-
Ο εργοστασιακός κοτσαδόρος είναι της Brink (Brinkmatic Advance) και θα σου κοστίσει με τοποθέτηση περίπου 500€.
-
Καλησπερα. Εκανα μερικεσ παρατηρησεις τελευταια.
- Οταν προσπαθω να βαλω μια αγνωστη διευθυνση στο navi, δεν μπορω να βαλω τον αριθμο της οδου που θελω. π.χ. Χτες ηθελα να παω Παλληνη στην Ελ. Βενιζελου 52, και το navi μου εβγαζε μεχρι 32. Παρομοιο φαινομενο εχω παρατηρησει και σε αλλες οδους οταν θελω να βαλω αριθμο της οδου. Μου εχει τυχει να θελω να βαλω αριθμο 11 και να μου βγαζει επιλογη μεχρι 9 (ο δρομος μπορει να εχει αριθμους μεχρι 100).
- Ημουν Αττικη οδο με 120, και δεν ξερω πως μου ηρθε και ειπα να ανοιξω κανα παραθυρο να δω τι παιζει.Ανοιγω παραθυρο οδηγου, πολυς θορυβος αλλα ολα καλα (και το κλεινω). Ανοιγω παραθυρο συνοδηγου, πολυς θορυβος αλλα ολα καλα. (και το κλεινω). Ανοιγω πισω αριστερο παραθυρο και ρε παιδια επαθα την πλακα μου. Συνεβη κατι το αδιανοητο. Αισθανομουν λες και ειχα βουτηξει στον πατο της θαλασσας πανω απο 30 μ. Αισθανθηκα τετοια πιεση στα αυτια μου που νομιζα οτι θα σπασουν. το ιδιο και με το πισω δεξι παραθυρο. Πως δεν κουφαθηκα σας λεω.
- Το ταχυμετρο μου δεν παει καθολου καλα. Χανει τουλαχιστον 10 χλμ/ωρα. Στα 140 περιπου παει με 130 πραγματικα (συμφωνα με τον υπολογιστη ταξιδιου )
- Σε ταξιδι που πηγα τωρα το Πασχα με την οικογενεια στον νομο Ηλειας πραγματικα αισθανομουν οτι οδηγουσα τανκς. Εκανα πολυ ευκολες προσπερασεις στον δρομο - καρμανιολα και δεν αγχωθηκα καθολου.
- Ο χωρος αποσκευων χωραει πολυ πραμα. Εβαλα δυο βαλιτσες ΜΕΓΑΛΕΣ, το καροτσακι του μωρου, το ρηλαξ του μωρου, το παρκοκρεβατο του μωρου, κατι αποστειρωτες και διαφορα σκατολοιδια που πανε παρεα με το μωρο(οσοι εχουν μωρακια ξερουν τι εννοω) + 1 ποδηλατο μιας ανηψιας μου. (μικρο ποδηλατακι με βοηθητικες ροδες). Και δεν το φορτωσα πανω απο το υψος των καθισματων των επιβατων(μονο οι ροδες του ποδηλατου εξειχαν λιγο αλλα οχι σε σημειο να μην βλεπω απο τον καθρεφτη τα αυτοκινητα που με ακολουθουν).
Αυτα ειχα να πω. Παντως πραγματικα πιστευω πως εκανα την καλυτερη επιλογη σε αμαξι. Με εχει δικαιωσει πολλες φορες στα μολις 3000 χλμ που εχω κανει.
ΥΓ Φιλε οι φωτογραφιες απο Καστορια κλπ. ηταν φοβερες. πραγματικα και γα@ω τα μερη εχουμε στην Ελλαδα (να και το εθνικιστικο μου)
-
Ο χρήστης rastel69 έγραψε:
Ο εργοστασιακός κοτσαδόρος είναι της Brink (Brinkmatic Advance) και θα σου κοστίσει με τοποθέτηση περίπου 500€.Και ο μη εργοστασιακός που να ταιριάζει πόσο;
Και άμα τον βάλουμε στο Ισαακιδη και οχι στον Σαρακακη πόσο θα μας παει;
Είναι εισαγωγέας ο ίδιος της brink http://www.isaakidisbros.gr/kotsadoroi.htm
Αύριο θα πάρω ένα τηλέφωνο...
