-
Με 7 χρόνια εμπειρία στο ανοικτόχρωμο δέρμα να πώ ότι σίγουρα κάπου θα βρεθεί σημείο φθοράς/βρώμας.
Εμένα στα 5 χρόνια δημιούργήθηκε μόνιμη στάμπα στην πλάτη του καθίσματος στο σημείο επαφής της ζώνης του παντελονιού.Επιπλέον κίνδυνος οι γυναίκες επιβάτες με τα απίστευτα παντελόνια - συνολάκια- φορέματα τους που μόνο σουγιά δεν έχουν πάνω τους!!!!
-
Παιδιά καλησπέρα,
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει πειραματιστεί κανένας με το AUX port που έχει στο ηχοσύστημα. Είδα σε εκτός Ευρώπης μοντέλα ότι έχει interface με RCA αλλά στην έκδοση που έρχεται Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στις ρυθμίσεις του AUX λέει κάτι και για video (στο manual λέει αερολογίες). Ξέρει κανένας τι μπορεί να συνδεθεί σε αυτό το port ? Ισχύει το ότι πρέπει να είναι ακίνητο για να 'παίξει' κάτι από το AUX ?
Thnx.
-
Ο χρήστης giannhsxplo έγραψε:
για αυτό πήγα και αγόρασα ένα φορητό navy και δεν παρακαλάω κανέναν,,
α ρε Mitsubishi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σου λέει μετάαααααααΚαι πολυ καλα εκανες
Δεν υπαρχει καλυτερη λυση απο ενα pda με ενα destinator.
Πριν παραγγειλω το outlander, ειχα ενα golf v gti με navigation.
To navi της vw ειναι απαραδεκτο!!
Ποτε δεν περιμενα ενα navi απο εταιρια αυτοκινητων , να ειναι καλο οσο ενα dextinator. (για την Ελλαδα παντα).Το δικο μου εχει ερθει Αθηνα απο 7-3-2008 και ακομα να φανει στην Πατρα
-
Ο χρήστης christou έγραψε:
πιο πεταμενα λεφτα απο τα navi που υποσχονται δεν υπαρχουν.
οποιος θελει πλοηγηση παιρνει ενα pda η pna (οχι οποιο και οποιο βεβαιως βεβαιως γιατι και σε δαυτα υπαρχουν πολλες πατατες και κανει δουλεια του).
το γραφω μηπως και σωθει εστω ενας γιατι αν περιμενεις απο τους πωλητες αυτοκινητων να στο πουν σωθηκες. -
To navi του Outlander είναι πού καλό για μέσα στην ΑΘήνα , σου δείχνει τους μονόδρομους , έχει αρκετές επιλογές πλοήγησης (γρήγορη διαδρομή, διαδρομή σε μεγάλους δρόμους, διαδρομή απο στενά κ.ο.κ.)
Ωστόσο τα POI του δεν είναι ενημερωμένα , ωστόσο δείχνει τους δρόμους.ε βέβαια αμα βρεθείς στη Ν.Σμύρνη δεν πρόκειτε να βρείς το γήπεδο γιατι ... δεν το έχει
Και μόλις βγείς απο την ΑΘήνα το χάος, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως . . . . .Επίσης το στίγμα του έχει απόκλιση πάνω απο 100μέτρα--> απαράδεκτο.
Επειδή έχω στο κινητό το πρόγραμμα πλοήγησης της Garmin (vodafone) έχω να παρατηρήσω ότι το μόνο ενημερωμένο που έχει το mitsu είναι οι μονόδορομοι, και αυτό μόνο στην Αθήνα . . .(προσοχή όχι Αττική), ελπίζω κάποιος να 'σπάσει' το όλο συστημα MMC και να μπορέσει να φορτωθεί κάποιο άλλο destinator
-
Ας αφήσουμε το NAVI για λίγο.
Σάββατο ταξίδι Εθνική προς Κόρινθο διαπίστωσα τελικά την ανάγκη μιας έκτης σχέσης στο σασμάν. Ενώ σε επαρχιακό δρόμο η κοντή κλιμάκωση είναι ότι χρειάζεται, στα ταξίδια με πολλά χιλιόμετρα είναι κουραστικό.
Στις 5000 στροφές με 5η είχα κοντέρ 180 Km/h. Και είχε αρκετή δύναμη ακόμη αλλά δεν το δοκίμασα γιατί δεν ήθελα να το πιέσω περισσότερο.
Περιμένουμε απόψεις από όσους παραλάβουν τα αυτόματα. -
Φίλοι μου γεια σας.
