-
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
περίπου 600-650 χλμ (χωρίς τα 60-70 που εχει ρεζερβα που οταν βγαζει σημα τρεχω και γεμίζω) μιλάμε για diesel ετσι;
Τι είπες τώρα;;; τρελλάθηκα.
Α, ρε το diesel....εγώ μετά βίας βγάζω 380χλμ εντός πόλης και 420-450 εκτός....Μιλούσα για ταξίδι
-
Ο χρήστης mg7vw έγραψε:
Για βενζινη μιλουσα!!!! Το diesel φυσικα και βγαζει πολλα περισσοτερα χλμ αλλα εμεις στην Αττικη θα αργησουμε να τα δουμε να κυκλοφορουν ελευθερα!!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Δεν ειναι καθόλου δύσκολο να βγαλεις αυτοκίνητο diesel σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Πίστεψέ με
-
Ο χρήστης dkastani έγραψε:
Για βενζινη μιλουσα!!!! Το diesel φυσικα και βγαζει πολλα περισσοτερα χλμ αλλα εμεις στην Αττικη θα αργησουμε να τα δουμε να κυκλοφορουν ελευθερα!!!!
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Δεν ειναι καθόλου δύσκολο να βγαλεις αυτοκίνητο diesel σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Πίστεψέ με
Δυσκολο ισως οχι αλλα παρανομο νομιζω οτι ειναι με την υπαρχουσα νομοθεσια. Βεβαια τους τελευταιους μηνες εχω δει παρα πολλα να κυκλοφορουν στην Αθηνα (επιβατικα ΙΧ) και ομολογω οτι μου κανει μεγαλη εντυπωση !!!!
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Προσφερομαι να στησω site του τυπου outie.gr η κατι τετοιο με ενα φορουμ οπου ολα αυτα που λεμε θα τα λεμε εκει.Αν νομιζετε οτι θα το υποστηριξετε πειτε το στις επομενες αναφορες σας.Επισης τι θα λεγατε να φτιαχναμε και ενα αυτοκολλητακι να βαζαμε στα αμαξια μας που να υποδηλωνει την συμμετοχη στο φορουμ και το username καθενος (διακριτικα πισω καπου)
Κλεινω ενα χρονο με Outie CVT 15000 χλμ και σιγα σιγα και ετοιμαζομαστε για το πρωτο service λαδια κλπ.Ποσο σας πηγε περιπου
Για το νέο forum, έχω κάποιες αμφιβολίες, γιατί όλοι πλέον ξέρουν το παρόν και η οποια δύναμη έχουμε για να πιέσουμε καταστάσεις, προέρχονται επίσης από το παρόν forum. Φοβάμαι μην προκαλέσουμε διάσπαση μεταξύ μας...
Για το αυτοκολλητάκι θεωρώ την πρόταση πολύ σωστή, μόνο δεν ξέρω πως θα την υλοποιήσουμε. Αν έχει κανείς γνώσεις από εκτυπώσεις κλπ, ας μας κάνει μια πρόταση.
Ξεκινόντας από το διακριτικό - αυτοκόλλητο θα μπορεσουμε αργότερα να υλοποιήσουμε και άλλες ιδέες, όπως ομαδικές συνατήσεις- ταξίδια Σαββατοκύριακα. Ήδη, επειδή μένω σε τουριστική περιοχή (Τρίκαλα- Καλαμπάκα), βλέπω πολύ συχνά ομαδική συμμετοχή 4Χ4 οχημάτων σε εκδρομές σαββατοκύριακου. Το τριημερο μάλιστα που πέρασε καμμιά 10αριά 4Χ4 με το λογότυπο των 4τροχών και ένα μικρότερο (δισδιάκριτο για μένα γιατί το είδα από μακρυά), κάνανε εκδρομή στην περιοχή και να σας πω την αλήθεια τους ζήλεψα. Ίσως από Σεπτέμβριο να μπορέσουμε να μαζευτούμε και εμεις ένα Σαββατοκύριακο με τις οικογένειες μας και να κάνουμε κάτι ανάλογο. Εγώ ήδη προσφέρομαι εθελοντής να διοργανώσω κάτι ανάλογο στην περιοχή μου (ρυθμίσεις διαμονής, προετοιμασία, διαδρομών, αξιοθεάτων κλπ.) -
Ο χρήστης mg7vw έγραψε:
Για βενζινη μιλουσα!!!! Το diesel φυσικα και βγαζει πολλα περισσοτερα χλμ αλλα εμεις στην Αττικη θα αργησουμε να τα δουμε να κυκλοφορουν ελευθερα!!!!
