-
εγω πάντως με τη multiair έχω μ.ο 8.2 και εκει σταθεροποιήθηκε μετα τα 10000km.
φυσικα αναφέρομαι σε μικτες διαδρομές πόλης,εθνικής και επαρχιακού και με διακυμάνσεις στα πατήματα τουυ δεξί πενταλ, νομίζω αρκετά αντιπροσωπευτικό δείγμα..
imho δεν αξιζει το diesel αν δεν κάνεις πάνω απο 20 με 25 χιλιαδες km..χώρια ο άθλιος ήχος του ταρίφα.. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ε τοτε πως δεν εισαι ευχαριστημενος οταν το πας και φορτωμενο και με το κλιμα αναμενο?
Γιατί περιμενα χαμηλότερα νούμερα απο diesel. Ο πουντολορδος ποσταρει κάτι 6αρια. Αν θυμάμαι καλα.
Τέσπα, μόλις επιστρέψω με το καλο θα κάνω συνολική ανάλυση γιατι στο δεύτερο γέμισμα έπεσε λίγο (αλλα μας τον πιάσανε στην Ελβετία).
- Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Ναι αλλα ο πουντολορδος μπορει να καλυπτει αποστασεις και μονος του.
-
Με τα πόδια;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Με τα πόδια;Αναγεννώντας ντίζελ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ε τοτε πως δεν εισαι ευχαριστημενος οταν το πας και φορτωμενο και με το κλιμα αναμενο?
Γιατί περιμενα χαμηλότερα νούμερα απο diesel. Ο πουντολορδος ποσταρει κάτι 6αρια. Αν θυμάμαι καλα.
Τέσπα, μόλις επιστρέψω με το καλο θα κάνω συνολική ανάλυση γιατι στο δεύτερο γέμισμα έπεσε λίγο (αλλα μας τον πιάσανε στην Ελβετία).
- Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Ναι αλλα ο πουντολορδος μπορει να καλυπτει αποστασεις και μονος του.
Έχεις δίκιο.
Λάθος μου.
Σε δυο ώρες ανεβαίνει το πρώτο βίντεο και γράφω το πρώτο report στο 'οδήγησα'.
Stay tunned.
-
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα πλήρες report και πρώτο βίντεο της Giulietta που είχα για 6 μερούλες: click me!!!
Enjoy!!
-
Στάνταρ λείπει η εξοικείωση στην χρήση diesel.Με τη. Δική μου twin turbo δεν παίζει να έχω δει εδω και 45.000 χλμ σε μεικτες διαδρομές πάνω απο 7-7,2 με κατα μέσο όρο να είμαι στα 6,4.
Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι το στροφαρισμα μέχρι και τις 3.000 ίσως και παραπάνω για αλλαγή ταχύτητας.Παίζεις πάντα στην περιοχή 1.400-2.300 στην καθημερινή χρήση ( και χαμηλότερα αφού στην δική μου με έκτη και 3.000 έχω 170+στο κοντέρ) οπότε η κατανάλωση έρχεται εκει που πρέπει. -
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Στάνταρ λείπει η εξοικείωση στην χρήση diesel.Με τη. Δική μου twin turbo δεν παίζει να έχω δει εδω και 45.000 χλμ σε μεικτες διαδρομές πάνω απο 7-7,2 με κατα μέσο όρο να είμαι στα 6,4.
Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι το στροφαρισμα μέχρι και τις 3.000 ίσως και παραπάνω για αλλαγή ταχύτητας.Παίζεις πάντα στην περιοχή 1.400-2.300 στην καθημερινή χρήση ( και χαμηλότερα αφού στην δική μου με έκτη και 3.000 έχω 170+στο κοντέρ) οπότε η κατανάλωση έρχεται εκει που πρέπει.Τα περισσότερα χιλιόμετρα έγιναν σε εθνικό οδικό δίκτυο με 6η και 140 χλμ. Μέσα στη πόλη προφανώς και δε στρόφαρα στις 4 και 5Κ.
Άλλαζα εκεί που λες για να εκμεταλλευτώ τη ροπή.
Χρησιμοποιείς το start/stop? Μήπως αυτό φταίει?
