-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
γιατί έχει ψυχή η τζουλιέτα ;
Πως να έχει?
Της τη βγάλατε! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχει βρει μία ο πατέρας μου για πάρτη του μιας και μετά από 25 χρόνια AR αγόρασε Toyota RAV4.
Την θέλει για δεύτερο. Οπότε ποτέ δεν είναι αργά.Άμα θέλετε δίνω και τη δικιά μου...τεφαρίκι από τα λίγα...
-
Αντιγράφω από alfisti...
Σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
προτιμώ την γήινη
Άργησες καμιά 10αρια χρόνια μόνο...
Ποτέ δεν είναι αργά πάντα μου άρεσε η 147 κάποτε είχα φτάσει ένα βήμα πρίν την απόκτησή της αλλά δεν έκατσε δεν πειράζει και η giulietta καλή είναι .
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αντιγράφω από alfisti...
......................................................................
...................................Σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ...
Πω πω τι μουν@ρα ειναι αυτη Η Giullitta και η Delta ειναι ΜΑΚΡΑΝ τα πιο ομορφα αμαξια της κατηγοριας , πραγματικα ασυναγωνιστα απο πλευρα desing
-
Σαλάκια...
-
Τα καθίσματα μου θυμίζουν λίγο το σχεδιασμό των παλιων Qv των 33 και Sud......
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
'Without heart we would be mere best-selling machines'...
Γι αυτό η καρδιά σιγά-σιγά παίρνει τον π...ο...
Οτι πουλαει καλυτερα = το καλυτεροτερο
Η λογικη των βαγκεληδων
η μηπως σημαινει οτι το ταργκετ γκρουπ ειναι κατι γενικο στο πληθυσμο και γι αυτο φτιαχνουμε αυτοκινητα ανοστα αλλα να ικανοποιούν το μεσο ορο??
γιατι οπως και να το κανουμε οι περισσοτεροι που αγοραζουν ενα αυτοκινητο το αγοραζουν γιατι κατι καπου καπως ακουσαν οτι ειναι γερο καλο κλπ μ@λ@κιες..
λιγοι ειναι οι πιο ψαγμενοι..'Without heart we would be mere best-selling machines'...
Γι αυτό η καρδιά σιγά-σιγά παίρνει τον π...ο...
εύγε για την ευρηματικότητά σου...
Έχει πραγματικά ενδιαφέρον ότι κάποιοι δεν διστάζουν καθόλου να προκαλέσουν, όπως με τη διαφήμιση της.. θεάς με το ταπεινό φάου-βε στην πινακίδα, αλλά παραπονούνται με την παραμικρή απάντηση στην πρόκλησή τους! Ανταποδίδω το 'εύγε' λοιπόν μαζί με ανταγωνιστικούς χαιρετισμούς.. Να προσθέσω μόνο ότι και ο ίδιος ο διαφημιστής δεν τόλμησε να βάλει στην υποτιθέμενη διαφήμιση της φάου-βε το κυρίως ανταγωνιστικό Γκολφ, γιατί προφανώς υπάρχει ισχυρή πιθανότητα ο αποδέκτης της διαφήμισης να εστιάσει σ` αυτό, και όχι στη.. θεά...
Από 'κει και πέρα, οι παραπάνω τη λέξη 'κρεμαστάρια' την ξέρετε;;
Ή να το θέσω αλλιώς; Αν ξαφνικά η.. θεά γινόταν best-seller θα την αποτασσόσασταν; Ή μήπως θα κάνατε κολοτούμπα;
-
Δηλαδή αν σου έβαζαν δίπλα σίπλα την Μόνικα Μπελούτσι και την Γεωργία Βασιλειάδου, εσύ θα εστίαζες στην δεύτερη; Τελικά έχει βίτσια ο κόσμος...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Από 'κει και πέρα, οι παραπάνω τη λέξη 'κρεμαστάρια' την ξέρετε;;
Ή να το θέσω αλλιώς; Αν ξαφνικά η.. θεά γινόταν best-seller θα την αποτασσόσασταν; Ή μήπως θα κάνατε κολοτούμπα;
Παρακαλώ να γραφτούν στα πρακτικά οι δηλώσεις του αντίδικου!
-
double post λόγω delay...
-
Δεν έβαλαν το golf γιατί είναι άσχημο... Εντάξει είπαμε να βάλουμε μια αντίθεση αλλα μην κλέψουμε εκκλησίες.....
-
Εκτός από τις προσφορές να υπολογίζεις και 500-800€ έκπτωση
Σαν ψιλολίγα μου ακούγονται..
Αν το ψάξει καλά το 1000κάκι+ το βλέπω πιο πιθανό -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εκτός από τις προσφορές να υπολογίζεις και 500-800€ έκπτωση
Σαν ψιλολίγα μου ακούγονται..
Αν το ψάξει καλά το 1000κάκι+ το βλέπω πιο πιθανό1000€ μου κόβουν στην QV. Στην 170 δεν ξέρω πόσα μπορεί να κόβουν αλλά υποψιάζομαι λιγότερα απ' ότι στην QV.
-
Έχει κανείς τους 4Τ Φεβρουαρίου; Τι μετρήσεις δίνουν για την QV στο συγκριτικό με το GTi?
-
Δεν ειναι ακριβο ενα αυτοκινητο που ουσιαστικα ειναι ενα Φιατ Μπραβο; Δεν θα επρεπε να κανει πανω απο 22κ το συγκεκριμενο μοντελλο.
