-
Ο θέλω_να_έχω_κώλο_σαν_Ferrari_αλλά_δεν_μου_έκατσε!
Μπλίαχ!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπλίαχ!
δεν διαφωνω.
παντως αν το δεις καμπριο (βαλε το χερι σου στο πανω μερος της φωτο )
τοτε με λιγη φαντασια γινεται θέλω_να_έχω_κώλο_σαν_Ferrari_και_μου_έκατσε -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
http://www.auto-zeitung.de/pages/messe_iaa/images/84/01_c.jpgΚατι απο Lancia φερνει ,αλλα στο πολυ ασχημο
-
το θεμα ειναι,
ΜΟΤΕΡ της προκοπης θα εχει? -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το θεμα ειναι,
ΜΟΤΕΡ της προκοπης θα εχει?To θεμα ειναι οτι ρωτας πραγματα που εχουν ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες.Το οτι δεν σου αρεσει το περιμενα απο καποιον που θεωρει το civic ομορφο.....Να σου θυμησω οτι το 2000 που κυκλοφορησε η 147 ηταν το μοναδικο αυτοκινητο που τραβαγε και συνεχιζει να τραβαει βλεμματα ζηλειας και θαυμασμου αναμεσα στα γερμανογαλλικοιαπωνικα λεωφοριακια που εχουν κατακλυσει τους δρομους μας.....μην ανησυχεις,η 149 θα ειναι μια ακομη σχεδιαστικη αποκαλυψη οπως μας εχουν συνηθησει οι ιταλοι.
1.6 115hp
1.6JTS 130hp
1.9JTS 160hp
2.2JTS 185hp
2.2JTS Turbo 250hp
3.2V6 JTS 260hp Q4
1.6JTD M-JET 120hp
1.9JTD M-JET 150hp
1.9JTD M-JET TwinTurbo 200hpGTA.... 3.6V6 JTS 350
.2JTS...2/2JTS Turbo δλδ. με 250 άλογα για να κοντράρει το Α3 2.0FSI Turbo 200hp
148 1.6 115hp(2006) A3 1.6 102hp
148 1.6JTS 130hp(2006) A3 1.6FSI 115hp 116i 115hp
148 1.9JTS 160hp(2006) 118i 130hp(2005)
148 2.2JTS 185hp(2006) A3 2.0FSI 150hp 120i 150hp
148 2.2JTS Turbo 250hp(2006) Α3 2.0FSI Turbo 200hp 125i 218hp(2005)
148 3.2V6JTS Q4 280hp(2006) A3 3.2V6FSI Quattro 255hp(2006) -
sakiss η 147 μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο την 149 (απο οσο μπορω να δω στις φωτο)
συμφωνω με το 'μπλίαχ'( ) του htanso απο την αποψη οτι ειναι πασιφανες οτι παει να περασει σαν μικρη φερραρι..
καλυτερα να μην το δοκιμαζε αυτο. (αποψη μου->κοροιδευει τους καταναλωτες στο ..αισθημα)οσο για τους κινητηρες..
τα 'καλα' να εχουνε αποδοση απο 180hp και πανω -χωρις βεβαια να ειναι 14.000κ.ε, να ειναι αξιπιοστοι και ευκολοι στη συντηρηση και κυριως ..απροβληματιστοι,
και τοτε ολα θα πανε καλα. για να μην πω...περιφημα!το honda μου αρεσει γιατι γενικα δεν μου αρεσουνε τα extreme looks (ειδικα οταν μιλαμε για συμβατικα αυτοκινητα)
επισης εκτιμαω οτι ο λογος που σχεδιαστηκε ετσι, ειναι κατα βαση ασφαλεια και πρακτικοτητα, και οχι looks.
παρ'ολα αυτα ομως, ειπα οτι
α) το 5πορτο μου θυμιζει λιγο ..megane πισω, και
β) το κουπε εχει μια μονοκοματη κλιση απο πανω-πανω απτο παρμπριζ μεχρι κατω στο μπροστινο μερος.
και τα σημεια α και β , δεν μου αρεσουν.
