-
Δε προσέγγισε ακόμη μεγάλο κοινό, έχει δρόμο μπροστά, αλλά προσωπικά με τη τζουλιέττα και τη μίτο βλέπω ότι αυτό προσπάθει. Δηλαδή θέλουν να τα κάνουν και άνετα, και ήσυχα και οικονομικά και και και... Τώρα για τις πωλήσεις ίσως ο ανταγωνισμός να έχει κάτι που δεν το έχουν οι αλφα ή ίσως το κοινό να μην μπορεί να το αντιληφθεί. Τέλος, δυστυχώς κουβαλάει ακόμη τη ρετσινιά του 'ιταλικού' από πολλούς που φοβούνται να πάρουν άλφα, αλλά δυστυχώς κακό του κεφαλιού τους γιατί μια χαρά αξιόπιστα είναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aυτό λέω ότι μόνο με αυτούς δεν έχει προκοπή. Πρέπει να προσελκύσει κ τους άλλους που κοιτάνε καδένες, απόδοση, κατανάλωση, εξοπλισμό, άνεση κτλ.Περιγράφεις το αγοραστικό κοινό της Fiat με τα bold, όχι της AR.
-
Άμυνα ζώνης στο τοπικό, έτσι; Μόλις πει κάποιος κάτι, αμέσως θα του την πέσουν δύο-δύο... και λένε και βλακείες, όπως ότι κάποιος δεν σκαμπάζει από μηχανολογία επειδή βρίσκει την καδένα καλύτερη λύση..
Πάντως, το θέμα ιμάντας ή καδένα, κι εγώ το βρίσκω δευτερεύουσας σημασίας, αλλά σε καμία περίπτωση ασήμαντο... αλλιώς δεν θα υιοθετούσαν την καδένα όλο και περισσότεροι κατασκευαστές, έτσι; Πέρα από το κόστος αντικατάστασης, που είναι θέμα αν τα πράγματα είναι στριμωγμένα στο χώρο του κινητήρα, υπάρχει και θέμα με τις επιπτώσεις από πιθανή αποτυχία-αστοχία του ιμάντα, πας για αλλαγή βαλβίδων κατ ελάχιστο...
Και αν δεν μπορούμε να καταλογίσουμε κάτι στην FPT για τον ιμάντα στις περιπτώσεις των 1.4 TB, που είναι στο κάτω-κάτω εξέλιξη παλαιότερου μοτέρ, μπορούμε σίγουρα να μιλήσουμε για φάουλ στην περίπτωση του 1750, που υποτίθεται ότι είναι καινούριο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aυτό λέω ότι μόνο με αυτούς δεν έχει προκοπή. Πρέπει να προσελκύσει κ τους άλλους που κοιτάνε καδένες, απόδοση, κατανάλωση, εξοπλισμό, άνεση κτλ.Να σε εργοδοτησει εσενα η Φιατ μπας και δει προκοπη. Σκεψου το, για CEO παντως θα ησουν καταπληκτικος πιστευω
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
τις επιπτώσεις από πιθανή αποτυχία-αστοχία του ιμάντα, πας για αλλαγή βαλβίδων κατ ελάχιστο...Όχι απαραίτητα. Αυτό που λες ισχύει στους interference κινητήρες. Στους non-interference κινητήρες, το μοτέρ δε παθαίνει καμία ζημία από κομμένο λουρί και απλά ακινητοποιείται.
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Aυτό λέω ότι μόνο με αυτούς δεν έχει προκοπή. Πρέπει να προσελκύσει κ τους άλλους που κοιτάνε καδένες, απόδοση, κατανάλωση, εξοπλισμό, άνεση κτλ.
Να σε εργοδοτησει εσενα η Φιατ μπας και δει προκοπη. Σκεψου το, για CEO παντως θα ησουν καταπληκτικος πιστευω
τουλαχιστον θα εχει δουλεια, γιατι στην ΑR...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
EMΠ φιλε. Δεν μπορεις να συγκρινεις μεταχειρο 330 με Τζουλιετα εστω και αν σου στοιχιζει λιγα παραπανω. Δεν βλεπω γιατι θα πρεπει καθε 3 χρονια να πρεπει να κλεινεις συνεργιο και να πληρωνεις 500ε για κατι που δεν θα το χρειαζοσουν να το κανεις αν ειχε αλυσιδα οπως τα περισσοτερα πρεμιουμ αυτοκινητα. Ολοι οι αλλοι τοτε θα ειχαν ιμαντα αν κανεναν δεν τους ενοιαζε. Το εσωτερικο δεν μου πολυαρεσε και το αμαξι φαινεται βαρυ λογο φανταζομαι των ενισχυσεων για να περασει τα τεστς.
