-
Ο χρήστης kharemis έγραψε:
koutoulos
φιλε μου μην τρελενεσαι.
το αυτοκινητο ειναι αψογο για οικογενειαρχεσ που οδηγουν φυσιολογικα.
οσα σου λενε ειναι μ.......ες.
το εχω παραγγειλει και γω , το περιμενω τελοσ μαρτη.
το οδηγησα ειναι αριστο.
ολοι οσοι κανουν τουσ πολυξερουσ το καλυτερο που εχουν ειναι κανα yarisΚαλό (δηλαδή μέτριο) μπορεί να είναι, άψογο δεν είναι σε καμία περίπτωση. Το πετρελαιοκίνητο απέχει πάρα πολύ από το να χαρακτηριστεί άψογο, ειδικά αν έχεις οδηγήσει και άλλα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας.
Υ.Γ. Επειδή έχω οδηγήσει και yaris θα έλεγα οτι αδικείς πάρα πολυ το μικρό της Toyota. Ειδικά στην ηχομόνωση και την άνεση το yaris τα καταφέρνει καλύτερα.
-
Μερικά βίντεο από το Russian Outlander club:
http://www.mitsubishiforum.com/m_209650/tm.htm
Enjoy
Επίσης εδώ: http://www.mitsubishiforum.com/forumid_7/tt.htm θα βρείτε πολλά θέματα ως αναφορά στο νέο outlander.
-
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Δηλαδη εγω που το παιρνω κανονικο χωρις πολυτεκνικο κ.λ.π. , μπορω να το πληρωσω σε ενα χρονο μετρητοις και οχι τωρα, χωρις να χρεωθω δραχμη?
Εαν ειναι ετσι, γιατι να μην το κανω, και να τα σκασω απο τωρα?
Ενοιειτε οτι τα λεφτα τα εχω στο χερι.
Θα παω να ρωτησω, μηπως με αυτην την περιοδο χαριτος, χανω τα 800 ευρω μου που κανουν εκπτωση.
Εαν τα χανω, τοτε δεν ειναι περιοδο χαριτος. Απλα κοροιδευουν τον κοσμο!!Τελικα μου κανουν την εκπτωση τοις μετρητοις και το πληρωνω και σε ενα χρονο ατοκο.
Ηρθε σημερα στην Αθηνα και το παραλαμβανω στην Πατρα σε 15 ημερες
Δεν πειραζει -
Δηλαδη εγω που το παιρνω κανονικο χωρις πολυτεκνικο κ.λ.π. , μπορω να το πληρωσω σε ενα χρονο μετρητοις και οχι τωρα, χωρις να χρεωθω δραχμη?
Εαν ειναι ετσι, γιατι να μην το κανω, και να τα σκασω απο τωρα?
Ενοιειτε οτι τα λεφτα τα εχω στο χερι.
Θα παω να ρωτησω, μηπως με αυτην την περιοδο χαριτος, χανω τα 800 ευρω μου που κανουν εκπτωση. :hmmm:
Εαν τα χανω, τοτε δεν ειναι περιοδο χαριτος. Απλα κοροιδευουν τον κοσμο!! :whistlink:Τελικα μου κανουν την εκπτωση τοις μετρητοις και το πληρωνω και σε ενα χρονο ατοκο. :yahoo:
Ηρθε σημερα στην Αθηνα και το παραλαμβανω στην Πατρα σε 15 ημερες :rtfm:
Δεν πειραζειΒΕΝΖΙΝΗ Η DIESEL ΠΗΡΕΣ?
ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ (DIESEL) -
Το πηρα βενζινη αυτοματο cvt και το εχω παραγγειλει 27-11-2007.
Μου ειχαν πει 4 μηνες και σημερα με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε Αθηνα.
Δηλαδη σε 3 μηνες και 8 ημερες. -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
-
Δηλαδη σε 3 μηνες και 8 ημερες.Περιμένουμε εντυπώσεις από το CVT!!!
-
Σήμερα τελικά το δοκίμασα
Δεν υπήρχε πετρέλαιο και οδήγησα το βενζινοκίνητο για 1 ώρα περίπου.
Στο δρόμο πάει πολύ καλά, δε νομίζω να χρειάζομαι κάτι παραπάνω...
Στο χωματόδρομο επίσης καλύτερα απ'οτι περίμενα με βάση τις 18αρες ζάντες και τα σχόλια που διάβασα
Οι χώροι κορυφαίοι
2 προβλήματα εντόπισα:
1ο πολλά ηλεκτρικά... εκτός απο το βάρος που προσθέτουν αν αρχίσουν να χαλάνε τη βάψαμε
2ο Το κρέμ δερμάτινο σαλόνι λερώνει πολύ εύκολα απο τα τζίν. Το έχει κανείς με τέτοιο να μας πει δυο κουβέντες; -
eisai polu periergos re file ... λερωνει με τα τζιν....
