-
[quote='bebes']Δηλαδή πήρες το πλήρες με navigator, τελική τιμή περίπου 31500
-
Ο χρήστης koutoulos έγραψε:
[ υπ, όψην η τιμή αυτή είναι για τρίτεκνο.ιδια κατηγορία είμαι, απλά νομίζω οτι μου είπαν γύρω στις 32500
-
[quote='koutoulos'][ υπ, όψην η τιμή αυτή είναι για τρίτεκνο.
ιδια κατηγορία είμαι, απλά νομίζω οτι μου είπαν γύρω στις 32500
-
Επίσης έχω την εντύπωση ότι το μαύρο χρώμα δεν χρεώνεται από τη ξέρω από το TOYOTA RAV.
Τι σχεση εχει τωρα αυτο?
Για mitsubishi μιλαμε ή για toyota? -
στα χιόνια ήταν μια χαρά , ηρεμο και προβλέψιμο , βέβαια έβαλα και αλυσίδες γιατι φοβόμουν να δοκιμάσω την κατηφόρα στου ΖΩγράφου που μένω , αλλά γενικότερα δε μάσησε , το έβαλα και σε 40 πόντους χιόνι στην Μάνδρα και ήταν πολυ καλά, για το λίγο χιόνι που είχε συμπεριφέρθηκε άψογα (αν και δεν έχω εμπειρία με κάποιο άλλο ποιο σκληροτράχηλο)
Ωστόσο πιστευω ότι το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι η άσφαλτος και ο καθαρός δρόμος που πηγαίνει αρκτετά σβέλτα χωρίς να προβληματίζει το οδηγό με μεγάλες κλίσεις και χωρίς να λείπει η ροπή.
ΕΠίσης μου έχει κάνει πολυ μεγάλη εντύπωση το ESP που δεν επεμβαίνει με το παραμικρό και δίνει περιθώριο στον οδηγό να ελιχθεί.
Ισως όμως να περίμενα καλύτερη απόκριση απο το ηλεκτρονικό γκάζι που κάποιες φορές (και λόγω μάλλον του βάρους του αυτοκινήτου) αργεί λίγο να δώσει
-
[ υπ, όψην η τιμή αυτή είναι για τρίτεκνο.
-
[quote='koutoulos'][quote='bebes'][quote='koutoulos'][ υπ, όψην η τιμή αυτή είναι για τρίτεκνο.
-
@koutoulos έχεις pm.
Ξέρει κάποιος αν ισχύει το πρόγραμμα με τη 12μηνη περίοδο χάριτος;
Ο Πάπρας λέει οτι ισχύει.
Εκεί που ρώτησα μου είπαν μόνο για τα φορτηγάκια -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
@koutoulos έχεις pm.Ξέρει κάποιος αν ισχύει το πρόγραμμα με τη 12μηνη περίοδο χάριτος;
Εκεί που ρώτησα μου είπαν μόνο για τα φορτηγάκιαΤο πρόγραμμα με περίοδο χάριτος κανονικά δεν ισχύει για πολυτεκνικά / αναπηρικά αυτοκίνητα γιατι σ΄αυτές τις περιπτώσεις τιμολογεί στον πελάτη ο εισαγωγέας (Ιάσων) και το αυτοκίνητο πωλείται υποχρεωτικά χωρίς παρακράτηση κυριότητας, ενώ το χρηματοδοτικό αυτό του ομίλου Σαρακάκη είναι με παρακράτηση κυριότητας...
-
[b]@koutoulos[/b] έχεις pm.
Ξέρει κάποιος αν ισχύει το πρόγραμμα με τη 12μηνη περίοδο χάριτος;
Εκεί που ρώτησα μου είπαν μόνο για τα φορτηγάκια :hmmm:Το πρόγραμμα με περίοδο χάριτος κανονικά [b]δεν ισχύει[/b] για πολυτεκνικά / αναπηρικά αυτοκίνητα γιατι σ΄αυτές τις περιπτώσεις τιμολογεί στον πελάτη ο εισαγωγέας (Ιάσων) και το αυτοκίνητο πωλείται υποχρεωτικά χωρίς παρακράτηση κυριότητας, ενώ το χρηματοδοτικό αυτό του ομίλου Σαρακάκη είναι [b]με παρακράτηση[/b] κυριότητας...
Συμφωνό απόλυτα με τον Ernest, και μένα στην αρχή μου είπαν οκ για να το πληρώσω μετρητείς μετά από 1 χρόνο ή διακανονισμό με 10% , αλλά μετά που το παράγγειλα (3000 € προκαταβολή) μου ξεφουρνισαν τα παραπάνω με αποτέλεσμα να το πληρώσω ντουκου κατά την παραλαβή.
-
Δηλαδη εγω που το παιρνω κανονικο χωρις πολυτεκνικο κ.λ.π. , μπορω να το πληρωσω σε ενα χρονο μετρητοις και οχι τωρα, χωρις να χρεωθω δραχμη?
