-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ÐáéäéÜ êáëü êïõñÜãéï êáé êáëÞ åðéôõ÷ßá!Êáé áí äåí ðåñÜóåôå áêñéâþò åêåß ðïõ èÝëåôå,ìç óêÜôå!Ôá ðñÜãìáôá Ýôóé êé áëëéþò èá åßíáé ÐÏËÕ äéáöïñåôéêÜ áðü áõôÜ ðïõ ðåñéìÝíåôå êáé åðéðëÝïí ç æùÞ åßíáé ìðñïóôÜ óáò!
Ðåò ôá !!!!Êáé åãþ ôï ßäéï ðñüâëçìá åß÷á!!!
¹èåëá íá ðåñÜóù ÉêÜñùí êáé ôåëéêÜ ðÝñáóá óôï ÓôáôéóôéêÞò êáé Áíáëïãéóôéêþí ÷ñçìáôïïéêïíïìéêþí Ìáèçìáôéêþí!
-
καλη επιτηχια , και για εμενα αρχιζει απο αυριο ενα μινι μαρτυριο , μονο που εγω δεν γραφω πανελληνιες . και ξερετε παντα στις εξετασεις , εχω στο μυαλο μου το ακροπολις , 4 βδομαδες ειναι θα περασουν , και μετα ακροπολις χωρις ανχος και αγωνια , και φυσικα ΔΙΑΚΟΠΕΣ
-
καλη επιτυχια σε ολους.
Παιρνω κι εγω μερος στις εξετασεις αλλα σαν.... επιτηρητης. -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
καλη επιτυχια σε ολους.
Παιρνω κι εγω μερος στις εξετασεις αλλα σαν.... επιτηρητης.Ελπίζω να μην είσαι σαν την σκύλα που επειδή γράφω με το αριστερό και δεν μπορούσα να κάτσω τέρμα αριστερά στο θρανίο γιατί το χέρι μου έβρισκε τοίχο νόμιζε ότι ήθελα να αντιγράψω και μου έιχε κάνει 3 παρατηρήσεις σε 2 ώρες..
Σοβαρά τώρα, μην είστε τόσο αυστηροί και αν κάπου μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια σε ήπιες περιπτώσεις (δεν λέω να βγάλει το σκονάκι ο άλλος έξω) κάντε τα, θα βοηθήσετε έναν συνάνθρωπο σας
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
καλη επιτυχια σε ολους.
Παιρνω κι εγω μερος στις εξετασεις αλλα σαν.... επιτηρητης.Ελπίζω να μην είσαι σαν την σκύλα που επειδή γράφω με το αριστερό και δεν μπορούσα να κάτσω τέρμα αριστερά στο θρανίο γιατί το χέρι μου έβρισκε τοίχο νόμιζε ότι ήθελα να αντιγράψω και μου έιχε κάνει 3 παρατηρήσεις σε 2 ώρες..
Σοβαρά τώρα, μην είστε τόσο αυστηροί και αν κάπου μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια σε ήπιες περιπτώσεις (δεν λέω **να βγάλει το σκονάκι **ο άλλος έξω) κάντε τα, θα βοηθήσετε έναν συνάνθρωπο σας
Μόλις μπείς στο Πανεπιστήμιο -με το καλό- θα έχεις χρόνο να μάθεις την τέχνη
-
Κιd καλή επιτυχία κι απο μένα!
Πάντως, κρίνοντας από τα ποστ που έκανες στην εμπόλεμη ζώνη, ιστορία πρέπει να έγραψες καλά!
Σε ποιές σχολές στοχεύεις;
-
Πρωτίστος πολιτικούς μηχανικούς και μετά μηχανολόγους μηχανικούς. βέβαια, θα δείξει η νεκροψία..
-
Από εδώ και πέρα χρειάζεται απάθεια! Μη σε νοιάζει τίποτα και αν έχεις διαβάσει τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους.
