-
καλησπέρα παιδιά,
Είμαι κι εγω κάτοχος ενός outlander 2.4 intense+ που το παρέλαβα 2/2009. όταν ρώτησα για το service μου είπαν 20000 λάδια/service ή 1 χρόνο. Ο υπολογιστής μου είπανε βέβαια γράφει 15000 ή χρόνο αλλά θα σας τον ρυθμίσουμε στο service οταν ερθετε για να γράφει τα σωστά. 20000 ή 1 χρόνο. Διαβασα επίσης και κάπου (που δεν θυμάμαι που) ότι ο Σαρακάκης έκανε ειδική συμφωνία με τη mitsubishi αντί στα 15000 να γίνεται το service στα 20000. σκέφτηκα λοιπόν....μάγκας ο Σαρακάκης....
παίζοντας με τα κόλπα του αυτοκινήτου και μηδενίζοντας μετρητές και χιλιομετρητές κ.λ.π. κατά λάθος πάτησα μηδενισμό και στον μετρητή του service.....και διαπιστώνω ότι σύμφωνα με την εργοστασιακή ρύθμιση του outlander μετά το πρώτο service στα 15000 ή χρόνο το αμάξι ζητάει service στα 30000 ή 2 χρόνια....
μάγκας τελικά ο Σαρακάκης.....μου φαίνεται ότι μας δουλεύει ομαδικός -
Γεια σας και χρόνια πολλά
- Για το θέμα του navigator αφού έστειλα e-mail στον Σαρακάκη μετά από λίγες ημέρες
επικοινώνησαν μαζί μου και αναγνώρισαν το πρόβλημα.
Μου είπαν ότι προσπαθούν να βρουν λύση και μάλιστα σε ένδειξη καλής θέλησης μου
πρότειναν την αναβάθμιση του 7% δωρεάν (βέβαια θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να
μου την στείλουν ….) - Για τα λάδια θα ήθελα να πω ότι όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο(diesel) δεν έλεγξα την
στάθμη. Όταν είχα κάνει γύρω στα 6500 χλμ κάποιος γνωστός μου που είχε το ίδιο μου
είπε να ελέγξω την στάθμη του λαδιού γιατί το δικό του είχε κάψει λάδια . Όντως ήταν
στο min και χρειάστηκε να συμπληρώσω 1 λίτρο περίπου .Στην αντιπροσωπεία μου είπαν
ότι είναι φυσιολογικό ειδικά στην αρχή . Από τότε μέχρι τα 10000 χλμ που τα άλλαξα δεν
παρατήρησα να έπεσε η στάθμη .Τα συμπεράσματα δικά σας .
- Για το θέμα του navigator αφού έστειλα e-mail στον Σαρακάκη μετά από λίγες ημέρες
-
Καλησπέρα,
Αν θελω να βγαλω το αυτοματο ανοιγμα 'off' (να κλεινει και να ανοιγει μονο απο τα μπουτον του control) γινεται μεσα απο το μενου του MMCS?
Υπάρχει η ρύθμιση για να απενεργοποιείται το KOS. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα βλέποντας τις επιλογές, δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά δεν νομίζω να κατάλαβα λάθος. θα το δοκιμάσω...Αν ειμαι μεσα με σβηστη μηχανη και εχω κλεισει τις ασφαλειες και καποιος ερθει να ανοιξει την πορτα του οδηγου (απ εξω), θα ανοιξει? (αφου το κοντρολ θα ειναι πανω μου μεσα στο αυτοκινητο?)
Μην μπερδεύσαι λόγω του MMCS. Σε κάθε άλλο αυτοκίνητο (και του ...1821) δεν ανοίγουν...Εχει ρυθμιση απο το MMCS να κλεινουν αυτοματα οι κλειδαριες οταν ξεκιναει το αυτοκινητο?
Οχι δυστυχώς δεν έχει...και εγώ θα το ήθελα. Έχει το άλλο βέβαια, να ανοίγουν οι κλειδαριές όταν βάλεις Park, αλλά μετά από λίγο την απενεργοποίησα γιατί το κάνει πάντα είτε είναι κλειδωμένες ή όχι (όλο κλικ-κλικ )
Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είναι πολύ βολικό να μην ψάχνεις συνέχεια τα κλειδιά, αλλά να τα έχει στην τσέπη ή σε κάποιο τσαντάκι. Του έχω κάνει εξωνυχιστκό τεστ με κάθε δυνατό τρόπο (μόνο απότο παράθυρο δεν μπήκα (σαν τους Ντιούκς ) την ώρα που το κλείδωνα. Μέχρι που προσπάθησα να κλειδώσω έχοντας το ένα κλειδί στην τσέπη και το άλλο ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο!!!, αλλά όλα καλά.