Δηλ τι πρεπει να κανω για να παρω καλη τιμη; Παραγγελια;
Βλέπεις ότι είσαι εντελώς ανενημέρωτος?
Έχει το Bravo το πλαίσιο της Alfa? OXI
Εχει το Bravo multiair 170HP? OXI
Έχει το Bravo DNA? OXI
Έχει το Bravo κιβώτιο C635? OXIΚαι στην τελική αν πιστεύεις ότι το μόνο που αλλάζει είναι το σήμα τότε πάρε το Bravo. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι και φοβερό value for money. Παραγγελία σου πρότεινα γιατί έτσι θα διαμορφώσεις το αμάξι σύμφωνα με τις ανάγκες σου και δεν θα πληρώσεις για κάτι το οποίο ίσως να μην χρειάζεσαι, μόνο και μόνο από ανυπομονησία. Εκτός από τις προσφορές να υπολογίζεις και 500-800€ έκπτωση ανάλογα με το πόσο καλός είσαι στα παζαρια και σε τι αντιπρόσωπο θα πεσεις.
Δηλαδη μετα το επομενο Μπραβο ,που λογικα, θα τα εχει ολα αυτα,δεν θα υπαρχει λογος να αγορασεις Giulietta;
Επισης το Bravo εχει DNA απλα ειναι σε αλλη μορφη.Και εξηγουμαι.
D Με το sport ενεργοποιημενο.
N Με το sport απενεργοποιημενο.
Α Με το ASR εκτος λειτουργιας.Δεν πιστευω να θεωρεις οτι η FIAT εχει αλλο λογισμικο διαχειρισης κινητηρα στο Bravo & και αλλο στη Guilieta;
Οι οποιες αλλαγες αφορουν καθαρα και μονο τη διαφορετικοτητα των κινητηρων.Στο ιδιο γκρουπ ειναι και τα δυο.
Ετσι λεω εγω τουλαχιστον................... -
Φυσικά και ισχύει αυτό που λες περί Dna με τη διαφορά όμως ότι το Bravo δεν το έχει στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις όπως η G. Για το επόμενο Bravo το ξανασυζητάμε γιατί αναγκαστικά θα έχει κάποια από τα στοιχεία της G (πλαίσιο, ανάρτηση πχ) αλλά και πάλι θα πρέπει να διαφοροποιείται στα σημεία για να μην υπάρξει κανιβαλισμός εντός του γκρούπο. Η μεγάλη διαφορά κατ' εμέ θα είναι πάλι η οδική συμπεριφορά που στο Bravo απλά θα είναι λίγο πιο ταξιδιάρικη-οικογενειακή...αν και εμένα μ' αρέσει αρκετά το στήσιμο του Bravo sport ως έχει...
-
Φυσικά και ισχύει αυτό που λες περί Dna με τη διαφορά όμως ότι το Bravo δεν το έχει στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις όπως η G. Για το επόμενο Bravo το ξανασυζητάμε γιατί αναγκαστικά θα έχει κάποια από τα στοιχεία της G (πλαίσιο, ανάρτηση πχ) αλλά και πάλι θα πρέπει να διαφοροποιείται στα σημεία για να μην υπάρξει κανιβαλισμός εντός του γκρούπο. Η μεγάλη διαφορά κατ' εμέ θα είναι πάλι η οδική συμπεριφορά που στο Bravo απλά θα είναι λίγο πιο ταξιδιάρικη-οικογενειακή...αν και εμένα μ' αρέσει αρκετά το στήσιμο του Bravo sport ως έχει...Ναι ειναι κι αυτο.Απλα σκεφτηκα οτι στην ουσια οι διαφορες ειναι μικρες.Υπαρχει διαφορετικοτητα αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι τοσο φοβερη.
Παντως δεν ξερω τι κανει η QV αλλα ο multiair 170 μου φανηκε πολλη tsi φαση.Σαν να μην εχει ξεσπασμα.Αυτη την εντυπωση αποκομισα εγω βεβαια,δεν παει να πει οτι ετσι ειναι. -
Λογικό να σου φάνηκε κάτι τέτοιο, είναι αυτή η ριμάδα η γραμμικότητα που τους κάνει να μοιάζουν. Απλά ο m-air έχει καλύτερο ήχο και καλύτερο ηλεκτρόγκαζο που τον κάνει να μοιάζει πιο άμεσος. Δεν έχει βέβαια το τράβηγμα από το 0 σε σχέση με τον tsi 160 που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής, αλλά είναι πιο γεμάτος στις μεσαίες.
-
Λογικό να σου φάνηκε κάτι τέτοιο, είναι αυτή η ριμάδα η γραμμικότητα που τους κάνει να μοιάζουν. Απλά ο m-air έχει καλύτερο ήχο και καλύτερο ηλεκτρόγκαζο που τον κάνει να μοιάζει πιο άμεσος. Δεν έχει βέβαια το τράβηγμα από το 0 σε σχέση με τον tsi 160 που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής, αλλά είναι πιο γεμάτος στις μεσαίες.Απο tsi μονο τον 140 εχω οδηγησει και ............στεναχωρηθηκα που το εκανα αυτο στον εαυτο μου.
Οχι οτι εχει θεμα ο κινητηρας απλα περιμενα περισσοτερα.Περισσοτερο δηλαδη φταινε οι δικες μου προσδοκιες.
Alfa Romeo Giulietta