-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μετρήσεις της 170άρας από το Drive:
0-100: 8
0-160: 20.6
0-400μ: 15,9
0-1000μ: 29,1
80-100 με 3η: 3,9Οριακά ταχύτερη από Leon 1.8 Tsi και ακριβώς στα ίδια με Golf 1.4 160 DSG. To συμπέρασμα του περιοδικού είναι ότι ο νέος βασιλιάς της κατηγορίας λέγεται Giulietta, με 2ο το Leon και 3ο το Golf (Astra 1.6Τ 4ο).
Ποιος καλός άνθρωπος θα βρεί και του....Bravo?
(ο καθένας με τον καυμό του... ).Δεν σε συμφέρουν οι μετρήσεις του Drive Κων/νε. Θυμάμαι το 0-100 του Sport 150 απ'εξω... 9.5... Οι 4Τ το είχαν μετρήσει στα 9.
Tης ....Πόπης γίνεται στα περιοδικά
Χαζεύω τωρα το AutoBild (ya mein Herr!)...συγκριτικό ΑR Giulietta με Opel Astra 1.6T.
0-100...8,7 για την ιταλίδα , 8,9 για τον Γερμανό κλπ..κλπ.
Τελική κατάταξη 1η η Ιταλίδα με 451 βαθμούς , δεύτερος ο Γερμανός με 448.
Best Value for Money προκρίνεται ο Γερμανός.
Πόσο μας **διασκεδάζουν **τα περιοδικά! -
Το Autobild προφανώς έχει τις μετρήσεις των 4Τ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Autobild προφανώς έχει τις μετρήσεις των 4Τ...Nα κρατήσω τις μετρήσεις αυτών....http://www.powermag.gr/articleDetails.php?id=57 ?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Nα κρατήσω τις μετρήσεις αυτών....http://www.powermag.gr/articleDetails.php?id=57 ?
Mηπως γινονται με ΕΝΑ ατομο -οδηγο μονο- και εξοπλισμο μετρησεων?
Οι 4τροχοι και τα περισσοτερα περιοδικα πραγματοποιουν με ΔΥΟ ατομα, και τον απαραιτητο εξοπλισμο.
Επιπλεον τα νουμερα επιδοσεων που δημοσιευουν οι περισσοτεροι κατασκευαστες, αφορουν
μετρησεις με ΕΝΑ ατομο, για αυτο και δειχνουν υπεραισιοδοξες στις περισσοτερες των περιπτωσεων... -
Nα κρατήσω τις μετρήσεις αυτών....http://www.powermag.gr/articleDetails.php?id=57 ?
Εγω παντως θα εμπιστευομουν περισσοτερο τις μετρησεις τους απο αυτες αλλων περιοδικων..
-
κατα κυριο λογο αφου ειναι βελτειωμενο σχεδον παντου λογικο ειναι να το κατεβασει ετσι..
αλλωστε οπως ειπαν ενα ατομο οδηγο αγωνων και με vbox3 -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κατα κυριο λογο αφου ειναι βελτειωμενο σχεδον παντου λογικο ειναι να το κατεβασει ετσι..
αλλωστε οπως ειπαν ενα ατομο οδηγο αγωνων και με vbox3'Mαμά' νομίζω ήταν στις μετρήσεις.....
-
Ακριβως
Εμείς σας προτρέπουμε να σημειώσετε κάπου τα νούμερα τόσο της δυναμομέτρησης όσο και των μετρήσεων στο δρόμο. Εχουμε ήδη κάνει λεπτομερειακό σχεδιασμό των βελτιωτικών μας κινήσεων και πιστεύουμε ότι θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε μήνα αυτή η στήλη θα σας ενημερώνει για τις κινήσεις μας και τα αποτελέσματά τους.
-
αλλωστε οπως ειπαν ενα ατομο οδηγο αγωνων και με vbox3'Mαμά' νομίζω ήταν στις μετρήσεις.....
στις πρωτες ναι αυτες ειναι μετα την βελτειωση το εχω και σε περιοδικο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Εγω εδω διαβάζω για 'εργοστασιακό setup' και οτι οι βελτιωτικές κινήσεις του περιοδικού έπονται.
....εδω το θέμα μας είναι η Giulietta. -
Εγω εδω διαβάζω για 'εργοστασιακό setup' και οτι οι βελτιωτικές κινήσεις του περιοδικού έπονται.
