-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...ΥΓ.Έχω περιέργεια αν θα πραγματοποιήσουν την κίνηση με τον 1,6tritec,ο οποίος ανήκει πλέον στην Fiat.Τον φαντάζομαι ήδη με mair και turbo κάτω από το καπώ ενός Abarth.
Τι κινητηρας ειναι αυτος? Απο που προερχεται? Υπαρχει περιπτωση
να 'αναστηθει' και το project της Mito GTA με εναν τετοιο κινητηρα εκτος απο
τους Abarth?Είναι ο 1600αρης αλουμινένιος που φορούσε η πρώτη γενιά του remake του Mini.Πρόκειται για έναν 'μοντέρνο' κινητήρα,ο οποίος δεν έκανε μεγάλη καριέρα,του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα και το εργοστάσιο κατασκευής (Βραζιλία) απέκτησε η FiatPT (έναντι 83 εκατομυρίων ευρώ αν θυμάμαι).
Από όσο ξέρω η εξέλιξη του συνδυασμού αυτού του κινητήρα με mair χρειάζεται περίπου 2 χρόνια.
Επίσης η Fiat,μέσω του γάμου με την Chrysler,κληρονόμησε έναν 1800αρη (καταγωγής GM),πέρα από τους 4κύλινδρους WGE 2,0 και 2,4 (τώρα μόνο Chrysler,ενώ πριν ήταν και Mitsubishi),τον νέο V6 Pentastar και το φημισμένο V8 Hemi. -
Κούκλα με τα μπλέ
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
...ΥΓ.Έχω περιέργεια αν θα πραγματοποιήσουν την κίνηση με τον 1,6tritec,ο οποίος ανήκει πλέον στην Fiat.Τον φαντάζομαι ήδη με mair και turbo κάτω από το καπώ ενός Abarth.
Τι κινητηρας ειναι αυτος? Απο που προερχεται? Υπαρχει περιπτωση
να 'αναστηθει' και το project της Mito GTA με εναν τετοιο κινητηρα εκτος απο
τους Abarth?Είναι ο 1600αρης αλουμινένιος που φορούσε η πρώτη γενιά του remake του Mini.Πρόκειται για έναν 'μοντέρνο' κινητήρα,ο οποίος δεν έκανε μεγάλη καριέρα,του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα και το εργοστάσιο κατασκευής (Βραζιλία) απέκτησε η FiatPT (έναντι 83 εκατομυρίων ευρώ αν θυμάμαι).
Από όσο ξέρω η εξέλιξη του συνδυασμού αυτού του κινητήρα με mair χρειάζεται περίπου 2 χρόνια.
Επίσης η Fiat,μέσω του γάμου με την Chrysler,κληρονόμησε έναν 1800αρη (καταγωγής GM),πέρα από τους 4κύλινδρους WGE 2,0 και 2,4 (τώρα μόνο Chrysler,ενώ πριν ήταν και Mitsubishi),τον νέο V6 Pentastar και το φημισμένο V8 Hemi.Mαλιστα. Αυτος αν δεν κανω λαθος του R53 ειναι ενας 'ξεχασμενος'(?) κινητηρας της chrysler...
Τα δυο χρονια ακουγονται πολλα...
Aρα για την πιθανοτητα να δουμε σε μοντελο της AR το 'GTA', θα κοιταμε
μονο προς Gulietta πλευρα με καποιον 3λιτρο V6 πιθανον? -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
και το φημισμένο V8 Hemi.Να δω πισωκίνητο Fiat με V8 Hemi και τι στον κόσμο...
Την επόμενη μέρα θα το πάρω!!! -
http://www.youtube.com/watch?v=lmWkZBj3 ... eature=sub
-
Δεν άντεξα και το άνοιξα...
viewtopic.php?f=15&t=42993
Μπορούμε να συνεχίσουμε απο εδώ!Εκεινο το θεμα κλειδωθηκε,οταν θα ειναι η ωρα θα μεταφερθει ολο το θεμα στους κατασκευαστες και μοντελα[mod]
-
OK
-
Δεν ξερω αν το εχει γραψει κανεις αλλα βγηκαν οι τιμες για Ελλαδα:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11128
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Δεν ξερω αν το εχει γραψει κανεις αλλα βγηκαν οι τιμες για Ελλαδα:http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11128
Exουν δυο εκδοσεις progression με διαφορα 1300ευρω. Μηπως ειναι distinctive
η πιο ακριβη?
Παντως 23,600ευρω για μια καλα εξοπλισμενη 170αρα δεν ειναι πολλα... -
οχι δεν ειναι πολλα...
