-
Μια παρακληση. Μπορουν οι μοντ να μεταφερουν τα περι giuliettaς στο σχετικο τοπικ; Βιαζομουν να το ποσταρω και το εκανα εδω.
Λοιπον, οσο το ζεις μαζι του οπως ελεγα, τοσο το ερωτευεσαι...αλλα εχει καποια θεματακια τα οποια μεχρι τωρα εχω παρατηρησει κ βρηκα λιγη ωρα να τα γραψω:
What i dont like
-Καθισματα, κατι εκανε κλακ οταν ακουμπουσα και πλευρικη στηριξη 0.
-Ποιοτητα, τριγμοι στο κεντρικο αποθηκευτικο χωρο του ταμπλο, τριγμοι στο μπρατσο της πορτας, σφαιρα λεβιε ετοιμη να βγει
-Περιορισμενη ορατοτητα τριγυρω. Νιωθει πολυ φαρδυ γενικως και δυσκολευεσαι να αποκτησεις αισθηση του χωρου που καταλαμβανει.
-Υπερβολικα πολλες πληροφοριες στο bc και ψαχνεις να βρεις κατι το οποιο τελικα ειναι και με μικρα γραμματα δλδ εχει μαζι:
Ωρα
Θερμ
Auto start stop off
Υψος δεσμης φωτων
Trip A
Καταναλωση
Χιλιομετρα
-Κλειδι ιδιο με φιατ
-Αποκριση diesel. Θελει λιγο πατηναρισμα
-Air condition λιγο προβληματικο στα ζορια, αλλα καλυτερο απο της 170αρας. Ισως λογω κυβικων.For the record, εχει μολις 16κ χιλιομετρα. Νοικιαρικο μεν, αλλα οχι απο ελληναρες.
Παντως εξακολουθω να το προτιμω απο τα golfoids.
Αρκει μονο να το κοιτας μεσα/εξω.
Εντυπωση μου κανει ΠΟΣΟ φαρδυ νιωθει στο εσωτερικο. Παιζει να ειναι οσο η 3αρα; Η μου φαινεται;
Θα ακολουθησει πληρες report το σκ με βιντεο, φωτο κλπ.
- Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Και κατι ακομα. To auto start/stop ειναι τραγικο και το απενεργοποιω συνεχως. Καλυτερο ειναι της 1.
Εντυπωση μου κανει που σε εκκινηση στην ανηφορα ενεργοποιει το πισω φρενο κ δε σε αφηνει να κυλισεις προς τα πισω. Καλο γιατι με την αποκριση του γκαζιου ειναι λιγο θεμα η εκκινηση.
-
Τι εντύπωση σoυ κάνει;
HILL HOLDER λέγεται, το έχουν και τα 500, Delta, Punto EVO, Bravo...
Οι Alfa (MiTo & Giulietta) το έχουν ως «πακέτο» μαζί με όλα τα άλλα ηλεκτρονικά συστήματα.
VDC, ASR, MSR, CBC, e-Q2, HILL HOLDER
-
Εγώ πάντως με το S&S δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι συνήθεια περισσότερο νομίζω. Αν και υποψιάζομαι ότι τα οφέλη στην κατανάλωση είναι μηδαμινά.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Τι εντύπωση σoυ κάνει;HILL HOLDER λέγεται, το έχουν και τα 500, Delta, Punto EVO, Bravo...
Οι Alfa (MiTo & Giulietta) το έχουν ως «πακέτο» μαζί με όλα τα άλλα ηλεκτρονικά συστήματα.
Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει σε αυτοκίνητο αυτης της κατηγορίας. Δε το έχω συναντήσει σε αυτοκίνητο στο seg. C.
- Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάντως με το S&S δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι συνήθεια περισσότερο νομίζω. Αν και υποψιάζομαι ότι τα οφέλη στην κατανάλωση είναι μηδαμινά.Εντός πόλης υποψιάζεσαι λάθος.
-
Εντός πόλης υποψιάζεσαι λάθος.
Κοιτα στο twinair της αδερφης του κολλητου μου λιγα πραγματα. Το ειχα 11 μερες που ειχε φυγει διακοπες και το δοκιμασα...μιλαμε για ουτε 0,3λτ. Ταδε εφη το ecodrive τουλαχιστον...
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι εντύπωση σoυ κάνει;
HILL HOLDER λέγεται, το έχουν και τα 500, Delta, Punto EVO, Bravo...
Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει σε αυτοκίνητο αυτης της κατηγορίας. Δε το έχω συναντήσει σε αυτοκίνητο στο seg. C.
Το έχω συνηθίσει και το θεωρώ πλέον δεδομένο για όποιο αυτοκίνητο αγοράσω στο μέλλον.