....εδω το θέμα μας είναι η Giulietta.163 στο περιοδικο ειπαν οτι εβγαλε μετα απο μια βολτα για remap τεσπα τα εχουν κανει λιγακι gtp
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποιο σκληρη αναρτηση εναντι του Golf εχει το Leon αλλα τι να το κανω οταν κοπαναει σε καθε λακουβα ενω το Golf δεν καταλαβαινει τιποτα???και το cupra ειναι τραπεζι, το δικο μου ειναι πουπουλο μπροστα του
-
Επειδή αναφερθήκατε στη λειτουργία του Multiair ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω λινκ,
νομίζω θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πολύ καλύτερα τη λειτουργία του
http://www.pattakon.com/pattakonHydroGR.htm -
O MA εχει έναν σταθερό εκκεντροφόρο για τις εξαγωγές και απο αυτόν παιρνει κίνηση και ένα υδραυλικό σύστημα το οποίο ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου (και σε συνδιασμό με τον εγκέφαλο) ρυθμίζει την βύθιση των βαλβίδων. Στην ουσία προσομοιάζει την κατάσταση σα να έχει διαφορετικό εκκεντροφόρο ανα περίπτωση , αγριο αν δουλευει ψηλά και με τρελό φορτίο , ήπιο αν δουλευει στα χαμηλά. Σε περίπτωση αστοχίας του συστηματος , το υδραυλικό ' κλειδώνει' και δουλευουν οι βαλβίδες με τον ίδιο εκκεντροφόρο των εξαγωγών , σταθερά δηλαδη.
-
Λοιπόν αυτό το αυτοκίνητο το χαζεύω σαν γκόμενα κάθε φορά που το βλέπω.Προχθες έξω από την αντιπροσωπεία στην Μεσογείων κόντεψα να σκοτώσω μία κυρία.Το έχω ερωτευθεί .Έτσι μου έρχεται να πω στην αντιπροσωπέια να μπω στο αυτοκίνητο να κλειδώθω και να μην βγω ποτέ .Αχ
-
Πήγα σήμερα και την είδα και να σας πω την αλήθεια με απογοήτευσε.
Σχεδιαστικά είναι πανέμορφη, ούτε συζήτηση...και μέσα και έξω.
Όμως κατά την άποψή μου έχει τα παρακάτω θέματα:
- Ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα! Ρε σεις...είναι δυνατόν να κλείνεις τη πόρτα και να κουνιέται μέσα το παράθυρο? Ακούγεται να κοπανάει το γυαλί μέσα στο σίδερο. Αν δε με πιστεύετε πηγαίνετε στη γνωστή αντιπροσωπεία στον Άλιμο. Το είπα και στον πωλητή (ο οποίος βαριόταν που ζούσε και όταν μπήκα πλακωνόταν στο τηλέφωνο).
- Χειρότερα ποιοτικά πλαστικά από την 147. Η 147 είχε παντού μαλακά πλαστικά...αφρώδες. Η G έχει ακόμα και στις πόρτες σκληρά πλαστικά όπως και στο εμπρός μέρος του ταμπλό. Γενικώς από ποιότητα Φιατίζει λίγο. Δε ξέρω...μπορεί να έχει καλύτερη συναρμολόγηση από την 147 (που εκεί ήταν το πρόβλημά της)...αλλά από υλικά κατασκευής φαίνεται ότι είναι χειρότερα από της 147.
- ΑΘΛΙΑ πλευρική στήριξη. Στην 147 καθόσουν, και τα μπάκετ σε αγκάλιαζαν...ήταν κάτι που είχα λατρέψει. Στη G τα σπορ καθίσματα δε διαφέρουν πολύ από του Panda που λέει ο λόγος. Καθόλου πλευρική στήριξη. Της 159 στο ΤΙ-pack είναι σαφώς καλύτερα. Τον ρώτησα μάλιστα αν η QV θα έχει αυτά τα καθίσματα και μου είπε πως ναι. Δεν μπορούσαν να έβαζαν τα καθίσματα της 159? Γιατί είναι τόσο χάλια η πλευρική στήριξη?
Να σας πω την αλήθεια...δεν το οδήγησα (ακόμα) γιατί βιαζόμουν...αλλά και πάλι η θέση οδήγησης δεν μου δημιούργησε την ανάγκη να το οδηγήσω, αντίθετα με τη ΜΙΤΟ...αν κι αυτή έχει το ίδιο θέμα με τη πλευρική στήριξη.
Γενικώς ποιοτικά μου φαίνεται μια σκάλα κάτω από την 147...σχεδιαστικά όμως με διαφορά το πιο όμορφο όχημα στη κατηγορία του.
Οδηγικά είμαι σίγουρος ότι θα είναι επίσης ενδιαφέρον, που αυτό είναι το ζητούμενο.
Edit: Αυτό που λένε με το γκάζι δε παίζει...ποτέ δε κατάφερα αν το κολλήσω κάτω από το φρένο όσο κι αν το πίεζα...παραλίγο να το σπάσω.
