-
αν έχει αναφερθεί συγωρήστε με αλλά δεν παρακολουθώ στενά το θέμα
επειδή όμως ξέρω γενικά το πρόβλημα που υπάρχει με Ελλάδα και πόσο δύσκολα βρίσκονται εργοστασιακοί χάρτες, και βρήκα αυτό
ίσως να αξίζει να το ψάξετε -
Παιδιά ΤΟ ΠΗΡΑ !!!!
Έκανα ανάσταση Μ. Πέμπτη απόγευμα αφού πρόλαβα να το πάρω και να το έχω όλο το τετραήμερο!!!!!
Στην άδεια Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή, πρόλαβα να κάνω 500 χλμ. Το αμάξι μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ σε όλα. Ακόμα και την κατανάλωση που φοβόμουν (μένω Κυψέλη καρά-κέντρο) εκ πρώτης όψης μου φαίνεται μια χαρά για τα δεδομένα....
Φυσικά ακόμα δεν πήγα offroad αν και σε 15 μέρες πάω ορεινή Κορινθία. Στο δρόμο πάντως είναι απίστευτο. Τι σας λέω, αφού τα ξέρετε.... Απλά κάπου πρέπει να τα πώ
Λοιπόν στέλνω mail Bakker και Τογαντζή και περιμένω. Καλά χιλιόμετρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. -
Ο χρήστης vlsavvas έγραψε:
Παιδιά ΤΟ ΠΗΡΑ !!!!
Έκανα ανάσταση Μ. Πέμπτη απόγευμα αφού πρόλαβα να το πάρω και να το έχω όλο το τετραήμερο!!!!!
Στην άδεια Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή, πρόλαβα να κάνω 500 χλμ. Το αμάξι μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ σε όλα. Ακόμα και την κατανάλωση που φοβόμουν (μένω Κυψέλη καρά-κέντρο) εκ πρώτης όψης μου φαίνεται μια χαρά για τα δεδομένα....
Φυσικά ακόμα δεν πήγα offroad αν και σε 15 μέρες πάω ορεινή Κορινθία. Στο δρόμο πάντως είναι απίστευτο. Τι σας λέω, αφού τα ξέρετε.... Απλά κάπου πρέπει να τα πώ
Λοιπόν στέλνω mail Bakker και Τογαντζή και περιμένω. Καλά χιλιόμετρα σε όλους και Χρόνια Πολλά.Καλοτάξιδο να είναι
-
vlsavvas » 21/04/09 12:54
Παιδιά ΤΟ ΠΗΡΑ !!!!Καλορίζικο και καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης vlsavvas έγραψε:
Παιδιά ΤΟ ΠΗΡΑ !!!!
Λοιπόν στέλνω mail Bakker και Τογαντζή και περιμένω. Καλά χιλιόμετρα σε όλους και Χρόνια Πολλά.Καλοταξιδο
-
Καλοταξιδο!!!
Πως το πηρες?
Βενζινη , πετρελαιο , cvt , χρωμα? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αν έχει αναφερθεί συγωρήστε με αλλά δεν παρακολουθώ στενά το θέμα
επειδή όμως ξέρω γενικά το πρόβλημα που υπάρχει με Ελλάδα και πόσο δύσκολα βρίσκονται εργοστασιακοί χάρτες, και βρήκα αυτό
ίσως να αξίζει να το ψάξετεΠολυ καλο!!
Ποσο να εχει? -
-
Ο χρήστης rastel69 έγραψε:
Στέφανε κοίτα εδώ
http://cgi.ebay.de/MITSUBISHI-OUTLANDER-II-2007-GPS-DVD-NAVI-AUTORADIO_W0QQitemZ350171689404QQcmdZViewItemQQptZCE_Auto_Hi_Fi_Autoradios?hash=item350171689404Τι ειπες τωρα!!!
Πω πω με εβαλες στην πριζα!!
Αυτο φιλε μου ειναι απο οτι καταλαβα με λειτουργικο windows p.c. και του βαζεις οτι γουσταρεις?
Δηλαδη λεει οτι παιρνει destinator. Παιρνει το destinator και τους χαρτες που εχω και τωρα στο pc μου?
Απο οτι λεει ακομα , θα δουλευει και η καμερα οπισθοποριας.
Τι γινετε ομως με ολες τις ρυθμισεις που κανεις για το αυτοκινητο?
