-
Εγώ προτιμώ tupolev με ρωσίδες αεροσυνοδούς...Τρελή εμπειρία πριν κάτι μήνες.
Δεν σκέφτεσαι πτήση, κενά αέρος, καθυστερήσεις...ΤΙΠΟΤΑ -
Αυτά να τα πεις στον Χάρο όταν σε συναντήσει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτά να τα πεις στον Χάρο όταν σε συναντήσει...Από το να πάω με καμιά κακομοίρα παρέα, καλύτερα με τη δίμετρη, ξανθιά, ρωσίδα με την 50 πόντους κοτσίδα μαλλί που είχε...
-
Στο mile high club μπήκαμε με τη συγκεκριμένη, ή τζίφος;
-
Ερώτηση για να δω αν κατάλαβα καλά αυτό που άκουσα σήμερα: Ο Βγενό θα αποζημιώσει για όλα τα εναπομείναντα χρόνια υπηρεσίας και στη συνέχεια θα απολύσει όλους τους εργαζόμενους της Ο.Α;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερώτηση για να δω αν κατάλαβα καλά αυτό που άκουσα σήμερα: Ο Βγενό θα αποζημιώσει για όλα τα εναπομείναντα χρόνια υπηρεσίας και στη συνέχεια θα απολύσει όλους τους εργαζόμενους της Ο.Α;Σήμερα το πρωί άκουσα τα παρακάτω από το διευθύνοντα σύμβουλο της 'ΠΑΝΘΕΟΝ', δηλ. της εταιρείας που θα λειτουργήσει ως ενδιάμεσος στην εξαγορά της Ο.Α..
Το κράτος δεσμεύεται ότι:- Ένα μέρος των υπαλλήλων θα συνταξιοδοτηθεί πρόωρα (υπό προϋποθέσεις) και
- ένα μέρος θα μεταταχθεί σε άλλες κενές οργανικές θέσεις του δημοσίου τομέα
Επίσης, όποιοι υπάλληλοι θέλουν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για να προσληφθούν στη νέα Ο.Α.. H MIG δεν είναι υποχρεωμένη να προσλάβει ούτε έναν αλλά στην πράξη θα το κάνει γιατί χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό. Η υποβολή της αίτησης ΔΕ συνεπάγεται παραίτηση από τις δύο παραπάνω κατηγορίες.
Αν έχω καταλάβει καλά, το κόστος της συνταξιοδότησης - ανέρχεται στα 1+ δις ευρώ - το αναλαμβάνει το κράτος. Βέβαια, με δεδομένα τα 300+ εκατ. ευρώ ζημιών που παρουσιάζει ετησίως η Ο.Α., η απόσβεση θα γίνει πολύ γρήγορα (πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα κρατικών αξιωματούχων).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο mile high club μπήκαμε με τη συγκεκριμένη, ή τζίφος;Mε τη χαρά μείναμε όλοι στο αεροπλάνο.
Αλλά αποζημιώνεσαι από την πληθώρα των αξιοθέατων στην χώρα αυτή και την ξεχνάς μετά -
Δε λες τπτ.
-
Έχω ένα φίλο που την ονομάζει ''γη της επαγγελίας''...
Γιατί όπως λέει έχει μ***άρες και κουρσάρες.
-
Στον Βγενό και η επίγεια εξυπηρέτηση μετά το ναυάγιο με την Swissport.
-
«Σημαντικά κέρδη» από την Ολυμπιακή έως το 2011 αναμένει η MIG
*Η Marfin Investment Group (MIG), ο νέος ιδιοκτήτης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αναμένει ο αερομεταφορέας να πετύχει ισοσκελισμένο ισολογισμό το 2010 και να καταστεί κερδοφόρα έως το 2011, δήλωσε ο αντιπρόεδρός της Ανδρέας Βγενόπουλος την Δευτέρα.
«Αυτό που επιθυμούμε αυτή τη στιγμή είναι να έχουμε ισοσκελισμένο ισολογισμό το λιγότερο (για τον πρώτο χρόνο)», είπε ο αντιπρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνέντευξη στο Reuters. «Αλλά τον δεύτερο χρόνο θα αρχίσουμε να έχουμε κάποια πολύ σημαντικά κέρδη».
