-
Ευλογη.. Δεν ξερω ουτε εγω την απαντηση.Ισως ο καθενας συνδυαζει τα χρωματα με την δικη του αποψη η μ αυτα που εχει βιωσει σε δικα του αυτοκινητα η αυτοκινητα συγγενων του κλπ..Ισως οι γραμμες της G στο μπλε κανουν τα ματια μου να 'βλεπουν' ενα μπραβο με μονες διαφορες την διαφορετικη μουρη και τις πιο πολλες γωνιες πισω.Απ το πλαι δε δε μου κανει σχεδον καμια διαφορα αν ΔΕΝ επικεντρωσω το βλεμα μου μπροστα η πισω παρα μονο στο κεντρο. Γι αυτο,μονο σε ασπρο με μαυρη οροφη και τις ζαντες 8c ή σε μαυρο με μαυρα τα παντα μεσα θα την επαιρνα (?). οσο για το διλημμα που ειχε χτες ο στεφαν δεν θα μπορουσα να διαλεξω αναμεσα στην G και την μπρερα,την G. Ακομα κι αν η μπρερα ηταν μια δεκαετια πισω.Δεν τιθεται καν διλημμα στο μυαλο μου.
-
Μα ούτε εμένα τίθεται. Απλά δεν μπορώ να έχω μια καινούρια και κατά παραγγελία Brera! Αλλιώς τι Giulietta και πράσινα άλογα!!
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Παίδες εντάξει μας πείσατε οτι το VAG είναι το καλύτερο Group στόν πλανήτη και οτι θέλετε να χτυπήσετε την Toyota αλλά εδω είναι το TOPIC της Giulietta ΤΕΛΟΣ
Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο!
Ναι ρε φίλε μου αλλά εδω βλέπω οτι το VAG θα αγοράσει την Alfa και όποια Alfa εντάξει βγάζουνε καλά αυτοκίνητα ποιοτικά κ.α. αλλά ωραία ασε και τούς άλλους να κάνουνε κάποια προοδό κακά τα ψέματα οι Alfa εχούν γίνει πολύ καλές απο το παρελθόν όπως και τα Fiat και μιλάω πάντα χωρίς φανατισμό.Φιλικά Πάντα
αυτο τι σχεση εχει με οτι θα τους αγορασει το vag?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Παίδες εντάξει μας πείσατε οτι το VAG είναι το καλύτερο Group στόν πλανήτη και οτι θέλετε να χτυπήσετε την Toyota αλλά εδω είναι το TOPIC της Giulietta ΤΕΛΟΣ
Ναι ρε φίλε μου αλλά εδω βλέπω οτι το VAG θα αγοράσει την Alfa και όποια Alfa εντάξει βγάζουνε καλά αυτοκίνητα ποιοτικά κ.α. αλλά ωραία ασε και τούς άλλους να κάνουνε κάποια προοδό κακά τα ψέματα οι Alfa εχούν γίνει πολύ καλές απο το παρελθόν όπως και τα Fiat και μιλάω πάντα χωρίς φανατισμό.Φιλικά Πάντα
Για να τούς αγοράσει το VAG σημαίνει οτι κάτι δεν παεί καλά στήν Fiat.
-
Υπάρχει και γενικό Alfa Romeo θέμα http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=7628 οπότε μπορούν να γίνουν εκεί συζητήσεις για εξαγορές. Αφήστε που στο παρόν θέμα, οι κάτοχοι Giulietta κάπως έτσι βλέπουν το **μόνο **πιθανό σενάριο σε περίπτωση εξαγοράς :
(VAG γκρούπ και αυτή)Να μιλήσουμε τώρα για κάτι σχετικό με την Giulietta, μιας και εδώ είναι το αντίστοιχο θέμα. KaraLRS, έχεις βρει πουθενά τα πατάκια του lineaccessori, καθώς τα δώρο που έδωσε η αντιπροσωπεία δεν με συναρπάζουν κιόλας;
ΥΓ. Τόσες σελίδες για τα πατάκια της 159 παλαιότερα και για την Giulietta τίποτα...
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
η fiat καπως τη παλευει, αλλα το κομματι που λεγεται αλφα παει κατα διαολου
το οτι βγαζει αξιοπρεπη αυτοκινητα δε λεει κατι, το ιδιο εκανε και η volvo το ιδιο και η saab το ιδιο και η jaguar..
απο το να τη παρουν κινεζο-ινδοι ή να τη καταντησει η fiat σα τη lancia, καλυτερα το vag για αυτο ακομα και μερικοι φανατικοι αλφιστι δεν ειναι αρνητικοι στην ιδεα.. αλλωστε η fiat αντικειμενικα τα κανε σκατα..οι αλλοι χειροτερα δε θα τα κανουν για κανενα λογο..