στεφανε περιμενω και εγω το ιδιο ....πες για το αυτοματο να μας φτιαξεις
Καλοριζικο και καλοταξιδο -
Δηλαδη σε 3 μηνες και 8 ημερες.Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
eisai polu periergos re file ... λερωνει με τα τζιν....στεφανε περιμενω και εγω το ιδιο ....
Φαίνεται άσχημα η 'μπλεδίλα' πάνω στο κρέμ
Αλήθεια με τι εσωτερικό το πήρες; -
Επαναδημοσιεύω μήπως και ξέφυγε την πρώτη φορά.
Έχει κανείς τοποθετήσει το συναγερμό της METASYSTEMS με το GPS να μας πει εντυπώσεις?
Θα με ενδιέφερε κυρίως να μάθω σε τι βαθμό ξηλώνεται το εσωτερικό του αυτοκινήτου και ιδίως το ταμπλό και αν παρατηρούνται τριξίματα μετά την εγκατάσταση του συναγερμού. Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι δεν του έχει γίνει κανένα παράπονο τέτοιας φύσης αλλά θα μου ήταν χρήσιμη στην επιλογή του συναγερμού η γνώμη κάποιων που τον έβαλαν.
Ευχαριστώ
ΑΜΤΝα υποθέσω ότι δεν τον έχει βάλει κανείς ακόμη?
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
eisai polu periergos re file ... λερωνει με τα τζιν....
στεφανε περιμενω και εγω το ιδιο ....
Φαίνεται άσχημα η 'μπλεδίλα' πάνω στο κρέμ
Αλήθεια με τι εσωτερικό το πήρες;To πηρα μαυρο με μπεζ εσωτερικο.
Λετε να την πατησω και αρχισω να ξεβαφω πανω στα καθισματα
Θα δουμε. Εαν παιζει κατι τετοιο θα βαλω μπεζ πλατοκαθισμα να γλυτωσω το ξεβαμα
Παντος σε προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα, με μπεζ δερματα, δεν ξεβαφε τιποτα επανω στα καθισματα, αλλα το καλοκαιρι, εβαζα πετσετες.Υ.Γ. Φιλε μου εσενα που σου ξεβαψε το τζιν επανω στο δερμα, μηπως δεν ψωνιζεις καλα παντελονια??
Sorry ετσι, πλακα κανω!! -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
kharemis να είσαι πιο κόσμιος στις εκφράσεις σου.
Το αν δεν αρέσει σε ορισμένους η επιλογή που έκανες δε σημαίνει πως αυτόματα δεν αξίζει και σαν αγορά αλλά από την άλλη η προάσπιση της όποιας επιλογής μας δίχως επιχειρήματα είναι ανούσια και η συμπεριφορά σου παιδαριώδης.koutoulos διάβασε πρώτα τι έχει γραφτεί στις προηγούμενες σελίδες και για οποιαδήποτε απορία ρώτησε ό,τι θες. Θα απαντηθούν τα ερωτήματα σου σίγουρα καθώς εδω μέσα υπάρχουν και ιδιοκτήτες αλλά και άτομα που το έχουν οδηγήσει.
αφου σας ενοχλησε η κακη λεξη την παιρνω πισω.
οσο αφορα τα υπολοιπα θεωρω οτι, πληρη αποψη για ενα αυτοκινητο μπορει να εχει καποιος που το κατεχει , το ζει καθημερινα και το οδηγει σε ολες τις συνθηκες.
σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να δεχτω, ουτε να εκφρασω αβασανιστα αποψεις που εκφραζονται μετα απο testdrive της μισης ωρας (σαν αυτο που εκανα εγω και οι περισσοτεροι εδω μεσα).
τωρα οσο για την παιδαριωδη συμπεριφορα..... μαλλον υπερβολικος ο χαρακτηρισμος σου
θα επανελθω σε 10 μερες μιας και τωρα παω να παραλαβω το δικο μου αυτοκινητοδειτε την σελιδα αυτη για πραγματικες καταναλωσεις κατοχων
http://www.spritmonitor.de/καλοριζικα και καλοταξιδα σε οσους παρελαβαν.
-
[
To πηρα μαυρο με μπεζ εσωτερικο.Υ.Γ. Φιλε μου εσενα που σου ξεβαψε το τζιν επανω στο δερμα, μηπως δεν ψωνιζεις καλα παντελονια??
Sorry ετσι, πλακα κανω!!Καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι!
Το μπέζ σαλόνι θεωρώ οτι προσθέτει πολύ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (είναι και η διχρωμία στο ταμπλό).
Απλά αυτό που είδα (test drive) είχε λερωμένα τα καθίσματα στις άκρες και στην έδρα του καθίσματος του οδηγού. Πόσοι να πρόλαβαν να μπήκαν μέσα; -
2ο Το κρέμ δερμάτινο σαλόνι λερώνει πολύ εύκολα απο τα τζίν. Το έχει κανείς με τέτοιο να μας πει δυο κουβέντες;[/quote]
φίλε και εγώ το ιδιο έχω μαύρο με Μπέζ , το έχω 5 μίνες ,, μια χαρά είναι δεν ξεβάφει
έκτος και άμα φόρας κανένα παντελόνι (made in Pazar) ε τότε θα έχεις πρόβλημα
την έπαθα για αυτό στο λέω !!!!!! -
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!