Κάτι που δεν έχει σχέση με το KOS: Αν περάσουν 30 δλ και δεν ανοίξεις την πόρτα, ξανακλειδώνει μόνο του!!! Επίσης με διπλό πάτημα του μπουτόν στο κλείδωμα κλείνουν οι καθρέπτες ενώ με πάτημα 2 τουλάχιστον δλ, κλείνουν τα παράθυρα. Αν έχεις συναγερμό ΜΕΤΑ, όπως εγώ κατά την εγκατάσταση του πριν το παραλάβω, μου είπαν ότι δεν συνδέουν το κλείσιμο των παραθύρων με το κλείδωμα για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Αυτό τουλάχιστον κάνει ο έμπορος από τον οποίο το αγόρασα (ΠΑΠΡΑΣ), και δεν έχει και άδικο. Πάντως όποιος θέλει μπορεί να το ζητά στην εγκατάσταση.dkastani, για το στυλό σε μπεζ και εγώ υγρό καθαρισμού (έχω πάρει από την AUTOPLUS ενα που φαίνεται καλό) θα δοκίμαζα... Τώρα, μπορεί να πώ και μ...κία, αλλά μήπως να δοκιμάσεις, σε μια γωνίτσα μην το κάνεις χειρότερο, να το τρίψεις με λίγο ... γάλα ,όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας για τα ρούχα... Λέω τώρα.
Σχετικά, με το φορητό DVD που σας είπα προχθές, με τη θήκη του, περασμένη από τα προσκέφαλα, ήταν ότι πρέπει. Η κατασκευή της τσάντας είναι τέτοια ώστε να υποστηρίζει ακριβώς αυτό. Το μειονέκτημα που του βρήκα, είναι ότι και όπως και τα περισσότερα επιτραπέζια DVD, ΔΕΝ αναγνωρίζει φορητό δίσκο χωρίς τροφοδοσία από την θύρα USB που διαθέτει (έχει και από αυτό!!!). Memory stick (φλασάκι) 4GB που δοκίμασα έπαιζε το DIVX τέλεια, αλλά φορητό εξωτερικό 160 GB...ούγκ Λογικό βέβαια αφού έχει μεγαλύτερη απαίτηση σε ρεύμα από το στικάκι. Πάντως για μένα μικρό το κακό, γιατί τα γράφω όλα σε DVD για backup, οπότε μικρό το κακό. Θα ανεβάσω φωτογραφία αύριο μεθαύριο,για να δείτε πως είναι τοποθετημένο. Οπότε, αν βγεί και το patch για το AUX in motion, όπως λέει ο δημήτρης, τότε όλα είναιμια χαρά.
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΈΛΑΒΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ!!!!
'ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΠΙΘΑΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΞΕΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ'
Έτσι, γράφουν έτσι σας λέω...Ηρθε σε κανέναν τίποτα? Πάντως εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Το μόνο, ότι σε τέτοιες κινήσεις (όταν αφήνεις το φρένο βάζοντας D από P), τρίζει αρκετά...Τέλος πάντων θα το κοίταζα, έτσι και αλλιώς, τον άλλο μήνα στο σέρβις...Καληνύχτα.
-
Μου ηρθε & μενα 2η επιστολη, για τα φρενα. Δεν εχω παρατηρησει οτι περιγραφει. Οπως & με την πρωτη που δεν βρηκαν κατι στο συνεργειο. Θα δω τον Ιουνιο οταν το παω για τα 20.000χλμ.
Τωρα το θεμα μου ειναι το AUX ωστε να εχω TV σε κινηση γιατι εβαλα και 2η κεραια διαφορετικου τυπου και εχω πολυ βελτιωμενη ληψη -
Γεια σας
Νέο μέλος στο forum αν και το παρακολουθώ καιρό
Κάτοχος 2,4 CVT INSTYLE από Μ . Πέμπτη
Καταρχήν συγχαρητήρια για τα θέματα ,τις λύσεις και την συνεργασία των μελών του Forum
Εντυπώσεις , σχόλια και παραλειπόμενα από την Αμαξάρα λίαν συντόμωςΝα είστε όλοι καλά
-
Μου εστειλε αυτο ο κος BAKER:
Thank you for your e-mail. Please accept our sincere apologies for the
delayed reply. We are in the middle of a re-organization which has
unfortunately caused this delaye.We have discussed your complaint internally and we have been in contact
with our Greek importer 'Jason S.A.' in the meantime and we have agreed
that they will take care of the follow-up of your complaint. You should
receive a letter from them in the near future which will inform you about
relevant details concerning the MMCS system and about an update of the map
version.Please await that lettter. It might actually take a few weeks before you
will actually receive it so please bear with us until then.Thank you once again for bringing this matter to our attention and we hope
that the response from our importer will be to your satisfaction..Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
Καλημέρα απο Κρήτη
Δύο ερωτήσεις στις οποίες ίσως μπορεί κάποιος να βοηθήσει
-
Έχουμε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε follow me home στα φώτα????
