-
Έχει ρίξει όμως κατί καρπαζίες σε κατί ΜiTo.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Αντι της 147?
Στην Ιταλία έχεις ταξιδέψει? Έχεις δει τι κυκλοφορεί σε C & D segment?
μετα το 2006 η πριν?
γιατι απο το μπαρι μεχρι την modena αυτα που βλεπεις σιγουρα δεν ειναι γερμανικα αντε να δεις στην strada αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτα που βλεπεις (εκτως φυσικα απο τα γνωστα f.l.p.)ειναι κυριως ιταλικα και γαλλικα
σικελια σιγουρα θα δεις γερμανικα αλλα λογο μαφιας τα προτιμανε για να πετανε τους νεκρους στην θαλλασαΓερμανικά=Νεκροφόρες
Φίλε μου R8,M6,SL 55 & 65 AMG,Corsa OPC,Golf TSI,Audi A5 και καποία άλλα είναι νεκροφόρες?
Εξαιρόντας τα 3 πρώτα και το τελευταίο(με μερικές επιφυλάξεις το Audi)τα υπόλοιπα πρέπει να βγουν σε επαγγελματικές εκδόσεις τάχιστα διότι ο αρχαίος στόλος των γραφείων τελετών χρίζει άμεσης αντικατάστασης.Το για το ποια αυτοκίνητα κάνουν για νεκροφόρες νομίζω πως μία βόλτα στο 1ο ή και 2ο νεκροταφίο μπορεί να σε πείσει(Αφού τα γερμανικά με τον φοβερό σχεδιασμό τους *εκτός opel και μερικών mercedes είναι σαν πεθαμένα.Για το λόγο αυτό λοιπόν τα προτιμούν οι επαγγελματίες του χώρου.Δένουν με το τοπίο )
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Έχει ρίξει όμως κατί καρπαζίες σε κατί ΜiTo.και τι να λέει αυτό ότι είναι αυτοκίνητο ο ματρακάς ;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
και τι να λέει αυτό ότι είναι αυτοκίνητο ο ματρακάς ;
Επειδή το εχω οδηγήσει και οχι 1 μέρα το είχα περίπου 1 βδομάδα του αδερφού μου είναι το Corsaki είναι ολα τα λέφτα σε σχέση με μια MiTo η με 1 Abarth.
-
Giulietta η ασχημομουρα
-
Ασχημομούρα δεν θα το έλεγα.
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Giulietta η ασχημομουραΝα πάμε να δούμε καμια Golfω για να ισιόσουμε λέω γιατί αυτό παραείναι όμορφο.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Επειδή το εχω οδηγήσει και οχι 1 μέρα το είχα περίπου 1 βδομάδα του αδερφού μου είναι το Corsaki είναι ολα τα λέφτα σε σχέση με μια MiTo η με 1 Abarth.
Εσύ με Ε46 3άρα δν κατάλαβες ότι από στήσιμο , κράτημα , τιμόνι , σασμάν ...... το corsaκι είναι για τα μπάζα επειοικώς .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Εσύ με Ε46 3άρα δν κατάλαβες ότι από στήσιμο , κράτημα , τιμόνι , σασμάν ...... το corsaκι είναι για τα μπάζα επειοικώς .
Αλλό η 3αρα δεν σύγκρινα πότε την 3αρα με το OPC αλλώ το 1 αμαξί αλλώ το αλλώ φυσικά και εχεί πολύ καλό στήσιμο η 3αρα αλλά και το OPC δεν μπορείς να πείς οτι δεν εχεί στήσιμο για τιμόνι συμφωνώ.
Γενίκα απο τη εχω καταλάβει ποίο πολύ είναι για κόντρες. -
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Αλλό η 3αρα δεν σύγκρινα πότε την 3αρα με το OPC αλλώ το 1 αμαξί αλλώ το αλλώ φυσικά και εχεί πολύ καλό στήσιμο η 3αρα αλλά και το OPC δεν μπορείς να πείς οτι δεν εχεί στήσιμο για τιμόνι συμφωνώ.