οχι οτι εγινε και τιποτα δηλαδη, αλλα για να μη λες οτι εγινα hondaκιας -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
το θεμα ειναι,
ΜΟΤΕΡ της προκοπης θα εχει?To θεμα ειναι οτι ρωτας πραγματα που εχουν ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες.Το οτι δεν σου αρεσει το περιμενα απο καποιον που θεωρει το civic ομορφο.....Να σου θυμησω οτι το 2000 που κυκλοφορησε η 147 ηταν το μοναδικο αυτοκινητο που τραβαγε και συνεχιζει να τραβαει βλεμματα ζηλειας και θαυμασμου αναμεσα στα γερμανογαλλικοιαπωνικα λεωφοριακια που εχουν κατακλυσει τους δρομους μας.....μην ανησυχεις,η 149 θα ειναι μια ακομη σχεδιαστικη αποκαλυψη οπως μας εχουν συνηθησει οι ιταλοι.
1.6 115hp
1.6JTS 130hp
1.9JTS 160hp
2.2JTS 185hp
2.2JTS Turbo 250hp
3.2V6 JTS 260hp Q4
1.6JTD M-JET 120hp
1.9JTD M-JET 150hp
.2JTS...2/2JTS Turbo δλδ. με 250 άλογα για να κοντράρει το Α3 2.0FSI Turbo 200hp
148 2.2JTS Turbo 250hp(2006) Α3 2.0FSI Turbo 200hp 125i 218hp(2005)
148 3.2V6JTS Q4 280hp(2006) A3 3.2V6FSI Quattro 255hp(2006)Αυτά τα δύο μου άρεσαν πιο πολύ απο όλα όσα έχεις γράψει...
Νάσε καλα βρε φιλε... μπορείς να γίνεις όσο γελοίος θέλεις, όποτε το θέλεις... Σε πάω! -
δεν υπαρχει λογος να μιλαμε ετσι htanso
σιγουρα οι 147/156 ειδικα οταν ειχανε βγει, ειχανε προκαλεσει τους περισσοτερους απο εμας να τις αγορασουνε λογω ομορφιας.
ομως οπως πιο καλα απ'ολους ξερουνε οι ιδιοι οι κατοχοι τους,
οσο ομoρφα και να ειναι, εχουνε αρκετα...τερτιπια..και δεν μιλαω για τριγμους και τετοια...πταισματα!!!
επισης μεχρι τωρα δεν δινουνε καποια καλη λυση (εκτος απο τα μεγαλα σε κυβισμο (και τιμη) gta) σε αυτον που θελει να κινηθει γρηγορα.
οποτε δικαιωματικα, ειναι πιο σοφρωνες αυτοι που επιλεγουν να κυκλοφορουν με 'λεωφορειακια', ακομα κι αν κινουνται με λιγοτερο..στυλ.
-
το θεμα ειναι,
ΜΟΤΕΡ της προκοπης θα εχει?To θεμα ειναι οτι ρωτας πραγματα που εχουν ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες.Το οτι δεν σου αρεσει το περιμενα απο καποιον που θεωρει το civic ομορφο.....Να σου θυμησω οτι το 2000 που κυκλοφορησε η 147 ηταν το μοναδικο αυτοκινητο που τραβαγε και συνεχιζει να τραβαει βλεμματα ζηλειας και θαυμασμου αναμεσα στα γερμανογαλλικοιαπωνικα λεωφοριακια που εχουν κατακλυσει τους δρομους μας.....
Αυτά τα δύο μου άρεσαν πιο πολύ απο όλα όσα έχεις γράψει...
Νάσε καλα βρε φιλε... μπορείς να γίνεις όσο γελοίος θέλεις, όποτε το θέλεις... Σε πάω!τουλάχιστον αψυχολόγητη η συμπεριφορά σου απέναντι σε μέλος του φορουμ μας!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σιγουρα οι 147/156 ειδικα οταν ειχανε βγει, ειχανε προκαλεσει τους περισσοτερους απο εμας να τις αγορασουνε λογω ομορφιας.
ομως οπως πιο καλα απ'ολους ξερουνε οι ιδιοι οι κατοχοι τους,
οσο ομoρφα και να ειναι, εχουνε αρκετα...τερτιπια..και δεν μιλαω για τριγμους και τετοια...πταισματα!!!
επισης μεχρι τωρα δεν δινουνε καποια καλη λυση (εκτος απο τα μεγαλα σε κυβισμο (και τιμη) gta) σε αυτον που θελει να κινηθει γρηγορα.
