-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα στην τηλεόραση άκουσα στο τελείωμα μιας διαφήμισης σχετικά με την Mitsubishi ότι προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα και δόσεις ένα χρόνο μετά ή κάτι τέτοιο ... Ακούσατε ή γνωρίζεται τίποτα γι' αυτά?Υπάρχει ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που δίνει η Mitsubishi, σύμφωνα με το οποίο ο πρώτος χρόνος είναι 'άτοκη περίοδος χάριτος'. Απο το δεύτερο χρόνο όμως και πέρα το επιτόκιο είναι πολύ υψηλό (νομίζω γύρω στο 10%). Πρακτικά παίρνεις το αυτοκίνητο τώρα και το πληρώνεις μέσα σε ένα χρόνο άτοκα. Αν δεν προλάβεις να βρεις όλα τα λεφτά μέσα στο χρόνο οι τόκοι αρχίζουν και βαράνε αλύπητα...
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Υπάρχει ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που δίνει η Mitsubishi, σύμφωνα με το οποίο ο πρώτος χρόνος είναι 'άτοκη περίοδος χάριτος'. Απο το δεύτερο χρόνο όμως και πέρα το επιτόκιο είναι πολύ υψηλό (νομίζω γύρω στο 10%). Πρακτικά παίρνεις το αυτοκίνητο τώρα και το πληρώνεις μέσα σε ένα χρόνο άτοκα. Αν δεν προλάβεις να βρεις όλα τα λεφτά μέσα στο χρόνο οι τόκοι αρχίζουν και βαράνε αλύπητα...Τόσο υψηλό επιτόκιο????????? Η Νισσαν με 12μηνη περίοδος χάριτος μετά έχει 6,5% ... και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χρειαστώ ένα 20μηνο το πολύ (20-12=8 μήνες έντοκα ...) ... κρίμα αυτοί θα χάσουν.
Ηταν να πάω να το δω εδώ και καιρό αλλά λόγω δουλειών, γιορτών κλπ συνεχώς αναβάλλεται...
Σ' ευχαριστώ. -
Για το σερβις επίσημα κάθε 20.000 χλμ ή ένα χρόνο.
Για το χρηματοδοτικό ισχύει αυτό που έγραψε ο vanorton. Ένας χρόνος περίοδος χάριτος. Το δάνειο έχει δυνατότητα πρόωρης μερικής ή ολικής αποπλήρωμής χωρίς ποινή προεξόφλησης. Το μόνο που πληρώνεις είναι τα 250 ευρώ έξοδα (που τα δίνεις έτσι κι αλλιώς). Αυτό έχω πάρει και εγώ ελπίζοντας ότι θα έχω μαζέψει τα φράγκα...μέχρι τότε
-
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Για το σερβις επίσημα κάθε 20.000 χλμ ή ένα χρόνο.Για το χρηματοδοτικό ισχύει αυτό που έγραψε ο vanorton. Ένας χρόνος περίοδος χάριτος. Το δάνειο έχει δυνατότητα πρόωρης μερικής ή ολικής αποπλήρωμής χωρίς ποινή προεξόφλησης. Το μόνο που πληρώνεις είναι τα 250 ευρώ έξοδα (που τα δίνεις έτσι κι αλλιώς). Αυτό έχω πάρει και εγώ ελπίζοντας ότι θα έχω μαζέψει τα φράγκα...μέχρι τότε
Λάδια κάθε 20000 επίσης;
Για το χρηματοδοτικό: Αν στο χρόνο έχεις τα λεφτά, τα δίνεις κατευθείαν, ή έχει ποινή; Εμένα μου είπαν για 3 μήνες
-
Ο χρήστης MITSOS-XENOS έγραψε:
Σήμερα στην τηλεόραση άκουσα στο τελείωμα μιας διαφήμισης σχετικά με την Mitsubishi ότι προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα και δόσεις ένα χρόνο μετά ή κάτι τέτοιο ... Ακούσατε ή γνωρίζεται τίποτα γι' αυτά?
Ta eth einai (?) epta, ta 10 aforoun ta Hyundai Santa Fe & Tuscon
Οχι!!!
Το ακουσα και εγω!!!