Σε συνδυασμό και με τα άλλα ηλεκτρονικά (επίτηδες ανέφερα τα VDC, ASR, κτλ) σε βοηθά, όπως όταν έμεινα σταματημένος
σε μία τσιμεντένια ανηφόρα με λίγο χαλίκι(!). Λέω, «τώρα θα σπινιάρει, θα πεταχτούν χαλίκια και θα γίνει κ@λ@ς».
Δεν σπινιάρησε και είχα την βοήθεια των 1-2 δευτερολέπτων για να αφήσω το φρένο και να πατήσω απλά το γκάζι.Για να μην παρακάνουμε με το off-topic του Hill Holder και επειδή ανέφερες το segment-C, να σου πω και κάτι άλλο:
Ξέρεις πολλά 1400άρια όπου μπορείς με ένα ποσό της τάξης των 400 ευρώ (στάνταρ στην QV)
να αποκτήσεις Δίσκους 330mm μαζί με 4πίστονες δαγκάνες Brembo; (βαμμένες κόκκινες...)εδώ ήθελε να τραβήξει φωτό αλα f1 και το παράχεσε
-
Πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατανάλωση της jtdm. Ένα 8αρι βγάζω. Τώρα είμαι στο 7,5 και άντε με βία να πέσει στο 7. Αλλά συμφέρει στο εξωτερικό επειδή είναι φθηνότερο το diesel.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατανάλωση της jtdm. Ένα 8αρι βγάζω. Τώρα είμαι στο 7,5 και άντε με βία να πέσει στο 7. Αλλά συμφέρει στο εξωτερικό επειδή είναι φθηνότερο το diesel.
Με τι ρυθμούς;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με τι ρυθμούς;
Εθνική 140-160 και πόλη. Νορμαλ, γιατί παίζουν και κάμερες. Δε δουλεύω το start/stop.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Με τι ρυθμούς;
Εθνική 140-160 και πόλη. Νορμαλ, γιατί παίζουν και κάμερες. Δε δουλεύω το start/stop.
εχω την jtdm 170 και εντος πολης αποκλειστικα που κινουμαι τις τελευταιες 10 μερες, με κλιματισμο, ειμαι στα 8,1. οταν κινουμαι και εκτος με τις ταχυτητες που προανεφερες εχω γυρω στα 7λ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Με τι ρυθμούς;
Το στροφάρεις υπερβολικά/δεν το έχεις μάθει ακόμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το στροφάρεις υπερβολικά/δεν το έχεις μάθει ακόμα.+1
Δεν είναι si αυτό ρε τραβάει από χαμηλά -
1000km και δεν τοχω μαθει ακομα
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
Με τι ρυθμούς;
εχω την jtdm 170 και εντος πολης αποκλειστικα που κινουμαι τις τελευταιες 10 μερες, με κλιματισμο, ειμαι στα 8,1. οταν κινουμαι και εκτος με τις ταχυτητες που προανεφερες εχω γυρω στα 7λ
Κι εγω 7,6 εχω βγαλει μεχρι τωρα με ταχυτητες γυρω στα 140, φορτωμενοι κ κλιμα.
-
Ε τοτε πως δεν εισαι ευχαριστημενος οταν το πας και φορτωμενο και με το κλιμα αναμενο?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
1000km και δεν τοχω μαθει ακομαΠάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατανάλωση της jtdm. Ένα 8αρι βγάζω. Τώρα είμαι στο 7,5 και άντε με βία να πέσει στο 7. Αλλά συμφέρει στο εξωτερικό επειδή είναι φθηνότερο το diesel.
Με τι ρυθμούς;
Κι εγω 7,6 εχω βγαλει μεχρι τωρα με ταχυτητες γυρω στα 140, φορτωμενοι κ κλιμα.
Ρε παιδια? καταναλωση της giulietta ειναι αυτη??? με 170 αλογα τοσο μικρη καταναλωση????
-
Μιλανε για ντιζελ,συνεπως πολυ λογικες αυτες οι καταναλωσεις
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ε τοτε πως δεν εισαι ευχαριστημενος οταν το πας και φορτωμενο και με το κλιμα αναμενο?Γιατί περιμενα χαμηλότερα νούμερα απο diesel. Ο πουντολορδος ποσταρει κάτι 6αρια. Αν θυμάμαι καλα.
Τέσπα, μόλις επιστρέψω με το καλο θα κάνω συνολική ανάλυση γιατι στο δεύτερο γέμισμα έπεσε λίγο (αλλα μας τον πιάσανε στην Ελβετία).
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μιλανε για ντιζελ,συνεπως πολυ λογικες αυτες οι καταναλωσειςη giulietta με τα 120 αλογα ποσο καιει βενζινη???
Alfa Romeo Giulietta