-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Και εμένα αυτά μου άρεσαν (συν το μαύρο). Ο τύπος πάνω στην πρεμούρα του φωτοσόπιασε και την οροφή (που θα έπρεπε να είναι μαύρη, καθώς είναι γυάλινη)Το ζαντικό θέλει κάποια συνήθεια...
δεν νομίζω να έχουν και πολυ σχέση με το τι θα είναι διαθέσιμο απο την αλφα αλλα τεσπα
αυτά που ανακοινώθηκαν ως τώρα είναι κάτι γκρι ασημί κλπ χρώματα
είναι νομίζω απο τα αμαξια που θα του ταιριάζουν παστελ χρώματα
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν ήταν η Audi που πρωτοέβαλε led αλλά η Lexus στο LS-600 το 2007, ένα χρόνο περίπου πριν το R8.
Μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στα led είναι η ευρωπαική Hella που το ψάχνει εδώ και δέκα χρόνια. Εκτιμάται ότι στην πορεία θα 'φάνε' τα ζίνον γιατί είναι φθηνότερα και έχουν μεγάλη αντοχή, εξ' ου και η επιλογή τους για φώτα ημέρας (η καινούργια νομοθεσία καθιστά υποχρεωτική για λόγους ασφάλειας τη χρήση φώτων την ημέρα όλο το χρόνο). Καταναλώστε λοιπόν και μην τσακώνεστε.http://fourtitude.rely.net/cgi-bin/artman/exec/view.cgi/6/1113/printer
οfftopic, αλλά οφείλω να αποκαταστήσω τα γεγονότα.
Lexus για τη μία σκάλα μόνο. Φούλ led μπροστά, R8 -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
.....είναι το πρώτο αυτοκίνητο που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για μέτρο σύγκρισης στην κατηγορία και αυτό δεν είναι τυχαίο.
....και γω που νόμιζα πως είναι το Golf:sorry:
Όταν βγαίνει μία καινούργια Alfa Romeo το πρώτο αυτοκίνητο που εμένα (αλλά όπως βλέπω και σε πολλούς άλλους) πάει στο μυαλό για μέτρο σύγκρισης, είναι μία αντίστοιχη BMW. Για μένα δε μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης μιας AR ούτε το αντίστοιχο ΚΙΑ, ούτε το αναλογο TOYOTA, αλλά ούτε και το GOLF. Μπορεί το GOLF να είναι καλό- κακό, γρήγορο, υψηλής τεχνολογίας, με προσωπικότητα ή ξενέρωτο, ποιοτικό η όχι, αλλά αυτούς που είναι ετοιμοι να αγοράσουν Ιουλιέτα δεν νομίζω ότι τους πάει στο μυαλό σαν μέτρο σύγκρισης.
Από την Ιουλίετα και την 1 απαιτούμε οδηγική ευχαρίστηση και αίσθηση, ένα κλικ πάνω από το Golf και τους άλλους.
Δεν μομίζω ότι η Ιουλιέτα θα τα βάλει με το το GOLF σε πωλήσεις, οπότε για να προτιμηθεί από τους 'μερακλήδες' νυν αλλά και μέλλοντες Αλφίστι, θα πρέπει μάλλον να τα 'ανταγωνιστεί' την BMW 1. -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και το δέχομαι - στο R8 νομίζω ότι κολλάνε περισσότερο. Στο Α4 φανερώνουν μία σχεδιαστική αμηχανία, και γενικά το αποτέλεσμα σε σχέση με το βασικό design του μοντέλου (ή την έλλειψη αυτού, for that matter ) είναι μάλλον άνισο...αλλά γούστα είναι αυτά
Η Audi υιοθέτησε τα LED στα ταπεινά της μοντέλα και κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το συνειρμό με το R8... άρα κατά βάση το επιχείρημά της ήταν επιτυχημένο λαμβάνοντας υπόψη και το τρέχω-και-δε-φτάνω-να-βάλω-και-γω-λεντ-ημέρας των υπόλοιπων κατασκευαστών
Από την άλλη, η AR υιοθέτησε τη μούρη της 8C για τα MiTo/149 και το αποτέλεσμα ήταν τόσο αποτυχημένο που δεν κατάφερε να δημιουργήσει κανένα συνειρμό με το πανέμορφο supercar μάλλον λόγω του άνισου (όπως λες) σχεδιασμού του μπροστινού μέρους... δεν έχω ακούσει κανένα σχόλιο της μορφής 'ωραία η MiTo σου, ρε αυτό μοιάζει με την 8C!'...
Φτιάχνεις ωραίες ιστορίες... Παίρνεις ένα δικό σου παράδειγμα, το σοτάρεις με εμπάθεια , και το γενικεύεις...
Άκου ένα πιο ωραίο... Αγοράζεις ένα κουτί της ΝΤΕΚΑΒΕ , του κοτσάρεις και 2 σειρές λαμπιόνια(για να μην είναι σκέτο κουτί) και το ανάβεις στο σύνταγμα μαζί με το δέντρο... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
.....είναι το πρώτο αυτοκίνητο που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για μέτρο σύγκρισης στην κατηγορία και αυτό δεν είναι τυχαίο.
