-
Eιδα giulietta QV στο παρακατω μπλε χρωμα
το οποιο σιγουρευτηκα οτι ειναι απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ (με τον τροπο του βεβαιως μιας και δεν ειναι συνηθισμενο) με λιγα λογια ΓΑΝΤΙ για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.Απλα το θαυμαζα.- Το χρωμα απο κοντα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
-
Αν δεν υπάρχει πως το είδες;
-
Παιδιά μην το ψάχνετε. Όλα τα gruppo αυτοκίνητα έχουν ακριβώς τα ίδια συστήματα. Όλα τα ίδια κουμπιά, τις ίδιες (blaupunkt συνήθως) πηγές και γενικά τις ίδιες λειτουργίες. Σκανάρισμα δεν κάνει κανένα, παίζει ότι το ψάχνω εδώ και 7-8 χρόνια που έχω επαφή με Ιταλικά. Μαλακία μεν αλλά προσωπικά με ενοχλεί ελάχιστα αφού ακούω ελάχιστα τους ανεκδιήγητους ραδιοφωνικούς μας σταθμούς.
@pasxos
το χρώμα μαμάει!! Πολύ κυρίλα και με μπεζ σκούρο δέρμα μέσα! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΜΕταξυ μας ψιλοαπαραδεκτο να μην εχει τετοια επιλογη! Παντα στο νου μου σε τετοια ερχεται το twingo του 98 που ειχα για κανα εξαμηνο και ειχε το κλασσικο χειριστηριο της Renault μ ολα τα option...Εν ετη 2011 και σε ακβριβο αυτοκινητο ειναι ντροπη να μην εχει προβλεφθει κατι τετοιο!
Επίσης εκνευριστικό είναι ότι δεν κάνει fast forward ή rewind όταν διαβάζει από USB. To Q5 πχ κάνει κάνει κανονικά όταν διαβάζει από SD κάρτα.
...μα φυσικα, αφου ειναι Audi.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Test drive η QV δεν υπάρχει πουθενά και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Είναι κατηγορηματικοί σε αυτό όλοι οι αντιπρόσωποι που έχω ρωτήσει. Είναι τεράστιο πρόβλημα αυτό, ειδικά για μένα που θα ήθελα μέχρι τέλος του χρόνου να την παραγγείλω αλλά χωρίς td δύσκολα δίνονται τα 35.000€ όσο και alfista να είναι κανείς!
38000 βγαινει η δικια μου....
Ψηνεσαι για QV...? Μλκ εσυ βλεπεις AR, και σκας στα γελια...
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Ναι αλλα θα πρεπει να το κουναει συνεχειατι να κάνει πάλι «συνέχεια»; να ψάχνει σταθμούς; θα τους βάλεις στις μνήμες και τέλος,
τι διάολο, ακούτε ραδιόφωνο ή κάνετε ζάπινγκ σαν τις γριές στην τηλεόραση;
Έχει μνήμες λέμε και πατάς '>' ή '
-
Στο ταξίδι πρέπει αναγκαστικά να ψάξεις για συχνότητες
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Αν είναι δυνατόν, πάνω από 4 σταθμούς ποιος ακούει...
(έχει άλλους 6 + 6 έτσι για την ιστορία)Πάρα πολύς κόσμος! Και στο ταξίδι αναγκαστικά ψάχνεις συχνότητες.
Ό,τι και να λέμε είναι παράβλεψη.
-
Ναι αλλα θα πρεπει να το κουναει συνεχεια
τι να κάνει πάλι «συνέχεια»; να ψάχνει σταθμούς; θα τους βάλεις στις μνήμες και τέλος,
τι διάολο, ακούτε ραδιόφωνο ή κάνετε ζάπινγκ σαν τις γριές στην τηλεόραση;
Έχει μνήμες λέμε και πατάς '>' ή '
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν είναι δυνατόν, πάνω από 4 σταθμούς ποιος ακούει...
(έχει άλλους 6 + 6 έτσι για την ιστορία)Πάρα πολύς κόσμος! Και στο ταξίδι αναγκαστικά ψάχνεις συχνότητες.
Ό,τι και να λέμε είναι παράβλεψη.
είναι 15πόντους μακριά το άλλο κουμπί...
-
Δεν είναι οι 15 πόντοι Κώστα. Είναι ότι πρέπει να πάρεις τα χέρια από το τιμόνι και τα μάτια από τον δρόμο. Δεν είναι λόγος να απορρίψεις φυσικά αυτοκίνητο, αλλά γιατί να μην το είχε; Δεν είναι δύσκολο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι οι 15 πόντοι Κώστα. Είναι ότι πρέπει να πάρεις τα χέρια από το τιμόνι και τα μάτια από τον δρόμο. Δεν είναι λόγος να απορρίψεις φυσικά αυτοκίνητο, αλλά γιατί να μην το είχε; Δεν είναι δύσκολο!μάλλον μόνο εγώ ψαχνω για ψιλα, πιάνω μπουτια , ξυνω μύτη , πίνω φραπέ, κοιτάω το κινητό , ανοίγω την ηλιοροφή κλπ κλπ κλπ κατά την διάρκεια της οδήγησης ... οι άλλοι απλά κρατάτε στιβαρά το τιμόνι και κοιτάτε τον δρόμο...
-
Μονο μπουτια πιανεις?
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Μονο μπουτια πιανεις?ναι γιατί η συνοδηγός είναι συνήθως σκυμένη...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν είναι οι 15 πόντοι Κώστα. Είναι ότι πρέπει να πάρεις τα χέρια από το τιμόνι και τα μάτια από τον δρόμο. Δεν είναι λόγος να απορρίψεις φυσικά αυτοκίνητο, αλλά γιατί να μην το είχε; Δεν είναι δύσκολο!
μάλλον μόνο εγώ ψαχνω για ψιλα, πιάνω μπουτια , ξυνω μύτη , πίνω φραπέ, κοιτάω το κινητό , ανοίγω την ηλιοροφή κλπ κλπ κλπ κατά την διάρκεια της οδήγησης ... οι άλλοι απλά κρατάτε στιβαρά το τιμόνι και κοιτάτε τον δρόμο...
Για να πω και εγω παντως την γκρινια μου, στην περιστασιακη επαφη με την Mito, περισσοτερο με ενοχλησε η επιλογη των κουμπιων του μενου 'φατσα καρτα' στο αριστερο τμημα του ταμπλω, (θα προτιμουσα οπως στο δικο μου αλλα και πολλα αλλα αυτοκινητα, να βρισκεται στο ακρο, του δεξιου, ή εστω αριστερο διακοπτη -των φλας- στην κολωνα του τιμονιου πχ) παρα αυτο που λετε τωρα...
-
Ψαχνει το σαπουνι?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μονο μπουτια πιανεις?
ναι γιατί η συνοδηγός είναι συνήθως σκυμένη...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
μάλλον μόνο εγώ ψαχνω για ψιλα, πιάνω μπουτια , ξυνω μύτη , πίνω φραπέ, κοιτάω το κινητό , ανοίγω την ηλιοροφή κλπ κλπ κλπ κατά την διάρκεια της οδήγησης ... οι άλλοι απλά κρατάτε στιβαρά το τιμόνι και κοιτάτε τον δρόμο...
Για να πω και εγω παντως την γκρινια μου, στην περιστασιακη επαφη με την Mito, περισσοτερο με ενοχλησε η επιλογη των κουμπιων του μενου 'φατσα καρτα' στο αριστερο τμημα του ταμπλω, (θα προτιμουσα οπως στο δικο μου αλλα και πολλα αλλα αυτοκινητα, να βρισκεται στο ακρο, του δεξιου, ή εστω αριστερο διακοπτη -των φλας- στην κολωνα του τιμονιου πχ) παρα αυτο που λετε τωρα...
προσωπικά δεν με ενοχλεί η θέση των κουμπιών , αλλά η ποιότητα τους... κάκιστη...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μονο μπουτια πιανεις?
ναι γιατί η συνοδηγός είναι συνήθως σκυμένη...
είμαι γλυκοτσ...
-
μας δουλεύεις σίγουρα... Στην Αττική και για ξένη μουσική έχουμε φοβερούς σταθμούς...
Μάλλον δεν πολυασχολείσαι με το άθλημα της μουσικής...Δεν έχω καμία διάθεση να δουλέψω κανέναν. Αν εσύ αρέσκεσαι σε εγχώρια ή ξενόφερτα εφήμερα χιτάκια που τα ακούς στο Σφαίρα και στον Κις με γειά σου με χαρά σου. Τη μουσική που ακούω εγώ δεν υπάρχει σταθμός στην Αθήνα να την παίζει...στη Σαλονίκη το παλεύει αξιοπρεπώς ο 1055Rock. Αααα και παίζω και καμιά 10αρια χρόνια τύμπανα άρα μάλλον ψιλοασχολούμαι με το άθλημα της μουσικής...
Η φώτο όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να είμαι και off-topic...
Alfa Romeo Giulietta