Σπύρου Πάτση 46 -Βοτανικός - Αθήνα
Τηλ.: 210 3464510, 210 3471632Φίλε hiliasm ευχαριστω για τις φωτο..
Σχετικα με τις οδους πολλές φορές την ίδια οδό την έχει πολλές φορές ανάλογα με τον δήμο και ίσως το νούμερο που ψάχνεις να είναι εκεί. Επίσης μπορεί να την έχει ξανά και με άλλο όνομα. Είναι μπέρδεμα αυτο το navi.
Για τα παράθυρα αυτό που άκουσες είναι εντελως φυσιολογικό. Συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα. Ίσως στο δικό μας λόγω όγκου και ύψους να ακούγεται λίγο περισσότερο -
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!
1. Navi:
Επιβεβαιώθηκε αυτό που σας είχα πει και παλιότερα σχετικά με τις κινήσεις που έκανε ο Σαρακάκης πριν ξεκινήσει 'ο βομβαρδισμός' στον Bakker... Εποικοινώνησαν μαζί μου από τον Σαρακάκη σχετικά με το θέμα και μου είπαν, χωρίς να τους ρωτήσω, ότι και αυτοί έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβρη τις ενέργειες για να αγοράσουν/προμηθευτούν το 100% του χάρτη από την NAVTEQ, μέσω της Mitsubishi Europe, να βγει δηλαδή ένα update μόνο για εμάς (Ελλάδα). Επίσης, επειδή στείλαμε ομαδικά τα παράπονα στον Bakker, έχει δημιουργηθεί μια σχετική αναταραχή, και γι αυτό επικοινωνούν μαζί μας με εντολή της Mitsubishi Europe. Επίσης, ευχαρίστησαν μέσω εμού και όλους τους ...συμ-φορουμίτες γιατί ουσιαστικά με τον βομβαρδισμό τους κάναμε ...χάρη γιατί η Mitsubishi Europe θορυβήθηκε!!! Και φυσικά σε τέτοιες εποχές, δεν τους συμφέρει να υπάρχουν δυσαρεστημένοι πελάτες γιατί αποθαρρύνονται και οι υποψήφιοι (Αν έχετε δει τις πωλήσεις του 2009 το δικό μας έχει ...150 περίπου όταν το Tiguan πχ έχει πάνω απο 3000!!!, πολύ φθηνότερο βέβαια, άλλα τέλη, ασφάλιστρα,κατανάλωση κλπ). Επειδή έχει ανοιχτεί φάκελος με τους κατόχους που έχουν εκφράσει παράπονα, όσοι δεν το έχουν κάνει ας στείλουν και στον Bakker και στον Σαρακάκη.
Πάντως φάνηκε από την εμπειρία του φίλου στην Γερμανία που του ζήτησαν 250 Ευρώ, η τιμή δεν ήταν απόφαση του Σαρακάκη αλλά της Mitsubishi μαμάς. Να και μια φορά που τον κατηγορούσαμε άδικα... Ελπίζουμε μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε τα τελικά και καλά νέα.2. Γενικά:
Επειδή έχω το CVT, και εμένα μου έχασε λίγο ψυκτικό υγρό από το βοηθητικό ντεπόζιτο, το συμπλήρωσα και δεν έχει ξαναχάσει. Το έχασε μαζεμένο, όχι υπερβολικό πάντως, στην απότομη αλλαγή θερμοκρασίας στις διακοπές των Χριστουγέννων (από 12-14 στους -5 για μια εβδομάδα...)
Και μην ξανακούσω άσχημα λόγια για το αυτοκίνητο, γιατί είναι σούπερ (έχω τραβήξει σε χιόνι άλλο SUV που η τιμή του δικού μας δεν φτάνει ούτε για ... προκαταβολή )
Ούτε και εμένα είχε δίχτυ στο χώρο αποσκευών...