Εχθές το βράδυ παρέλαβα το νέο μου αυτοκίνητο.
Mitsubishi outlander cvt (αυτόματο) μαύρο με μπεζ δέρματα.
Το περίμενα 4 μήνες και μια ημέρα!!!!
Πριν σας πω καποια πράγματα για το αυτοκίνητο, θα σας πω τι αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα χέρια μου, γιατί πιστεύω ότι μετράει πολύ για να λάβεις μια προσωπική γνώμη κάποιου.- SUZUKI δίχρονο 600cc το πούλησα και πήρα
- RENAULT 5 1000cc το πούλησα και πήρα
- FIAT UNO 1000 cc το πούλησα και πήρα
- SEAT IBIZA 1300cc (αγορασμένο καινούριο) το πούλησα και πήρα
- SEAT IBIZA 1400cc (αγορασμένο καινούριο) το πούλησα και πήρα
- FORD FOCUS 1600cc (αγορασμένο καινούριο) το πούλησα και πήρα
- FORD FOCUS ST 2000cc (αγορασμένο καινούριο) το πούλησα και πήρα
- TOYOTA RAV 4 2000cc (αγορασμένο καινούριο)
8α. POLO 1400cc ( ταυτόχρονα με το RAV4) το πούλησα και πήρα - GOLF V GTI (αγορασμένο καινούριο πουλώντας το polo)
Εδώ λοιπόν πουλάω το RAV 4 και το GOLF V GTI, παίρνω ένα σκαφακι φουσκωτό και το MITSUBISHI OUTLANDER 2,4 CVT
Συγνώμη εάν σας κούρασα, αλλά δεν τα έγραψα για φιγούρα. Τα έγραψα για να ξέρετε εάν μπορώ να κρίνω ένα αυτοκίνητο ή όχι.
Καταρχήν θα ξεκινήσω με το navi που έχει το outlander, κάτι το οποίο πριν 2-3 post το κατηγορούμε και το κατακρίνουμε. Δεν ξέρω λοιπόν τι κάνει έξω από την Πάτρα, αλλά μέσα στην Πάτρα και μέχρι το ΡΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ, έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
Έχει όλους του δρόμους και όλα τα στενάκια. Έχει πάρα πολύ καλό και πολύ γρήγορο software , πράγμα που είναι ανώτερο από το destinator 7 που έχω στο pda μου.
Επειδή είχε και το golf v gti navi, εδώ θέλω να πω ότι είναι κλάσεις ανώτερο!!!!
Αφού λοιπόν έχει τόσο άψογα την ΠΑΤΡΑ που είναι επαρχία, φαντάζομαι ότι την Αθήνα θα την έχει και αυτή άψογα!!!!
Ακόμα θέλω να πω για το προσπεκτους του αυτοκίνητου και το προσπεκτους του navi, επειδή έχει συζητηθεί πριν μερικά post, τα έχω στα Ελληνικά και τα δυο.
Τα οποία και είναι πάρα πολύ αναλυτικά ενημερωμένα, που καταντάνε κουραστικά!!!
Ξεκινώντας λοιπόν για το αυτοκίνητο, θα πω λίγα λόγια μόνον σημερα , γιατί έχω κάνει μόνον 50 χιλιόμετρα και είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Δεν θα γράψω για την ομορφιά του , τη συναρμογή του κ.λ.π. , γιατί αυτά τα έχουμε πει. Θα πω όμως ότι πρώτα από όλα με εντυπωσίασε το σαμάν του. Είναι άψογο και δεν καταλαβαίνεις ότι αλλάζει ταχύτητα. Με του λεβιεδες στο τιμόνι, το κάνεις σειριακό και είναι πολύ F1 το εργαλείο!!! Στο δρόμο πάει άψογα και είναι εντελώς αθόρυβο, εκτός από τα λάστιχα που ακούγονται αρκετά. (θέλουν αλλαγή). Είναι λίγο σκληρότερο σε σχέση με το rav4 , αλλά αυτό συνεπάγεται ότι στρίβει πολύ καλύτερα και είναι πολύ ποιο σπορ από τα RAV. Δεν ξέρω τι γράφουν τα περιοδικά, αλλά η οδική του συμπεριφορά είναι πολύ καλύτερη από το RAV 4 . Δεν γέρνει σχεδόν καθόλου, και στην πορεία πηγαίνει πολύ λιμουζινατα, σε αντίθεση με το rav4 , που δείχνει αρκετά μπορώ να πω το χαρακτήρα ενός suv. Έχει ακόμα μια πολύ καλή θέση οδήγησης. Τα βλέπεις όλα από ψηλά, έχεις μεγάλο ταμπλό μπροστά σου, μεγάλο καπό και σου δίνει αίσθηση ότι οδηγάς την μεγάλη κατηγόρια (tuareg κ.λ.π.).