Σε ΟΛΑ τα μοντελα MITSUBISHI εγγυηση 10 χρονια.
Δεν λεω για τα santa fe που το ξερω και το εχω ακουσει.
Μιλαω για νεα διαφημιση 2 ημερων -
cosneo:
Αν είναι μόνο για 8 μήνες δεν έχει τρομερή διαφορά... Δηλαδή αν έχεις δώσει (π.χ.) 25.000 τους πρώτους 12 μήνες απομένουν 12.000 (αν πας για το InStyle). Με πρόχειρους υπολογισμούς στη Nissan θα πληρώσεις περίπου 1536 euro ανά μήνα για 8 μήνες ενώ στη Mitsubishi θα πληρώσεις 1554 euro ανά μήνα για 8 μήνες. Τελική συνολική διαφορά γύρω στα 145 euro.bebes:
Αν έως και την τελευταία μέρα του πρώτου χρόνου έχεις βρει όλα τα λεφτα, τότε το μόνο που πληρώνεις τελικά είναι τα έξοδα δανείου 250 euro (αυτό μου είπε πωλητής δηλαδή...). -
Και στο site 10 χρόνια εγγύηση λέει
-
Ο χρήστης sbouras έγραψε:
Και στο site 10 χρόνια εγγύηση λέειpragmati, grafei gia epektash eggyhshs:
3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
7 ΧΡΟΝΙΑ POWER TRAIN (πρόσθετη δυναμική εγγύηση: κινητήρας - κιβώτιο ταχυτήτων - διαφορικό/ά - άξονας μετάδοσης κίνησης) -
vanorton δίκιο έχεις ... θα το δω.
'Εγγύηση POWER TRAIN (πρόσθετη δυναμική εγγύηση: κινητήρας - κιβώτιο ταχυτήτων - διαφορικό/ά - άξονας μετάδοσης κίνησης)'... Υπάρχει καμιά διαφορά με την κανονική εγγύηση στα μηχανικά? (Εκτός ηλεκτρολογικών φυσικά!)
Την ίδια ακαταλαβίστικη εγγύηση προσφέρει και η Hyundai. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
vanorton δίκιο έχεις ... θα το δω.
'Εγγύηση POWER TRAIN (πρόσθετη δυναμική εγγύηση: κινητήρας - κιβώτιο ταχυτήτων - διαφορικό/ά - άξονας μετάδοσης κίνησης)'... Υπάρχει καμιά διαφορά με την κανονική εγγύηση στα μηχανικά? (Εκτός ηλεκτρολογικών φυσικά!)
Την ίδια ακαταλαβίστικη εγγύηση προσφέρει και η Hyundai.Μάλλον την ίδια ασφαλιστική χρησιμοποιούν ο Δάβαρης και ο Σαρακάκης..
-
Δηλαδή, για παράδειγμα, το σύστημα διεύθυνσης δεν καλύπτεται πάνω από τα τρία πρώτα χρόνια (τιμόνι, κρεμαγιέρα, υδραυλικό)?... ο αισθητήρας λάμδα, NOx?... εξάτμιση? μηχανικά προβλήματα στα καθίσματα?... πλαστικά στο εσωτερικό?...
Τι εγγύηση είναι αυτή ρε παιδιά...?
-
Μήπως δε μεταβιβάζεται και σε πιθανό επόμενο ιδιοκτήτη;
Η Χιουντάι λέει 10 χρόνια για τον πρώτο ιδιοκτήτη
Αν είναι έτσι καλύτερα να μας δώσουν την 'παλιά' 7ετή εγγύηση -
Ξέρει κανείς εάν υπάρχει ως aftermarket αξεσουάρ για το Outlander στήριγμα για εξωτερική ρεζέρβα (τροχό) πίσω?
Έχω δει τέτοιες βάσεις σε Touareg, Mercedes M class κλπ. Επειδή στα αυτοκίνητα αυτά (όπως και στο Outlander) το πορτ-μπαγκάζ ανοίγει προς τα πάνω (και όχι προς τα πλάγια όπως π.χ. στο Rav4), οι βάσεις αυτές πρέπει να έχουν κάποιο μηχανισμό ώστε να αφήνουν την πίσω πόρτα να ανοίξει...