-
Έχω την delta 1,9 twiturbo και δεν έχω s&s.απλα απο τα χιλιόμετρα που έχω κάνει συμπεραινω τα παραπάνω,όπως επίσης οτι αν του έχεις 6η και πηγαίνεις με 1.300 ,ναι τραβάει αλλα, αν δεις το στιγμιαίο θα νομίζεις οτι πηγαίνεις τελικές.Είναι απλά θέμα συνήθειας.Όσο για τις 4και 5 χλ αν το εφτανες εκει (δεν νομίζω να ακουμπαει το 5 ο δείκτης ) μάλλον μετα θα είχες το οικονομικοτερο αυτοκίνητο αφού δεν θα εκαιγες ούτε 1λιτρο στα 100.
Μετα τις 4000 υπάρχει ένα μεγάλο τίποτα -
Έτοιμο κι αυτό το βίντεο.
As promised, βόλτα στη διαδρομή που γίνεται ο αγώνας της F1 στο Μονακό, με τη Giulietta:
-
Κανονικός ταξιδιωτικός οδηγός! Οι ιθύνοντες του Μονακό έπρεπε να σου κεράσουν τη διαμονή για το promotion που τους κάνεις.
Υ.Γ.: σηκωμένος γιακάς σε Πόλο μπουζάκι ρε Νίκο εν έτη 2011 και στο Μονακό κιόλας? Φάουλ! Στιλιστικό ατόπημα τύπου Κλάρκσον.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κανονικός ταξιδιωτικός οδηγός! Οι ιθύνοντες του Μονακό έπρεπε να σου κεράσουν τη διαμονή για το promotion που τους κάνεις.Πάντως ενώ ο Αλβέρτος είχε πει να περνάγαμε, με πήρε μετά και μου το ακύρωσε τη τελευταία στιγμή. Fail!
Υ.Γ.: σηκωμένος γιακάς σε Πόλο μπουζάκι ρε Νίκο εν έτη 2011 και στο Μονακό κιόλας? Φάουλ! Στιλιστικό ατόπημα τύπου Κλάρκσον.
Ναι, ε?
-
Βασικά στο 4Τ φόρουμ πρέπει να γίνει χορηγός η αδερφ...ε ο Αλβέρτος ήθελα να πω γιατί οι μισοί πήγατε εκεί για διακοπές. Αλί σε μας που τη βγάλαμε με Πορτο Χέλι, Σπέτσες, Σάμο και Ικαρία.
Πλάκα πλάκα εκεί παίζει να ξοδέψατε λιγότερα χρήματα απ' ότι στους προαναφερθέντες Ελληνικούς προορισμούς...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πλάκα πλάκα εκεί παίζει να ξοδέψατε λιγότερα χρήματα απ' ότι στους προαναφερθέντες Ελληνικούς προορισμούς...To βρήκες!
Τρεις ώρες σε πάρκινγκ δίπλα από το Hotel Metropole πλήρωσα 10 ευρώ!
Στο Κολωνάκι δεν έχει 9 ευρώ η πρώτη ώρα?
-
Καλημερα στο φορουμ....Πατησα τα 47 με 2 παιδια και λεω να αλλαξω το αμαξι μου (focus) με την giulietta distinctive 120 ps (χρωμα μπορντό)...Συμβαδιζει η ηλικια μου με αυτο το αμαξι???μηπως ειναι για μικροτερες ηλικιες???τι λεει το φορουμ???
-
Ο χρήστης 2505 έγραψε:
Καλημερα στο φορουμ....Πατησα τα 47 με 2 παιδια και λεω να αλλαξω το αμαξι μου (focus) με την giulietta distinctive 120 ps (χρωμα μπορντό)...Συμβαδιζει η ηλικια μου με αυτο το αμαξι???μηπως ειναι για μικροτερες ηλικιες???τι λεει το φορουμ??? -
μας τρολάρει....
-
Στα 47 και με 2 παιδιά νομίζω πως είναι καιρός για 159 για καμιά 10ετία και μετά ... Passat ή Αvensis!
-
Ρε παλικάρια αφήστε τον άνθρωπο
Φίλε μου αν καλύπτει τις ανάγκες σου να το πάρεις
Μια χαρά αμάξι είναι και πανέμορφη
Κι ο πατέρας μου που είναι 55 την Giulietta θέλει. -
Κι ο δικός μου, που 'ναι 61.
Alfa Romeo Giulietta