Δεν θα πω άλλα , γιατί είναι και κουραστικό να διαβάζεις τόσα πολλά, και εξάλλου δεν έχω και πολλά να πω ακόμα. Σε καμία εβδομάδα θα πω.
Sorry που τα βάζω με το rav4, αλλά δεν μπορώ να τα βάλω με άλλο suv. Aυτο είχα και με αυτό μπορώ να το συγκρίνω. -
Καλοταξιδο!!!
-
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Φίλοι μου γεια σας.
Εχθές το βράδυ παρέλαβα το νέο μου αυτοκίνητο.
Mitsubishi outlander cvt (αυτόματο) μαύρο με μπεζ δέρματα.
Το περίμενα 4 μήνες και μια ημέρα!!!!Καλοτάξιδο...
Περιμένουμε νέα για την αυτόματη έκδοση. -
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
μπορεις να μου πεις πια εκδοση εχεισ εσυ???
SW Version : E
MAP Version : 2006-1 (αυτό σε ενδιαφέρει)
CDDB Version : 0663-0000Αυτο που το διαβασες για να σου πω και εγω ποια version εχω, που παιζει αψογα??
Εμενα ενα χαρτακι που εχω, λεει.
MMCS 08 Greek
OMCH08E1
Απο οτι πιστευω ειναι η πρωτη εκδοση του 2008 -
Ξεκινώντας λοιπόν για το αυτοκίνητο, θα πω λίγα λόγια μόνον σημερα , γιατί έχω κάνει μόνον 50 χιλιόμετρα και είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Δεν θα γράψω για την ομορφιά του , τη συναρμογή του κ.λ.π. , γιατί αυτά τα έχουμε πει. Θα πω όμως ότι πρώτα από όλα με εντυπωσίασε το σαμάν του. Είναι άψογο και δεν καταλαβαίνεις ότι αλλάζει ταχύτητα. Με του λεβιεδες στο τιμόνι, το κάνεις σειριακό και είναι πολύ F1 το εργαλείο!!! Στο δρόμο πάει άψογα και είναι εντελώς αθόρυβο, εκτός από τα λάστιχα που ακούγονται αρκετά. (θέλουν αλλαγή). Είναι λίγο σκληρότερο σε σχέση με το rav4 , αλλά αυτό συνεπάγεται ότι στρίβει πολύ καλύτερα και είναι πολύ ποιο σπορ από τα RAV. Δεν ξέρω τι γράφουν τα περιοδικά, αλλά η οδική του συμπεριφορά είναι πολύ καλύτερη από το RAV 4 . Δεν γέρνει σχεδόν καθόλου, και στην πορεία πηγαίνει πολύ λιμουζινατα, σε αντίθεση με το rav4 , που δείχνει αρκετά μπορώ να πω το χαρακτήρα ενός suv. Έχει ακόμα μια πολύ καλή θέση οδήγησης. Τα βλέπεις όλα από ψηλά, έχεις μεγάλο ταμπλό μπροστά σου, μεγάλο καπό και σου δίνει αίσθηση ότι οδηγάς την μεγάλη κατηγόρια (tuareg κ.λ.π.).
Δεν θα πω άλλα , γιατί είναι και κουραστικό να διαβάζεις τόσα πολλά, και εξάλλου δεν έχω και πολλά να πω ακόμα. Σε καμία εβδομάδα θα πω.
Sorry που τα βάζω με το rav4, αλλά δεν μπορώ να τα βάλω με άλλο suv. Aυτο είχα και με αυτό μπορώ να το συγκρίνω.Καλοτάξιδο καλορίζικο κ.λ.π.
Ξεκινάω:
Ευτυχώς εσύ πήρες το βενζινοκίνητο.
Μου κάνει εντύπωση που λές ότι γέρνει λιγότερο από το RAV4. Θα πρέπει να το δεχτώ όμως γιατί έχω να οδηγήσω RAV4 δύο τουλάχιστον χρόνια. Πάντως το Outlander που είχα οδηγήσει εγώ έγερνε περισσότερο από το δικό μου RAV4MK2, αλλά για SUV ήταν ικανοποιητικό. Δεν προβλημάτιζε σε καμία περίπτωση.
Η ποιότητα κύλισης δεν μου άρεσε τοσο πολύ όσο την περιγράφεις. Θα προτιμούσα μια περισσότερο ραφιναρισμένη ανάρτηση και λιγότερους αεροδυναμικούς θορύβους.