αυτα για να κλεισουμε το off topic , απο κει και περα μην περιμενεις εμεις οι γερμανοφιλοι να μην κανουμε πλακα και να μην περιμενουμε πώς και πώς τη μερα αυτη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η fiat καπως τη παλευει, αλλα το κομματι που λεγεται αλφα παει κατα διαολου
το οτι βγαζει αξιοπρεπη αυτοκινητα δε λεει κατι, το ιδιο εκανε και η volvo το ιδιο και η saab το ιδιο και η jaguar..
απο το να τη παρουν κινεζο-ινδοι ή να τη καταντησει η fiat σα τη lancia, καλυτερα το vag για αυτο ακομα και μερικοι φανατικοι αλφιστι δεν ειναι αρνητικοι στην ιδεα.. αλλωστε η fiat αντικειμενικα τα κανε σκατα..οι αλλοι χειροτερα δε θα τα κανουν για κανενα λογο..
αυτα για να κλεισουμε το off topic , απο κει και περα μην περιμενεις εμεις οι γερμανοφιλοι να μην κανουμε πλακα και να μην περιμενουμε πώς και πώς τη μερα αυτη
Έχεις δίκιο απο κινέζους και ινδούς καλύτερα VAG ασε που θα δούμε και V8 μοτέρια και όντος στο θέμα Alfa Romeo το εχεί σκοτώσει όπως και στής Lancia
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Έχεις δίκιο απο κινέζους και ινδούς καλύτερα VAG ασε που θα δούμε και V8 μοτέρια και όντος στο θέμα Alfa Romeo το εχεί σκοτώσει όπως και στής Lancia
Ναι απο τους γερμανοι περιμενουμε να δουμε V8 μοτορια που αγορασν ιταλικες μαρκες ακριβως για να μαθουν να φτιαχνουν αξιοπρεπη v8 μοτορια..
-
**Alfa Romeo Giulietta **
-
ακόμα καλύτερα είναι αυτές οι απόψεις/σκέψεις/ιδέες/πληροφορίες/ευσεβείς πόθοι
να γραφτούν κάπου ΑΛΛΟΥ και όχι στο θέμα της Giulietta. -
Τουλάχιστον αυτοί όταν έμαθαν άρχιζαν να τα βάζουν και σε αυτοκίνητα.
Σε λίγο ακόμα και στο Α3 θα βάλουν V8.Η Alfa εκτός από ένας περιορισμένης παραγωγής supercar άλλο έχει με V8;
Τη Brera GTA...;;; -
Πάμε στο τόπικ Alfa Romeo.
-
Μπορείς πιστεύω να ποστάρεις και μόνος σου στο σωστό τόπικ edit mod
-
-
Ο χρήστης teo75 έγραψε:
καλή Ελληνική προσπάθεια, ειδικά μετα το 5.00 λεπτο που κοβει την music...Ειναι φιλος και κατοχος μπαρκετα .Το site του http://www.i-test.gr/
-
Ο χρήστης teo75 έγραψε:
καλή Ελληνική προσπάθεια, ειδικά μετα το 5.00 λεπτο που κοβει την music...ωραιο βιντεο
η πλακα ομως ειναι στα σχολια του uploader που εσπευσε να εξηγησει οτι για τους τριγμους φταιει η βαση στηριξης της καμερας και οχι η κακη ποιοτητα συναρμολογησης του αυτοκινητου
πρεπει να εχει υποστει και αυτος την τρομοκρατια των vagεληδωνδεν ητανε ομως μια απαιτητικη διαδρομη για να δουμε τις δυνατοτητες της αλφα
απο αποψη δυναμης στα προσπερασματα μια χαρα φανηκε -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
καλή Ελληνική προσπάθεια, ειδικά μετα το 5.00 λεπτο που κοβει την music...
ωραιο βιντεο
η πλακα ομως ειναι στα σχολια του uploader που εσπευσε να εξηγησει οτι για τους τριγμους φταιει η βαση στηριξης της καμερας και οχι η κακη ποιοτητα συναρμολογησης του αυτοκινητου
πρεπει να εχει υποστει και αυτος την τρομοκρατια των vagεληδωνδεν ητανε ομως μια απαιτητικη διαδρομη για να δουμε τις δυνατοτητες της αλφα
απο αποψη δυναμης στα προσπερασματα μια χαρα φανηκεεχω πορωθεί ασχημα με τον ήχο...παει καιρος απο τότε που έβαζα στα κοκκινα το μοτερακι της
155 1.6.... πάντως απο αυτο που βλέπω και ακούω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, έχω δεί και πολλά
βιντεάκια με το GRANDE PUNTO EVO, και ο ήχος του μοτέρ ειναι μακράν καλύτερος κατω απο την Giulietta {gia to abarth lew} -
155 1.6
-
Ναι, γιατί απορείς;
Έβγαινε 1.6, αν εννοείς αυτό -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
155 1.6Απο το 94-95? και μετά έβγαινε με τον 1,6 120 ιπ.
Εσωτερικά τις ξεχωρίζεις απο την έλλειψη δεικτών πίεσης και θερμοκρασίας λαδιού. και εξωτερικά απο την έλλειψη αλουμινένιου με ψύκτρες κάρτερ.
Alfa Romeo Giulietta