οποτε δικαιωματικα, ειναι πιο σοφρωνες αυτοι που επιλεγουν να κυκλοφορουν με 'λεωφορειακια', ακομα κι αν κινουνται με λιγοτερο..στυλ.
Στην αρχη ξεκινησες για την σχεδιαση της 149 και τωρα πηγαμε στην 147 και στα οποια μειωνεκτηματα θεωρεις οτι εχει.Το πρωτο ειναι υποκειμενικο και σου απαντησα οτι δεν περιμενα απο καποιον που θεωρει το Civic ομορφο να του αρεσει η 149(επισης δεχομαι καποιος να πει οτι δεν του αρεσει ενα photoshop αλλα εχει διαφορα απο το να το χρησιμοποιει για να ριξει χολη και να ειρωνευεται κατι που δεν εχει ακομα σχεδιαστει!)......προκειτε για ενα photoshop το οποιο εαν παρατηρησες εχει εκπληκτικες γραμμες και προσπαθει να συνδιασει την επιθετικοτητα με την ιταλικη φινετσα......ο τυπος που το σχεδιασε δεν καταφερε να τα δεσει αρμονικα.Απο την αλλη ανοιγεις ενα νεο θεμα.Η 147 εκτος του οτι χρησιμοποιει τους ιδιους κινητηρες απο το 2000,τιμολογιακα συγκρινεται με A4,Bmw 1 και προσφερει τις ιδιες επιλογες στο upper class κομματι της κατηγοριας.
147
1.6 105hp
1.6 120hp
2.0 150hp
3.2 250hp1.9JTD 150hp
A3
1.6 102hp
1.6 115hp
2.0 150hp
3.2 250hp1.9TDI 105hp
Bmw 1
1.6 115hp
2.0 129hp
2.0 150hp2.0d 163hp
Mελλοντικα 130i
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
sakiss ç 147 ìïõ áñåóåé ðïëõ ðéï ðïëõ áðï ôçí 149 (áðï ïóï ìðïñù íá äù óôéò öùôï)óõìöùíù ìå ôï 'ìðëßá÷'( ) ôïõ htanso áðï ôçí áðïøç ïôé åéíáé ðáóéöáíåò ïôé ðáåé íá ðåñáóåé óáí ìéêñç öåññáñé..
êáëõôåñá íá ìçí ôï äïêéìáæå áõôï. (áðïøç ìïõ->êïñïéäåõåé ôïõò êáôáíáëùôåò óôï ..áéóèçìá)ïóï ãéá ôïõò êéíçôçñåò..
ôá 'êáëá' íá å÷ïõíå áðïäïóç áðï 180hp êáé ðáíù -÷ùñéò âåâáéá íá åéíáé 14.000ê.å, íá åéíáé áîéðéïóôïé êáé åõêïëïé óôç óõíôçñçóç êáé êõñéùò ..áðñïâëçìáôéóôïé,
êáé ôïôå ïëá èá ðáíå êáëá. ãéá íá ìçí ðù...ðåñéöçìá!ôï honda ìïõ áñåóåé ãéáôé ãåíéêá äåí ìïõ áñåóïõíå ôá extreme looks (åéäéêá ïôáí ìéëáìå ãéá óõìâáôéêá áõôïêéíçôá)
åðéóçò åêôéìáù ïôé ï ëïãïò ðïõ ó÷åäéáóôçêå åôóé, åéíáé êáôá âáóç áóöáëåéá êáé ðñáêôéêïôçôá, êáé ï÷é looks.
ðáñ'ïëá áõôá ïìùò, åéðá ïôé
á) ôï 5ðïñôï ìïõ èõìéæåé ëéãï ..megane ðéóù, êáé
â) ôï êïõðå å÷åé ìéá ìïíïêïìáôç êëéóç áðï ðáíù-ðáíù áðôï ðáñìðñéæ ìå÷ñé êáôù óôï ìðñïóôéíï ìåñïò.
êáé ôá óçìåéá á êáé â , äåí ìïõ áñåóïõí.
ï÷é ïôé åãéíå êáé ôéðïôá äçëáäç, áëëá ãéá íá ìç ëåò ïôé åãéíá hondaêéáòΓιατί ρε συ PetRaN?;Eχουν τα Alfa τόσο extreme looks?Έχουν αντίθετα τρομερά φινετσάτη εμφάνιση!!!Βάλε όλα τα μοντέλα της δίπλα ένα-ένα και θα δεις!!!