Τα λάστιχα κάνουν θόρυβο? Τα Bridgestone Dueler Sport HP σε 225/55/18 δεν φοράς?
Εμείς δεν τα ακούσαμε καθόλου, μάλλον όμως γιατί τα σκέπαζε ο ήχος του πετρελαιοκίνητήρα.
Με τα υπόλοιπα για την αίσθηση μεγέθους συμφωνώ και εγώ. Είναι άλλωστε λίγο μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα SUV της κατηγορίας.
Και πάλι εύχομαι πολλά, καλά, άνετα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τα λάστιχα κάνουν θόρυβο? Τα Bridgestone Dueler Sport HP σε 225/55/18 δεν φοράς?
Εμείς δεν τα ακούσαμε καθόλου, μάλλον όμως γιατί τα σκέπαζε ο ήχος του πετρελαιοκίνητήρα.Ναι αυτα εχω. Ηταν το μοναδικο που ακουγα στο δρομο. Οχι ενοχλητικο, αλλα το ποιο εντονο απο ολα τα αλλα (κινητηρα, αεροδυναμικη κ.λ.π.).
Πραγματι, χωρις να θελω να κατηγορησω το rav4 , ειναι πολυ ποιο λιμουζινατο απο το rav4.
Σημειωτεον, οτι γουσταρω τη σκληροτητα της αναρτησης, γιατι παρολο που πηρα SUV, ειμαι ασφαλτινος τυπος και μου αρεσει που συμπεριφερεται ασφαλτιναΥ.Γ. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
-
μπορεις να μου πεις πια εκδοση εχεισ εσυ???
MAP Version : 2006-1 (αυτό σε ενδιαφέρει)
CDDB Version : 0663-0000Αυτο που το διαβασες για να σου πω και εγω ποια version εχω, που παιζει αψογα??
Εμενα ενα χαρτακι που εχω, λεει.
MMCS 08 Greek
OMCH08E1
Απο οτι πιστευω ειναι η πρωτη εκδοση του 2008αμα ψαξεις στο μενου info καπου λεει την εκδοση !!!! δεσ και πες μας !!!
SW Version : ?
MAP Version : ?
CDDB Version ? -
ΤΟ diesel που παρελαβα πριν δυο μέρες γραφει τα ιδια
MAP Version : 2006-1
CDDB Version : 0663-0000 -
Ο χρήστης koutoulos έγραψε:
ΤΟ diesel που παρελαβα πριν δυο μέρες γραφει τα ιδια
MAP Version : 2006-1
CDDB Version : 0663-0000Φιλοι μου και εμενα στο info , τελικα τα ιδια νουμερα βγαζει.
Sorry εαν εδωσα ελπιδες σε καποιον, οτι βελτιωθηκε το προγραμμα, αλλα στην Πατρα, δουλευει αψογα, εχει τα παντα, κανει πολυ καλη πλοηγηση και ειμαι ευχαριστημενος. Οταν θα βγω σε λιγες ημερες βολτα, θα δω τι γινετε παραπερα
Μου κανει ομως εντυπωση, που εχει τοσο καλη χαρτογραφηση στην Πατρα, και στην Αθηνα λετε οτι εχει προβληματα. -
Φίλοι μου θα σας πω και εγώ 2 λόγια για το cvt, μετά από μικρή προσωπική εμπειρία 250 χιλιόμετρων.
Καταρχήν είναι πολύ ξεκούραστο σαν οδήγηση και αλλάζει με τέτοιο τρόπο, που δεν καταλαβαίνεις ότι αλλάζει ταχύτητα.
Κατά δεύτερον έχει ένα έξυπνο σύστημα, το οποίο συμπεριφέρεται με το γκάζι ως εξής.
Όσο ποιο βαθιά πατάς το γκάζι, τόσο και ποιο πολλές στροφές θα κρατήσει την ταχύτητα.
Δηλαδή, εάν υπολογίσεις, ότι η διαδρομή του γκαζιού είναι από το 1-6 και το χωρίσεις σε 6 κλίμακες, τότε πατώντας το γκάζι στο σημείο 3, θα αλλάξει η ταχύτητα στις 3000 στροφές. Εάν πατήσεις το γκάζι τέρμα, τότε θα αλλάξει ταχύτητα στον κόφτη!!!!! Αυτό το τελευταίο δεν το έκανα ακόμα, αλλά το διάβασα σε ένα περιοδικό ότι το κάνει. Κολλάς το γκάζι στο πάτωμα και κάνεις αλλαγές στον κόφτη!!!!