Δηλαδη π.χ. να κλεινουν ή οχι οι καθρεφτες με το κλειδωμα και πολλα αλλα που ρυθμιζεις.
Αυτα τα χανεις ή θα δουλευουν ολες οι ρυθμισεις απο το τιμονι και τν μικρη οθονη του καντραν?
Θα δουλευει μετα ο τελικος ενισχυτης και το subwoofer που εχει μαμα?
Αν ολα ειναι οκ, το σκεφτομαι πολυυυυ σοβαρα για 660 ευρω!!Εδω λεει οτι τα κανει ολα http://www.witson.com/view_pro.php?id=1412
Μπορει να μαθει καποιος λεπτομεριες για την συνδεση του?
Μηπως δηλαδη ειναι απλ τα πραγματα και κουμπωνουν οι μαμα φισες και δουλευουν ολα αψογα.
Sorry αλλα δεν ξερω πολυ καλα αγγλικα και εαν τον παρω τηλεφωνο, δεν θα μπορεσω να συνενοηθω καλα. -
στέφανε δες και εδώ http://www.esg1.co.uk/mitsubishi/2-din- ... p-618.html με καλύτερη τιμή
γενικά ψάξτο γιατί μπορεί να μην αξίζει είτε σαν μηχάνημα είτε ο τρόπος εγκατάστασης να θέλει πολύ κόψε ράψε και να απενεργοποιούνται και άλλες λειτουργίες που κάνει το τωρινό σου μηχάνημα
-
Μιας και ενδιαφέρεστε για αλλαγή στο MMCS για δειτε και αυτό. Νομίζω είναι καλύτερο και τοποθετειται στην Ελλάδα.
www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=8926 -
Καλησπερα σε ολους χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη.Κατεβηκα Αθηνα και πηγα στον Σαρακακη για αλλαγη λαδιων (98,25 ευρω μονο ) και ρωτησα για την αναβαθμιση των χαρτων και μου ειπαν Αυγουστο.Ελπιζω να ειναι αληθεια.
Πηγα ταξιδι στην Ναυπακτο και το αμαξι ηταν απαιχτο.Καταναλωση:με εξι ατομα και full αποσκευες 9.6 lt/km με μεση ωρα ταχυτητας 120 km .Στον γυρισμο γυρισα απο Ιτεα και ειχα καταναλωση 11.2 lt/km με μεση ταχυτητα 90 km απλα αυτος ο δρομος ειναι ολο στροφες και ανηφορες ομως δεν εχει ουτε διοδια ουτε πληρωνεις την γεφυρα (2,80+2,80+12,80).αρα η καταναλωση του αυτοκινητου για εμενα προσωπικα ειναι πολλη καλη και θα γινει ακομα καλυτερη γιατι εχω μονο 7000 km.
Οσων αφορα για μπαγκαζιερα που ειχα ρωτησει σε παλιο μου post πηγα στην thule Ελλας και ρωτησα τιμη και ηταν 100 ευρω ακριβοτερος απο την Θεσσαλονικη.Τα συμπερασματα δικα σας...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γενικά ψάξτο γιατί μπορεί να μην αξίζει είτε σαν μηχάνημα είτε ο τρόπος εγκατάστασης να θέλει πολύ κόψε ράψε και να απενεργοποιούνται και άλλες λειτουργίες που κάνει το τωρινό σου μηχάνημα
Αυτο με χαλαει παρα πολυ και ειναι ο σημαντικοτερος λογος να το αφησω ως εχει.
Παντος η τιμη που βρηκες ειναι πολυ καλη.
Εαν δεν ειχα την εργοστασιακη οθονη και ειχα το απλο ραδιο cd, θα το επερνα οποσδηποτε .
Τωρα ομως θα το παρω μονον εφοσον δεν χανω λειτουργιες του μαμα και εαν ο τροπος εγκαταστασης ειναι μπασε βγαλε, πραγμα πολυ απιθανο -
Παίδες δεν μας συμφέρει να αλλάξουμε την εργοστασιακή μονάδα γιατί θα χάσουμε εκτός από λεφτά και ένα σωρό λειτουργίες (Υψόμετρα, Βαρόμετρα, Setup του αυτοκινήτου κλπ) Υπομονή λοιπών μέχρι να δούμε τους χάρτες που είναι και ο μόνος πόνος μας.
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ κλειδιού ΚΟΣ.
