-
Στο site της Yokohama http://www.yokohamatire.com/ αναφέρει ότι υπάρχει το geolander AT-S σε διάσταση 225/55R18 το οποίο εάν δεν κάνω λάθος είναι 50-50. Επίσης πολύ καλό είναι και το Cooper CS4-Touring. Γενικά εάν θέλετε επιδόσεις και εκτός ασφάλτου προτιμήστε λάστιχο με δείκτη ταχύτητας H ή μικρότερο. Τα κατηγορίας V και W είναι επικίνδυνα σε λάσπη-χιόνι.
-
Παιδια μιας και αρχίζουμε να μαζευομαστε αρκετοι κάτοχοι του outlander θα προτεινα να δημιουργήσουμε ενα φορουμ για το αυτοκινητο μας ωστε να μπορουμε να χουμε αφενως τακτοποιημενα τα θέματα και αφετερου να μπορουμε να βγαλουμε πολυ πιο ευκολα ακρη...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ θα ηθελα να επικοινωνησει με πμ οποιος ενδιαφέρεται μαζι μου ώστε να προχωρήσουμε την ιδεα...
-
Γεια σας παιδιά. Παρακολουθώ το forum εδώ και λίγο καιρό, όσο δηλαδή προσπαθούσα να κατασταλάξω για το αν θα αγόραζα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τελικά το έπραξα κι έτσι είμαι κάτοχος ενός Outlander Intense+ 2.4. Οι πρώτες μου εντυπώσεις (κυρίως μέσα στην πόλη και μια σύντομη εκδρομή την Πρωτομαγιά στην Μαλακάσα) είναι πραγματικά πάρα πολύ καλές (αν και έχω κάποιες ερωτήσεις που θα κάνω στο μέλλον). Αυτά προς το παρόν κι εύχομαι και η συνέχεια να είναι εξίσου καλή! Καλά χιλιόμετρα (και ασφαλή) σε όλους
-
Καλοτάξιδο να είναι
-
Παιδιά γειά σας! Ειμαι ένας μελλοντικός αγοραστής ενος OUTLANDER INSTYLE CVT και θα ήθελα όποιος έχει ήδη αυτό το μοντέλο να μου πεί τις εντυπώσεις του σχετικά με το CVT. Αξίζει τον κόπο? Η θα πατινάρει λες και εχει φαγωμένο δίσκο? Οσο αφορά το πρόβλημα με τους χάρτες της Ελλάδας, σας πληροφορώ οτι παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλοι χρήστες σε άλλες χώρες!
Σκέφτηκα κάτι και νομίζω οτι πρέπει να το ψάξουμε λιγάκι : Γιατί δεν ρωτάμε για αναβαθμισεις στις αντιπροσωπείες της CITROEN η της PEYGEOT αφου τα C-Crosser και το ξαδερφάκι του ειναι στην ουσία το ίδιο αυτοκίνητο? Λογικά θα φοράει και το ιδιο MMCS. Eχει κανείς καμμιά άκρη μέσα στις αντιπροσωπείες να μάθουμε κάτι σχετικά?Περιμένω τις σκέψεις σας!
-
Προσφερομαι να στησω site του τυπου outie.gr η κατι τετοιο με ενα φορουμ οπου ολα αυτα που λεμε θα τα λεμε εκει.Αν νομιζετε οτι θα το υποστηριξετε πειτε το στις επομενες αναφορες σας.
Επισης τι θα λεγατε να φτιαχναμε και ενα αυτοκολλητακι να βαζαμε στα αμαξια μας που να υποδηλωνει την συμμετοχη στο φορουμ και το username καθενος (διακριτικα πισω καπου)
Κλεινω ενα χρονο με Outie CVT 15000 χλμ και σιγα σιγα και ετοιμαζομαστε για το πρωτο service λαδια κλπ.Ποσο σας πηγε περιπου
-
NAI!! EIMAI MΕ ΣΑ
-
Λοιπον παιδια εστησα αυτο σε ενα free server και αν δουμε εχει μελλον και το στηριξετε προχωρουμε... ευπροσδεκτη καθε παρατηρηση
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Προσφερομαι να στησω site του τυπου outie.gr η κατι τετοιο με ενα φορουμ οπου ολα αυτα που λεμε θα τα λεμε εκει.Αν νομιζετε οτι θα το υποστηριξετε πειτε το στις επομενες αναφορες σας.Επισης τι θα λεγατε να φτιαχναμε και ενα αυτοκολλητακι να βαζαμε στα αμαξια μας που να υποδηλωνει την συμμετοχη στο φορουμ και το username καθενος (διακριτικα πισω καπου)
Κλεινω ενα χρονο με Outie CVT 15000 χλμ και σιγα σιγα και ετοιμαζομαστε για το πρωτο service λαδια κλπ.Ποσο σας πηγε περιπου
ειμαι και εγω μεσα για κατι τετοιο
Λοιπον παιδια εστησα αυτο σε ενα free server και αν δουμε εχει μελλον και το στηριξετε προχωρουμε... ευπροσδεκτη καθε παρατηρηση
ας ξεκινησουμε να δουμε πως θα παει. εγω ειμαι ηδη μελος.