-
Χθες πήγα κι εγώ να τη δω και πραγματικά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο
Χοντροκομμένη σχεδίαση εσωτερικά, και ποιότητα πλαστικών όχι τόσο καλή. οι διακόπτες επίσης στην κονσόλα στυλ mini έχουν πολύ κακό filling. Χαμηλή θέση οδήγησης (στα υπέρ), χώροι πίσω οριακοί. Παράλληλα μπήκα και στο Bravo και πραγματικά είναι πολύ πιο τίμιο γι' αυτά που ζητάει. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πήγα σήμερα και την είδα και να σας πω την αλήθεια με απογοήτευσε.Σχεδιαστικά είναι πανέμορφη, ούτε συζήτηση...και μέσα και έξω.
- Ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα! Ρε σεις...είναι δυνατόν να κλείνεις τη πόρτα και να κουνιέται μέσα το παράθυρο? Ακούγεται να κοπανάει το γυαλί μέσα στο σίδερο. Αν δε με πιστεύετε πηγαίνετε στη γνωστή αντιπροσωπεία στον Άλιμο. Το είπα και στον πωλητή (ο οποίος βαριόταν που ζούσε και όταν μπήκα πλακωνόταν στο τηλέφωνο).
- Χειρότερα ποιοτικά πλαστικά από την 147. Η 147 είχε παντού μαλακά πλαστικά...αφρώδες. Η G έχει ακόμα και στις πόρτες σκληρά πλαστικά όπως και στο εμπρός μέρος του ταμπλό. Γενικώς από ποιότητα Φιατίζει λίγο. Δε ξέρω...μπορεί να έχει καλύτερη συναρμολόγηση από την 147 (που εκεί ήταν το πρόβλημά της)...αλλά από υλικά κατασκευής φαίνεται ότι είναι χειρότερα από της 147.
- ΑΘΛΙΑ πλευρική στήριξη. Στην 147 καθόσουν, και τα μπάκετ σε αγκάλιαζαν...ήταν κάτι που είχα λατρέψει. Στη G τα σπορ καθίσματα δε διαφέρουν πολύ από του Panda που λέει ο λόγος. Καθόλου πλευρική στήριξη. Της 159 στο ΤΙ-pack είναι σαφώς καλύτερα. Τον ρώτησα μάλιστα αν η QV θα έχει αυτά τα καθίσματα και μου είπε πως ναι. Δεν μπορούσαν να έβαζαν τα καθίσματα της 159? Γιατί είναι τόσο χάλια η πλευρική στήριξη?
Να σας πω την αλήθεια...δεν το οδήγησα (ακόμα) γιατί βιαζόμουν...αλλά και πάλι η θέση οδήγησης δεν μου δημιούργησε την ανάγκη να το οδηγήσω, αντίθετα με τη ΜΙΤΟ...αν κι αυτή έχει το ίδιο θέμα με τη πλευρική στήριξη.
Γενικώς ποιοτικά μου φαίνεται μια σκάλα κάτω από την 147...σχεδιαστικά όμως με διαφορά το πιο όμορφο όχημα στη κατηγορία του.
Οδηγικά είμαι σίγουρος ότι θα είναι επίσης ενδιαφέρον, που αυτό είναι το ζητούμενο.
Edit: Αυτό που λένε με το γκάζι δε παίζει...ποτέ δε κατάφερα αν το κολλήσω κάτω από το φρένο όσο κι αν το πίεζα...παραλίγο να το σπάσω.
υπερβολες ! αν δεν την ειχα δει με τα ματια μου θα εμενα αναυδος με αυτα που γραφεις , τωρα για το παραθυρο που λες ισως υπηρχε προβλημα με το συγκεκριμενο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πήγα σήμερα και την είδα και να σας πω την αλήθεια με απογοήτευσε.
Σχεδιαστικά είναι πανέμορφη, ούτε συζήτηση...και μέσα και έξω.
υπερβολες ! αν δεν την ειχα δει με τα ματια μου θα εμενα αναυδος με αυτα που γραφεις , τωρα για το παραθυρο που λες ισως υπηρχε προβλημα με το συγκεκριμενο αυτοκινητο
Σχετικά με το παράθυρο, προφανώς είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και είναι απαράδεκτο που το αφήνουν έτσι. Πάλι τυχαίο είναι που υπάρχει ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο με κάποιο πρόβλημα? Μπορείς εσύ να εγγυηθείς σε κάποιον ότι το δικό του αυτοκίνητο μετά από άνοιγμα/κλείσιμο πόρτας δε θα το πάθει?
Διαφωνείς ότι δεν έχει καθόλου καλή πλευρική στήριξη? Έχεις δει ο ανταγωνισμός τι καθίσματα έχει?
Διαφωνείς ότι η ποιότητα είναι μια σκάλα κάτω από την 147?
-
Alfa Romeo Giulietta