Οι γερμαναράδες είναι αντίθετα πολύ υπερβολικοί.Είπαν να κάνουν όμορφα αυτοκίνητα και αντίθετα το παραχ!@#$νε!!!Έχεις δει το ΤΤ,τη νέα SLK και όλα τα πρόσφατα BMW?Αυτά λέγονται ωραία ή extreme?Για να ξέρουμε δηλαδή τι είναι ωραίο και τι είναι extreme+κραυγαλέο!!!Ξέρω οτί αυτό που λέω είναι δύσκολα αποδεκτό , αλλά αν το δεις πιο ώριμα μάλλον καλά τα λέω!
Έχουν φυσικά και οι Ιταλοί κάνει τις π!@#$%ριες τους ,π.χ. το before-facelift Multipla αλλά τώρα το βελτιώσαν αισθητά. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
äåí õðáñ÷åé ëïãïò íá ìéëáìå åôóé htansoóéãïõñá ïé 147/156 åéäéêá ïôáí åé÷áíå âãåé, åé÷áíå ðñïêáëåóåé ôïõò ðåñéóóïôåñïõò áðï åìáò íá ôéò áãïñáóïõíå ëïãù ïìïñöéáò.
ïìùò ïðùò ðéï êáëá áð'ïëïõò îåñïõíå ïé éäéïé ïé êáôï÷ïé ôïõò,
ïóï ïìoñöá êáé íá åéíáé, å÷ïõíå áñêåôá...ôåñôéðéá..êáé äåí ìéëáù ãéá ôñéãìïõò êáé ôåôïéá...ðôáéóìáôá!!!
åðéóçò ìå÷ñé ôùñá äåí äéíïõíå êáðïéá êáëç ëõóç (åêôïò áðï ôá ìåãáëá óå êõâéóìï (êáé ôéìç) gta) óå áõôïí ðïõ èåëåé íá êéíçèåé ãñçãïñá.
ïðïôå äéêáéùìáôéêá, åéíáé ðéï óïöñùíåò áõôïé ðïõ åðéëåãïõí íá êõêëïöïñïõí ìå 'ëåùöïñåéáêéá', áêïìá êé áí êéíïõíôáé ìå ëéãïôåñï..óôõë.
Ãéáôß ñå óõ PetRaN?(äåýôåñç öïñÜ!)
Äåí ìðïñåßò íá êéíçèåßò ãñÞãïñá ìå ôéò alfa?Ðùò ôï ëåò Ýôóé ñå ìåãÜëå?Óå f1 ìÝóá ìåãÜëùóåò åóý?ÁõôÜ ìÜëëïí ìå ôá ïðïßá ôá 'óõãêñßíåéò' ìÜëëïí èåùñïýíôáé ðåñéóóüôåñï êéíçôÞñåò ìå ñüäåò! Ãéá óýãêñéíå ôá ìå ôá áíôéóôïß÷ïõ áìáîþìáôïò êáé êõâéóìïý ð.÷. audi Þ bmw êáé èá äåéò!¢óå ãéá ôï êñÜôçìá ðïõ êáé áõôü óõìâÜëåé óå ôá÷ýôçôá óå Ýíá äñüìï ìå óôñïöÝò!!! -
ôï èåìá åéíáé,
ÌÏÔÅÑ ôçò ðñïêïðçò èá å÷åé?To èåìá åéíáé ïôé ñùôáò ðñáãìáôá ðïõ å÷ïõí åéðùèåé óå ðñïçãïõìåíåò óåëéäåò.Ôï ïôé äåí óïõ áñåóåé ôï ðåñéìåíá áðï êáðïéïí ðïõ èåùñåé ôï civic ïìïñöï.....Íá óïõ èõìçóù ïôé ôï 2000 ðïõ êõêëïöïñçóå ç 147 çôáí ôï ìïíáäéêï áõôïêéíçôï ðïõ ôñáâáãå êáé óõíå÷éæåé íá ôñáâáåé âëåììáôá æçëåéáò êáé èáõìáóìïõ áíáìåóá óôá ãåñìáíïãáëëéêïéáðùíéêá ëåùöïñéáêéá ðïõ å÷ïõí êáôáêëõóåé ôïõò äñïìïõò ìáò.....ìçí áíçóõ÷åéò,ç 149 èá åéíáé ìéá áêïìç ó÷åäéáóôéêç áðïêáëõøç ïðùò ìáò å÷ïõí óõíçèçóåé ïé éôáëïé.