Σχετικά με τα χρωμιωμένα τμήματα, επειδή έτυχε να δω στο δρόμο, το πλαίσιο στο παράθυρο δεν πιάνει όλο, γύρω-γύρω, αλλά μόνο κάτω και στο πλάι, πράγμα που δεν του πάει. Το θέμα είναι, γιατί ρώτησα, (πριν το δω...) αν θα μπορούσα να βάλω, επειδή έχω μαύρο με μπεζ σαλόνι και το χρώμιο στα παράθυρα θα πήγαινε τρελά (αν το έπιανε βέβαια γύρω-γύρω). ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑ (ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΙΟΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΜΙΝΙΜΟΥΜ, ΚΑΘΕΣΤΕ? 1500-1600 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ (ΑΣΗΜΙ) (ΑΣΧΕΤΟ, ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΥΡΟ ΡΩΤΗΣΤΕ, ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΣΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ...3. Γρατζουνιές
Αντώνη και makiaveli, επειδή και εμένα είναι μαύρο, για γρατζουνιές μικρές που να μην έχει φύγει χρώμα και φαίνεται 'ασημί' απο κάτω, χρησιμοποιώ την κρέμα SCRATCH OUT (από την Autoplus ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.) Πολύ καλή, δεν ξέρω αν την έχουν ακόμα γιατί την πήρα πριν πάρω το Outie (ένα χρόνο κλείνω 5 Ιουνίου), αλλά για γρατζουνιές από κλαδιά, τριψίματα, 'ξένο χρώμα' (όλο και ακουμπάμε κάπου κάνα καθρέπτη), γεκινά αρκεί να μην έχει φαγωθει το χρώμα, είναι μανούλα. Βέβαια λέει ότι έχει αποτέλεσμα μετά από 3-4 επαναλήψεις, αλλά επειδή ψιλιβαριέμαι και με μία μόνο φορά μου κάνει την δουλειά. Για μεγαλύτερες γρατζουνιές, όπως υποψιάζομαι του makiaveli, επειδή δυστυχώς κάτι σοβάδες (3 εκατοστά παχιοί) βαρέθηκαν να κρέμονται στον τοίχο σε 30 μέτρα ύψος και είπαν να ... ξεκουραστούν πάνω στην οροφή μου, επισκεύθηκα το chipsaway. Επειδή είχα λακούβα στο λεπτό τμήμα μεταξύ οροφής και πόρτας, από εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου ζήτησαν 500 ευρώ, μόνο για να λύσουν ΟΛΗ την δεξιά πλευρά(από φτερό μέχρι 'κώλο' πίσω για να το βάλουν όλο στον φούρνο, δηλαδή σύνολο 700 €!!!.) στα chipsaway με 100 € είναι μια χαρά... και γυαλισμένο!!! Υπάρχουν πολλά καταστήματα,κοίτα makiaveli, στο site τους πιο σε βολεύει...4. MMCS και ψυχαγωγία για τους πίσω.
Επειδή δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία να αλλάξω το MMCS με κάποιο κινέζικο αμφιβόλου ποιότητας (φίλος, ΟΧΙ με Outie, έχει καεί με τέτοια περίπτωση) και να χάσω τα πλεονεκτήματα των ρυθμίσεων του εξοπλισμού, σκέφτηκα να το ψάξω για φορητό DVD που αν γίνεται να έχει και TV tuner, και κατά προτίμηση και αναλογικό και ψηφιακό. Βρήκα λοιπόν το F&U DVP-148H (http://www.funai.gr/index.php?pid=1308&hl=el) που τα κάνει όλα(μα όλα... μέχρι και εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε Divx παίζει!!!!) και είπα να δώ πόσο κάνει. Το είχαν όλοι (από το skroutz έψαξα) από 150-170€. Πήγα, για κάτι άσχετο, στο MEDIA MARKT, και το είχαν και εκεί 179€ (ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ). Δεν το πίστευα τόσο ακριβό, αλλά επειδή ...βαριόμουνα να ψάχνω να παρκάρω με τη ...