....και γω που νόμιζα πως είναι το Golf:sorry:
Όταν βγαίνει μία καινούργια Alfa Romeo το πρώτο αυτοκίνητο που εμένα (αλλά όπως βλέπω και σε πολλούς άλλους) πάει στο μυαλό για μέτρο σύγκρισης, είναι μία αντίστοιχη BMW. Για μένα δε μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης μιας AR ούτε το αντίστοιχο ΚΙΑ, ούτε το αναλογο TOYOTA, αλλά ούτε και το GOLF. Μπορεί το GOLF να είναι καλό- κακό, γρήγορο, υψηλής τεχνολογίας, με προσωπικότητα ή ξενέρωτο, ποιοτικό η όχι, αλλά αυτούς που είναι ετοιμοι να αγοράσουν Ιουλιέτα δεν νομίζω ότι τους πάει στο μυαλό σαν μέτρο σύγκρισης.
Από την Ιουλίετα και την 1 απαιτούμε οδηγική ευχαρίστηση και αίσθηση, ένα κλικ πάνω από το Golf και τους άλλους.
Δεν μομίζω ότι η Ιουλιέτα θα τα βάλει με το το GOLF σε πωλήσεις, οπότε για να προτιμηθεί από τους 'μερακλήδες' νυν αλλά και μέλλοντες Αλφίστι, θα πρέπει μάλλον να τα 'ανταγωνιστεί' την BMW 1.Η οποία 1 είναι ήδη απίστευτα fun-to-drive και το 2011 θα έχει turbo μοτέρ
red_monster...sorry...αλλά του Α3/Α4/Α5/Α6/Α8/ΤΤ LED (ειδικά του Α4) είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα από τα 3 άκυρα wanna-be-Ferrari LED της Τζουλιέτας...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η οποία 1 είναι ήδη απίστευτα fun-to-drive και το 2011 θα έχει turbo μοτέρΗ οποία 1 όσο απίστευτα fun-to-drive και να είναι, υπολείπεται σε fun-to-driveness από τις 147.
Kαι όπως και να το κάνουμε και το πατωματάκι της 1 δεν είναι δα και πιο καινούριο από αυτό της 147.
Τροποποιημένη 3άρα είναι με πάτωμα 19 ετών Ενηλικιώθηκε, πάει πια -
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζετε να απαντατε στους saxo_1100 και Νikos120i , αφου ξερετε ποσο κολλημενοι ειναι.
Παντα μα παντα θα εχουν να πουν κατι αρνητικο για τα Ιταλικα.
Και δεν με πειραζει που λενε κατι αρνητικο(λογικο να εχει ενα αυτοκινητο αρνητικα), αλλα με πειραζει ο τροπος που τα λενε.
**Λες και εχουν να κανουν με αυτοκινητα που αντι να βγουν στην αγορα επρεπε να πανε κατευθειαν στα σκουπιδια ή οτι ειναι ντροπη για την ανθρωποτητα που βγαινουν ακομα τετοια αυτοκινητα. **Ελεος μην ριχνετε το επιπεδο σας τοσο πολυ...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η οποία 1 είναι ήδη απίστευτα fun-to-drive και το 2011 θα έχει turbo μοτέρ
Η οποία 1 όσο απίστευτα fun-to-drive και να είναι, υπολείπεται σε fun-to-driveness από τις 147.
Kαι όπως και να το κάνουμε και το πατωματάκι της 1 δεν είναι δα και πιο καινούριο από αυτό της 147.
Τροποποιημένη 3άρα είναι με πάτωμα 19 ετών Ενηλικιώθηκε, πάει πιαE ναι η 116/118/120 είναι καρτ με προπέλα!! Ρε βαστάνε καλά οι άνθρωποι? Ντάξει είπαμε να είναι Αμερικάνος κανείς αλλά όχι και τόσο!
Άμα αρχίσανε τα ΘΑ και οι Γερμαναράδες σημαίνει ότι έχει σφίξει ο κλοιός!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε....(για αυτούς που έχουν επιλεκτική μνήμη και τη χρησιμοποιούν κατά το δοκούν).
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φτιάχνεις ωραίες ιστορίες... Παίρνεις ένα δικό σου παράδειγμα, το σοτάρεις με εμπάθεια , και το γενικεύεις...
Άκου ένα πιο ωραίο... Αγοράζεις ένα κουτί της ΝΤΕΚΑΒΕ , του κοτσάρεις και 2 σειρές λαμπιόνια(για να μην είναι σκέτο κουτί) και το ανάβεις στο σύνταγμα μαζί με το δέντρο...Η ιστορία μου (καλύτερα η παρομοίωση που έκανα) είναι αποτέλεσμα της ατυχούς έκφρασης σχεδιαστική αμηχανία για τα LED στο νέο Α4... αν λοιπόν είναι σχεδιαστική αμηχανία τα συγκεκριμένα πανέμορφα λεντ, τι να πούμε για το μπροστινό μέρος των MiTo/149, απλό
τέλος των -
Kαι εσεις παντως οι Ιταλοφιλοι δεν πατε πισω
Γιατι απαντατε με το ιδιο επιπεδο ρε παιδια??? -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Kαι εσεις παντως οι Ιταλοφιλοι δεν πατε πισω
Γιατι απαντατε με το ιδιο επιπεδο ρε παιδια???Δεν έχουμε να κάνουμε προφανώς κάτι καλύτερο εκείνη την ώρα...