1.6 115hp
1.6JTS 130hp
1.9JTS 160hp
2.2JTS 185hp
2.2JTS Turbo 250hp
3.2V6 JTS 260hp Q4
1.6JTD M-JET 120hp
1.9JTD M-JET 150hp
.2JTS...2/2JTS Turbo äëä. ìå 250 Üëïãá ãéá íá êïíôñÜñåé ôï Á3 2.0FSI Turbo 200hp
148 2.2JTS Turbo 250hp(2006) Á3 2.0FSI Turbo 200hp 125i 218hp(2005)
148 3.2V6JTS Q4 280hp(2006) A3 3.2V6FSI Quattro 255hp(2006)ÁõôÜ ôá äýï ìïõ Üñåóáí ðéï ðïëý áðï üëá üóá Ý÷åéò ãñÜøåé...
ÍÜóå êáëá âñå öéëå... ìðïñåßò íá ãßíåéò üóï ãåëïßïò èÝëåéò, üðïôå ôï èÝëåéò... Óå ðÜù!Ρε συ sakiss τι είδους αμάξια γουστάρει αυτός ο htanso21?Για να ξέρουμε το ποιόν του δηλαδή...
-
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Γιατί ρε συ PetRaN?;Eχουν τα Alfa τόσο extreme looks?Έχουν αντίθετα τρομερά φινετσάτη εμφάνιση!!!Βάλε όλα τα μοντέλα της δίπλα ένα-ένα και θα δεις!!!
Οι γερμαναράδες είναι αντίθετα πολύ υπερβολικοί.Είπαν να κάνουν όμορφα αυτοκίνητα και αντίθετα το παραχ!@#$νε!!!Έχεις δει το ΤΤ,τη νέα SLK και όλα τα πρόσφατα BMW?Αυτά λέγονται ωραία ή extreme?Για να ξέρουμε δηλαδή τι είναι ωραίο και τι είναι extreme+κραυγαλέο!!!Ξέρω οτί αυτό που λέω είναι δύσκολα αποδεκτό , αλλά αν το δεις πιο ώριμα μάλλον καλά τα λέω!
Έχουν φυσικά και οι Ιταλοί κάνει τις π!@#$%ριες τους ,π.χ. το before-facelift Multipla αλλά τώρα το βελτιώσαν αισθητά.Γιατί ρε συ Spidey_TS, παρεξηγεις αυτα που γραφω?
oχι, δεν εχουνε extreme looks τα αλφα.
ισα-ισα ειναι απο τα πιο σικατα σασι στην αγορα.
και δεν μιλαω γενικα για ιταλικα, αλλα συγκεκριμενα για 147/156. απλως κουκλες
και σεις που εχετε αυτα τα αντικειμενικα πολυ ομορφα αμαξια, μην μπαινετε στο τριπακι οτι ολα τα ιταλικα ειναι το ιδιο ομορφα. γιατι δεν ειναι.επισης στο 2ο 'γιατι'
απανταω απλα.
οταν λες 'cuore sportivo' -και το πιστευεις κιολας- δεν νοειται η σημερινη γκαμα.
κατα τη γνωμη μου υπαρχει κενο δυναμης, και η gta κανει ~50.000.
ωραιο μοτερ alfa ητανε το v6 turbo. εκανε την 164 τοτε πολυ πορωτικο αυτοκινητο!
οι καιροι αλλαζουνε και οσο ρομαντικος και να εισαι, πιστευω οτι το σκεφτεσαι κι εσυ καθε φορα που σου αναβει τα φωτα καποιο ibiza.
ολα ειναι θεμα επιλογων.
α, και μη μου λετε αλλο για στροφες!!!μακαρι αυτος ο 2.2 να βγει αστερι!
αυτο θα ειναι πολυ καλη φαση για ολους.