Γενίκα απο τη εχω καταλάβει ποίο πολύ είναι για κόντρες.Άμα δν τρυπίσει κανένα ψυγείο και κάψει καμιά φλάτζα κάτι κάνει .
-
Συγκρινόμενο με τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του το OPC είναι εξαιρετικό! Αν λόγω ιπποδύναμης το συγκρίνει κανείς με Golf GTI και λοιπά, δεν φταίει το Corsa
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Συγκρινόμενο με τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του το OPC είναι εξαιρετικό! Αν λόγω ιπποδύναμης το συγκρίνει κανείς με Golf GTI και λοιπά, δεν φταίει το CorsaΤι εξαιρετικό έχει σε σχέση με ένα 207 RC, ένα Abarth Grande Punto ή μια Mito QV? Για να μην μιλήσω για Clio RS και Cooper S και το κάνουμε τσόντα...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Συγκρινόμενο με τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του το OPC είναι εξαιρετικό! Αν λόγω ιπποδύναμης το συγκρίνει κανείς με Golf GTI και λοιπά, δεν φταίει το Corsaκαι με mito qv , cooper s είναι κοντά στα λ7 , 207 rc , cupra πίσω είναι .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συγκρινόμενο με τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του το OPC είναι εξαιρετικό! Αν λόγω ιπποδύναμης το συγκρίνει κανείς με Golf GTI και λοιπά, δεν φταίει το Corsa
Τι εξαιρετικό έχει σε σχέση με ένα 207 RC, ένα Abarth Grande Punto ή μια Mito QV? Για να μην μιλήσω για Clio RS και Cooper S και το κάνουμε τσόντα...
Το Clio RS είναι respekt, το αφήνουμε απ'έξω
Σε σχέση με τα υπόλοιπα, στον δρόμο δεν έχω δει να το περνάει κανένα (και δεν αναφέρομαι σε ευθεία) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι εξαιρετικό έχει σε σχέση με ένα 207 RC, ένα Abarth Grande Punto ή μια Mito QV? Για να μην μιλήσω για Clio RS και Cooper S και το κάνουμε τσόντα...
Clio RS και Cooper S ΟΚ 207RC και με Abarth που το έχουμε ανοίξει τα χούμε φαέι για να μην πω για MiTo 155ps στήν Αττική Οδο ολα αυτά.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Clio RS και Cooper S ΟΚ 207RC και με Abarth που το έχουμε ανοίξει τα χούμε φαέι για να μην πω για MiTo 155ps στήν Αττική Οδο ολα αυτά.
Λογικό να είναι ταχύτερο στην ευθεία από αυτοκίνητα που έχουν 35 άλογα λιγότερα. Μιλούσα όμως σαν σύνολο. Άσε που το RC δεν μένει πίσω ούτε στην ευθεία, το ίδιο και η QV. Φτάνει όμως γιατί ειμαστε στο τοπικ της Giulietta.
-
Στις ευθείες οκ... όταν αρχίζει ο δρόμος όμως και αποκτάει καμπύλες????
Το OPC είναι η χαρά του φαναροκοντρακια... αυτό δεν είναι οδήγηση όμως.
-
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Το Clio RS είναι respekt, το αφήνουμε απ'έξω
Σε σχέση με τα υπόλοιπα, στον δρόμο δεν έχω δει να το περνάει κανένα (και δεν αναφέρομαι σε ευθεία)τι respect? αφου τα ρενω εχουν αθλια τιμονια
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
έπρεπε να το δεις στην Αττική οδό ότι η 1400αρα μιτο με τα 155 και το επίσης 1400αρη αμπαρθ είναι πιο αργά Απο το 1600αρη οπς με τα 192hp??
Alfa Romeo Giulietta