Αυτά είναι! ΕΜΠεριστατωμένες απόψεις!
Ώστε σου φάνηκε βαρύ ε?? Αυτό πάει να πει ματιά-ζυγαριά! Και επειδή μίλησες για 330 (προφανώς μιλάς για Ε46, δηλ σχετική αρχαιολογία αλλά αμαξάρα) για βάλε κάτω και δες στα 3 χρόνια πόσες αλλαγές ιμάντα κάνεις μόνο από τη διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας. BTW η Alfa πληρώνει 134€ τέλη...1000€ (αν δεν κάνω λάθος) η 330...αυτά και καληνύχτα...πα να πιούμε κάνα ποτό!!Οχι 2006 330 14κ, δεν πληρωνει τοσα πολλα γιατι ειμαι εκτος ελλαδας. Στην Αλφα Ρομεο δουλευεις;
Δυστυχώς όχι...αλλά απ' όσα ειπώθηκαν παραπάνω εσύ αυτό αναρωτήθηκες?
Mε το φανατισμο που υποστηριζεις την αγορα του συγκεκριμενου αμαξιου φανταστηκα οτι θα εχεις αμεσο ενδιαφερον. Και εγω χρηστης 147 για 8 χρονια τωρα, ευχαριστημενος ειμαι αλλα θελω και προοδο σε ορισμενα σημεια οχι στασιμοτητα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τις επιπτώσεις από πιθανή αποτυχία-αστοχία του ιμάντα, πας για αλλαγή βαλβίδων κατ ελάχιστο...
Όχι απαραίτητα. Αυτό που λες ισχύει στους interference κινητήρες. Στους non-interference κινητήρες, το μοτέρ δε παθαίνει καμία ζημία από κομμένο λουρί και απλά ακινητοποιείται.
η 147 twin spark 120 σε πια περιπτωση ειναι;
-
Δεν έχω Alfa, αλλά γνωστός μου έκοψε λουρί σε 156 1.6 TS και τα πήρε όλα στο χέρι οπότε μάλλον interference είναι... Να το επιβεβαιώσουν όμως οι γνώστες καλύτερα.
-
Δεν έχω Alfa, αλλά γνωστός μου έκοψε λουρί σε 156 1.6 TS και τα πήρε όλα στο χέρι οπότε μάλλον interference είναι... Να το επιβεβαιώσουν όμως οι γνώστες καλύτερα.Διαβασε εδω .. Ειναι interference
-
Aυτό λέω ότι μόνο με αυτούς δεν έχει προκοπή. Πρέπει να προσελκύσει κ τους άλλους που κοιτάνε καδένες, απόδοση, κατανάλωση, εξοπλισμό, άνεση κτλ.
Περιγράφεις το αγοραστικό κοινό της Fiat με τα bold, όχι της AR.
Χαχαχα σωστός ο Δίας! >>Aυτό λέω ότι μόνο με αυτούς δεν έχει προκοπή. Πρέπει να προσελκύσει κ τους άλλους που κοιτάνε καδένες, απόδοση, κατανάλωση, εξοπλισμό, άνεση κτλ.
Να σε εργοδοτησει εσενα η Φιατ μπας και δει προκοπη. Σκεψου το, για CEO παντως θα ησουν καταπληκτικος πιστευω
καλά από σένα δεν περίμενα κ τίποτα άλλο, μην γράψουμε κάτι για την αγία εταιρεία σου φανμπόι...
-
τις επιπτώσεις από πιθανή αποτυχία-αστοχία του ιμάντα, πας για αλλαγή βαλβίδων κατ ελάχιστο...
Όχι απαραίτητα. Αυτό που λες ισχύει στους interference κινητήρες. Στους non-interference κινητήρες, το μοτέρ δε παθαίνει καμία ζημία από κομμένο λουρί και απλά ακινητοποιείται.
Θα μου φαινόταν παράξενο, σύγχρονο μοτέρ άμεσου ψεκασμού, με τη συμπίεση που έχουν, να μην έχει και interference...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά από σένα δεν περίμενα κ τίποτα άλλο, μην γράψουμε κάτι για την αγία εταιρεία σου φανμπόι...Δωσε τα φωτα σου μεγαλε. Που σαι ρε Μαρκιονε να παρεις σημειωσεις
ανεση, καταναλωση, εξοπλισμος, αποδοση, καδενες
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Δωσε τα φωτα σου μεγαλε. Που σαι ρε Μαρκιονε να παρεις σημειωσεις
αν δεν έχεις phd-master δεν μιλάς εδώ μέσα ξέχασα
προετοιμάσου για την πώληση στην VW να δω τι θα λες μετά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δωσε τα φωτα σου μεγαλε. Που σαι ρε Μαρκιονε να παρεις σημειωσεις
αν δεν έχεις phd-master δεν μιλάς εδώ μέσα ξέχασα
προετοιμάσου για την πώληση στην VW να δω τι θα λες μετά.