Γενικά θεωρώ την εξωτερική ρεζέρβα πλήρους μεγέθους πλεονέκτημα για ένα SUV (και όχι μόνο SUV). Από τη μία αλλάζεις λάστιχο στο πι και φι και από την άλλη έχεις μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ αφού δεν καταλαμβάνει χώρο εκεί ο πέμπτος τροχός. Το μόνο κακό είναι ότι όταν βρέχει και πας στο super market γίνεσαι λούτσα κατά το φόρτωμα...!
Πάντως και αισθητικά νομίζω θα του πήγαινε η ρεζέρβα πίσω του Outlander... Υπάρχει άραγε τέτοια βάση...?
-
Απο το site της Mitsubishi Ιαπωνίας δεν υπάρχει κάτι
Αυτός είναι ο κατάλογος των αξεσουάρ ... στα Ιαπωνικά αλλά έχει φωτογραφίες...
http://www.mitsubishi-motors.co.jp/supp ... C_0711.pdf -
Ευχαριστώ πολύ...
Το φανταζόμουν ότι δε θα υπάρχει κάτι από τη Mitsubishi. Ίσως να υπάρχει όμως κάποιο προϊόν άλλης εταιρείας που εξειδικεύεται σε 4x4 accessories...
-
Ενδιαφέρον:
'...Thanks to the CVT, the entry-level Outlander's 2.4-litre engine's average fuel consumption during our test (comprised of both city, country, and off-road driving) was 8.8L/100km, and Mitsubishi claims a combined cycle average of 9.5L/100km.
Fuel consumption dropped below 6L/100km on the freeway which was just awesome and it proves just how flexible these continuously variable transmissions can be. The CVT didn't feel quite as refined as some units, such as the versions used in the Nissan Maxima and Lexus GS450h, but it did its job without protest and made getting from A to B more seamless than your traditional automatic...'
Από: http://www.webwombat.com.au/motoring/ne ... review.htm
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Ενδιαφέρον:'...Thanks to the CVT, the entry-level Outlander's 2.4-litre engine's average fuel consumption during our test (comprised of both city, country, and off-road driving) was 8.8L/100km, and Mitsubishi claims a combined cycle average of 9.5L/100km.
Fuel consumption dropped below 6L/100km on the freeway which was just awesome and it proves just how flexible these continuously variable transmissions can be. The CVT didn't feel quite as refined as some units, such as the versions used in the Nissan Maxima and Lexus GS450h, but it did its job without protest and made getting from A to B more seamless than your traditional automatic...'
Από: http://www.webwombat.com.au/motoring/ne ... review.htm
Εντυπωσιακό !!!
-
Γεια σε όλους, τωρινούς και μελλοντικούς κατόχους Outlander.
Εχω παραγγείλει το Instyle CVT και περιμένω για Απρίλιο.- Μπορεί παρακαλώ κάποιος που να έχει Instyle να μου πει αν υπάρχει τρόπος να αντιγράψεις mp3 απ' ευθείας από cd?
- Η αναβάθμιση χαρτών γίνεται στα συνεργεία ή μας δίνουν cd?
-
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Εχω παραγγείλει το Instyle CVT και περιμένω για Απρίλιο.- Μπορεί παρακαλώ κάποιος που να έχει Instyle να μου πει αν υπάρχει τρόπος να αντιγράψεις mp3 απ' ευθείας από cd?
- Δεν το έχω καταφέρει και δεν νομίζω να γίνεται τουλάχιστον με απλό τρόπο
- Δεν το ξέρω και πρέπει να παρουμε μια επίσημη απάντηση γι αυτό από τη στιγμή που οι χάρτες δεν υπάρχουν (εκτός Αττικής)
-
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Καλορίζικο και με το καλό!...
Μπορείς να μας πεις πόσο πήγε τελικά? Τι χρηματοδοτικό χρησιμοποίησες (αν)? Από δώρα πήρες τίποτα? Έκπτωση? ...και από ποιον έμπορο?
Ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάπου CVT για test drive? Θα φέρουν?
Mitsubishi Outlander 2007