-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αλλος απερριψε ενα αμαξι επειδη δεν του αρεσε το κλειδι,αυτος γιατι δεν του αρεσαν οι πορτες.Και τι εγινε;Αυτος θα την πληρωσει οποτε αυτος φτιαχνει και τα κριτηρια.
Ε?
Αυτό κι αν είναι κουλό.Όχι ότι αυτό με τις πόρτες δεν είναι αλλά τέλος πάντων.Ηταν πλαστικο ή κατι τετοιο και δεν του αρεσε,καπως ετσι.Μερικα πραγματα προτιμω να τα διαγραφω μετα το διαβασμα γιατι ο εγκεφαλος μου εχει καει αρκετα πλεον και η αναγέννηση κυττάρων εχει σταματησει στην ηλικία που ειμαι.Προτιμω να δεχομαι οτι σε καποιον δεν αρεσει ενα αμαξι για τον Χ λογο και να προσπερναω.Αμα ειχα μετοχες σε καποια εταιρια θα ηταν διαφορετικα,σιγουρα δεν θα καθομουν στα φόρα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αλλος απερριψε ενα αμαξι επειδη δεν του αρεσε το κλειδι,αυτος γιατι δεν του αρεσαν οι πορτες.Και τι εγινε;Αυτος θα την πληρωσει οποτε αυτος φτιαχνει και τα κριτηρια.
Ε?
Αυτό κι αν είναι κουλό.Όχι ότι αυτό με τις πόρτες δεν είναι αλλά τέλος πάντων.Οσο κουλο ειναι για σενα αυτο με τις πορτες η το κλειδι, αλλο τοσο ειναι για εκεινον να απορριπτεις εσυ ενα αυτοκινητο επειδη δεν εχει 'ψυχη'
Καθενας με τα γουστα του, οπως ακριβως τα λεει ο BILL απο πανω
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ε?
Αυτό κι αν είναι κουλό.Όχι ότι αυτό με τις πόρτες δεν είναι αλλά τέλος πάντων.Οσο κουλο ειναι για σενα αυτο με τις πορτες η το κλειδι, αλλο τοσο ειναι για εκεινον να απορριπτεις εσυ ενα αυτοκινητο επειδη δεν εχει 'ψυχη'
Καθενας με τα γουστα του, οπως ακριβως τα λεει ο BILL απο πανω
Το τέλος πάντων πήγαινε στο θέμα του γούστου ακριβώς.Και επειδή όπως προείπες ο καθένας έχει τα γούστα του κάνει και τις αντίστοιχες επιλογές.Κατ' επέκταση δεν διαφωνούμε καθόλου.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Τι αστεία που είναι η ζωή.
........ετσι ετσι, οταν τα λεει ο/η Alba, απλα προσπερναμε, αμα τα γραφει αλλος, ειναι ασχετος και εγκαθετος...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ετσι ετσι, οταν τα λεει ο/η Alba, απλα προσπερναμε, αμα τα γραφει αλλος, ειναι ασχετος και εγκαθετος...
-
Τα ίδια πράγματα τα είχαμε αναφέρει και το 2008 όταν βγήκε το Bravo (panel θυρών και διακόπτες που θύμιζαν Punto και 'φθηνιάρικο' στην όψη πλαστικό κεντρικού τούνελ από το κιβώτιο ταχυτήτων και πίσω) και πάλι η ίδια επίθεση επειδή τόλμησαν ορισμένοι να γράψουν αυτά που διαπίστωσαν.
Δείτε λίγο πιο προσεκτικά τις λεπτομέρειες και χωρίς παρωπίδες και φανατισμούς. Γι' αυτό που υποστηρίζεις, πρέπει να είσαι πρώτα ο ίδιος ο αυστηρότερος κριτής του και μετά όλοι οι άλλοι. Αλλιώς μια ζωή θα συμβιβάζεσαι με κάτι κατώτερο.
Το θέμα αν έχει γίνει οικονομία στα υλικά για περιορισμό του κόστους, σε πρώτη φάση δείχνει ασήμαντο. Είναι κι αυτός όμως ένας παράγοντας για την συνολική εικόνα του αυτοκινήτου. Αν εντοπίσει το μάτι κάτι που δείχνει φθηνιάρικο, η εικόνα αυτή αποτυπώνεται και μένει. Και δεν είναι λίγοι οι αγοραστές που κάνουν και τον συνειρμό πως κάτι που δείχνει φθηνιάρικο= δεν θα αντέξει στο χρόνο ή όπως προανέφερε και ο Selinios του προκάλεσε ερωτήματα αν έχουν γίνει εκπτώσεις και σε υλικά που δεν φαίνονται. Δυστυχώς την εικόνα αυτή, του κατά τα άλλα υπέροχου συνόλου, μου είχε δημιουργήσει το Laguna Coupe. Πανέμορφο σε σχεδίαση, αλλά τα πλαϊνά panel των θυρών απαράδεκτα! Καταστρέφουν όλη την εικόνα του εσωτερικού καθώς παραπέμπουν σε κατώτερης κατηγορίας μοντέλο.
Έπειτα, μην είσαστε τόσο απόλυτοι ως προς τα κριτήρια. Το έχω ξαναγράψει, πως σε πολλές περιπτώσεις το αν θα επιλέξει κάποιος το χ ή το ψ μοντέλο, πολλές φορές όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες (οι οποίες είναι ικανές να κάνουν τελικά τη διαφορά).