Μετά από 7 ωρες ταξίδι, κανω στάση και παταω το κουμπακι της πορτας για να ασφαλίσω το αυτοκίνητο οπως κανω σχεδόν παντα.Παπαλα, ....δοκιμάζω να κλεισω με το χειριστήριο και παλι παπαλα, μπανω μεσα να βαλω μπρος και παλι παπαλα (δεν γυρίζει καν το κλειδί) και ενδειξη οτι σου λειπει το χειριστήριο και δεν μπορείς να βαλες μπρος(πιθανως να το εχετε διαπιστώσει και σεις οτι συμβαινει αν προσπαθησατε να βαλετε μπρος ενω το κλειδί ειναι καπου αλλου).Αναγκαστηκα να βαλω μπρος με το κλειδί που ειναι μεσα στο χειριστηριο , αφου αφαιρεσα την ταπα που γυρίζουμε για να βαλουμε μπρός
ΚΑι φυσικά σε ολο το ταξίδι κλειδωνα με το χερι
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ;
ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑ;
Γυρισα σπιτι και με το δευτερο κλειδί ολα ειναι οκ.Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι αν αφησω μεσα το χαλασμενο-απενεργοποιημενο χειριστηριο και προσπαθω να κλεισω το αμαξι με το δευτερο χειριστήριο δεν κλεινει γιατι καταλαβαινει οτι υπαρχει μεσα αλλο κλειδί.Θα τρελαθούμε εντελώς δηλαδή.Αυριο παω σαρακακη για τα περαιτερω
1)Εχω συναγερμο ΜΕΤΑ τοποθετημενο απο την μαμα εταιρία
2)Ποτε μην ταξιδευετε χωρις δευτερο κλεδί, και γ...ώ το αγχος δηλαδή απο εδω και πέρα,
γιατι αντε σε μεγαλο ταξίδι το καταλαβαινω αλλα ετσι στη γυρα παντα καπου δευτερο κλειδί;
Αν ανακαλύψουν οτι φταΙει ο συναγερμός για τη ζημιά θα σκεφτω πολυ σοβαρά να μου τον βγαλουν -
Αγαπητέ φίλε,
Δεν νομίζω πως είναι και μεγάλο πρόβλημα να έχουμε μια μπαταρία εφεδρεία είτε στο πορτοφόλι μας είτε μέσα στο αυτοκίνητο. Το έχω εφαρμόσει σε μηχανή και αυτοκίνητο.
Επίσης απ' ότι έχω διαβάσει στο Manual όταν η μπαταρία του χειριστηρίου είναι στα τελευταία της υπάρχει ένδειξη στο ταμπλό.
Φιλικά Γιάννης
-
Ευχαριστώ Γιάννη για την απάντηση
Νομίζω όμως οτι αποκλείεται να ειναι η μπαταρία γιατι τα λαμπακια αναβουν μια χαρα με ζωηρό κόκκινο χρώμα οπως και του δευτερου χειριστηρίου δευτερον σε 8 μήνες να τα φτυσει λίγο δυσκολο μου φαίνεται και τριτον δεν νομίζω ορι η μπαταρία αλλάζει ετσι ευκολα, δεν βλεπω πουθενα καμμιά βίδα
Θα σας ενημερώσω αυριο με τα την επίσκεψη στον Σαρακάκη
Εχω το diesel με ήδη 17000 χιλ, με μεσο ορο καταναλωσης 8 λίτρα στα 100 με πολλα km στη Γερμανία (160-180 χιλμ/ωρα) ειναι οι δρόμοι βλεπετε που σε καλούν ΑΛΛΑ με 1,5 λιτρα ήδη λάδι
Σαν πολύ δεν ειναι για καινούργιο αυτοκίνητο; Τι θα γίνει αργότερα; καθε γεμισμα και λίτρο;
Εχει κανεις στο diesel κατανάλωση λαδιού; Σε μενα ετυχε ή δεν το εστρωσα καλά; -
Με το συναγερμό και το KOS έχω παρατηρήσει το εξής (στο δικό μου): αν υποθέσουμε ότι είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός και δεν λειτουργεί το KOS, ξεκλειδώνω με το κλειδί την πόρτα και ανοίγω. Φυσικά αρχίζει να χτυπά η σειρήνα του πανικού. Για να τη σταματήσω και να απενεργοποιηθεί ο συναγερμός πατώ το κεντρικό ξεκλείδωμα των θυρών από μέσα και ο συναγερμός απενεργοποιείται, οπότε όλα καλά! Η ιδιαιτερότητα, όμως, αυτής της ρύθμισης έχει το εξής που πρέπει να προσέχεις: μην κλειδώσεις με το κεντρικό κλείδωμα τις πόρτες πριν ξεκινήσεις τον κινητήρα, γιατί ενεργοποιείται ο συναγερμός ενώ είσαι μέσα. Αν βάλεις μπροστά και φύγεις, ενώ περπατάς θα αρχίσει να χτυπάει η σειρήνα και θα προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει! Πάντως αν δεν λειτουργεί έτσι σε σένα, είναι καλή μαγκιά να πεις του ηλεκτρολόγου να σου κάνει ενεργοποίηση-απενεργοποίηση με το μπουτόν του κεντρικού κλειδώματος και να γλιτώσεις την περιπέτεια αν μείνεις από KOS. Άντε και χρόνια πολλά σε μας τους Γιωργάδες!
