μην χρειαζεται να το ρυθμισεις...αυτο το εχουν ολα τα Volvo απο το 1992 και μετα
..κατι αντιστοιχο, αλλα με αναποδη γωνια φαινεται στο 2:59 στο βιντεο που ανεβασες. -
Ισχύει. Δεν έχει το κλασσικό ρυθμιστικό για πάνω-κάτω.
-
Τι εννοείς αυτόματη;
Μην φανταστεις κανενα υπερμηχανισμο....μια αμβλεια γωνια στην οποια ολισθαινει το πανω ακρο της ζωνης και προσαρμοζεται αναλογα με το υψος του επιβατη, ωστε να μην χρειαζεται να το ρυθμισεις...αυτο το εχουν ολα τα Volvo απο το 1992 και μετα
..κατι αντιστοιχο, αλλα με αναποδη γωνια φαινεται στο 2:59 στο βιντεο που ανεβασες.Τώρα που το λες...ούτε η BMW έχει ρύθμιση ύψους.
-
...Στο θεμα ρυθμισης πλατης καθισματος, ΑΦΟΥ εχεις βαλει ζωνη, στην G, τα πραγματα ειναι απο αστεια, εως τραγελαφικα...
Το κλιπ που ασφαλιζει η ζωνη βγαινει με καλωδιο, απο το Pillar του αυτοκινητου, και...ολως τυχαιως οταν κουμπωσει, εφαπτεται με την ροδελα ρυθμισης της πλατης καθισματος, οταν η βαση του καθισματος βρισκεται σε μια νορμαλ αποσταση-θεση απο τα πενταλ, και οχι πολυ μπροστα, ή πολυ πισω.
Ουσιαστικα για να αποφευγθει το συγκεκριμενο εργονομικο 'φαουλ', πρεπει πρωτα να ρυθμισεις την πλατη, και μετα να βαλεις ζωνη. Αν εχεις την ζωνη, ειναι σχεδον αδυνατο, να ρυθμισεις την πλατη... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τώρα που το λες...ούτε η BMW έχει ρύθμιση ύψους.Τοτε ισως εχει το συστημα της Ε39 (νομιζω και η Ε34 το ειχε), οπου μεσω ενως συρματος συνδεδεμενου στη βαση του καθισματος σχετιζει την διαμηκη ρυθμιση με το υψος της ζωνης.....για ενα σωρο λογους
-
Τώρα που το λες...ούτε η BMW έχει ρύθμιση ύψους.
Τοτε ισως εχει το συστημα της Ε39 (νομιζω και η Ε34 το ειχε), οπου μεσω ενως συρματος συνδεδεμενου στη βαση του καθισματος σχετιζει την διαμηκη ρυθμιση με το υψος της ζωνης.....για ενα σωρο λογους
Δε το γνωρίζω αυτό. Μπορεί, ίσως αν και μου φαίνεται λίγο μπακαλίστικο σύστημα αυτό που λες.
Αν εχεις την ζωνη, ειναι σχεδον αδυνατο, να ρυθμισεις την πλατη...
Δε με δυσκόλεψε πάντως και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να ρυθμίσω τη πλάτη με τη ζώνη. Δε ξέρω για τη πράγμα μιλάς βασικά.
In a nutshell...δεν με προβλημάτισε και δε με ενόχλησε και ούτε καν σκέφτηκα τη ζώνη και το ύψος της.
-
Ελα πες την αληθεια...σου τσαλακωνε το γιακα, γι αυτο τον ειχες σηκωμενο (τον γιακα)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε με δυσκόλεψε πάντως και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να ρυθμίσω τη πλάτη με τη ζώνη. Δε ξέρω για τη πράγμα μιλάς βασικά.
In a nutshell...δεν με προβλημάτισε και δε με ενόχλησε και ούτε καν σκέφτηκα τη ζώνη και το ύψος της.
Οπως τραβας απο αριστερα την ζωνη, για να κουμπωσεις στα δεξια το κλιπ (θεση οδηγου), η αριστερη κατω βαση
απ' οπου ξεκιναει το λουρι της ζωνης, εφαπτεται με την ροδελα ρυθμισης της πλατης καθισματος.
Αυτο συμβαινει οταν η βαση καθισματος βρισκεται λιγο πιο πισω απο την μεση, για σχετικα ψηλους οδηγους.
Μονο αν ειναι πολυ μπροστα ρυθμισμενο, ή τερμα πισω πχ το καθισμα, το κλιπ 'προσπερναει' ή βρισκεται πριν απο την ροδελα και δεν εχεις θεμα.
Ειναι αρκετα ενοχλητικο, πρεπει καθε φορα που θελεις να επαναρυθμισεις την πλατη του καθισματος, να βγαλεις την ζωνη.
Alfa Romeo Giulietta