-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πληροφορική Γιάννενα.. Για 30 κωλομόρια έχασα τον πειραιά..Το σκέφτομαι αν θα πάω..
Συγχαρητήρια μικρέ!!
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!
O απογαλακτισμός από την οικογενειακή θαλπωρή είναι δύσκολος,αλλά απαραίτητος,και τα Γιάννενα θα σε βοηθήσουν τα μέγιστα!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
, ωραίες γυναίκες
Ξανατονισε το αυτο σε παρακαλω γιατι εξακολουθει να πιστευει πως στην Αθηνα ειναι καλυτερα
(εγω που πηγα το χειμωνα δεν ηθελα να φυγω)
Το ξανατονίζω...το ξανατονίζω!!!
Απίστευτες γυναίκες!!!
-
Κλαψ....περσι τετοιο καιρο ειμουν και εγω φοιτητης..... Με πιάνει μελαγχολία που φετος δεν ειμαι..... Τετοιες ημερες περιμέναμε τα πρωτοετα με αγωνία (!) ανεβαιναμε στη σχολή στις εγγραφές από τις 9.00 το πρωι και καθομασταν μεχρι αργά για να .....βοηθησουμε τις καινουργιες φοιτητριες να εγκλιματιστουν...
Κριμα που περασε αυτη η εποχη ανεπιστρεπτί.... Ήταν όμορφα, ανέμελα και .... φοιτητικά.
-
Πληροφορική ΑΣΟΕ
Εχασα την πληροφορικης και τηλ/νοιων για 39 μορια και τους ναυπηγους για 97.
KID ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ. ΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 10% ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πληροφορική ΑΣΟΕ
KID ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ. ΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 10% ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.Η εναλλακτική είναι GCE έναν χρόνο και μετά UK..
-
Συγχαρητηρια σε ολους!
Kidακο σαφως και θα πας εκει που περασες.
Δεν υπαρχει λογος νη μην πας.
Και θα περασεις μακραν καλυτερα απο εδω! -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πληροφορική ΑΣΟΕ
KID ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ. ΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 10% ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.Συγχαρητηρια!!!!μια χαρα σχολη ειναι!!!! Αν ηθελες Πολυτεχνειο, τοτε ΟΚ...
Αλλα κατα τ'αλλα σιγα τη διαφορα που εχουν οι Πληροφορικη ΑΣΟΕΕ με την Πληροφορικη ΠΑΠΕΙ και ΕΚΠΑ ...
Ολες ιδιες ειναι, ο τιτλος αλλαζει. Μην ψαρωνετε, δεν εχετε μπει ακομα να καταλαβετε τι παιζει... -
Εγώ ενα θα σας πω μόνο, επειδή έχω κάνει και φοιτητής κοντά στο σπίτι και φοιτητής μακριά από το σπίτι.
ΦΟΙΤΗΤΗΣ + ΓΟΝΕΙΣ = ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Εγώ ενα θα σας πω μόνο, επειδή έχω κάνει και φοιτητής κοντά στο σπίτι και φοιτητής μακριά από το σπίτι.ΦΟΙΤΗΤΗΣ + ΓΟΝΕΙΣ = ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ
Ποιος το λέει αυτό;
Καλή επιτυχία σε όλους.
Kid, πήγαινε γράψου και κάνε 10% του χρόνου αν δε σου αρέσει.
icman_angel που είσαι;!;
Ξέρει κανείς που πήγε η βάση των Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πληροφορική Γιάννενα.. Για 30 κωλομόρια έχασα τον πειραιά..Το σκέφτομαι αν θα πάω..
ακόμα εδώ είσαι; τρέχα να πιάσεις σπίτι!
(αν δεν πας δεν έχει GTI )
να μην το ξαναπώ για τις γυναίκες ε;;;; (τρομερή αναλογία)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πληροφορική ΑΣΟΕ
KID ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ. ΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 10% ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.Η εναλλακτική είναι GCE έναν χρόνο και μετά UK..
UK πας αργότερα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πληροφορική Γιάννενα.. Για 30 κωλομόρια έχασα τον πειραιά..
Το σκέφτομαι αν θα πάω..
Αύριο πετάω για Γιάννενα με την πτήση των 9 για να βρω σπίτι. Τελικά θα πάω, όλοι λένε ότι είναι καλά αλλά θέλω να το διαπιστώσω μόνος μου.
-
Μόλις είπα σε μερικούς φίλους μου ότι πέρασα Γιάννενα βιάστηκαν να κλείσουν δωμάτιο στο σπίτι μου για να έρθουν μόλις τελειώσει η εξεταστική τους τον Σεπτέμβρη.. Τυχαίο είναι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πληροφορική Γιάννενα.. Για 30 κωλομόρια έχασα τον πειραιά..
Το σκέφτομαι αν θα πάω..
Αύριο πετάω για Γιάννενα με την πτήση των 9 για να βρω σπίτι. Τελικά θα πάω, όλοι λένε ότι είναι καλά αλλά θέλω να το διαπιστώσω μόνος μου.
οκ, κι όταν γυρίσεις έχει δωράκι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
οκ, κι όταν γυρίσεις έχει δωράκιΚάτσε να μείνει κάνα εξάμηνο πάνω ο μικρός, να δικτυωθεί, και μετά θα παρακαλάς εσύ (κι εγώ μαζί ) για... 'δωράκι'!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
οκ, κι όταν γυρίσεις έχει δωράκι
Κάτσε να μείνει κάνα εξάμηνο πάνω ο μικρός, να δικτυωθεί, και μετά θα παρακαλάς εσύ (κι εγώ μαζί ) για... 'δωράκι'!!!
Α, τώρα που μου το θύμισες, πρέπει να ανεβάσω τις τιμές, ξέρεις που έχουνε φτάσει τα νοίκια?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ ενα θα σας πω μόνο, επειδή έχω κάνει και φοιτητής κοντά στο σπίτι και φοιτητής μακριά από το σπίτι.
ΦΟΙΤΗΤΗΣ + ΓΟΝΕΙΣ = ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ
Ποιος το λέει αυτό;
Καλή επιτυχία σε όλους.
Kid, πήγαινε γράψου και κάνε 10% του χρόνου αν δε σου αρέσει.
icman_angel που είσαι;!;
Ξέρει κανείς που πήγε η βάση των Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ;
18504 βασίλη.Κατέβηκε 50 μόρια...Τελικά οι βάσεις όλο πέφτουν αλλά...πτώση δεν βλέπουμε.Συγχαρητήρια Kid και Theofaman!!!
-
Επιστήμης των Υπολογιστών Κρήτης
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Επιστήμης των Υπολογιστών ΚρήτηςΣυγχαρητήρια Ωραία σχολή
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Επιστήμης των Υπολογιστών ΚρήτηςEσυ εισαι αρχηγος!!
Θυμησου 'Πολλους αρραβωνες κανενα γαμο'
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005