-
Τωρα μαλιστα
-
Όποιος έχει τη μύγα, λέει η παροιμία.
Αχ αυτή η νέα φουρνιά αλφίστι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τελική τιμή??
Λίγο κάτω από τις 26000,00€ με το κλειδί στο χέρι.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τώρα αυτή την έβαλες για ωραία?Δεν βλεπεις για ασχημη, την εβαλe!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Όποιος έχει τη μύγα, λέει η παροιμία.Αχ αυτή η νέα φουρνιά αλφίστι
πόσο χρονών είσαι τζουζέπε?
-
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Blu profondoΜΑΥΡΟ ETNA είναι, η αντανάκλαση του μπλέ ουρανου εκει που είναι αραγμένη στα λιβάδεια...σε μπέρδεψε
-
Καταραμενα λειβαδια
Θα επιμεινω στο μπλε
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Καταραμενα λειβαδιαΘα επιμεινω στο μπλε
πάμε στοίχημα?
-
Παμε
-
-
πεντακάθαρα nero etna
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Σύντροφοι λύστε μου μια απορία.Πριν από λίγο είδα δίπλα σπίτι μου αυτή την Ιουλιέτα:
Χρώμα μαύρο όπως βλέπετε, αλλά όσο πήγαινες πιο κοντά μέσα από το μαύρο άρχιζαν να εμφανίζονται κόκκινοι μεταλλικοί κόκκοι όσο πιο κοντά τόσο πιο πολλοί οι κόκκινοι κόκκοι, τόσο πιο πολύ μπερδευόσουν για το πιο είναι το βασικό χρώμα. Πραγματικά εντυπωσιακό τουλάχιστον στην πρώτη επαφή.
Η ερώτηση είναι απλή.
Πως ονομάζεται αυτό το χρώμα;Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ό,τι στο μαύρο χρώμα στο αυτοκίνητο δεν χάνει τον όγκο του.
Μέχρι σήμερα είχα δει μόνο λευκές Ιουλιέτες.Το είχα ρωτήσει και εγώ αυτό μερικές σελίδες πίσω γιατί μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το χρώμα και τα παιδιά που απάντησαν ό,τι είναι nero etna. Όντως σε μπερδεύει. Πιο κοντά από τα πέντε μέτρα γίνετε μελιτζανί.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Η ερώτηση είναι απλή.
Πως ονομάζεται αυτό το χρώμα;χρωμα που δε θα πετυχει με τιποτα ο φαναρτζης
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η ερώτηση είναι απλή.
Κι όμως... Άψογο βγαίνει ... Τουλάχιστον ΔΟΥΛΕΙΑ που έχω δει σε εξωτερικό φαναρτζιδικο -αλυσίδα...
Nero etna το όνομα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η ερώτηση είναι απλή.
Κι όμως... Άψογο βγαίνει ... Τουλάχιστον ΔΟΥΛΕΙΑ που έχω δει σε εξωτερικό φαναρτζιδικο -αλυσίδα...
Nero etna το όνομαΟτι και να λεμε λιγοι φανοποιοι αντιπροσωπειας ειναι τοσο καλοι που να μπορουν να πετυχουν περλες-flakes κτλπ.. Εδω σε κατι περιεργες αποχρωσεις που εχουν τα peugeot 307 δε μπορουν με τιποτα.. Οσα και να εχω δει ξαναβαμμενα εχουν διαφορες..
-
γ@μησε τα , εχω δει κι εγω πολλα κουλα..
για αυτο για ασφαλεια καλυτερα να επιλεγουμε κατι απλο
φυσικα και υπαρχουν πολυ καλοι τεχνητες, αλλα οι περισσοτεροι πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ικανοι
-
-
-
Το θέμα με την Giulietta είναι ότι όσο και αν την έχω κράξει, για δικούς μου λόγους, δεν μπορώ να την ξεγράψω γιατί βλέποντας τα άλλα κουτιά της κατηγορίας συνέρχομαι και την εκτιμώ.
Alfa Romeo Giulietta