BTW τιμή estimated για τη βασική Giulietta στην Ιταλία γύρω στα 22.000€
-
ακριβη...πολυ ακριβη και για βασικη εκδοση!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζετε να απαντατε στους saxo_1100 και Νikos120i , αφου ξερετε ποσο κολλημενοι ειναι.
Παντα μα παντα θα εχουν να πουν κατι αρνητικο για τα Ιταλικα.
Και δεν με πειραζει που λενε κατι αρνητικο(λογικο να εχει ενα αυτοκινητο αρνητικα), αλλα με πειραζει ο τροπος που τα λενε.
**Λες και εχουν να κανουν με αυτοκινητα που αντι να βγουν στην αγορα επρεπε να πανε κατευθειαν στα σκουπιδια ή οτι ειναι ντροπη για την ανθρωποτητα που βγαινουν ακομα τετοια αυτοκινητα. **Ελεος μην ριχνετε το επιπεδο σας τοσο πολυ...
Κοίτα να δεις, την άποψή του λέει ο καθένας, αν δε σου αρέσει μην απαντάς και πριν μιλήσεις για κολλημένους...κοίτα λίγο αυτούς που απαντάνε στα επιχειρήματά μας...
Τέλος...δε ξέρω τι είναι χειρότερο...να κάνεις επικριτική ή να τα καταπίνεις αμάσητα...
Η οποία 1 όσο απίστευτα fun-to-drive και να είναι, υπολείπεται σε fun-to-driveness από τις 147.
Τροποποιημένη 3άρα είναι με πάτωμα 19 ετών Ενηλικιώθηκε, πάει πιαE ναι η 116/118/120 είναι καρτ με προπέλα!! Ρε βαστάνε καλά οι άνθρωποι? Ντάξει είπαμε να είναι Αμερικάνος κανείς αλλά όχι και τόσο!
Άμα αρχίσανε τα ΘΑ και οι Γερμαναράδες σημαίνει ότι έχει σφίξει ο κλοιός!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε....(για αυτούς που έχουν επιλεκτική μνήμη και τη χρησιμοποιούν κατά το δοκούν).
Άλλο 'θα' ενός έτους και άλλο 5...έχει διαφορά
Και επιτέλους σταμάτα να δημιουργείς εντάσεις από το πουθενά και μάθε να σχολιάζεις ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφεται...έγραψα fun-to-drive...όχι καρτ!
-
Φιλε μου το οτι εχεις κανει ολες τις ενοτητες με Alfa Romeo μπουρδελο το εχεις καταλαβει?
Τυχαια λες να γινονται ολα αυτα?
Απο σενα ξεκινανε ολα. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
red_monster...sorry...αλλά του Α3/Α4/Α5/Α6/Α8/ΤΤ LED (ειδικά του Α4) είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα από τα 3 άκυρα wanna-be-Ferrari LED της Τζουλιέτας...
Εδώ κάνεις λάθος.
Για εσένα είναι καλύτερα. Μη γενικεύεις. -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Η ιστορία μου (καλύτερα η παρομοίωση που έκανα) είναι αποτέλεσμα της ατυχούς έκφρασης σχεδιαστική αμηχανία για τα LED στο νέο Α4... αν λοιπόν είναι σχεδιαστική αμηχανία τα συγκεκριμένα πανέμορφα λεντ, τι να πούμε για το μπροστινό μέρος των MiTo/149, απλό
τέλος τωνΔεν υπάρχει 149.
Αν θες να γράψεις κάτι μάθε πρώτα πως ονομάζεται το μοντελο. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ακριβη...πολυ ακριβη και για βασικη εκδοση!Για Alfa Romeo λέμε.
Όχι για Peugeot.
Τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά μοντέλο είναι φθηνότερα; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για Alfa Romeo λέμε.
Όχι για Peugeot.
Τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά μοντέλο είναι φθηνότερα;γιατί φτηνά είναι τα Πεζό ;
η τιμή της Ιουλιέτας είναι για Ιταλία. Εδώ λογικά θα είναι φτηνότερη.
Πιστεύω ότι θα είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας. Τίποτα τραγικό. Θέλουν πωλήσεις και θα τραβήξουν κόσμο κ με την τιμή. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τροποποιημένη 3άρα είναι με πάτωμα 19 ετών Ενηλικιώθηκε, πάει πιαΕνώ αυτό της 147 είναι ολόφρεσκο!
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για Alfa Romeo λέμε.
Όχι για Peugeot.
Τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά μοντέλο είναι φθηνότερα;γιατί φτηνά είναι τα Πεζό ;
Εκεί ήθελα να καταλήξω.
Alfa Romeo Giulietta