-
Από το MMCS στο Equipment αν διαλέξουμε στο Keyless Operation την επιλογή both functions off τότε μόνο το μεταλικό κλειδί λειτουργεί ενώ το αυτοκίνητο παίρνει μπρός και σβήνει. Είναι ένα είδος Anti-Theft μηχανισμού???
-
-
Ο χρήστης gpetihakis έγραψε:
Καλημέρα απο ΚρήτηΔύο ερωτήσεις στις οποίες ίσως μπορεί κάποιος να βοηθήσει
-
Έχουμε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε follow me home στα φώτα????
-
Από το MMCS στο Equipment αν διαλέξουμε στο Keyless Operation την επιλογή both functions off τότε μόνο το μεταλικό κλειδί λειτουργεί ενώ το αυτοκίνητο παίρνει μπρός και σβήνει. Είναι ένα είδος Anti-Theft μηχανισμού???
Kαλημερα Γ.---- τι ειναι το 'follow me home' ????? αεροδρομιο μου θυμιζει!!!!!
-----το ΚΟS ουτε τολμω να το αγγιξω μπας και το απορυθμισω, μια χαρα παιζει οπως μου το εδωσαν!!!! -
-
Δημήτρη
To follow me home είναι το σύστημα όπου αφού σβήσεις το αμάξι τα φώτα παραμένουν ανοικτά για λίγο ώστε να πας στη πόρτα του σπιτιού σου.
-
ΔημήτρηTo follow me home είναι το σύστημα όπου αφού σβήσεις το αμάξι τα φώτα παραμένουν ανοικτά για λίγο ώστε να πας στη πόρτα του σπιτιού σου.
Ευχαριστω, καλο ακουγεται, θα το ψαξω
-
ΔημήτρηTo follow me home είναι το σύστημα όπου αφού σβήσεις το αμάξι τα φώτα παραμένουν ανοικτά για λίγο ώστε να πας στη πόρτα του σπιτιού σου.
το εψαξα & δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια ρυθμιση για τα εξωτερικα φωτα
-
Δημήτρη νομίζω ότι υπάρχει όμως ίσως πρέπει να ενεργοποιηθεί στο service. Όπως βλέπεις από το manual έχει τη δυνατότητα για delay. Αν κάποιος πάει στο συνεργείο ας τους ρωτήσει.
If the ignition switch is turned to the “LOCK” position or
“ACC” position, or the key is removed from the ignition
switch, while the lamp switch is in the “ ” position, the
lamps will remain on for about 3 minutes while the
driver’s door is shut and will then automatically go out. -
Δημήτρη νομίζω ότι υπάρχει όμως ίσως πρέπει να ενεργοποιηθεί στο service. Όπως βλέπεις από το manual έχει τη δυνατότητα για delay. Αν κάποιος πάει στο συνεργείο ας τους ρωτήσει.If the ignition switch is turned to the “LOCK” position or
“ACC” position, or the key is removed from the ignition
switch, while the lamp switch is in the “ ” position, the
lamps will remain on for about 3 minutes while the
driver’s door is shut and will then automatically go out.Noμιζω (σχεδον σιγουρος) οτι αναφερεται στις εσωτερικες λαμπες. Θα ρωτησω
παντως τον Ιουνιο οταν παω σερβις αν γινεται να συνδεθουν (ή κατι αλλο) οι
εξωτερικες λαμπες.
Διορθωνω, μαλλον εχεις δικιο, αλλα δεν συμβαινει αυτο που περιγραφει η σχετικη
παραγραφος, τουλαχιστον στο δικο μου αυτοκινητο. -
Καπως ετσι λειτουργει στα περισσοτερα αυτοκινητα.....
Home safe lighting
When you leave your car at night, you can make use of the home safe lighting function to illuminate the area in front of the car.Remove the key from the ignition switch.
Pull the direction indicator lever as far as possible towards the steering wheel (to position 4) and release it.
Exit the car and lock the doors.