-
Το δικό μου diesel μέχρι στιγμής δεν ζητάει λάδι αλλά έχω μόνο 6500km. Μετά το πρώτο service θα σας πώ.
Όσο αναφορά το πρόβλημα με τα τηλεκοντρόλ σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία με λίγο ζέσταμα (με ένα αναπτήρα πχ) θα δώσει την ενέργεια για ένα ακόμα ξεκλείδωμα.
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την ΙΑΣΩΝ για το γνωστό θέμα των χαρτών και ομολογώ ότι ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί. Η κυρία με την οποία μίλησα μου είπε ότι προσπαθούν να βρούν λύση και είναι απολύτως ενήμεροι για το forum. Βέβαια στη περίπτωση μου τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα αφού η Κρήτη είναι εκτός και στην υπάρχουσα ανβάθμιση, όμως έδειξαν ότι τους ενδιαφέρει τόσο που μου θύμησαν την περίοδο όταν ζούσα στη χώρα του tea time.
-
Ο χρήστης pinokiogr έγραψε:
Καλησπερα σε ολους χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη.Κατεβηκα Αθηνα και πηγα στον Σαρακακη για αλλαγη λαδιων (98,25 ευρω μονο ) και ρωτησα για την αναβαθμιση των χαρτων και μου ειπαν Αυγουστο.Ελπιζω να ειναι αληθεια.Πηγα ταξιδι στην Ναυπακτο και το αμαξι ηταν απαιχτο.Καταναλωση:με εξι ατομα και full αποσκευες 9.6 lt/km με μεση ωρα ταχυτητας 120 km .Στον γυρισμο γυρισα απο Ιτεα και ειχα καταναλωση 11.2 lt/km με μεση ταχυτητα 90 km απλα αυτος ο δρομος ειναι ολο στροφες και ανηφορες ομως δεν εχει ουτε διοδια ουτε πληρωνεις την γεφυρα (2,80+2,80+12,80).αρα η καταναλωση του αυτοκινητου για εμενα προσωπικα ειναι πολλη καλη και θα γινει ακομα καλυτερη γιατι εχω μονο 7000 km.
Οσων αφορα για μπαγκαζιερα που ειχα ρωτησει σε παλιο μου post πηγα στην thule Ελλας και ρωτησα τιμη και ηταν 100 ευρω ακριβοτερος απο την Θεσσαλονικη.Τα συμπερασματα δικα σας...
εμενα παλι γιατι δεν με ενθουσιαζει η καταναλωση του ???? Αθηνα - Χαλκιδικη που το κανω συχνα (λογω εξοχικου) καπου 630 χλμ, η κατανλωση με 2 ατομα & λιγα πραγματα παιζει μεταξυ 8,5χλμ/lit- 9,5χλμ/lit ή 11,8 λιτ/100χλμ-10,5 λιτ/100χλμ. Το 3λιτρο V6 Maverick που ειχα με τα 203 αλογα & το παλαιολιθικο αυτοματο κιβωτιο 3+overdrive, αλλα που εν πασει περιπτωσει ειχε ενα τραβηγμα που ακομη το νοσταλγω,
εβγαζε 8 χλμ/λιτ. Παντως λαδια δεν μου καιει & ειναι οντως αθορυβο. Πιστευω πως η σωστη μηχανη για το αμαξι ειναι η 3λιτρη V6 των 230 ιππων με το αυτοματο εξαρη οχι CVT, αλλα δεν την φερνουν εδω.
To TPMS τελειο, σου δινει μια σιγουρια να ξερεις οτι τα λαστιχα ειναι ΟΚ
Mitsubishi Outlander 2007