-
Ευχαριστω πολυ
Μου κανει εντυπωση οτι ενω στα νουμερα ειναι φοβερη η καταναλωση στα τεστ γραφουν στα αρνητικα την μεγαλη καταναλωση -
Adi32 αν σ΄αρεσει,go for it ειναι κουκλα και με τα 170 αλογα πολυ γρηγορη.Για την καταναλωση οπως σε ολα τα αυτοκινητα αν το πατας θα καψει,αν οδηγας οικονομικα θα ειναι οικονομικη.Αν κρινω και απο το sprintmonitor η μεση κρατιεται ευκολα κοντα στα 7-8 λιτρα οποτε μην αγχωνεσαι.Για το οτο τριτη μονο οι tsi δεν καινε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στον δρόμο είναι επική
-
Εξαρτάται τι ορίζουμε ως επικό. Αν θεωρήσουμε ότι επική είναι η 458, τότε κανένα μικρομεσαίο δεν φτάνει ούτε στο 1/10 στο να χαρακτηριστεί επικό. Ως τώρα όμως, η G είναι το καλύτερο μικρομεσαίο οδηγικά (δεν έχω οδηγήσει την νέα 1 όμως για να συγκρίνω).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξαρτάται τι ορίζουμε ως επικό. Αν θεωρήσουμε ότι επική είναι η 458, τότε κανένα μικρομεσαίο δεν φτάνει ούτε στο 1/10 στο να χαρακτηριστεί επικό. Ως τώρα όμως, η G είναι το καλύτερο μικρομεσαίο οδηγικά (δεν έχω οδηγήσει την νέα 1 όμως για να συγκρίνω).το επικό το ορίζουμε πάντα με κάποιο κοινό σημείο αναφοράς... στην προκειμένη με την μικρομεσαία κατηγορία στα 25+- ... εκεί η ιταλίδα είναι κορυφή... τώρα αν αρχίσεις να μου συγκρίνεις μήλα με ρουλεμάν αλλάζει το πράγμα...
-
Οι ταχυτητες αλλαζουν με κλασικο μοχλο ή και αυτοματα ?
Τωρα με το κουρεμα υπαρχει περιπτωση για μειωσεις τιμων? -
Ο χρήστης adi32 έγραψε:
Τωρα με το κουρεμα υπαρχει περιπτωση για μειωσεις τιμων?Δεν ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο , ουτε ο υπουργός οικονομίας ούτε ο πρωθυπουργός στις συνεντεύξεις τους.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τωρα με το κουρεμα υπαρχει περιπτωση για μειωσεις τιμων?Δεν ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο , ουτε ο υπουργός οικονομίας ούτε ο πρωθυπουργός στις συνεντεύξεις τους.
Επικο!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Επικο!
Ειδικά η Alfa Romeo.
-
Ο χρήστης cool13pao έγραψε:
Me to Auris 1.6 132 pantos eriksa sta aytia se mia apo aytes. Den ksero pia itan. Thelo na pisteyo i 120. Lol. 0-180 kai imoun poly mprosta kai malista paneykola. Iaponas kai pali iaponas.Καλως ηλθες,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
Ο χρήστης cool13pao έγραψε:
Me to Auris 1.6 132 pantos eriksa sta aytia se mia apo aytes. Den ksero pia itan. Thelo na pisteyo i 120. Lol. 0-180 kai imoun poly mprosta kai malista paneykola. Iaponas kai pali iaponas.και μετά γύρισες πλευρό ?
-
Πάντως οι Λάπωνες με τους Ιάπωνες έχουν σε μεγάλο βαθμό συγγενές DNA.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Me to Auris 1.6 132 pantos eriksa sta aytia se mia apo aytes. Den ksero pia itan. Thelo na pisteyo i 120. Lol. 0-180 kai imoun poly mprosta kai malista paneykola. Iaponas kai pali iaponas.
και μετά γύρισες πλευρό ?
Όχι, έφαγε ban
-
Υπαρχει και η εκφραση 'Αχθος αρούρης (αυτο μου θυμιζει μενα το Auris)
Σε 3 μηνες μου ειπαν οτι θα ερθει Ελλαδα
Η διαφορα ειναι στην καταναλωση και στην τιμη κατα 2 χιλιαρικα
http://auto.in.gr/modelsearch/?tab=mode ... de=compare
Θα προτιμουσατε την αυτοματη και για ποιους λογους ? -
Είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου και χρήσης φίλε μου. Μην ψάχνεις να δεις διαφορές σε επιδόσεις, καταναλώσεις κτλ γιατί απλά είναι αμελητέες. Δοκίμασέ τα και τα 2 αποφάσισε.
Επίσης μην λαμβάνεις καθόλου υπόψη σου τα αστεία ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Δεν έχουν καμία σχέση με το αυτοκίνητο.
-
Φαίνεται πάντως ότι η αυτόματη Mito έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από την αντίστοιχη χειροκίνητη.
-
cool 13 μην μασάς, πανατιναικο είσαι αφού
-
έριξε άνθρωπος με Auris σε Ιουλιέτα?
Τρέχουν ρε φούστη μου τοσο πολύ τα ψυγεία και δεν το ήξερα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
έριξε άνθρωπος με Auris σε Ιουλιέτα?
Τρέχουν ρε φούστη μου τοσο πολύ τα ψυγεία και δεν το ήξεραΕυγε παλικάρι μου!!! Μπουγατσα με κρεμα για αυριο θα σου στείλω!!!
-
Όχι γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά σήμερα και τρόμαξα με το νούμερο που είδα
Alfa Romeo Giulietta