The headlights and parking lights will illuminate and remain on for 30, 60 or 90 seconds. The time interval can be changed according to your preferences by using the Personal Settings function, see page 56 for more informationΚαι...
Approach lighting - As you approach the car:
Press the yellow button on the remote control to light the interior lighting, position/parking lamps, license plate lighting and the lights in the door mirrors (option). These lights will switch off automatically after 30, 60 or 90 seconds. See the Personal settings on page 56 for information about adjusting the time setting.Αν δεν δουλεψει ετσι κατα πασα πιθανοτητα ή η λειτουργια δεν ειναι ενεργοποιημενη ή δεν υπαρχει...
-
Ο χρήστης ΝΙΚΟΣΤΖ έγραψε:
Γεια σας
Νέο μέλος στο forum αν και το παρακολουθώ καιρό
Κάτοχος 2,4 CVT INSTYLE από Μ . Πέμπτη
Καταρχήν συγχαρητήρια για τα θέματα ,τις λύσεις και την συνεργασία των μελών του Forum
Εντυπώσεις , σχόλια και παραλειπόμενα από την Αμαξάρα λίαν συντόμωςΝα είστε όλοι καλά
Kαλοταξιδο
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καπως ετσι λειτουργει στα περισσοτερα αυτοκινηταΚαι...
Approach lighting - As you approach the car:
Press the yellow button on the remote control to light the interior lighting, position/parking lamps, license plate lighting and the lights in the door mirrors (option). These lights will switch off automatically after 30, 60 or 90 seconds. See the Personal settings on page 56 for information about adjusting the time setting.Αν δεν δουλεψει ετσι κατα πασα πιθανοτητα ή η λειτουργια δεν ειναι ενεργοποιημενη ή δεν υπαρχει...
My remote control has no YELLOW button!!!!!!!
-
Καλησπερα,
Ειναι δυνατον να μεινουν καποια φωτα ανοικτα (της μια πλευρας, μπρος-πισω) μετα το παρκαρισμα και κλεισιμο του αυτοκινητου ωστε να φαινεται το βραδυ? (π.χ στα γερμανικα αυτοκινητα αυτο γινεται με το δεξι η αριστερο φλας οταν κλειδωθει το αυτοκινητο).
Αν ναι, ξερεται ποση ωρα αντεχουν οι μπαταριες οταν χρησιμοποιειται αυτο το συστημα?Καλο τριημερο σε ολους
-
Καλησπέρα
1)Έχω το 2,4 και έχω 41,000 χλμ
θέλω την γνώμη σας για αλλαγή ελαστικών,, τα
τι ?? και ποια ?? να βάλω???2)επίσης αν έχει κάνεις υπόψη του κανένα πρόγραμμα για να αυξήσουμε λίγο την ιπποδύναμη,,
ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων -
Ο χρήστης giannhskom έγραψε:
Καλησπέρα
1)Έχω το 2,4 και έχω 41,000 χλμ
θέλω την γνώμη σας για αλλαγή ελαστικών,, τα
τι ?? και ποια ?? να βάλω???2)επίσης αν έχει κάνεις υπόψη του κανένα πρόγραμμα για να αυξήσουμε λίγο την ιπποδύναμη,,
ευχαριστώ όλους εκ των προτέρωνΠρέπει να εισαι ο πιο ταξιδιαρης απ'ολους εδω μεσα...
Ακόμα και εγώ που είμαι από τους πρώτους που το πήρε τον Νοεμβρη του 2007 έχω 21.000 χλμ.
Ψάξε λίγο τις προηγούμενες σελίδες, έχει συζητηθεί το θέμα. Αν τα θες μόνο για ασφαλτο μήπως να ξανέβαζες τα μαμίσια;Πρόγραμμα υπάρχει απ'ότι ξέρω μόνο για το πετρέλαιο...για βενζινη δεν εχω ακουσει κάτι....
Εγώ έχω φαγωθει να βρω αν υπάρχει τρόπος να το σηκώσουμε λίγο με αναρτήσεις ή άλλο τρόπο αλλά δεν έχω βρει τίποτα. Υπάρχουν σηκώματα για Maverick, Xtrail, Vitara ακόμα και RAV, αλλά για το δικό μας τίποτα;
Αν ξέρει κάποιος ας ποστάρει. -
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
...........
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ/ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA PARADA Spec-X??? (235/55R18) To http://www.Tirerack.com τα κατατασει πρωτα στην κατηγορια SUV Street/Sport Truck All Season.Για κοιταξε αυτα τα Υοκοχαμα και ενημερωσε μας αν σου ειναι ευκολο. Ειναι και Μ+S rated
Mitsubishi Outlander 2007