και οχι ειδικα για εσας (που εχετε ηδη a/r) , αλλα περισσοτερο για οσους σκεφτονται να παρουνε αμαξι.και -τελος- sakiss, την 147 την ανεφερα ως ομορφοτερη -μακραν- της νεας a/r που βαζεις φωτογραφιες της,
ειτε ειναι fotochop ειτε τελικο μοντελο.
εσυ πιστευεις οτι ειναι ομορφοτερη αυτη η νεα απο την 147?οσο για τους κινητηρες, που κυκλοφορουν απο το 2000... ε και? αλλοι κυκλοφορουν πριν το 1996..
δεν παει να πει αυτο κατι..
και για τις τιμες των ιπποδυναμεων που βαζεις, αν εχεις αλλαξει εστω και ενα φιλτρο αερα στο αυτοκινητο σου,
ξερεις πως ειναι ματαιο να αναφερεις στα συγκριτικα τον 1.8τ.. -
Χμμμ.... πρέπει να ξέρεις και το ποιόν μου ε;... σωστό σε κόβω...
Το ποιόν μου το ξέρουν αυτοί που πρέπει να το ξέρουν...
Δεν μου αρέσει η 147 so facking what και τι έγινε...; Σιγά και το αμάξι...
Δηλαδή επειδή έχει μούρη σαν ρετρό μοντέλο του 40 πρέπει να λιώνω; Μπα... δεν θα το κάνω...
Τι έχει να δώσει στην αυτοκίνηση αυτό το αμάξι; ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ούτε καν στην παθητική ασφάλεια δεν είναι καλό... σκατούλες...
Οι Ιταλοί έδειξαν ακόμα μια φορά την ματαιοδοξία τους... αντί να φτιάξουν ένα αμάξι αντάξιο του ανταγωνισμού.. έφτιαξαν ένα αμάξι μόστρα... και τίποτα άλλο...Δεν μπορώ να ακούω ότι βγάζει αυτή η εταιρία... είναι και θεός! Και αυτά ακούω (διαβάζω) από τον Σακιςςςςς
Βλακείες από ανθρώπους που φοράνε παρωπίδες..Τα κόκαλα των παλιών και γνήσιων alfisti θα τρίζουν στον τάφο τους... βλέποντας αυτά τα πράγματα... Άλφα με 120 άλογα και δεν μπορεί να κουνήσει τον κώλο της από την βαρεμάρα... Ήμαρτον !!!!
Και εσύ xristos69 σε πείραξε που αναφέρθηκα σε ¨αλφάκια¨ και όχι σε μέλος του φόρουμ μας... όσοι με ξέρουν, ξέρουν τι κουμάσι είμαι... και τι κάνω εδώ... φτάνει πια αυτή η φρενίτιδα του Σακιςςς με τις άλφα και με τα clopy paste από το ιντερνετ...
-
×ììì.... ðñÝðåé íá îÝñåéò êáé ôï ðïéüí ìïõ å;... óùóôü óå êüâù...Ôï ðïéüí ìïõ ôï îÝñïõí áõôïß ðïõ ðñÝðåé íá ôï îÝñïõí...
Äåí ìïõ áñÝóåé ç 147 so facking what êáé ôé Ýãéíå...; ÓéãÜ êáé ôï áìÜîé...
ÄçëáäÞ åðåéäÞ Ý÷åé ìïýñç óáí ñåôñü ìïíôÝëï ôïõ 40 ðñÝðåé íá ëéþíù; Ìðá... äåí èá ôï êÜíù...
Ôé Ý÷åé íá äþóåé óôçí áõôïêßíçóç áõôü ôï áìÜîé; ÔÉÐÏÔÁ!!!!
Ïýôå êáí óôçí ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá äåí åßíáé êáëü... óêáôïýëåò...
Ïé Éôáëïß Ýäåéîáí áêüìá ìéá öïñÜ ôçí ìáôáéïäïîßá ôïõò... áíôß íá öôéÜîïõí Ýíá áìÜîé áíôÜîéï ôïõ áíôáãùíéóìïý.. Ýöôéáîáí Ýíá áìÜîé ìüóôñá... êáé ôßðïôá Üëëï...Äåí ìðïñþ íá áêïýù üôé âãÜæåé áõôÞ ç åôáéñßá... åßíáé êáé èåüò! Êáé áõôÜ áêïýù (äéáâÜæù) áðü ôïí Óáêéòòòòò
Âëáêåßåò áðü áíèñþðïõò ðïõ öïñÜíå ðáñùðßäåò..Ôá êüêáëá ôùí ðáëéþí êáé ãíÞóéùí alfisti èá ôñßæïõí óôïí ôÜöï ôïõò... âëÝðïíôáò áõôÜ ôá ðñÜãìáôá... ¶ëöá ìå 120 Üëïãá êáé äåí ìðïñåß íá êïõíÞóåé ôïí êþëï ôçò áðü ôçí âáñåìÜñá... ¹ìáñôïí !!!!