Εαν ειναι ετσι, γιατι να μην το κανω, και να τα σκασω απο τωρα?
Ενοιειτε οτι τα λεφτα τα εχω στο χερι.
Θα παω να ρωτησω, μηπως με αυτην την περιοδο χαριτος, χανω τα 800 ευρω μου που κανουν εκπτωση.
Εαν τα χανω, τοτε δεν ειναι περιοδο χαριτος. Απλα κοροιδευουν τον κοσμο!! -
ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ OUTLANDER DIESEL.
ΘΑ ΘΕΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕST DRIVE. ΟΔΗΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ. -
ΘΑ ΘΕΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕST DRIVE. ΟΔΗΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ.Aν μένεις σε μικρό νησί όπως λές και δεν κάνεις χιλιόμετρα, γιατί δεν παίρνεις το βενζινοκίνητο;
-
ΘΑ ΘΕΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕST DRIVE. ΟΔΗΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ.To πετρέλαιο είναι τραγικό πάντως....
-
ΘΑ ΘΕΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕST DRIVE. ΟΔΗΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ.φιλε.. αστα να πανε,, το πετρελειο με τιν βενζινα,, μερα... με τιν νυχτα.. θα ξενεροσεις......
εγω,, εχω βενζινα, και λιγο πειραγμενο,,,,, μια χαρααααααα!!!!
κακος μεγαλε,,που πειρες πετρελειο ,, αφου δεν κανεις χλμ!!! επρεπε να παρεις βενζινα -
ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.
ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 2000 ΚΥΒ. ΕΚ. ΔΙΟΤΙ Ως ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΕΓΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΥΠ' ΟΨΗΝ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΣΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛ. ΤΟ DIESEL ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ? -
ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.
ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 2000 ΚΥΒ. ΕΚ. ΔΙΟΤΙ Ως ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΕΓΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΥΠ' ΟΨΗΝ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΣΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛ. ΤΟ DIESEL ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ?Αφού σε ενδιαφέρει το αυτοκίνητο καλό θα είναι να διαβάσεις όλο το topic.
Πιο πίσω έχω γράψει για το πετρελαιοκίνητο μερικά σχόλια, αφού το είχα οδηγήσει:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=405 -
koutoulos
φιλε μου μην τρελενεσαι.
το αυτοκινητο ειναι αψογο για οικογενειαρχεσ που οδηγουν φυσιολογικα.
οσα σου λενε ειναι μ.......ες.
το εχω παραγγειλει και γω , το περιμενω τελοσ μαρτη.
το οδηγησα ειναι αριστο.
ολοι οσοι κανουν τουσ πολυξερουσ το καλυτερο που εχουν ειναι κανα yaris -
kharemis να είσαι πιο κόσμιος στις εκφράσεις σου.
Το αν δεν αρέσει σε ορισμένους η επιλογή που έκανες δε σημαίνει πως αυτόματα δεν αξίζει και σαν αγορά αλλά από την άλλη η προάσπιση της όποιας επιλογής μας δίχως επιχειρήματα είναι ανούσια και η συμπεριφορά σου παιδαριώδης.koutoulos διάβασε πρώτα τι έχει γραφτεί στις προηγούμενες σελίδες και για οποιαδήποτε απορία ρώτησε ό,τι θες. Θα απαντηθούν τα ερωτήματα σου σίγουρα καθώς εδω μέσα υπάρχουν και ιδιοκτήτες αλλά και άτομα που το έχουν οδηγήσει.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
kharemis να είσαι πιο κόσμιος στις εκφράσεις σου.
Το αν δεν αρέσει σε ορισμένους η επιλογή που έκανες δε σημαίνει πως αυτόματα δεν αξίζει και σαν αγορά αλλά από την άλλη η προάσπιση της όποιας επιλογής μας δίχως επιχειρήματα είναι ανούσια και η συμπεριφορά σου παιδαριώδης.koutoulos διάβασε πρώτα τι έχει γραφτεί στις προηγούμενες σελίδες και για οποιαδήποτε απορία ρώτησε ό,τι θες. Θα απαντηθούν τα ερωτήματα σου σίγουρα καθώς εδω μέσα υπάρχουν και ιδιοκτήτες αλλά και άτομα που το έχουν οδηγήσει.
Ετσι ειναι... Αναλογα τι ψαχνει κανεις...
Παρελαβα την ντιζελ εκδοση (2.0L) αρχες του ετους (πολυτεκνικο) και ως οικογενειακο αυτοκινητο με ικανοποιει απολυτα. Το κερδος ηταν 6Κ και πλεον, με εξτρα την 4κινηση, τα 7 ετη εγγυηση (εστω σαρακακη) και πολλά άλλα (γνωστα).
Για τις προδιαγραφες (2λιτρο/ Ιαπωνικο/ 7θεσιο/ ντιζελ) που εψαχνα με καλυψε... με το παραπανω
Mitsubishi Outlander 2007