-
Ο χρήστης sbouras έγραψε:
Στο site της Yokohama http://www.yokohamatire.com/ αναφέρει ότι υπάρχει το geolander AT-S σε διάσταση 225/55R18 το οποίο εάν δεν κάνω λάθος είναι 50-50. Επίσης πολύ καλό είναι και το Cooper CS4-Touring. Γενικά εάν θέλετε επιδόσεις και εκτός ασφάλτου προτιμήστε λάστιχο με δείκτη ταχύτητας H ή μικρότερο. Τα κατηγορίας V και W είναι επικίνδυνα σε λάσπη-χιόνι.Ναι είναι γεγονός είναι το πρώτο 50-50 που βγαίνει σε 225/55/18 και γενικά είναι καλή επιλόγη. Πριν από χρόνια είχα δοκιμάσει τα παλαία AT/S και ήταν καλά.
-
Ο χρήστης spg100 έγραψε:
Στο site της Yokohama http://www.yokohamatire.com/ αναφέρει ότι υπάρχει το geolander AT-S σε διάσταση 225/55R18 το οποίο εάν δεν κάνω λάθος είναι 50-50. Επίσης πολύ καλό είναι και το Cooper CS4-Touring. Γενικά εάν θέλετε επιδόσεις και εκτός ασφάλτου προτιμήστε λάστιχο με δείκτη ταχύτητας H ή μικρότερο. Τα κατηγορίας V και W είναι επικίνδυνα σε λάσπη-χιόνι.
Ναι είναι γεγονός είναι το πρώτο 50-50 που βγαίνει σε 225/55/18 και γενικά είναι καλή επιλόγη. Πριν από χρόνια είχα δοκιμάσει τα παλαία AT/S και ήταν καλά.
Όντως είναι πολύ καλό λάστιχο. Αυτό λέει η εμπειρία φίλων που το έχουν βάλει σε άλλα SUV.
Σίγουρα θα είναι λίγο πιο θορυβώδες αλλά θυσιαζόμαστε για τα επιπλέον χαρακτηριστικά σε χώμα και χιόνι....
Ξέρει κανείς αν έχουν έρθει Ελλάδα και σε τι τιμή; Φαντάζομαι στη διάσταση αυτή θα κάνουν γύρω στα 700-800 ευρώ... -
Παιδιά έχει κανείς ιδέα πότε πρέπει όντως να γίνεται η πρώτη αλλαγή λαδιού; Χτες μιλούσα με έναν τύπο ο οποίος ισχυριζόταν ότι άσχετα με το τι λένε κατασκευαστές, αντιπροσωπείες manuals και λοιπά, η πρώτη αλλαγή λαδιού πρέπει να γίνεται στα 1000 (!) χιλιόμετρα για να φύγει το πρώτο λάδι που περιέχει γρέζια τα οποία ενδέχεται να βλάψουν τον κινητήρα ή τέλος πάντων να μειώσουν την απόδοσή του στο μέλλον. Ισχύει κάτι τέτοιο?? Ο ίδιος άνθρωπος επίσης μου είπε ότι η εγγύηση σε καλύπτει ασχέτως συνεργείου που χρησιμοποιείς αρκει να έχουν χρησιμοποιηθεί αυθεντικά ανταλλακτικά (υποτίθεται ότι ισχύει για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Όποιος γνωρίζει κάτι για τα προαναφερθέντα ας μας δώσει μια απάντηση Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης KostasKM έγραψε:
Παιδιά έχει κανείς ιδέα πότε πρέπει όντως να γίνεται η πρώτη αλλαγή λαδιού; Χτες μιλούσα με έναν τύπο ο οποίος ισχυριζόταν ότι άσχετα με το τι λένε κατασκευαστές, αντιπροσωπείες manuals και λοιπά, η πρώτη αλλαγή λαδιού πρέπει να γίνεται στα 1000 (!) χιλιόμετρα για να φύγει το πρώτο λάδι που περιέχει γρέζια τα οποία ενδέχεται να βλάψουν τον κινητήρα ή τέλος πάντων να μειώσουν την απόδοσή του στο μέλλον. Ισχύει κάτι τέτοιο?? Ο ίδιος άνθρωπος επίσης μου είπε ότι η εγγύηση σε καλύπτει ασχέτως συνεργείου που χρησιμοποιείς αρκει να έχουν χρησιμοποιηθεί αυθεντικά ανταλλακτικά (υποτίθεται ότι ισχύει για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Όποιος γνωρίζει κάτι για τα προαναφερθέντα ας μας δώσει μια απάντηση ΕυχαριστώΠριν αρκετά χρονια αυτό ήταν αλήθεια τώρα ποια όχι
-
Ασχετα με το τι λενε οι αντιπροσωπειες ειναι καλο τα πρωτα λαδια να αλλαζονται στα 1000-2000 χλμ.