Êáé åóý xristos69 óå ðåßñáîå ðïõ áíáöÝñèçêá óå ¨áëöÜêéᨠêáé ü÷é óå ìÝëïò ôïõ öüñïõì ìáò... üóïé ìå îÝñïõí, îÝñïõí ôé êïõìÜóé åßìáé... êáé ôé êÜíù åäþ... öôÜíåé ðéá áõôÞ ç öñåíßôéäá ôïõ Óáêéòòò ìå ôéò Üëöá êáé ìå ôá clopy paste áðü ôï éíôåñíåô...
'...είσαι γελοίος...','...so fucking what...','...σκατούλες...'
Μεγάλε (που λέει ο λόγος , μην κορδώνεσαι) καταλάβαμε.
Και δεν μας λες,ποιο αμάξι κούκλε μου σ' αρέσει ...ε?
Έλα!Το ξέρω οτί το μπορείς!!!Αλήθεια ποιός γνωρίζει το ποίημα του Ρίτσου για την τελειότητα του Παρθενώνα και την ομορφία των Alfa Romeo?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
http://www.auto-zeitung.de/pages/messe_iaa/images/84/01_c.jpgΕλπίζω αυτός που έκανε το photoshop να έχει Subaru Impreza 2000-2003 γιατί αλλιώς δε βρίσκω το λόγο να έχει τέτοια μούρη.
-
Χμμμ.... πρέπει να ξέρεις και το ποιόν μου ε;... σωστό σε κόβω...Το ποιόν μου το ξέρουν αυτοί που πρέπει να το ξέρουν...
Δεν μου αρέσει η 147 so facking what και τι έγινε...; Σιγά και το αμάξι...
Δηλαδή επειδή έχει μούρη σαν ρετρό μοντέλο του 40 πρέπει να λιώνω; Μπα... δεν θα το κάνω...
Τι έχει να δώσει στην αυτοκίνηση αυτό το αμάξι; ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ούτε καν στην παθητική ασφάλεια δεν είναι καλό... σκατούλες...
Οι Ιταλοί έδειξαν ακόμα μια φορά την ματαιοδοξία τους... αντί να φτιάξουν ένα αμάξι αντάξιο του ανταγωνισμού.. έφτιαξαν ένα αμάξι μόστρα... και τίποτα άλλο...Δεν μπορώ να ακούω ότι βγάζει αυτή η εταιρία... είναι και θεός! Και αυτά ακούω (διαβάζω) από τον Σακιςςςςς
Βλακείες από ανθρώπους που φοράνε παρωπίδες..Τα κόκαλα των παλιών και γνήσιων alfisti θα τρίζουν στον τάφο τους... βλέποντας αυτά τα πράγματα... Άλφα με 120 άλογα και δεν μπορεί να κουνήσει τον κώλο της από την βαρεμάρα... Ήμαρτον !!!!
Και εσύ xristos69 σε πείραξε που αναφέρθηκα σε ¨αλφάκια¨ και όχι σε μέλος του φόρουμ μας... όσοι με ξέρουν, ξέρουν τι κουμάσι είμαι... και τι κάνω εδώ... φτάνει πια αυτή η φρενίτιδα του Σακιςςς με τις άλφα και με τα clopy paste από το ιντερνετ...
Φιλε μου, μουδειχνεις οτι δεν ξερεις απο ιστορια αυτοκινησης για να λες τετοια πραγματα.
Οταν η Αλφα Ρομεο εβγαζε αυτοκινητα αλλα κατασκευαστες εβγαζαν μηχανες του γκαζον και αλυσοπριονα.