μαούνα για 20€ διαφορά, λέω ας το πάρω.Η εκπληξη ήταν στο ταμείο όταν είδα να εμφανίζεται στην οθόνη της ταμειακής η τιμή ...129€. Πριν προλάβει η γυναίκα μου να κάνει μαλ..ία, πλήρωσα και έφυγα. Στην απόδειξη γράφει όντως αυτό το μοντέλο, άρα έχω και εγγύηση. Πιθανά να είχαν αλλάξει την τιμή και να ήταν λάθος ή να μην πρόλαβαν να διορθώσουν το καρτελάκι...Τέλως πάντων, του έκανα εξωνυχιστικό τεστ και είναι φανταστικό, παίζει τα πάντα!!!,έχει και τσάντα,όλα τα καλώδια (RCA,φορτιστές σπιτιού, αυτοκινήτου, μπαταρία λιθίου που μάλλον, φορτίζεται και μόνη της!!!). Μόνο λίγο η TV ( η αναλογική) δεν έχει καλό σήμα (αλλά εν κινήσει που πιάνει πολύ καλά?). Αν βγεί το patch και για το Aux εν κινήσει, συνδέοντας το στο RCA (δεν έχω βάλει, αλλά πλέον θα το ψάξω), θα μπορούν και οι μπροστινοί (βασικά οι γυναίκες μας γιατί εμείς οδηγάμε ) να βλέπουν TV, divx και το κυριότερο, τα τέρατα πίσω θα βλέπουν και θα ...σκάνε στα ταξίδια. Εγώ το κρεμάω με την τσάντα στα προσκέφαλα και είναι τέλειο και ας με πουν και ...γύφτο, αλλά δεν δίνω 1500-2000 για άλλη λύση (οροφής, προσκέφαλα κλπ) γιατί αυτή η λύση περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα αν ολοκληρωθεί με το RCA connection, μεταφέρεται για να το έχεις και σε διακοπές και το μόνο που δεν μπορείς να πετύχεις είναι οι πίσω να βλέπουν ότι βλέπουν και οι μπροστά. Αλλά αφού το MMCS παίζει μόνο DVD-Video, δεν χάνεις και τίποτα... (και στη τελική και πατάτα να έβγαινε, τι έχασα? τα 129 €. Χαλάλι.)Σας έπρηξα αλλά το ευχαριστήθηκα. Ελπίζω να έδωσα ιδέες και σε άλλους και θα ήθελα τις γνώμες σας.
Ευχαριστώ και Χριστός Ανέστη σε όλους με Υγεία, Ευτυχία, όμορφες βόλτες όπως του abadlot και μακριά από μπελάδες και ...συνεργεία -
Gspan1973
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Ηδη πήρα χαρτάκια και σημείωσα αρκετά πράγματα που μου χρειάζονται, βάσει των σημειώσεων σου!!!
-
Καλημερα σε ολους.
Το παραγγειλα και εγω (CVT σε μαυρο) και θα το εχω σε 12 εργασιμες απο οτι μου ειπαν.
Κοτσαδορος απο το εργοστασιο δεν μπαινει μου ειπαν αλλα τον βαζουν εδω στο συνεργειο τους (αποσπωμενος με τα ηλεκτρικα εχει κοστος 677 ευρω). Προστατευτικο χρωμιο για το πορτακι πισω (160 ευρω) και ασημι ποδια πισω (260 ευρω).Αυτο που δεν μπορεσε ο πωλητης να μου εξηγησει καλα ειναι καποιες αποριες που ειχα για το 'KOS'.
Αν θελω να βγαλω το αυτοματο ανοιγμα 'off' (να κλεινει και να ανοιγει μονο απο τα μπουτον του control) γινεται μεσα απο το μενου του MMCS?
Αν ειμαι μεσα με σβηστη μηχανη και εχω κλεισει τις ασφαλειες και καποιος ερθει να ανοιξει την πορτα του οδηγου (απ εξω), θα ανοιξει? (αφου το κοντρολ θα ειναι πανω μου μεσα στο αυτοκινητο?)
Εχει ρυθμιση απο το MMCS να κλεινουν αυτοματα οι κλειδαριες οταν ξεκιναει το αυτοκινητο?Για να ειμαι ειληκρινης τα φοβαμαι λιγο τα αυτοματα ανοιγματα οταν πλησιαζω το αυτοκινητο (θεωρω οτι ειναι ευκολο για καποιον ηλεκτρονικο 'αντιγραψει' τα σηματα και να στο κλεψουν) και θελω να τα 'κλειδωσω'.
