-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Έχει πλάκα πάντως γιατί τα βλέπεις δίπλα δίπλα και παίζεις πάντα το παιχνίδι βρες τις διαφορές!!Το αγαπημένο μου παιχνίδι όταν οδηγώ και τα βλέπω στο δρόμο
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Στο τελευταίο drive μετρούν την guilieta qv. 0-100 σε 7,9 Με αυτό το νούμερο, ούτε 200 άλογα δεν έχει. Που είναι τα 235 ?Πραγματικά ακαταννόητο νούμερο από τη στιγμή που την 170άρα την μέτρησαν στα 8.0...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στο τελευταίο drive μετρούν την guilieta qv. 0-100 σε 7,9 Με αυτό το νούμερο, ούτε 200 άλογα δεν έχει. Που είναι τα 235 ?
Πραγματικά ακαταννόητο νούμερο από τη στιγμή που την 170άρα την μέτρησαν στα 8.0...
Ε καλά τώρα...τι χες Γιάννη τι χα πάντα...από μαλακίες στα περιοδικά άλλο τπτ!!
-
Τα παιδιά του Drive πάντως το αποδίδουν σε τρεις παράγοντες. 1) Κλιμάκωση κιβωτίου (η QV έχει μακρύτερες σχέσεις), 2) μειωμένη πρόσφυση σε σχέση με τη δοκιμή της 170άρας και 3) εντονότερη παρέμβαση των ηλεκτρονικών λογω αυξημένης ισχύος και μειωμένης πρόσφυσης. Επίσης είπαν ότι μια μείωση 2-3 δεκάτων θα μπορούσε να επιτευθεί κάτω από καλύτερες συνθήκες αλλά όχι κάτι καλύτερο από αυτό.
-
ρεπριζ εχουμε?
-
Μόλις έρθει στα μέρη μου το περιοδικό θα ποστάρω και ρεπριζ Γιώργο.
-
παντως εκκινησεις με ηλεκτρονικα νομιζω οτι θα πρεπε να εχουμε καταλαβει μεχρι τωρα οτι δεν εχουν καμια αξια και δε λενε τιποτα απολυτως για τον κινητηρα και το υπολοιπο συνολο
ειναι σαν τα dsg που δεν μπορουν καν να εκκινησουν
-
Η 170άρα μια χαρά ξεκίνησε όμως.
-
τι να σου πω ρε συ.. το αλλο εχει και ροπακλα και απο χαμηλα δινει παρα πολυ, λογικα τα ηλεκτρονικα θα ζουρλαθηκαν στην εκκινηση
δε νομιζω οτι συγκρινονται τα 2 μοτερ και αυτο λογικα θα φανει στις ρεπριζ
-
Τα dsg δεν έχουν όλα launch control; Εγώ όποια μέτρηση φουβικού οχήματος έχω διαβάσει, που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι dsg, δείχνει ένα υπερβολικά καλό χρόνο στο 0-100 και μετά μέχρι το χιλιόμετρο ξεφούσκωμα.
μειωμένη πρόσφυση σε σχέση με τη δοκιμή της 170άρας
Μαλακιζόμεθα; Δηλαδή έκαναν μέτρηση πχ μετά από ψιχάλα και το δημοσίευσαν;
-
Στις ρεπρίζ είναι λίγο πιο δυνατή η Alfa Romeo από το GTI με βάση τις μετρήσεις του drive
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα dsg δεν έχουν όλα launch control; Εγώ όποια μέτρηση φουβικού οχήματος έχω διαβάσει, που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι dsg, δείχνει ένα υπερβολικά καλό χρόνο στο 0-100 και μετά μέχρι το χιλιόμετρο ξεφούσκωμα.
μονο τα 6αρια και τα μεγαλα 7αρια
το μικρο 7αρι στο τουρμποκομπεσσορα, στα 1.4 tsi 122 και πλεον και στα 1.8 tsi (γιατι παλια αυτα ειχαν 6αρι) δεν εχουν launch
δηλαδη ενα ibiza cupra καλυτερα να μη στηθει στα φαναρια
αν θελει φαναρια καποιος ας παρει corsa opc -
Παιδιά καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια! Θέλω να αγοράσω μια 156 μοντ. 2005 κ επειδή ακούω διάφορα δεξιά κ αριστερά θέλω να μου έπειτα με λίγα λόγια οσο μπορείτε αντικειμενικά να την αγοράσω ή όχι;;; Αν μπορείτε πείτε μου αν βγάζει προβλήματα γιατί ψηνομαι πολύ άσχημα να την πάρω! Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης Paixtouras έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια! Θέλω να αγοράσω μια 156 μοντ. 2005 κ επειδή ακούω διάφορα δεξιά κ αριστερά θέλω να μου έπειτα με λίγα λόγια οσο μπορείτε αντικειμενικά να την αγοράσω ή όχι;;; Αν μπορείτε πείτε μου αν βγάζει προβλήματα γιατί ψηνομαι πολύ άσχημα να την πάρω! Ευχαριστώ πολύ!Εδω ειναι το θεμα της Giulietta.Καλυτερα ρωτα στο ΑLFA ROMEO FORUM
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τι είναι αυτό το 4motion στην υπογραφή σου.
Ντροπή να μπαίνει αυτό δίπλα στο τετράφυλλο. -
γουσταρει haldex ο busso
-
πως ειναι δυνατον το drive να μετραει την g qv με τα 235 7,9 sec και τα πρισσοτερα περιοδικα να μετρανε την 159 με τα 200ps στα πολυ χαμηλα 8 αρια, που ειναι και πιο βαρια...
Οσο για αυτα που γραφτηκαν οτι το golf με sport packet (17 aria) εχει καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα απο την g, ειναι τουλαχιστον για ανεκδοτο.... -
Τοσα και τοσα λεγονται και τοσα και τοσα τεστ ντραιβ κανατε και κανενας μα κανενας πλην Κικιζα νομιζω δεν ανεφερε το προβλημα που εχει με την τοποθετηση των πεταλιων. Και συγκεκριμενα
- Ειναι πολυ καθετα τοποθετημενα, δε βολευουν
- Το μηκος του πενταλ γκαζιου ειναι μικρο
- Η αποσταση μεταξυ φρενου-γκαζι ειναι κατι χιλιομετρα το ενα απο το αλλο... επομενως μυτοτακουνο δεν κανεις με καμμια παναγια αφου το παπουτσι μπαινει κατω απο το γκαζι... ισως βεβαια οι ιταλοι να τους εχουν μεγαλους τους κουντεπιεδες και ο μεσος ορος τους να ειναι 48 νουμερο βατραχοπεδιλο.
- Το μεσα εξω του τιμονιου εχει περιορισμένο ευρος
Βαλτε στην εξισωση τα καθισματα με την φοβερη στηριξη και το δερματινο τιμονι με τη λεπτη στεφανη που γλιστραει και το συμπερασμα ειναι οτι εχω κανει 400χλμ και δεν εχω στριψει ουτε στο 1/5 απο οτι εστριβα με το Γκολφ.
Περαστικά μας.
-
Στριφτερο το golf;;.....
με το golf καθε μερα μιτοτακουνο εκανες;
Για δες τι μαθαινει κανεις!
Alfa Romeo Giulietta