Γνωριζεις ποια εταιρια σχεδιαε την τεχνολογια VTi που εκανε την Honda μεγαλη και τρανη? Απαντηση--> Gruppo Fiat
Γνωριζεις ποια εταιρια ουσιαστικα δημιουργησε την Seat? Απαντηση--> Gruppo Fiat. (τα Seat της δεκαετιας '80 οπως το Fura και το Ronda φοραγαν κινητηρες διαμαντια της Fiat. Η πιο απλη εκδοση του Ronda φοραγε 1.2 κινητηρα απο Mirafiori με 72 αλογα και με εξοπλισμο περα απο καθε φαντασια...Υπολογιστης ταξιδιου,οικονομομετρο,ηλ. παραθυρα εμπρος,ηλ. κλειδαριες κλπ εν ετει 1984!!!)Για το οτι δεν σου αρεσει η 147 δεν μπορω να πω τιποτα γιατι το γουστο ειναι υποκειμενικο.
Αλλα οχι και οτι η 147 δεν εχει παθ. ασφαλεια και σερνεται!!!!!!
Ξερεις πολλα πολλα 1.6 να εχουν την δυναμη της 147 (120 hp)??Τα φρενα της??Τα κρατηματα της??Για διαβασε συγκριτικα περιοδικων.Μετρησεις κλπ.Οσον αφορα για το τι εχει προσφερει η 147 στην αυτοκινηση.....Για ριξε μια ματια στο καντραν των Colt και Smart ForFour, στα οπισθια των Ibiza/Cordoba (δια χειρος DaSilva), στο Honda Jazz με....2 μπουζι ανα κυλινδρο(Twin Spark) και αλλα πολλα τετοια παραδειγματα.
Και κατι τελευταιο........Οσον αφορα για το οτι τα Αλφα ειναι...ζημιαρικα,οπως λενε, ειναι κατι που δεν ισχυει!!!Εχω 2 Αλφα Ρομεο (75 2.0 TS και 156 1.6) και ποτε δεν μου εχουν βγαλει το παραμικρο.Η 75αρα που ειναι μοντελο 92, δεν καιει σταγονα λαδι, δεν τριζει το παραμικρο κλπ.Οσο για την 156 εκτος απο τα προβλεπομενα (λαδια,φιλτρα κλπ) δεν ζηταει τιποτα αλλο.Απλως, η διαφορα ειναι οτι η Αλφα θελει προσοχη και σεβασμο απο τον κατοχο της και ενα καλο μηχανικο που να ξερει το αμαξι (οπως και καθε αυτοκινητο αλλωστε).
Τελειωνοντας, θα ηθελα να τονισω οτι φυσικα δεν εχω κατι μαζι σου και απλως εκθετω καποιες αποψεις-γνωσεις χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλλω και να σε υποβαθμισω.
Φιλικα,
Ιασονας Γιαννακακης -
Και εσύ xristos69 σε πείραξε που αναφέρθηκα σε ¨αλφάκια¨ και όχι σε μέλος του φόρουμ μας...
ξεχωρίζεις τους....'αλφακιδες' απο τα μέλη του φορουμ μας????
Η συμπεριφορά σου προς τους συνομιλητες-συνανθρωπους σου εχει να κάνει με το ποια εταιρία αυτοκινητων συμπαθούν? ?
Όταν κάποιος λεει κάποια πράγματα με τα οποια δεν συμφωνεις γίνεται αυτομάτως γελοίος κατ' εσενα, και πρέπει να του επιτεθεις φραστικώς?
Δεν με ενδιαφέρει τι κουμασι εισαι οπως λες, αλλα τι δείχνεις.
Με ενοχλει σε ενα σοβαρο φορουμ οπως αυτο που μας φιλοξενει να γίνονται προσβλητικες προσωπικες επιθεσεις .
Πριν χαρακτήρισα αψυχολογητη τη συμπεριφορά σου. Απο την στιγμή όμως που συνειδητά φέρθηκες με αυτο το τρόπο την θεωρώ απαράδεκτη.
Θα μου πεις, οτι δεν σε ενδιαφέρει το τι θεωρώ εγω.
Λογικό και αναμενόμενο αλλα εγω θα το πω.Αλλωστε ολοι κρινόμαστε εδω απο αυτα που γραφουμε.
.Τέλος το off topic απο μένα.παμε παρακατω.
Alfa Romeo Giulietta