Δυσκολο ισως οχι αλλα παρανομο νομιζω οτι ειναι με την υπαρχουσα νομοθεσια. Βεβαια τους τελευταιους μηνες εχω δει παρα πολλα να κυκλοφορουν στην Αθηνα (επιβατικα ΙΧ) και ομολογω οτι μου κανει μεγαλη εντυπωση !!!!
Ας υποθεσουμε οτι εμενες επαρχία και ειχες diesel και ξαφνικά αποφασίζεις να μετακομίσεις Αθήνα, τότε είσαι παρανομος επειδή εισαι κατοχος diesel; ή επειδή το κυκλοφορείς στην Αθήνα; Σε αναγκαζει κανεις να πουλήσεις το αυτοκίνητο; ή το διακυνδυνευεις να το κυκλοφορείς Αθήνα;Μάλλον το δευτερο γιατι η μοναδική περίπτωση να σε πιασουν ειναι να εμπλακεις σε ατύχημα γιατί αλλιως 1) κανεις δεν κανει ελεγχο για diesel και 2) η δικαιολογία το παω για service σχεδόν παντα πιάνει.
-
Πήρα τηλέφωνο στον Θεοχαράκη για τα Geolander ATS...
Η απάντηση ήταν ότι η παραγωγή του ξεκίνησε τον Απρίλιο και χρειάζονται 3-4 μήνες μέχρι να έρθει στην Ελλάδα.
Άρα καλό Σεπτέμβριο και βλέπουμε.
Θα προλάβουμε τα πρωτοβρόχια; ή τα πρώτα χιόνια; θα δούμε... -
Ας υποθεσουμε οτι εμενες επαρχία και ειχες diesel και ξαφνικά αποφασίζεις να μετακομίσεις Αθήνα, τότε είσαι παρανομος επειδή εισαι κατοχος diesel; ή επειδή το κυκλοφορείς στην Αθήνα; Σε αναγκαζει κανεις να πουλήσεις το αυτοκίνητο; ή το διακυνδυνευεις να το κυκλοφορείς Αθήνα;Μάλλον το δευτερο γιατι η μοναδική περίπτωση να σε πιασουν ειναι να εμπλακεις σε ατύχημα γιατί αλλιως 1) κανεις δεν κανει ελεγχο για diesel και 2) η δικαιολογία το παω για service σχεδόν παντα πιάνει.
Ειναι ρισκο ομως και ποτε δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραγματα. Οτι και να 'σκαρφιστουμε' εμεις για να το κυκλοφορουμε το diesel στην Αθηνα, συμφωνα με την νομοθεσια ειναι παρανομο... ασε που αν παει και καρφωτη δεν ξεμπλεκεις ευκολα (αν δεν εχεις 'θειο' με πολλους γνωστους).