Έχω αγοράσει το Mitsubishi outlander 2.4 τον 27 Οκτώβριου του 2007
Όταν πήγα να το Πάρο το είδα και τρελάθηκα , μου άρεσε πολύ και κατέληξα το παράγγελλα χωρίς να το έχω κάνη test drive (ρίσκαρα)
Δεν μπορώ να πω αλλά ο αντιπρόσωπος μου εξηγήθηκε πολύ καλά
Λοιπόν ακούτε τι έγινε
Πριν το Πάρο ο αντιπρόσωπος μου είπε πώς η foul έκδοση έχει αρκετά πολλά από την απλή και έχει και TO ΞΑΚΟΥΣΤΟ NAVIGATION!!!!!!!!
Όλα καλά όλα ωραία αλλά μόλις το πήρα στα χεριά μου διαπιστώνω ότι δεν έχει ούτε ένα χάρτη τις Ελλάδος μονό εξωτερικό ,τον ρωτώ τι γίνετε και μου λέει πώς από την εταιρία του είπαν πώς θα μου βάλουν το 15% αρχές του έτους !! 20% το καλοκαίρι και το άλλο 65% του Άγιου
(δεν ξέρει μου λέει)
παιδιά τα έχω πάρει στην κράνα
Και το δεύτερο
είναι δυνατόν να μην έχει πατάκια (καθόλου)
χωρίς πατάκια παιδιά πήρα το αμάξι και από ντροπή ο αντιπρόσωπος μου αγόρασε αυτός από το εμπόριο
έχω στήλη mail στην εταιρία (κεντρικά Αθήνα ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ και ούτε μια απάντηση ,ένα Τήλ
episis pedia ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΛΗ!!!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 18 ΛΙΤΡΑΕΞΩ ΜΕ 140ΧΛΜ 14 ΛΙΤΡΑ
160 16,5
180 20ELEOOSSS!!!!!!!!!!!!!!
Περάνανε 5 μήνες (μετά από το παραπάνω post ) και κανείς δεν συγκινείται να κάνει κάτι με το θέμα navigation,
ως πότε δηλαδή ……..Μα τόσο κορόιδεμα,, κρίμα και νόμιζα πώς θα κάνουν τουλάχιστον κάτι..
για αυτό πήγα και αγόρασα ένα φορητό navy και δεν παρακαλάω κανέναν,,
α ρε Mitsubishi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σου λέει μετάααααααα -
Ο χρήστης giannhsxplo έγραψε:
Περάνανε 5 μήνες (μετά από το παραπάνω post ) και κανείς δεν συγκινείται να κάνει κάτι με το θέμα navigation,
ως πότε δηλαδή ……..Μα τόσο κορόιδεμα,, κρίμα και νόμιζα πώς θα κάνουν τουλάχιστον κάτι..
α ρε Mitsubishi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σου λέει μετάαααααααΑυτό που δοκίμασα εγώ, είχε χάρτη στο Navi. Βέβαια δεν μπήκα στην πόλη, αλλά τους επαρχιακούς τους είχε (Θεσσαλία).
Εσένα δεν σου βγάζει τίποτα;
Η κατανάλωση πως εξελίχθηκε; -
Ο χρήστης giannhsxplo έγραψε:
Περάσανε 5 μήνες (μετά από το παραπάνω post ) και κανείς δεν συγκινείται να κάνει κάτι με το θέμα navigation,
α ρε Mitsubishi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σου λέει μετάαααααααΤο Outlander έχει τους χάρτες της NAVTEQ, η οποία για Ελλάδα δεν έχει συμπληρώσει τίποτα από 2006 και μετά. Συνήθως κάνει updates κάθε 2 χρόνια, ήτοι εντός του 2008, αλλά τίποτα δεν λέει ότι θα κάνει και για την Ελλάδα. Μέχρι τώρα καλύπτει Αθήνα Θεσσαλονίκη και κύριες οδούς επαρχίας. Αν βέβαια το δικό σου δεν έχει ούτε αυτά, τότε έχει παλιότερους χάρτες ή λάθος χάρτες, οπότε ... Σαρακάκης.
Οσο για τα πατάκια εμένα με διαβεβαίωσαν ότι θα έχει της μάνας του.
Περιμένω σε 2-3 εβδομάδες το CVT. -
πιο πεταμενα λεφτα απο τα navi που υποσχονται δεν υπαρχουν.
οποιος θελει πλοηγηση παιρνει ενα pda η pna (οχι οποιο και οποιο βεβαιως βεβαιως γιατι και σε δαυτα υπαρχουν πολλες πατατες και κανει δουλεια του).
το γραφω μηπως και σωθει εστω ενας γιατι αν περιμενεις απο τους πωλητες αυτοκινητων να στο πουν σωθηκες.
Mitsubishi Outlander 2007