Για όσο καιρό είμαι διευθύνων σύμβουλος της Chrysler και της Fiat, ο κ. Piech (πρόεδρος του VW Group) ποτέ δεν θα αγοράσει την Alfa Romeo. Είναι τελειωμένο. Θα του τηλεφωνήσω και θα του το στείλω και σε email.
Δεν είμαι εγώ αυτός που αγόρασε την Seat, αυτός ( αναφερόμενος στον Ferdinand Piech) είναι που την αγόρασε. Δεν ξέρω αν μπορεί να την φτιάξει, τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσει όμως.
http://www.autoblog.gr/2011/02/06/sergi ... sold-to-vw
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Mε το φανατισμο που υποστηριζεις την αγορα του συγκεκριμενου αμαξιου φανταστηκα οτι θα εχεις αμεσο ενδιαφερον. Και εγω χρηστης 147 για 8 χρονια τωρα, ευχαριστημενος ειμαι αλλα θελω και προοδο σε ορισμενα σημεια οχι στασιμοτητα.
Κανένας φανατισμός φίλε μου, οι ενστάσεις μου είχαν να κάνουν με τα κριτήρια επιλογής του αυτοκινήτου. Είδες καμιά διαφωνία όταν είπες ότι δεν σου άρεσε μέσα?? Καμία. Γούστα είναι αυτά. Όταν όμως προβάλεις δικαιολογίες τύπου 'ιμάντας' τότε ναι! Ενίσταμαι γιατί κι εγώ συμβιώνω με μια 147 από το 2003 και πραγματικά το τελευταίο που με νοιάζει ή με αγχώνει είναι οι ιμάντες τους οποίους έχω αλλάξει 2 φορές για 200-250€. Big deal! Και όλα αυτά σε συνάρτηση με το αμάξι που αντιπαρέβαλες (330 Ε90) το οποίο ως μεταχειρισμένο, 6κύλινδρο, Bmw κτλ είναι άπειρα πιο ακριβό συνολικά, όσα € κι αν γλιτώνεις από τη χαμηλή τιμή κτήσης. Οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι είναι εντελώς άκυρο να απορρίπτεις ένα αμάξι για την ύπαρξη ιμάντα χωρίς μάλιστα αυτό να υποδηλώνει τεχνολογικό πισωγύρισμα ή κάτι τέτοιο.
-
Στειλε μου ΠΜ που αλλαξες ιμαντα γιατι θελω να αλλαξω και επισης και τον μεταβλητο. Παντως σιγουρα οχι σε Αλφα ρομεο συνεργειο, ειναι πανακριβα.
Εχω και αλλες ενστασεις με τον εξοπλισμο του Τζουλιετα οπως ερχεται απο την αντιπροσωπεια αν και δεν το εχω οδηγησει ακομη, μπορει να μου αρεσει.
Παντως αν δεν κανουν καμμια προσφορα χλωμο το βλεπω, θα το εχω υποψιν για το επομενο αμαξι ομως.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Tην εποχη της Alfetta σιγουρα.Για πιο μετα δεν παιρνω ορκο.
+75....μετά ακόμα και στον Busso έβαλε το χεράκι της η Fiat και τα έκανε όλα..... Pratola Serra.
Εεεε την 155 1,8 με τον 8v bialbero, που έβγαινε μέχρι το 94 (νομίζω) την ξεχάσαμε???
Πάντως μου ακούγεται ανεπαίσθητα, μόλις ζεσταίνονται τα λάδια και έχω 123κ χλμ...κατά τα άλλα το μοτεράκι σαν ραπτομηχανή δουλεύει... -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Στειλε μου ΠΜ που αλλαξες ιμαντα γιατι θελω να αλλαξω και επισης και τον μεταβλητο. Παντως σιγουρα οχι σε Αλφα ρομεο συνεργειο, ειναι πανακριβα.Εχω και αλλες ενστασεις με τον εξοπλισμο του Τζουλιετα οπως ερχεται απο την αντιπροσωπεια αν και δεν το εχω οδηγησει ακομη, μπορει να μου αρεσει.
Παντως αν δεν κανουν καμμια προσφορα χλωμο το βλεπω, θα το εχω υποψιν για το επομενο αμαξι ομως.
Σε εξειδικευμένα Αλφαρομεο τόσο έχε κάνα 250αρι , σε αντιπροσωπεία ναι πάνω απο 400....
-
είδα σήμερα ένα φορτηγό γεμάτο με 500αρακια και δυο Iουλιέτες qv
καλορίζικες
Alfa Romeo Giulietta