Ελάτε στους μηχανολόγους ρε παιδιά... Έτσι, να γίνουμε πολλοί...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Åëðßæù íá ìçí åßóáé óáí ôçí óêýëá ðïõ åðåéäÞ ãñÜöù ìå ôï áñéóôåñü êáé äåí ìðïñïýóá íá êÜôóù ôÝñìá áñéóôåñÜ óôï èñáíßï ãéáôß ôï ÷Ýñé ìïõ Ýâñéóêå ôïß÷ï íüìéæå üôé Þèåëá íá áíôéãñÜøù êáé ìïõ Ýé÷å êÜíåé 3 ðáñáôçñÞóåéò óå 2 þñåò..
Á êáëÜ áõôü ôï ðñüâëçìá ôï åß÷á êáé åãþ óôéò ó÷ïëéêÝò åîåôÜóåéò êáé óõíå÷ßæù íá ôï Ý÷ù êáé óôï ðáíåðéóôÞìéï,åõôõ÷þò ðïõ ìðïñþ êáé ãñÜöù êáé ìå ôï äåîß.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρωτίστος πολιτικούς μηχανικούς και μετά μηχανολόγους μηχανικούς. βέβαια, θα δείξει η νεκροψία..Μηχανολόγους! Μηχανολόγους! (Κατά τη δική μου άποψη).
Μην το κρίνεις από τη βάση πρόσβασης. Καθαρά και μόνο από τι σου αρέσει και σου φαίνεται πιο ενδιαφέρον!
Να γίνουμε και πολλοί όπως είπε ο A-Viper7!!
Βέβαια τώρα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις!!!
Μετά τη νεκροψία, με το καλό, σε πείθουμε!
Και πάλι καλή επιτυχία σε όσους εξετάζονται!! -
Μα εισαστε πολλοί! Πιο πολλοι θελετε να γινεται? Θα σκοτωνεστε μετα ποιος να προλαβει!
Κid το παν ειναι να εισαι ανετος! Και διαβασμενος! Ενα απο τα δυο να μην εχιες μπορει να βρεθεις σε δυσκολη θεση! Αλλα εδω που τα λεμε ειναι και θεμα τυχης και θειας φωτησης! -
Καλή επιτυχία και από εμένα.
Το πολύ άγχος θα κάνει κακό…αλλά και το καθόλου επίσης νομίζω!
Μην ακούς κανέναν και κάνε ότι νομίζεις ότι θα σε ευχαριστήσει.
Μακριά οι συνταγές «δεν διαβάζουμε τελευταία μέρα» και άλλες ανάλογες.
Εσύ ότι νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις.
Εγώ πριν μπω να γράψω Φυσική πριν χρόνια…λίγα λεπτά πριν μπω στην αίθουσα, ξανάδιάβασα μια απόδειξη που νόμιζα ότι είχα ξεχάσει (αν και το είχα 'φάει' το βιβλίο)
Τελικά έπεσε!όχι πανικός, ξεκούραση όσο γίνεται, καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και το μυαλό στο 100% όταν γράφεις. Εννοείται ότι δεν φεύγεις νωρίτερα ακόμα και αν έχεις τελιώσει και άλλες γνωστές συμβουλές!
Θα πας καλά!!!!
-
παιδια καλη επιτυχια και χωρις αγχος πανω απο ολα.
και εγω γραφω αλλα οχι πανελληνιες. ακομα Πρωτη Λυκειου παω
-
Θα συμφωνήσω με τις συμβουλές του 'συναδελφου' sir gus...
Καλή επιτυχία σε όλον τον κόσμο και υπομονή, τα βάσανα τελειώνουν!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τις συμβουλές του 'συναδελφου' sir gus...Καλή επιτυχία σε όλον τον κόσμο και υπομονή, τα βάσανα τελειώνουν!
Μπα .... μη νομίζεις.
Πιο καλές συμβουλές μπορώ να δώσω σαν φοιτητής παρά σαν καθηγητής....
Με τόσες εξετάσεις που έχω δώσει στη ζωή μου πραγματικά εύχομαι πάντα ότι καλύτερο σε όσους δίνουν γιατί ξέρω τι ψυχική κούραση δέχεται ο κάθε ένας...