-
+1
Στην αλφα που ειδε ο ανθρωπος του χτυπησε η πορτα και το θεωρησε λογο απορριψης της αγορας του.Στο γκολφ αμφιβαλλω αν θα γινοταν το ιδιο,απλα θα αντεχε τον συμβιβασμο.τελος παντων,ειναι θεμα συμβιβασμου κι ο καθενας εχει τους δικους του εντελως διαφορετικους απ τον αλλο.
-
Με λιγα λογια συνιστατε/αι απαθεια στην ηλιθιοτητα
-
Μήπως οι Ιταλοί παραμένουν Ιταλοί (ταμπεραμέντο, φινέτσα κλπ κλπ) και οι Γερμανοί παραμένουν Γερμανοί (τελειομανείς, συντηρητικοί κλπ κλπ)?
Γιατί 2 αμάξια παραπλήσιας αξίας έχουν εμφανέστατες διαφορές στην ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούν.
Η πλάκα είναι οτι με αυτό το fail στην ποιότητα συγκεκριμένων σημείων η Αλφα έδωσε πόντους στο value for money στο Golf. Πλέον δεν μπορείς να πεις ότι πληρώνεις το Golf ακριβά γιατί έχει ακριβά πλαστικά όταν πληρώνεις την Άλφα το ίδιο ακριβά έχοντας χειρότερα πλαστικά!Ελπίζω σε βάθος χρόνου να μην μεταφραστούν τα χειρότερα πλαστικά σε τριγμούς και κουδουνίστρες όταν κλείνεις πόρτες.
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Με λιγα λογια συνιστατε/αι απαθεια στην ηλιθιοτηταδηλαδη η/ο Alba που τα εχει επισημανει εδω και 6 μηνες ειναι ηλιθια?
-
Αυτό που τώρα το λέμε πρόβλημα , κάποτε το λέγαμε χαρακτήρα αυτοκινητου......
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δηλαδη η/ο Alba που τα εχει επισημανει εδω και 6 μηνες ειναι ηλιθια?Οχι, η νοοτροπια του απορριπτω αυτοκινητο γιατι δεν μου αρεσει το κλειδι/οι πορτες ειναι ηλιθια. Η Αlba κατακρινει τις πρακτικες της φιατ, δικαιωμα της και ισως να εχει δικιο. Τωρα αν δικαιολογει αυτο τον τροπο σκεψης μαλλον το χουμε χασει τελειως
-
δηλαδη η/ο Alba που τα εχει επισημανει εδω και 6 μηνες ειναι ηλιθια?
Οχι, η νοοτροπια του απορριπτω αυτοκινητο γιατι δεν μου αρεσει το κλειδι/οι πορτες ειναι ηλιθια. Η Αlba κατακρινει τις πρακτικες της φιατ, δικαιωμα της και ισως να εχει δικιο. Τωρα αν δικαιολογει αυτο τον τροπο σκεψης μαλλον το χουμε χασει τελειως
+1 να το παρεί γιατί αρέσει σ εσένα!! ΤΩΡΑ !!!!
-
Εχεις προβλημα στην αναγνωση?
-
Εχεις προβλημα στην αναγνωση?θες να με βοηθήσεις?
-
Οχι
-
edit +warn [mod]
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αυτό που τώρα το λέμε πρόβλημα , κάποτε το λέγαμε χαρακτήρα αυτοκινητου......+1.Εγώ ακόμα το στηρίζω αυτό.
-
Εγώ θα πω άλλη μια φορά κάτι.
Είμαι 4 χρόνια γραμμένος εδώ, πάνω κάτω όλοι ξέρουν παλαιότερα πόσες διαμάχες έχουν γίνει σχετικά με τις Alfa Romeo από μέρους μου. Όταν πίστευα ότι οι τότε Alfa ήταν καλύτερες σε αυτά που πρόσφεραν από τον ανταγωνισμό. Θυμάστε τι είχα πει για την Giulietta? Ε Vasgti σε εσένα πρέπει να το είχα πει. Ότι για την κριτική στη mito ήμουν χαλαρός αλλά για την Giulietta αν δεν είναι όπως οφείλει να είναι, πρώτος εγώ θα την λιθοβολούσα....Το θυμάστε?Δεν με έχει πάρει από κάτω, ούτε άλλος χρήστης είναι στο λογαριασμό μου. Εγώ απλά συνεχίζω να λέω αυτό που πιστεύω ότι είναι αληθινό και πραγματικότητα. Η Giulietta για μένα δεν αξίζει δεκάρα τσακιστή σαν AR, χέστηκα πλέον για το πως θα πάει εμπορικά. Επίσης αν και δεν με ενδιαφέρει η μικρομεσαία κατηγορία άμεσα, αν έπρεπε να αγοράσω κάποιο μοντέλο από αυτήν τώρα, αυτό θα ήταν το δίδυμο των VW Scirocco & Golf 160 DSG7.
Αυτά θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα πακέτα στο C-seg by far....Τώρα καταλαβαίνω γιατί είχαν 10 χρόνια στα δρώμενα την πιο γαμάτη μικρομεσαία Alfa Romeo που βγήκε ποτέ....την 147 δηλαδή...
Πως θα προσελκύσεις του αγοραστές της 147 για να αγοράσουν την Giulietta ρε Μαρκιόνε? Πως?Τέλος πάντων κακώς χαλιέμαι
Συγνώμη για το ύφος, καλή συνέχεια και καλορίζικες στα παιδιά που τις αγόρασαν... -
Είδα σήμερα μία μαύρη στο δρόμο και μου άρεσε πολύ. Τόσο κακή ποιότητα εσωτερικού έχει ρε παιδιά?
Alfa Romeo Giulietta