-
Το πασχα ειχα παει επαρχια και αποφασισα να δοκιμασω σε μια παραλια το αυτοκινητο. Κουρασα τον συμπλεκτη σε σημειο να μυρισει (όχι και πολυ δυσκολο να το καταφερεις, παντως). Εφυγα απο εκει αλλα στον δρομο μυριζε εντονα. Επεστρεψα Αθηνα και το αφησα για λιγες ημερες το αμαξι ακινητο. Μολις το ξαναπηρα, δεν μυριζε κατι. Μετα απο 2 μερες ομως, αρχισε παλι να μυριζει. Πιο λιγο βεβαια, αλλα παλι το καταλαβαινα. Αυτο που δεν ξερω ειναι τι μπορει να μυριζει. Ο κλασικος δισκος ή υπαρχει και καποιος αλλος δισκος (ελεω τετρακινησης) που μπορει να εχει προβλημα; Και αν ξερει καποιος, τι κοστος μπορει να εχει αλλαγη δισκου-ων;
-
Ο χρήστης mg7vw έγραψε:
Ειναι ρισκο ομως και ποτε δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραγματα. Οτι και να 'σκαρφιστουμε' εμεις για να το κυκλοφορουμε το diesel στην Αθηνα, συμφωνα με την νομοθεσια ειναι παρανομο... ασε που αν παει και καρφωτη δεν ξεμπλεκεις ευκολα (αν δεν εχεις 'θειο' με πολλους γνωστους).
πάντως για θεσσαλονίκη που ρώτησα μου είπε οτι βγαίνει αρκεί να το κυκλοφορείς μονο στον περιφεριακό...
-
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Το πασχα ειχα παει επαρχια και αποφασισα να δοκιμασω σε μια παραλια το αυτοκινητο. Κουρασα τον συμπλεκτη σε σημειο να μυρισει (όχι και πολυ δυσκολο να το καταφερεις, παντως). Εφυγα απο εκει αλλα στον δρομο μυριζε εντονα. Επεστρεψα Αθηνα και το αφησα για λιγες ημερες το αμαξι ακινητο. Μολις το ξαναπηρα, δεν μυριζε κατι. Μετα απο 2 μερες ομως, αρχισε παλι να μυριζει. Πιο λιγο βεβαια, αλλα παλι το καταλαβαινα. Αυτο που δεν ξερω ειναι τι μπορει να μυριζει. Ο κλασικος δισκος ή υπαρχει και καποιος αλλος δισκος (ελεω τετρακινησης) που μπορει να εχει προβλημα; Και αν ξερει καποιος, τι κοστος μπορει να εχει αλλαγη δισκου-ων;Ο κλασικος δισκος συμπλεκτη ειναι και υπαρχει μονο ενας (το συστημα τετρακινησης εμπλεκεται διαφορετικα).
Δες μερικες βασικες info: http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /23870.asp -
Ο χρήστης mg7vw έγραψε:
Το πασχα ειχα παει επαρχια και αποφασισα να δοκιμασω σε μια παραλια το αυτοκινητο. Κουρασα τον συμπλεκτη σε σημειο να μυρισει (όχι και πολυ δυσκολο να το καταφερεις, παντως). Εφυγα απο εκει αλλα στον δρομο μυριζε εντονα. Επεστρεψα Αθηνα και το αφησα για λιγες ημερες το αμαξι ακινητο. Μολις το ξαναπηρα, δεν μυριζε κατι. Μετα απο 2 μερες ομως, αρχισε παλι να μυριζει. Πιο λιγο βεβαια, αλλα παλι το καταλαβαινα. Αυτο που δεν ξερω ειναι τι μπορει να μυριζει. Ο κλασικος δισκος ή υπαρχει και καποιος αλλος δισκος (ελεω τετρακινησης) που μπορει να εχει προβλημα; Και αν ξερει καποιος, τι κοστος μπορει να εχει αλλαγη δισκου-ων;
Ο κλασικος δισκος συμπλεκτη ειναι και υπαρχει μονο ενας (το συστημα τετρακινησης εμπλεκεται διαφορετικα).
Δες μερικες βασικες info: http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /23870.aspΔεν νομίζω ότι είναι ο ίδιος συμπλέκτης....
Η τετρακίνηση έχει δικό της συμπλέκτη άσχετο από αυτόν του κιβωτίου ταχυτήτων...