Οσοι εχετε βαλει κοτσαδορο, σας εδωσαν πιστοποιητικο ελκτικης ικανοτητας απο την αντιπροσωπεια η το συνεργειο?
Αν καποιος μπορει να μου δωσει μερικες διευκρινησεις για τις αποριεσ μου, θα το εκτιμουσα.
Ευχαριστω.
-
Για σας και παλι.
Μολις μου τηλ απο την αντιπροσωπεια και μου ειπαν κατι που με 'μπερδεψε' πολυ.
Τους ειχα ζητησει το αυτοκινητο να ειναι κατασκευης του 2009 στην Ολλανδια. Σημερα λοιπον μου ειπαν οτι αυτα που εχουν για να εκτελωνισουν ειναι κατασκευης Αυγουστο του 2008 στην Ολλανδια (προδιαγραφες του 2009) και οτι τοσους μηνες ηταν στο τελωνειο.Εχει παρει κανεις το 'Ολλανδικο' μοντελο? Οντως κατασκευαστηκαν ολα σχεδον ενα χρονο πριν? Τι λενε τα ποιηστοποιητικα του αυτοκινητου σας για το χρονο κατασκευης (και του πλαισιου?)
-
480 ευρω τοποθετημενος ο κοτσαδορος απο τον Ισαακιδη. Αποσπώμενος.
Μόλις πήρα τηλέφωνο, για όποιον ενδιαφέρεται.
Μιλάμε για 300 ευρώ διαφορά με τον Σαρακάκη...edit: ιδια τιμη και για Bosal από τον Σάββα.
p.s. Σήμερα αξιώθηκα και έβαλα και τα original πατάκια που δεν μου είχαν χαρίσει όταν πήρα το αυτοκίνητο, διότι ήταν πολύ ακριβά....37 ευρώ, ξεφτίλες...
Πάντως από εφαρμογή, εμφάνιση και ποιότητα είναι super... -
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
480 ευρω τοποθετημενος ο κοτσαδορος απο τον Ισαακιδη. Αποσπώμενος.
Μόλις πήρα τηλέφωνο, για όποιον ενδιαφέρεται.
Μιλάμε για 300 ευρώ διαφορά με τον Σαρακάκη...Abadlot, 480 με τα ηλεκτρικα μαζι η μονο ο κοτσαδορος? (τα ηλεκτρικα δεν τα βαζουν αν δεν τα ζητησεις γιατι μπορει να τον θελεις μονο για μεταφορα ποδηλατων κλ).
-
Η τιμή είναι κομπλε, με ηλεκτρικα και τοποθετηση. Τα διευκρίνησα στο τηλέφωνο και τα δυο και στους δυο.
Απλά ο Ισαακιδης, είπε ότι θα την έχει σε καμιά 10αριά μέρες διότι του τελείωσε.Ερώτηση: πρέπει να βγάλουμε και άδεια ρυμούλκυσης άσχετα αν πάνω θα βάλουμε μόνο τα ποδήλατα...και δεν θα σέρνουμε τίποτα;;;
-
δεν χρειαζεται αδεια, αδεια βγαζεια για το ρυμουλκούμενο.
Απλα τον κοτσαδορο πρεπει να τον βγαζεις και να τον εχεις μεσα στο αυτοκινητο οταν δε ρυμουλκεις γιατι αλλιως μπορουν να σε γραψουν... -
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Και πόσο πάει ο κοτσαδόρος ρε παιδιά, να δούμε το συνολικό κόστος για κάποιον που δεν έχει ήδη κοτσαδόρο.
Συμφέρει; Υπάρχουν και για τρία ποδήλατα;
Πάντως στην άλουμινένια οροφη εγώ δεν βάζω δύο ποδήλατα...PS. Σήμερα το έπλυνα μετά από το offroad και είδα και τις 'πληγές'. Ευτυχώς ψιλογρατζουνιές-τρίχες στα πλάγια και λίγο μπροστά από τα κλαδιά. Καμιά καλή συμβουλή; κέρωμα; κάτι άλλο;
Για να μην ξανασυμβει; κάπου είχα ακούσει για μια μεμβράνη...ξέρει κανείς τίποτα;ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Η ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑ.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.