Η αληθεια ειναι οτι με τις συγχρονες τεχνολογιες που χρησιμοποιουνται για την κοπη και κατασκευη των διαφορων εξαρτηματων του κινητηρα (πχ CNC machines, χυτηρια, Drill machines κλ κλ), εχουν πετυχει με τετοια 'τελειοτητα' τις διαστασεις και το φινιρισμα των μερων του κινητηρα που θεωρητικα παντα δεν θα υπαρξουν ρινισματα (γρεζια) να 'βλαψουν' μακροπροθεσμα την μηχανη.
Επιπλεον, οταν καποιος σε συνεργειο-αντιπροσωπεια σας πει να μην τα αλλαξετε γιατι τα πρωτα λαδια περιεχουν διαφορα προσθετα που 'προστατευουν' τον κινητηρα μεχρι να στρωσει, να του ζητησετε να βαλει παλι το ιδιο λαδι με τα ιδια προσθετα που βαζουν απο το εργοστασιο...(αν ισχυει κατι τετοιο η αντιπροσωπεια-εξουσιοδοτημενο συνεργειο θα εχει επισημα ενημερωθει απο το εργοστασιο για την συσταση και τον τυπο του λαδιου που εχει χρησιμοποιηθει και θα το εχουν και εγγραφος).
Εγω παντος που εχω ρωτησει σε πολλα εξουσιοδοτημενα συνεργεια διαφορων εταιριων, οπως και της Mitsubishi προσφατα, μου ειπαν οτι και τα πρωτα λαδια απο το εργοστασιο δεν εχουν τιποτα το διαφορετικο που να υποστηριζει τους μυθους που κυκλοφορουν περι αυτου.
Βεβαια μια επιλεον αλλαγη λαδιου εχει καποιο κοστος...αλλα προσωπικα πιστευω οτι αξιζει να γινει για να ειμαστε πιο σιγουροι για την καλη λειτουργια του κινητηρα (εγω τα εχω αλλαξει σε ολα τα αυτοκινητα που ειχα και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε σοβαρο προβλημα με κινητηρα)
-
Μπορουν οι κατοχοι να μου πουν ποσα χλμ εχει αυτονομια το αυτοκινητο (απο φουλ γεματο ρεζερβουαρ ασχετα με το αν κινηθηκαν πιο πολυ στην πολη η εκτος)? Με τον μεσο ορο θα βγαλω τα συμπερασματα μου.
Ευχαριστω
(4 και σημερα για να παρω το CVT...ελπιζω!!!!)
-
Ο χρήστης mg7vw έγραψε:
Μπορουν οι κατοχοι να μου πουν ποσα χλμ εχει αυτονομια το αυτοκινητο (απο φουλ γεματο ρεζερβουαρ ασχετα με το αν κινηθηκαν πιο πολυ στην πολη η εκτος)? Με τον μεσο ορο θα βγαλω τα συμπερασματα μου.Ευχαριστω
(4 και σημερα για να παρω το CVT...ελπιζω!!!!)
Εκανα αυτο το τεστ με το που πηρα το αυτοκινητο Λοιπον τα αποτελεσματα ειναι τα εξης:
1ο γεμισμα 390 χλμ
2ο γεμισμα 400
3ο γεμισμα 420
4ο γεμισμα 430 χλμ
5ο γεμισμα 430 χλμ. αυτα... -
περίπου 600-650 χλμ (χωρίς τα 60-70 που εχει ρεζερβα που οταν βγαζει σημα τρεχω και γεμίζω) μιλάμε για diesel ετσι;
-
Ο χρήστης dkastani έγραψε:
περίπου 600-650 χλμ (χωρίς τα 60-70 που εχει ρεζερβα που οταν βγαζει σημα τρεχω και γεμίζω) μιλάμε για diesel ετσι;Τι είπες τώρα;;; τρελλάθηκα.
Α, ρε το diesel....εγώ μετά βίας βγάζω 380χλμ εντός πόλης και 420-450 εκτός.... -
Γυρα στα 500χλμ 2,4lt CVT ...σπανια 400 μια φορα 580
Συνηθως ταξιδευω -
Για βενζινη μιλουσα!!!! Το diesel φυσικα και βγαζει πολλα περισσοτερα χλμ αλλα εμεις στην Αττικη θα αργησουμε να τα δουμε να κυκλοφορουν ελευθερα!!!!
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Mitsubishi Outlander 2007