Όταν δε, πηγαίνεις με 6η και 2000 στροφές , και πατήσεις το γκάζι περισσότερο, θα κατεβάσει 2-3 ταχύτητες και θα ανεβάσει στροφές, τόσες, όσο βαθιά πάτησες το πεντάλ. Πιστεύω ότι μετά από ανάλογη εξοικείωση, είναι άψογο.
Το μεν σειριακό κιβώτιο, όταν το χειριστείς από τα πεντάλ του τιμονιού, τότε είναι f1 το εργαλείο!!! Αλλάζει φανταστικά και πανγρήγορα.
Aυτά τα ολίγα για την ώρα, όσον αφορά το cvt. -
ela στεφανε και εγω περιμενω το ιδιο με το δικο σου και με φτιαχνεις με αυτα που λες για το ctv.Καπου λεγανε οτι υπαρχει μια διαφορα στην αποκριση του γκαζιου και το ποτε αυτο το πατημα στο γκαζι παει στον τροχο.
Ενδιαφερον θα ηταν να μας πεις και για την κατανάλωση μια και θεωρητικα με το ctv θα είναι λιγο καλυτερη απο το μηχανικο.....
-
Στέφανε καλορίζικο και από μένα. Και καλοτάξιδο...
Μην ξεχνάς ότι τα κιβώτια CVT δεν έχουν ταχύτητες (CVT = Continuously Variable Transmission)... Γι αυτό και δεν καταλαβαίνεις ότι αλλάζει, επειδή στην πράξη ΔΕΝ αλλάζει... Έχει μία σχέση μετάδοσης μεταβαλλόμενη.
Η ιδέα του CVT είναι να διατηρούνται συνεχώς οι στροφές του κινητήρα κοντά στο σημείο μέγιστης ροπής (και καλύτερης οικονομίας επομένως) μέσω της μεταβολής της σχέσης μετάδοσης.
Όσο για τη σειριακή λειτουργία, η απουσία 'ταχυτήτων' αντισταθμίζεται με σχετικές προ-ρυθμίσεις της (μίας) μεταβαλλόμενης σχέσης.
-
Στέφανε,
καλοτάξιδο και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Οσο για την κατανάλωση δεν πιστεύω ότι μπορεί να κρίνει κανείς πριν στρώσει η μηχανή για 2-3.000 χλμ.
Περιμένω και γω το ίδιο, ήρθε τελωνείο πριν 6 μέρες και μάλλον παραλαμβάνω την επόμενη εβδομάδα (μπεζ), οπότε θα δώσω και γω εντυπώσεις.
Το Σάββατο η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα έχει μεγάλο συγκριτικό με outlander, xtrail, Rav4, Tiguan και ένα ακόμα, για όσους ενδιαφέρονται.
ΑρηςΑπό επιτάχυνση εν κινήσει πως πάει ?
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Στέφανε καλορίζικο και από μένα. Και καλοτάξιδο...Μην ξεχνάς ότι τα κιβώτια CVT δεν έχουν ταχύτητες (CVT = Continuously Variable Transmission)... Γι αυτό και δεν καταλαβαίνεις ότι αλλάζει, επειδή στην πράξη ΔΕΝ αλλάζει... Έχει μία σχέση μετάδοσης μεταβαλλόμενη.
Η ιδέα του CVT είναι να διατηρούνται συνεχώς οι στροφές του κινητήρα κοντά στο σημείο μέγιστης ροπής (και καλύτερης οικονομίας επομένως) μέσω της μεταβολής της σχέσης μετάδοσης.
Όσο για τη σειριακή λειτουργία, η απουσία 'ταχυτήτων' αντισταθμίζεται με σχετικές προ-ρυθμίσεις της (μίας) μεταβαλλόμενης σχέσης.
Τhanks για την πληροφορια. Δεν το ηξερα.
Παντος εχει πολυ καλο αποτελεσμα!Φιλε ΑΜΤ , απο επιταχυνση που ρωτας πως παει, εχω να σου πω, οτι εξαρτατε απο το ποσο θα πατησεις το πενταλ. Εαν το πατησεις βαθεια και κατεβασει ταχυτητα, παει πολυ καλα. Εαν ομως πατησεις ελαφρα το πεταλ και δεν κατεβασει, λογικο ειναι , εφοσον βρισκεσαι με μεγαλη σχεση στο σασμαν, να φυγει οπως ενα manual, που πατας γκαζι με 6η και περιμενεις να ξεκωλησει.
Mitsubishi Outlander 2007