επισης βλεπω πως σε σχεση με το Γκολφ που θεωρω ως μετρο αναφορας
εχει ελαχιστα μικροτερη καταναλωση
καλητερο κινητηρα και ροπη αλλα και επιταχυνση
σαφως ειναι πιο ομορφη.θα παω να την δω αυριο αν την εχουν φερει.
μου αρεσει.αλλο αν δεν ενδιαφερομαι για αγορα.
-
Δεν είναι και λίγα. Κανινικά είναι. Με μια ηλιοροφή + αυτόματο όταν βγει + κανα blue&me θα παει στο 30άρι αλλά ΟΚ. Επαναλαμβάνω ότι για μένα είναι το μόνο μικρομεσαίο με χαρακτήρα, καλό γκάζι και απ ότι φαίνεται καλή συμπεριφορά. Τίμιο.
-
**Ωραία, οι τιμές ανακοινώθηκαν...
Θα πάμε ποτέ στο ;
Θα κάνετε ποτέ καμιά ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ των δελτίων τύπου της προκοπής;
βλέπε: http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11128
Κανένας mod διαβάζει;**
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
**Ωραία, οι τιμές ανακοινώθηκαν...Θα πάμε ποτέ στο ;
Θα κάνετε ποτέ καμιά ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ των δελτίων τύπου της προκοπής;
βλέπε: http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11128
Κανένας mod διαβάζει;**
6-7 χρονια περιμενατε... λιγους μηνες υπομονη ακομα! Αν εχετε προσεξει οι μεταφορες απο το ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ γινονται οταν τα αμαξια φτασουν στις εδω αντιπροσωπειες...
Υπομονη...
-
Μήνες; Όχι, εγώ λέω κάνα εξάμηνο μωρέ...
Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες σε δημοσιογράφους από όλες τις χώρες.
Περιοδικά από όλες τις χώρες θα έχουν παρουσιάση ή/και test στο τεύχος Μαϊου.
Έχουν ανακοινωθεί τιμές και επίπεδα εκδόσεων στις περισσότερες χώρες (και στην Ελλάδα!)
Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις εκθέσεις των περισσότερων χωρών (και στην Ελλάδα!) τον Μάιο. Σε 2 εβδομάδες δηλαδή.
Ταυτόχρονα θα ανοίξουν και οι κωδικοί (αν δεν έχουν ανοίξει ήδη) για να δωθούν οι πρώτες παραγγελίες.Θα πάμε ποτέ στο ;
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Μήνες; Όχι, εγώ λέω κάνα εξάμηνο μωρέ...Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες σε δημοσιογράφους από όλες τις χώρες.
Περιοδικά από όλες τις χώρες θα έχουν παρουσιάση ή/και test στο τεύχος Μαϊου.
Έχουν ανακοινωθεί τιμές και επίπεδα εκδόσεων στις περισσότερες χώρες (και στην Ελλάδα!)
Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις εκθέσεις των περισσότερων χωρών (και στην Ελλάδα!) τον Μάιο. Σε 2 εβδομάδες δηλαδή.
Ταυτόχρονα θα ανοίξουν και οι κωδικοί (αν δεν έχουν ανοίξει ήδη) για να δωθούν οι πρώτες παραγγελίες.Θα πάμε ποτέ στο ;
Ιουνιο θα βρισκεται στις αντιπροσωπειες Ελλαδα... τοτε μαλλον θα αναμενεις και την μετακινηση του τοπικ... Δες ολα τα μοντελα ποτε εφυγαν απο τα Μελλοντικα... δεν βλεπω γιατι η τζουλιετα θα πρεπει να εξαιρεθει!
-
δεν κρατιουνται οι αλφιστι δε μπορουν να πιστεψουν οτι επιτελους βγηκε ο αντικαταστατης της 147 και θελουν να το επισημοποιησουν με ολες τις τιμες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν κρατιουνται οι αλφιστιαμα δεν κρατιουνται -->
Μελλοντικα θα παραμεινει μεχρι να ερθει! Στο κατω κατω ποιος μας βεβαιωνει πως τελικα η Fiat δεν θα κλεισει τελικα την Alfa?
-
τωρα εριξες βομβα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν κρατιουνται οι αλφιστι δε μπορουν να πιστεψουν οτι επιτελους βγηκε ο αντικαταστατης της 147 και θελουν να το επισημοποιησουν με ολες τις τιμεςΟσον αφορά σε εμένα, Ετσι ακριβώς είναι...
-
ναι αλλα τελικα δεν κρατηθηκες και κοιτουσες 156! ελπιζω να αλλαξες γνωμη και να παρεις καινουριο αυτοκινητακι
Alfa Romeo Giulietta