Παραθέτω από άρθρο στο auto24 http://www.auto24.gr/html/ent/790/ent.24790.asp αν και οι πληροφορίες αυτές έχουν αναφερθεί σχεδόν σε όλες τις παρουσιάσεις του αυτοκινήτου :
Το κεντρικό διαφορικό έχει έναν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο συμπλέκτη που χρησιμοποιεί εγκέφαλο για τον προσδιορισμό της βέλτιστης κατανομή ροπής εμπρός/πίσω από τα δεδομένα των αισθητήρων για το άνοιγμα του γκαζιού, την ταχύτητα του οχήματος, τις οδικές συνθήκες και τις εντολές του οδηγού...Επίσης και από άρθρο για το AWC της Mitsubishi στη wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_AWC :
*…the system uses a rear-mounted **electronically controlled transfer clutch *to automatically and seamlessly route more power to the rear wheels, depending on driving and road surface conditions
Εάν σκύψετε κάτω από το αυτοκίνητο θα τον δείτε...
Και βέβαια αυτός που μυρίζει είναι της τετρακίνησης…προσπαθώντας να μεταφέρει τη ροπή στους τροχούς.
-
γεια χαρα στην παρεα.
παρακολουθω την συγκεκριμενη ενοτητα για το outlander γιατι ψηνομαι για την αγορα του.- αυτο που μυριζει φυσικα οπως σωστα λετε, ειναι ο συμπλεκτης που προσπαθει να στειλει ροπη στους πισω τροχους. ολα αυτα τα συστηματα ειναι σχεδιασμενα για ηρεμες καταστασεις, περισσοτερο να αισθανεσαι μεγαλυτερη σιγουρια και να μην κολλησεις πχ. στο πρωτο χιονι ή και για αυξημενη ενεργητικη ασφαλεια, παρα για off roading οπως το φανταζομαστε να σκαρφαλωνει βουνα και λαγγαδια. καπου εκει μας κλεινουν πονηρα το ματι τα οχηματα που εχουν καθαρα μηχανικες εμπλοκες στην μεταδοση τους δηλαδη τα γραναζια, ποσο μαλλον αν εχουν και τα 'κοντα'.
- ειμαι υπερ του πετρελαιου. πιστευω πως ειναι μονοδρομος η επιλογη τετοιων κινητηρων για τετοιου ειδους οχηματα (βαρος-επιδοσεις-καταναλωση). μπορει καποιος απλα να δηλωσει τοπο διαμονης καπου στη επαρχια ουτως ωστε να μπορεσει να βγαλει πινακιδες για πετρελαιο, και αν γινει το.. μοιραιο να πει οτι απλα.. μετακομισε!! εχω ακουσει που λενε οτι πλεον δεν ακουγεται το χαρακτηριστικο κροταλισμα των πετρελαιοκινητηρων. αντε να το δεχτουμε. αντε και το συμπαθες.. οργανο δεν το καταλαβαινει με το αυτι, σιγουρο ομως ειναι οτι θα το ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. (μην μου πειτε οτι δεν θα την ζητησει?!??). τελευταια φορα που γνωριζα τις.. κυρωσεις, ηταν για 6 μηνες αφαιρεση της αδειας, ακολουθως των πινακιδων τις οποιες για να τις παρεις μετα θα πρεπει να τα.. σκασεις χοντρα, οπως και επι τοπου προστιμο.
any questions about the system?
-
Πετρελαιοκίνηση και υπερβολές
Καθίστε καλα ρε παιδιά, σιγα να μην σου δημευουν το αυτοκίνητο και μετα σε δέρνουν κιόλας. Είπαμε για να δει το οργανο της ταξης την αδεια πρεπει να εμπλακείς κάπου, αλλιώς δεν πιστευω οτι στηνουν μπλόκα για να ανακαλύψουν τα diesel, και εν πασει περιπτωσει οποιος φοβαται παει και .....παιρνει βενζινα
Αρθρο στους 4τροχούς
Στις περιφέρειες Αθηνών-Θεσσαλονίκης, εδώ και 23 χρόνια, απαγορεύεται η κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων, ιδιωτικών, επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών ως 3,5 τόνους. Οι ισχύουσες σημερινές διατάξεις έχουν καθοριστεί με την υπουργική απόφαση Β–27660 /712 (ΦΕΚ 519 Β, 12-08-1992). Σε αυτές αναφέρονται τα όρια εντός των οποίων ισχύει η απαγόρευση και τα οποία, στην Αθήνα, είναι τα εξής: Ελευσίνα –Μαγούλα –Φυλή –Αχαρνές –Θρακομακεδόνες –Βαρυμπόμπη –Κρυονέρι -Άγιος Στέφανος –Άνοιξη –Σταμάτα –Ροδόπολη –Διόνυσος –Πικέρμι –Σπάτα –Κορωπί –Βάρη –Βάρκιζα. Oι επιπτώσεις για όποιον εντοπιστεί να κινείται με πετρελαιοκίνητο μέσα στην απαγορευμένη ζώνη είναι η αφαίρεση της άδειας οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου για ένα μήνα, καθώς και διοικητικό πρόστιμο 150 περίπου ευρώ. O διωγμός των πετρελαιοκίνητων συμπληρώνεται από τα εξής οξύμωρα σχήματα: η παράβαση αυτή δε συμπεριλαμβάνεται στον Κ.Ο.Κ., ενώ δεδομένου ότι η διέλευση των αυτοκινήτων με πετρελαιοκινητήρα επιτρέπεται στην Αττική οδό, μπορεί κάποιος να πάει στο αεροδρόμιο με ένα τέτοιο όχημα, αλλά δεν μπορεί, για παράδειγμα, να το οδηγήσει ως το λιμάνι του Πειραιά για να το βάλει σε καράβι για τις Κυκλάδες ή τα Δωδεκάνησα. Εξαιρέσεις: επιτρέπεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων ταξί, λεωφορείων, βαρέων φορτηγών και στρατιωτικών οχημάτων, καθώς και ιδιωτικών φορτηγών κάτω των 4 τόνων, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν άδεια παραγωγού ή πωλητή σε λαϊκές αγορές και μεταφέρουν προϊόντα. Και γι’ αυτά όμως τα αυτοκίνητα υπάρχουν προϋποθέσεις ηλικίας και τεχνολογίας, που καθορίστηκαν από την απόφαση 25543/1207 (ΦΕΚ 577 Β, 18-05-2001). -
Συμφωνώ κι' εγώ με τον Στέφανο και δεν νομίζω ότι προς το παρόν θα πρέπει να προχωρήσουμε σε νέο site. Μάλλον σύγχυση θα προκαλέσουμε.
Ο χρήστης ΣΤΕΦΑΝΟΣ14 έγραψε:
Προσφερομαι να στησω site του τυπου outie.gr η κατι περιπου
Για το νέο forum, έχω κάποιες αμφιβολίες, γιατί όλοι πλέον ξέρουν το παρόν και η οποια δύναμη έχουμε για να πιέσουμε καταστάσεις, προέρχονται επίσης από το παρόν forum. Φοβάμαι μην προκαλέσουμε διάσπαση μεταξύ μας...
Για το αυτοκολλητάκι θεωρώ την πρόταση πολύ σωστή, μόνο δεν ξέρω πως θα την υλοποιήσουμε. Αν έχει κανείς γνώσεις από εκτυπώσεις κλπ, ας μας κάνει μια πρόταση.
Ξεκινόντας από το διακριτικό - αυτοκόλλητο θα μπορεσουμε αργότερα να υλοποιήσουμε και άλλες ιδέες, όπως ομαδικές συνατήσεις- ταξίδια Σαββατοκύριακα. Ήδη, επειδή μένω σε τουριστική περιοχή (Τρίκαλα- Καλαμπάκα), βλέπω πολύ συχνά ομαδική συμμετοχή 4Χ4 οχημάτων σε εκδρομές σαββατοκύριακου. Το τριημερο μάλιστα που πέρασε καμμιά 10αριά 4Χ4 με το λογότυπο των 4τροχών και ένα μικρότερο (δισδιάκριτο για μένα γιατί το είδα από μακρυά), κάνανε εκδρομή στην περιοχή και να σας πω την αλήθεια τους ζήλεψα. Ίσως από Σεπτέμβριο να μπορέσουμε να μαζευτούμε και εμεις ένα Σαββατοκύριακο με τις οικογένειες μας και να κάνουμε κάτι ανάλογο. Εγώ ήδη προσφέρομαι εθελοντής να διοργανώσω κάτι ανάλογο στην περιοχή μου (ρυθμίσεις διαμονής, προετοιμασία, διαδρομών, αξιοθεάτων κλπ.) -
ok για τα προστιμα δεν ειμαι ενημερος τελευταια.
δεν ειπα πως θα σε σταματησει ενα μπλοκο για να δει εξ επι τουτου την αδεια σου και εαν εισαι πετρελαιας! ενας τυπικος ελεγχος αρκει..
σιγουρα αν καποιος φοβαται απλα παιρνει την βενζινη και ολα καλα. απλα η δικλιδα μεταξυ πετρελαιου και βενζινης ειναι μεγαλο θεμα εφοσον αφορα την αγορα αυτοκινητου 30000 ευρω και ανω. -
Οι καινουριες αδειες δεν εχουν πια την τεραστια σφραγιδα που δήλωνε το Ντιζελ.
Επίσης ξερω καποιες περιπτωσεις που πηγαν (οι κατοχοι το επιδιωξαν) στο δικαστηριο.
Αν υπαρξει αθοωτικη αποφαση απο ευρωπαικο δικαστηριο ξέρετε τι θα γινει...Δηλαδη αν με σταματησουν για να με γραψουν, η δικαιολογια πανω στην οποια στηριχτηκε η υπουργικη αποφαση αυτη ήταν οι ρυποι.
Τι ρυπους εχει ενας συγχρονος πετρελαιοκινητηρα;
π.χ. ο δικος μου εχει 153 γρ CO2 kai φιλτρο μικροσωματιδιων.
Οι προδιαγραφες του ειναι τετοιες που αν γινει η στραβη (μια που το 1/3 του χρονου μου το περναω στη Θεσσαλονικη) θα το κυνηγήσω δικαστικως γιατι πολυ μου την εχει δωσει η κατασταση -
-
Πολύ καλή ιδέα, να το γυρίσουμε σε ταξί να βγάλουμε και κανένα φράγκο!!!
Άσχετο: Προς τους φίλους που έχουν παραγγείλει το CVT... Την πρωτομαγιά, στον Κηφισσό στο ύψος του Alou fan park (Ρέντη), με σταμάτησε κάποιος που το έχει παραγγείλει και με ρώτησε τις εντυπώσεις μου. Είναι κανείς από εσάς? Όχι τίποτα άλλο αλλά να γνωριζόμαστε κιόλας... Πως τα καταφέραμε και μιλήσαμε εν κινήσει? Γιατί εκτός από εμάς ήταν και 50,000 άλλα αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Επίσης ξερω καποιες περιπτωσεις που πηγαν (οι κατοχοι το επιδιωξαν) στο δικαστηριο.
Αν υπαρξει αθοωτικη αποφαση απο ευρωπαικο δικαστηριο ξέρετε τι θα γινει...Δηλαδη αν με σταματησουν για να με γραψουν, η δικαιολογια πανω στην οποια στηριχτηκε η υπουργικη αποφαση αυτη ήταν οι ρυποι.
Οι προδιαγραφες του ειναι τετοιες που αν γινει η στραβη (μια που το 1/3 του χρονου μου το περναω στη Θεσσαλονικη) θα το κυνηγήσω δικαστικως γιατι πολυ μου την εχει δωσει η καταστασηΚαλησπέρα bebes, για τι αυτοκίνητο μιλάμε; γιατι το outlander 2 diesel εχει 172 γρ
-
Οι προδιαγραφες του ειναι τετοιες που αν γινει η στραβη (μια που το 1/3 του χρονου μου το περναω στη Θεσσαλονικη) θα το κυνηγήσω δικαστικως γιατι πολυ μου την εχει δωσει η καταστασηΚαλησπέρα bebes, για τι αυτοκίνητο μιλάμε; γιατι το outlander 2 diesel εχει 172 γρ
Οutback diesel
Mitsubishi Outlander 2007