Αν υπάρχει η σωστή προετοιμασία και όχι πασαλείμματα της τελευταίας στιγμής τότε όλα καλά θα πάνε παιδιά!
καλή επιτυχία και πάλι!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
καλη επιτυχια σε ολους.
Σοβαρά τώρα, μην είστε τόσο αυστηροί και αν κάπου μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια σε ήπιες περιπτώσεις (δεν λέω να βγάλει το σκονάκι ο άλλος έξω) κάντε τα, θα βοηθήσετε έναν συνάνθρωπο σας
Ε όχι κι έτσι......Αυτή σου έκανε πόλεμο νευρων
Όσο για τα στραβά μάτια που λές, το πρόβλημα είναι οτι οι συγκεκριμένες εξετάσεις έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Άν ευνοηθείς εσύ, ταυτοχρόνως αδικείται κάποιος άλλος που έχει διαβάσει περισότερο ή γενικώς είναι καλύτερος. Και χάνει τη θέση που του αξίζει σε μια σχολή απο κάποιον λιγότερο ικανό που είχε την τύχη όμως να έχει 'καλό' επιτηρητή.
-
Kid, καλή επιτυχία κι από εμένα!
Συμβουλές μάλλον έχεις ακούσει πάρα πολλές, οπότε αρκούμαι στο να σου πω: Έλα Μηχανολόγους! -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Kid, καλή επιτυχία κι από εμένα!
Συμβουλές μάλλον έχεις ακούσει πάρα πολλές, οπότε αρκούμαι στο να σου πω: Έλα Μηχανολόγους!Γιατι δεν γινεσαι περιβαλλοντολογος;;;;
μην ακους κανενα κανε οτι θελησεις εσυ να μην το μετανοιωνεις μετα!
-
και εγω οταν πηγαινα σχολειο ειχα δωσει στην δευτερα λυκειου ολα τα μαθηματα σε πανελλαδικο επιπεδο και στην τριτη ειχα δωσει 11 σε πανελλαδικο και τα υπολοιπα σε ενδοσχολικο. παντος ειχα την εντυπωση οτι τωρα που τα μαθηματα θα γινουν λιγοτερα τα θεματα θα ειναι πολυ δυσκολοτερα και το καθε μαθημα θα εχει περισσοτερη υλη. βεβαια μπορει να κανω και λαθος. μια προσωπικη εκτιμιση ειναι αυτη.
οσο για το εξωτερικο εκει και να μην θες εισαι υποχρεωμενος να τελειωσεις στα 3-4 χρονια. Αγγλια για παραδειγμα. γιατι εαν δεν περνας ολα τα μαθηματα στο τελος του καθε ετους σε διωχνουν απο το πανεπιστημιο. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καλή επιτυχία και από εμένα.Το πολύ άγχος θα κάνει κακό…αλλά και το καθόλου επίσης νομίζω!
Μην ακούς κανέναν και κάνε ότι νομίζεις ότι θα σε ευχαριστήσει.
Μακριά οι συνταγές «δεν διαβάζουμε τελευταία μέρα» και άλλες ανάλογες.
Εσύ ότι νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις.
Εγώ πριν μπω να γράψω Φυσική πριν χρόνια…λίγα λεπτά πριν μπω στην αίθουσα, ξανάδιάβασα μια απόδειξη που νόμιζα ότι είχα ξεχάσει (αν και το είχα 'φάει' το βιβλίο)
Τελικά έπεσε!όχι πανικός, ξεκούραση όσο γίνεται, καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και το μυαλό στο 100% όταν γράφεις. Εννοείται ότι δεν φεύγεις νωρίτερα ακόμα και αν έχεις τελιώσει και άλλες γνωστές συμβουλές!
Θα πας καλά!!!!
Είχα 20 χρόνια να μπω στην διαδικασία εξατάσεων!
Τι λούκι είναι αυτό Θεέ μου!!??
Αγχος,στρες,αλτσχάϊμερ.....!!!!
Καλό είναι όμως για να θυμάμαι πως αισθάνονται τα παιδιά μου τώρα που δίνουν κι αυτά εξετάσεις!!!
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005