H MIG εξαγόρασε την υπερχρεωμένη Ολυμπιακή, την τεχνική της βάση και την μονάδα επίγειας εξυπηρέτησης προς 177,2 εκατ. ευρώ νωρίτερα αυτό το μήνα, βάζοντας τέλος στην πολυετή διαμάχη της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά παράνομη κρατική βοήθεια προς την εταιρία τα προηγούμενα χρόνια. *
Αν το πετύχει, να δω πως θα μας εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να το πετύχει ο Χατζηαβάτης!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν το πετύχει, να δω πως θα μας εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να το πετύχει ο Χατζηαβάτης!!Οπως δεν μπορεί με τον ΟΣΕ , με τα λιμάνια , με την Διώρυγα της Κορίνθου , με την ΔΕΗ ,με την ΕΑΒ , την ΕΛΒΟ , γιά να μην θυμηθούμε τους αλήστου μνήμης Οργανισμούς καπνού , σταφίδας , ζάχαρης και άλλες τέτοιες φωλιές εκκόλαψης κομματόσκυλων και λαμόγιων . Τώρα θα μου πείς , ότι τα κέρδη θα τα παίρνει ο ιδιώτης , ε προκειμένου να πληρώνω ζημίες και να μην εξυπηρετούμαι ως πελάτης , τουλάχιστον να μην πληρώνω και να είμαι ευχαριστημένος πελάτης και βέβαια να έχω και την δυνατότητα της επιλογής .
-
Η ΕΛΒΟ δεν είναι του Μυτιληναίου?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΕΛΒΟ δεν είναι του Μυτιληναίου?Τώρα , ναί , ως κρατική ξεκίνησε και αυτή γιά να κατασκευάζει τα τζίπ του στρατού , αλλά και λεωφορεία , κάποτε έλεγαν μάλιστα ότι θα έβγαζε και ΙΧ , αλλά στό τέλος πουλήθηκε λόγω ελλειμάτων .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αν το πετύχει, να δω πως θα μας εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να το πετύχει ο Χατζηαβάτης!!
Οπως δεν μπορεί με τον ΟΣΕ , με τα λιμάνια , με την Διώρυγα της Κορίνθου , με την ΔΕΗ ,με την ΕΑΒ , την ΕΛΒΟ , γιά να μην θυμηθούμε τους αλήστου μνήμης Οργανισμούς καπνού , σταφίδας , ζάχαρης και άλλες τέτοιες φωλιές εκκόλαψης κομματόσκυλων και λαμόγιων . Τώρα θα μου πείς , ότι τα κέρδη θα τα παίρνει ο ιδιώτης , ε προκειμένου να πληρώνω ζημίες και να μην εξυπηρετούμαι ως πελάτης , τουλάχιστον να μην πληρώνω και να είμαι ευχαριστημένος πελάτης και βέβαια να έχω και την δυνατότητα της επιλογής .
Σωστος
Και ζημιες δεν θα πληρωνουμε + οτι απο τα κερδη, θα εισπρατει φορους το κρατος . -
'αλλά τα αεροσκάφη που θα έχουμε στην έναρξη, αποτελούνται από τουλάχιστον 16 airbus 320/319 (136-168 θέσεων επιβατών), 10 bombardier dh8-q400 (78 θέσεων) και 4 dh8-100 (36 θέσεων). Μέσα στον χειμώνα 2009/2010 θα οριστικοποιηθούν πιο μακροπρόθεσμα σχέδια δικτύου και αυτά θα καθορίσουν και τις ανάγκες του στόλου.' δήλωσε ο Αντώνης Σιμιγδαλάς στην εφημερίδα 'Ημερησία', διευθύνων σύμβουλος της Olympic Air.
Μιλάμε ουσιαστικά για μεγάλη σμίκρυνση της Oλυμπιακής ενώ ούτε λόγος δεν έγινε για μεγάλα αεροσκάφη για τις γραμμές της Βόρειας Αμερικής και της Νοτίου Αφρικής...
Δήλωσε επίσης ότι '«Πιστεύουμε ότι ο αερομεταφορικός χάρτης στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο έχει κενά που είναι αναγκαίο να καλυφθούν, κάτι που θα είναι σαφώς προς όφελος της Ελλάδας.'
