-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ανεφερα και εγω μετα την τοποθετηση του Fanis75, στα της schnitzer αναβαθμισης, αν διαβασες...διάβασα , αλλά συνεχίζεις να επιμένεις
- οτι η βελτίωση υφίσταται
- οτι μια 116 και μια 118 με πρόγραμμα είναι ταυτόσημες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ανεφερα και εγω μετα την τοποθετηση του Fanis75, στα της schnitzer αναβαθμισης, αν διαβασες...
διάβασα , αλλά συνεχίζεις να επιμένεις
- οτι η βελτίωση υφίσταται
- οτι μια 116 και μια 118 με πρόγραμμα είναι ταυτόσημες
Δεν τιθεται εδω θεμα επιμονης. Η πληροφορηση που εχω τουλαχιστον απο συγκεκριμενο αντιπροσωπο, ειναι ξεκαθαρη.
Οι λογοι που δεν εμφανιζονται μεχρι στιγμης καθολου πληροφοριες στην επισημη ιστοσελιδα της schnitzer, αναφορικα με την μηχανικη βελτιωση, εχουν να κανουν με το οτι η ιδια η εταιρια θελει να ανεβασει μια και καλη ολες τις τελικες πληροφοριες και με διαγραμματα.
Το γραφει εξαλλου και η συγκεκριμενη παραθεση που εκανε ο Fanis75.
Αναφερουν οτι δουλευουν μεταξυ αλλων ΚΑΙ σε μηχανικη αναβαθμιση για την σειρα 1.
Τωρα εαν ο γνωστος Ελληνας αντιπ/σωπος ειναι τοσο αφελης και στα ματια καποιων 'προτρεχει' και αναφερει πραγματα-καταστασεις τα οποια δεν ισχυουν, για αυτο δεν μπορω να κανω κατι εγω. Απο τα χειλη ολων των πωλητων παντως που παρεβρεθηκαν στην εκδηλωση της σειρας 1 στην Λ. Συγγρου, αναφερθηκε η συγκεκριμενη αναβαθμιση, και περαν τουτου, ειναι γνωστη η συνεργασια του συγκεκριμενου αντιπ/σωπου με τον διασημο βελτιωτικο οικο.
Τελος για το 2 που αναφερεις, περαν του οτι δεν ισχυει, δεν εχει αναφερθει και κατι αντιστοιχο απο εμενα τουλαχιστον. -
αν είχαμε μια τζουλιέτα 120 novitec ?
αν είχαμε μια 1m και μια τζουλιέτα 170 novitec?
αν είχαμε ένα αχλάδι και μια μπελούτσι ??Το ιδιο ακυρη ειναι και η συγκριση δυο αυτοκινητων, με διαφορα κοστους απο 5,000ευρω και ανω,
Eιδικα οταν το ενα μοντελο ειναι...σχεδον, και wannabe ουσιαστικα premium, ενω το αλλο, κινειται αυτη την στιγμη
στην ΚΟΡΥΦΗ της premium κατηγοριας, σε επιπεδο μικρομεσαιων.
Την αναβαθμιση ωστοσω την ανεφερα/προτεινα περισσοτερο υπο την εννοια οτι, και ως σχεδον εργοστασιακου επιπεδου, -με εγγυηση- λυση, μπορει να υποκαταστησει ακρως επιτυχημενα, και με καλυτερη αποδοση, αλλα και value for money, η μικροτερη 116i εκδοση σε σχεση με μια 118i... -
αν είχαμε ένα αχλάδι και μια μπελούτσι ??
η μπελούτσι είχε κωλο σαν αχλάδι ομως
-
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε εργοστασιακά με πειραγμένα, ακόμα και όταν τα πειραγμένα προσφέρονται από τον αντιπρόσωπο. Μόνο μαμά αυτοκίνητα συγκρίνουν τα περιοδικό, αιώνες τώρα... εκτός από κάτι Max Power!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε εργοστασιακά με πειραγμένα, ακόμα και όταν τα πειραγμένα προσφέρονται από τον αντιπρόσωπο. Μόνο μαμά αυτοκίνητα συγκρίνουν τα περιοδικό, αιώνες τώρα... εκτός από κάτι Max Power!Συμφωνοι, αλλα δεν μπορουμε να θεωρουμε ιδια σε επιπεδο ποιοτητας κατασκευης, -ή να το προσπερναμε, λες και δεν υφισταται, ή λες και μας τα χαριζουν...- δυο αυτοκινητα που ξεκαθαρα απευθυνονται σε διαφορετικες απαιτησεις αγοραστικου κοινου, ως προς την γενικοτερη φιλοσοφια τους.
Η Giulietta δεν ειναι ουτε κατα προσεγγιση premim, ΟΤΙ και να βαλεις μεσα, οσο και να την φορτωσεις με δερμα, και διαφορα αλλα extra. Aυτο δεν αλλαζει. Ουτε φυσικα και η υπεραξια των τουλαχιστον 5κ που απαιτουνται για ενα πιο ποιοτικο κατασκευασμα, σαν αυτο της νεας σειρας 1. -
Για πολύ κόσμο το όνομα Alfa Romeo είναι πολύ πιο πρίμιουμ, λόγω ιστορίας φυσικα... Αν μιλάμε για αυτά τα δύο μοντέλα και για το εσωτερικό τους, δυο μικρομεσαία χατς είναι, δεν είναι δα και λιμουζίνες. Ο κολλημένος Μπεμβεδάκιας δεν θα κοιτάξει ποτέ την Α και ο κολλημένος Αλφαρομεάκιας ποτέ την Β. Οι νορμάλ άνθρωποι, θα τις κοιτάξουν και τις δύο.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ΟΤΙ και να βαλεις μεσαό,τι
θα εννοείς μάλλονπρέπει να προσέξεις λίγο τη γραμματική σου
-
Αν και το κανω πρωτη φορα στη ζωη μου (το υποσχομαι) θα συμφωνησω με το Κικιζα.Στο κοματι premium η BMW ειναι και η Alfa Romeo θελει να γινει.Καποια στιγμη μπορει αλλα τωρα δεν ειναι.Γενικα καποιοι πολλες φορες μπερδευονται.Οι Ιταλοι (μιλαω για αυτους που παραγουν αυτοκινητα που μπορει να αγορασει ο μεσος ελληνας) δεν παραγουν κατι premium σε αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
αν είχαμε ένα αχλάδι και μια μπελούτσι ??
η μπελούτσι είχε κωλο σαν αχλάδι ομως
You've got the point ...
Αυτό ειχα στο μυαλο μου Όταν το έγραφα , έτσι για να μην συγκρίνουμε ανομοια πράγματα ... ´ -
Αν ως πρίμιουμ ορίζουμε τις 5άρες (που αυτά είναι πραγματικά premium... τώρα η 1 είναι ένα ακόμα hatch), ναι συμφωνώ! Οι Iταλοί δεν έχουν κάτι σε αυτό το segment. Έχουν μόνο μικρότερα και μεγαλύτερα (δηλαδή όχι premium αλλά luxury και exotic).
-
Αν ως πρίμιουμ ορίζουμε τις 5άρες (που αυτά είναι πραγματικά premium... τώρα η 1 είναι ένα ακόμα hatch), ναι συμφωνώ! Οι Iταλοί δεν έχουν κάτι σε αυτό το segment. Έχουν μόνο μικρότερα και μεγαλύτερα (δηλαδή όχι premium αλλά luxury και exotic).H 1 ρε Δια δεν ειναι ''ενα ακομα hatch''.Ειναι ενα κυριλε, ανωτερης ποιοτητας αυτοκινητο (βασικα το πιο ποιοτικο), που ανηκει στη μεσαια κατηγορια.Αυτο το κανει premium μεσαιας κατηγοριας.Μην το απαξιωνουμε αυτο του, το χαρακτηριστικο-προσον.Αυτο ειναι ασχετο με οδηγικη συμπεριφορα κτλ.Τωρα, αν η G ειναι καλυτερη καπου αλλου ειναι αλλο θεμα.Δεν ειναι premium ομως.Τωρα τα Ιταλικης κατασκευης luxury & exotic ποια ειναι;Ελπιζω μονο να μου πεις καποιο που να μπορουμε εγω και εσυ να το αγορασουμε.
-
η 118 είναι σαφώς πιο ποιοτική από την g... το μόνο πρόβλημα είναι οτι με τα ίδια λεφτά που αγοράζεις μια 118 αγοράζεις την κορυφαία qv με 50+hp διαφορά...
στην τελική περί ορέξεως βαμβακόπιτα...
όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε -
η 118 είναι σαφώς πιο ποιοτική από την g... το μόνο πρόβλημα είναι οτι με τα ίδια λεφτά που αγοράζεις μια 118 αγοράζεις την κορυφαία qv με 50+hp διαφορά...
στην τελική περί ορέξεως βαμβακόπιτα...
όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμεΝαι ρε συ εννοειται.Απλα εχω την παραπανω αποψη.Επισης εννοειται οτι κρινω τα δυο αυτοκινητα καθαρα υπο το πρισμα του ''συμβατικου'' premium (αυτου που μπορει καποια μερα να κατεχω δηλαδη) και τιποτα αλλο.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ναι ρε συ εννοειται.Απλα εχω την παραπανω αποψη.Επισης εννοειται οτι κρινω τα δυο αυτοκινητα καθαρα υπο το πρισμα του ''συμβατικου'' premium (αυτου που μπορει καποια μερα να κατεχω δηλαδη) και τιποτα αλλο.
Τον Παπαδήμο τον ρώτησες?
Εχει την ίδια αποψη -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αν ως πρίμιουμ ορίζουμε τις 5άρες (που αυτά είναι πραγματικά premium... τώρα η 1 είναι ένα ακόμα hatch), ναι συμφωνώ! Οι Iταλοί δεν έχουν κάτι σε αυτό το segment. Έχουν μόνο μικρότερα και μεγαλύτερα (δηλαδή όχι premium αλλά luxury και exotic).
H 1 ρε Δια δεν ειναι ''ενα ακομα hatch''.Ειναι ενα κυριλε, ανωτερης ποιοτητας αυτοκινητο (βασικα το πιο ποιοτικο), που ανηκει στη μεσαια κατηγορια.Αυτο το κανει premium μεσαιας κατηγοριας.Μην το απαξιωνουμε αυτο του, το χαρακτηριστικο-προσον.Αυτο ειναι ασχετο με οδηγικη συμπεριφορα κτλ.Τωρα, αν η G ειναι καλυτερη καπου αλλου ειναι αλλο θεμα.Δεν ειναι premium ομως.Τωρα τα Ιταλικης κατασκευης luxury & exotic ποια ειναι;Ελπιζω μονο να μου πεις καποιο που να μπορουμε εγω και εσυ να το αγορασουμε.
Το marketing ορίζει τι είναι luxury και exotic... σκέψου Maserati και πάνω!
Από εκεί και πέρα κυριλέ και #$@%@% μέντολες. Ένα χατς είναι της μικρόμεσαίας, δεν μιλάμε για 7άρα, ούτε καν για 3άρα (που ανήκει στην μεσαία κατηγορία)! Ο όρος πρίμιουμ έχει ξεφτυλιστεί. Σε λίγο θα χρησιμοποιείται και για παπάκια...
-
H 1 ρε Δια δεν ειναι ''ενα ακομα hatch''.Ειναι ενα κυριλε, ανωτερης ποιοτητας αυτοκινητο (βασικα το πιο ποιοτικο), που ανηκει στη μεσαια κατηγορια.Αυτο το κανει premium μεσαιας κατηγοριας.Μην το απαξιωνουμε αυτο του, το χαρακτηριστικο-προσον.Αυτο ειναι ασχετο με οδηγικη συμπεριφορα κτλ.Τωρα, αν η G ειναι καλυτερη καπου αλλου ειναι αλλο θεμα.Δεν ειναι premium ομως.Τωρα τα Ιταλικης κατασκευης luxury & exotic ποια ειναι;Ελπιζω μονο να μου πεις καποιο που να μπορουμε εγω και εσυ να το αγορασουμε.
Το marketing ορίζει τι είναι luxury και exotic... σκέψου Maserati και πάνω!
Από εκεί και πέρα κυριλέ και #$@%@% μέντολες. Ένα χατς είναι της μικρόμεσαίας, δεν μιλάμε για 7άρα, ούτε καν για 3άρα (που ανήκει στην μεσαία κατηγορία)! Ο όρος πρίμιουμ έχει ξεφτυλιστεί. Σε λίγο θα χρησιμοποιείται και για παπάκια...
Ποια παπάκια? Εδώ σε λίγο θα χρησιμοποιείται για τη VW!
-
ας μην το πούμε πρίμιουμ, ας πούμε οτι στην ελλάδα η bmw έχει καλύτερο όνομα από την αρ, και όχι αδίκως...
-
Oντως ο ορος premium εχει ξεφτιλιστει.Το οτι ειναι BMW δε σημαινει αυτοματως πως ειναι premium σε ολες τις κατηγοριες,Με αυτη τη λογικη premium ειναι και η A-Class.
H 1 ως γνωστον εχει καλη κατασκευη και ποιοτητα αλλα μεχρι εκει.Εξισου καλη κατασκευη εχει και το Golf αλλα δε βλεπω να το λεει κανεις premium. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oντως ο ορος premium εχει ξεφτιλιστει.Το οτι ειναι BMW δε σημαινει αυτοματως πως ειναι premium σε ολες τις κατηγοριες,Με αυτη τη λογικη premium ειναι και η A-Class.
H 1 ως γνωστον εχει καλη κατασκευη και ποιοτητα αλλα μεχρι εκει.Εξισου καλη κατασκευη εχει και το Golf αλλα δε βλεπω να το λεει κανεις premium.Θα συμφωνησω με το Nikos για το παραπανω ποστ σου.Το ξερουμε αλλα ντρεπομαστε να το πουμε!>>>
Ναι ρε συ εννοειται.Απλα εχω την παραπανω αποψη.Επισης εννοειται οτι κρινω τα δυο αυτοκινητα καθαρα υπο το πρισμα του ''συμβατικου'' premium (αυτου που μπορει καποια μερα να κατεχω δηλαδη) και τιποτα αλλο.
Τον Παπαδήμο τον ρώτησες?
Εχει την ίδια αποψηΒρε καλως τον κυβερνητικο εκπροσωπο!
Alfa Romeo Giulietta