ΕΓΩ ΜΕ ΔΥΟ MOUNTAIN ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΜΧ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ
(ΕΚΑΝΑ 50 χλμ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ)ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ (ΤΟ ΜΙΣΟ 250€ ) Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ Brink
-
Για το 'KOS' μπορει καποιος να μου απαντησει:
Αν θελω να βγαλω το αυτοματο ανοιγμα 'off' (να κλεινει και να ανοιγει μονο απο τα μπουτον του control) γινεται μεσα απο το μενου του MMCS?
Αν ειμαι μεσα με σβηστη μηχανη και εχω κλεισει τις ασφαλειες και καποιος ερθει να ανοιξει την πορτα του οδηγου (απ εξω), θα ανοιξει? (αφου το κοντρολ θα ειναι πανω μου μεσα στο αυτοκινητο?)
Εχει ρυθμιση απο το MMCS να κλεινουν αυτοματα οι κλειδαριες οταν ξεκιναει το αυτοκινητο?thanks in advance
-
Για το 'KOS' μπορει καποιος να μου απαντησει:
τι εννοεις αυτοματο ανοιγμα; ακουμπας το χερουλι και ανοίγει...Υπαρχει περίπτωση να ανοιγει μόνο του οταν πλησιάσεις και δεν το ξερω; Νομίζω όμως οτι δεν πρεπει να υπαρχει τετοια ρύθμιση να κλεινει και να ανοιγει μονο απο τα μπουτον του control, ας πουν και οι άλλοι κατοχοιΑν ειμαι μεσα με σβηστη μηχανη και εχω κλεισει τις ασφαλειες και καποιος ερθει να ανοιξει την πορτα του οδηγου (απ εξω), θα ανοιξει? (αφου το κοντρολ θα ειναι πανω μου μεσα στο αυτοκινητο?)
καλή ερωτηση!! Δεν το δοκίμασα αλλα νομίζω πως δεν γίνεται
Εχει ρυθμιση απο το MMCS να κλεινουν αυτοματα οι κλειδαριες οταν ξεκιναει το αυτοκινητο?
Οχι δεν εχειthanks in advance[/quote]
-
Thanks για τις διευκρινησεις dkastani
Για το αυτοματο ανοιγμα εννοουσα αν γινετε να απομονωθει ο αισθητηρας στο χερουλι, οποτε αν δεν το ξεκλειδωσεις απο το μπουτον να μην μπορεις να ανοιξεις.
Ρωταω γιατι στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι γινεται απο το μενου, οπως μου ειπαν οτι οι ασφαλειες κλεινουν αυτοματα οταν το αυτοκινητο ξεκινησει (ρυθμιζεται απο το μενιυ και αυτο). Σε αλλες ευρωπαικες χωρες διαβασα οτι εχει αυτη τη ρυθμιση, για την Ελλαδα ομως δεν ημουν σιγουρος.
Καταλαβενεται οτι και οι πωλητες σε πολλα θεματα απαντουν ανακριβειες (οκ δεν τα ξερουν ολα για ολα τα μοντελα...) και μονο οι κατοχοι μπορουν να μας επιβεβαιωσουν τι μπορει να γινει και τι οχι. -
Συντομα ισως εχουμε software patch για το AUX in motion, για ολες τις version
-
πως βγαίνει στυλό (bic) απο το μπεζ δέρμα; καμμια ιδέα;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης dkastani έγραψε:
πως βγαίνει στυλό (bic) απο το μπεζ δέρμα; καμμια ιδέα;
ΕυχαριστώΜε υγρο καθαρισμου για δερματα (SONAX η παρομοια προιοντα)
-
το εχω δοκιμασει ήδη, δεν βγαίνει..σκεφτομαι καμμια σβηστήρα ή καθαρό οινόπνευμα (μήπως ειναι όμως επικινδυνο;)
-
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
Συντομα ισως εχουμε software patch για το AUX in motion, για ολες τις version
Mitsubishi Outlander 2007