Η Ολυμπιακή λοιπόν γίνεται ένας δεύτερος, περιφερειακός αερομεταφορέας προς όφελος των μεγάλων εταιρειών της Ευρώπης υπό τις ευλογίες της ΕΕ...την ίδια στιγμή ο τουριμός και η όποια βιομηχανία σημειώνουν ελεύθερη πτώση, το ίδιο και η κατανάλωση και ας μη μιλήσουμε για τις επενδύσεις που έχουν καταρρεύσει εδώ και καιρό μαζί με την οικοδομή...τελικά τι θα μείνει για τις χώρες της Νότιας Ευρώπης τώρα που και η θέση μας ως τα γκαρσόνια των Βορειοευρωπαίων φαίνεται να χάνεται; -
Υπομονή, τα καλύτερα έρχονται
-
Τα καλυτερα τα βιωνουμε ΗΔΗ αφου πλεον δεν θα πληρωνουμε τον κομματικο κηφηνοστρατό.
Βεβαια με εθελουσιες,συνταξεις,μεταταξεις κτλ θα τον πληρωνουμε για 100 ακομα χρονια, αλλα τουλαχιστον δεν θα υπαρχει ανανεωση και επεκταση αυτου του φαινομενου.Προσωπικα δεν νιωθω καμια αναγκη για εθνικο αερομεταφορεα,ουτε με απασχολει αν κυματιζει η γαλανολευκη στα αεροσκαφη που μπαινω,εσας δηλαδη σας χαλαει πχ να κανετε πτηση με την Λουφτχανσα για να πατε Γερμανια;Εμενα ΚΑΘΟΛΟΥ!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα καλυτερα τα βιωνουμε ΗΔΗ αφου πλεον δεν θα πληρωνουμε τον κομματικο κηφηνοστρατό.
Βεβαια με εθελουσιες,συνταξεις,μεταταξεις κτλ θα τον πληρωνουμε για 100 ακομα χρονια, αλλα τουλαχιστον δεν θα υπαρχει ανανεωση και επεκταση αυτου του φαινομενου.Προσωπικα δεν νιωθω καμια αναγκη για εθνικο αερομεταφορεα,ουτε με απασχολει αν κυματιζει η γαλανολευκη στα αεροσκαφη που μπαινω,εσας δηλαδη σας χαλαει πχ να κανετε πτηση με την Λουφτχανσα για να πατε Γερμανια;Εμενα ΚΑΘΟΛΟΥ!
Με πειράζει να μειώνονται οι επιλογές μου και ο ανταγωνισμός...και να συγκεντρώνονται οι γραμμές στα χέρια λίγων εταιρειών...να δεις που θα πάνε οι τιμές αν κλείσει η Ολυμπιακή ή και η Aegean....είναι τελείως χαζό να παραβλέπει κανείς τις παράπλευρες απώλειες...και δεν είναι καλύτερο για τον κόσμο που δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες να πηγαίνει με μια εταιρεία όπου μιλούν οι αεροσυνοδοί ελληνικά;
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Με πειράζει να μειώνονται οι επιλογές μου και ο ανταγωνισμός...και να συγκεντρώνονται οι γραμμές στα χέρια λίγων εταιρειών...να δεις που θα πάνε οι τιμές αν κλείσει η Ολυμπιακή ή και η Aegean....είναι τελείως χαζό να παραβλέπει κανείς τις παράπλευρες απώλειες...και δεν είναι καλύτερο για τον κόσμο που δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες να πηγαίνει με μια εταιρεία όπου μιλούν οι αεροσυνοδοί ελληνικά;
Κι εγω θελω να εχω να διαλεξω αναμεσα σε 100 εταιρειες,καμια αντιρρηση,ομως εαν αυτο γινεται εις βαρος της τσεπης μου και της ποιοτητας ζωης μου,τοτε ΟΧΙ.Καλυτερα να πληρωσω ενα ακριβο εισιτηριο αλλα να ξερω τι ακριβως πληρωνω,οχι να με αρμεγουν στους φορους και στις εισφορες (ανεξαρτητα απο το αν εχω μπει ποτε στην ζωη μου σε αεροπλανο) για να μου μοστραρουν τον 'εθνικο αερομεταφορεα',την αγελαδα με τα 100 μαστάρια και εμενα αυτον που την ταϊζει
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜMΕΣ