-
Και στο Rav4 που έχουμε μπορείς να κάνεις αναζήτηση από τα χειριστήρια με τον τρόπο που είπε ο Volvozeus.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ΜΕταξυ μας ψιλοαπαραδεκτο να μην εχει τετοια επιλογη! Παντα στο νου μου σε τετοια ερχεται το twingo του 98 που ειχα για κανα εξαμηνο και ειχε το κλασσικο χειριστηριο της Renault μ ολα τα option...Εν ετη 2011 και σε ακβριβο αυτοκινητο ειναι ντροπη να μην εχει προβλεφθει κατι τετοιο!Επίσης εκνευριστικό είναι ότι δεν κάνει fast forward ή rewind όταν διαβάζει από USB. To Q5 πχ κάνει κάνει κανονικά όταν διαβάζει από SD κάρτα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Test drive η QV δεν υπάρχει πουθενά και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Είναι κατηγορηματικοί σε αυτό όλοι οι αντιπρόσωποι που έχω ρωτήσει. Είναι τεράστιο πρόβλημα αυτό, ειδικά για μένα που θα ήθελα μέχρι τέλος του χρόνου να την παραγγείλω αλλά χωρίς td δύσκολα δίνονται τα 35.000€ όσο και alfista να είναι κανείς!38000 βγαινει η δικια μου....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Test drive η QV δεν υπάρχει πουθενά και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Είναι κατηγορηματικοί σε αυτό όλοι οι αντιπρόσωποι που έχω ρωτήσει. Είναι τεράστιο πρόβλημα αυτό, ειδικά για μένα που θα ήθελα μέχρι τέλος του χρόνου να την παραγγείλω αλλά χωρίς td δύσκολα δίνονται τα 35.000€ όσο και alfista να είναι κανείς!
38000 βγαινει η δικια μου....
Κι εμένα αλλά υπολογίζω και την έκπτωση...
navi, sunroof, premium light pack, nero etna, cruise control...τα υπόλοιπα τα χει στάνταρ...
-
Δεν γίνεται αυτό που λες σε κανένα αυτοκίνητο του ομίλου. Όντως το βολικό θα ήταν με τα κουμπιά στο τιμόνι να κάνει αναζήτηση σταθμών και όχι απλά επιλογή των προεπιλεγμένων, αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει.Εκνευριστικό αυτό! Στα ταπεινό μου Focus 8ετίας, γίνεται κανονικά αναζήτηση από το τιμόνι... Φαντάζομαι ξεκοκκάλησες το manual και πάλι τίποτα, έτσι;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...Στα ταπεινό μου Focus 8ετίας, γίνεται κανονικά αναζήτηση από το τιμόνι...+1
Και στο δικο μου Megane ΙΙ 8ετιας γινεται αναζητηση απο το τιμονι.
Μα τοσο δυσκολο τους ειναι στο γκρουπο να βαλουν και αυτη την χρησιμη λειτουργια; -
Kαι στο c4 αλλά και στο Leon το έχω αυτό που λέτε. Aπλά στο τελευταίο από την στιγμή που έβαλα το 2din το έχασα.
Είναι αρκετά επικίνδυνο όταν οδηγώ να ψάχνω στην touch screen σταθμό. -
Γιατί το έχασες;
-
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΤΠΤ.ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ MANUAL.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ALFA 1147 EXLUSIVE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PUNTO EVO,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ GIULIETTA ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...
-
Μηπως υπαρχει αλα Renault επιλογη πως θα το αλλαξεις; πχ οταν εχεις επιλεξει στο clio preset τοτε αλλαζει αυτους που εχεις στη μνημη. Οταν εχεις επιλεξει manual τοτε αλλαζει τους σταθμους με search, μου κανει εντυπωση να γινετε ετσι; Εγω οδηγησει και bravo ρε γαμωτο αλλα δεν θυμαμαι τι επαιζε! Μαλλον δεν το χα πειραξει καθολου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί το έχασες;δεν μου δουλεύουν τα συγκεκριμένα κουμπιά με αυτή την μονάδα. Μόνο για τα tracks, volume, mute κτλ.
-
Rosso Metallizato είδες λογικά και είναι ίδιο με αυτό του Bravo.
...Είσαι σίγουρος;
Έχω την εντύπωση ότι οι δύο αυτές αποχρώσεις, διαφέρουν λίγο. Εάν τα έχεις δει και τα δύο ταυτόχρονα, πάω πάσο... -
Και μενα διαφορετικα μου φανηκαν που την ειδα σημερα, πιο εντυπωσιακο της Τζιουλιετας
-
Ο χρήστης socratesΚ έγραψε:
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΤΠΤ.ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ MANUAL.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ALFA 1147 EXLUSIVE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PUNTO EVO,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ GIULIETTA ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ούτε το πούντο το κάνει , ούτε η τζουλιέτα...
-
Ο χρήστης socratesΚ έγραψε:
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΤΠΤ.ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ MANUAL.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ALFA 1147 EXLUSIVE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PUNTO EVO,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ GIULIETTA ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...Αν δε σε πειράζει, γράφε με μικρά γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
-
Όταν οδηγεί κάποιος απλά πατάει τα κουμπιά 'next' και 'prev' (ή κάτι τέτοιο) και πηγαίνει
στον επόμενο/προηγούμενο ραδιοφωνικό σταθμό από τις μνήμες που έχει καταχωρήσει,
στο επόμενο/προηγούμενο κομμάτι του CD,
στο επόμενο/προηγούμενο κομμάτι του iPod/mp3 player έχει συνδέσει.Αυτά...
-
Aν έχεις αμάξι του Gruppo αναγκάζεσαι να κάνεις τέτοιους συμβιβασμούς.
Kαι στο Bravo ακριβώς έτσι είναι οπότε...
-
Δεν γίνεται αυτό που λες σε κανένα αυτοκίνητο του ομίλου. Όντως το βολικό θα ήταν με τα κουμπιά στο τιμόνι να κάνει αναζήτηση σταθμών και όχι απλά επιλογή των προεπιλεγμένων, αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει.λαθος... στο fiat bravo σκαναρει κανονικα....
εχω κι εγω την τζου, το παλεψα κι εγω αυτο με το ραδιοφωνο,αλλα γιοκ.
επισης το opel astra το καινουριο δεν μπορει να σκαναρει απο τα χειριστηρια στο τιμονι. πρεπει να εχει σχεση με μια χαζη φιλοσοφια περι ασφαλειας και αποσπασης προσοχης οδηγου
-
Η απλά μπορείς να κουνησεις το χέρι σου 15ποντους και να αλλάξεις σταθμό απο την πηγή ...
Έλεος με μερικούς ... -
Ναι αλλα θα πρεπει να το κουναει συνεχεια
Alfa Romeo Giulietta