-
Παιδια με κανετε πολυ χαρουμενο με αυτα που μου λετε!
Ευτυχως που προλαβα το παλιο γιατι δεν ηθελα suvλακι αλλα 4κινητο καθαροαιμο!
Εχω το 3θυρο εδω και ενα μηνα και 7 μερες! -
Σε ποια έκθεση πήρες τηλέφωνο meco? Επίσης μήπως σου είπαν και καμια τιμή?
-
Ο χρήστης Anti έγραψε:
Σε ποια έκθεση πήρες τηλέφωνο meco? Επίσης μήπως σου είπαν και καμια τιμή?Δεν θυμάμαι γιατί μπήκα στο site της suzuki και επέλεξα δύο στην τύχη. Η μία πάντως ήταν η Personal Best.
Η μία μου είπε 24 με το κλειδί στο χέρι και η άλλη 23 +μεταλλικό χρώμα +έξοδα και πήγαινε κάπoυ λιγότερο από 24. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Για αυτό μιλάτε τόση ώρα ;;;Φυσικά και υπάρχει και ήδη το πουλάνε σε πολλές χώρες στην Ευρώπη.
Οι φωτό απο Νορβηγία
EΓΡΑΨΕΣ!!!
-
Λοιπόν,
Ο Meco (δυστυχώς ... ) εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!
Πέρασα εχθές από τη αντι/πία της SUZUKI στο Σταυρό στην Α.Παρασκευή.και είδα από κοντά το νέο G.V. !! (το μακρύ 2.0 , γιατι το 3πορτο σε καμια εβδομάδα θα είναι στις αντ/πίες)
εκεί λοιπόν ο υπάλληλος μου επιβαιβέωσε αυτα που ανεφερε ο MΕCO.
οι τιμές είναι περίππου αυτές, δηλαδή:
3πορτο 1.600 106Hp: από 23.000 μεχρι 25.000 αναλογα την εκδοση.
5πορτο 2.000 145Ηp: απο 27.000 το απλό, το μεσαίο καλά εξοπλισμένο 30.000 και το τοπ 32.000 (χωρίς τα τελη, μεταλλικο , ή δε ξέρω τι άλλο)
ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΕΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ: OTI ΤΟ 3ΠΟΡΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ !!!
Το 5πορτο, είναι κομπλε
Ημαρτον SUZUKI ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!
( Για την 'βρωμοδουλεία' στο θέμα με τα 'κοντά' του 3πορτου ΜΑΛΛΟΝ δεν ευθύνεται η αντιπροσωπία ότι και καλά τα εισάγει έτσι... αλλά το εργοστασιο )
Το άλλο κουφό είναι ότι στο Γιαπονέζικο site δεν υπαρχει 3πορτο !!!
(κοντεύω να μάθω γιαπονέζικα )
Τώρα πως μου φάνηκε το 5πορτο:
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν. (το είχαν σε μαυρο)
Φαίνεται πολύ ποιοτικό, οι χώροι πλέον συγκρύνονται με CRV, Maverick κλπ
Λεπτομέρειες αλλες εν καιρό.... -
Πωλητής μου είπε ότι το 3d εκτός από το ότι δεν έχει κοντά δεν έχει ούτε ξεχωριστό πλαίσιο αλλά αυτοφερόμενο.
-
Ναι μεν αλλά...
Στην πραγματικότητα είναι κράμα και απο τα δυο...Δηλαδή αυτοφερόμενο αλλά με ενσωματομένο πλαίσιο. Ακουγετε περιπλοκο αλλα ισχύει φαίνεται καθαρα στο ιαπωνικό site.
Νομίζω οτι έτσι ειναι και το Land Cruiser . (Προσοχή όχι το προηγουμενο το 90άρι )
Και βέβαια έχει καταργηθει ο πισω αξονας με πολλαπλών συνδέσμων.
Τα ταμπουρα πίσω παρέμειναν.... -
Εμένα ο πωλητής μου είχε πει ότι το 5d είναι αυτοφερόμενο με κολλημένο πάνω του το (ξεχωριστό) σασί και ότι το 3d είναι σκέτο αυτοφερόμενο. Δεν το έχω διασταυρώσει όμως
-
Σωστά !
Το γιαπωνέζικο Site αναφερετε στο 5πορτο!! Όπως ανεφερα και πιο πριν δεν λέει κουβέντα για το 3πορτο.
Με την λογική οτι απουσιάζουν τα 'κοντά' απο το 3πορτο, μπορει να το έχουν και απλως αυτοφερόμενο. Τι να πω σε λίγες μέρες θα μάθουμε... -
Τι θα πεί 'κολλημένο' πλαίσιο και 'σχέτο' αυτοφερόμενο? Ελεος ρε παιδιά, ότι μπαρούφα σκέφτονται οι 'δημοσιογράφοι', 'γκουρού' και οι 'πωλητές' την αναμασάμε.
Η γνώμη μου επι του θέματος και της παρεξήγησης με τις σκάλες και τα σκαλοπάτια εδώ:
http://www.jimnyclub.gr/forum/viewtopic ... 7023#27023
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Εμένα ο πωλητής μου είχε πει ότι το 5d είναι αυτοφερόμενο με κολλημένο πάνω του το (ξεχωριστό) σασί και ότι το 3d είναι σκέτο αυτοφερόμενο. Δεν το έχω διασταυρώσει όμωςΜάλλον έτσι πως θα είναι. Για όσους δεν το γνωρίζουν έτσι είναι κατασκευασμένο και το pajero pinin.
Πάντως το δίλιτρο 5θυρο θα είναι πιστεύω το καλύτερο SUV, εξαιτείας των κοντών σχέσεων και θα δούμε και τις υπόλοιπες εταιρείες να τις ξαναβάζουν στα μοντέλα τους με πρώτη (ίσως) την ford...
Mπορεί βέβαια η ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση να μειώνει πολύ τις ΕΚΤΟΣ δρόμου δυνατότητες, αλλά σε τέτοια χαράκια/χαντάκια ελάχιστοι βάζουν τα αυτοκίνητά τους, ενώ οι κοντές, από μία απότομη ανηφόρα μέχρι και την έλξη σκάφους είναι χρήσιμες... -
Το Yaris της αδερφής μου έχει ενσωματωμένο πλαίσιο σκάλας! Το παρατήρησα σήμερα, λέω να το λιώσω στα trail ride τώρα, αν είχε και κοντές...
-
Το είδα σήμερα που πήγα για σέρβις.
Ηταν το 5πορτο σε ασημι χρώμα και ομολογώ, πανέμορφο!!!
Η πλάκα είναι οτι φαίνεται τεράστιο.
Το 'απλό' έχει υπολογιστή ταξιδίου, κλίμα, εξ. θερμοκρασία, ραδιοcd ενσωματωμένο στην κονσόλα με χειριστήρια στο τιμόνι και όλα τα άλλα τα αυτονόητα.
Οι χώροι μου φάνηκαν αρκετά καλοί, το τούνελ πίσω σχεδόν χάθηκε και εγώ κάθισα πίσω πολύ άνετα (1,88 ύψος) με την μπροστά καρέκλα τραβηγμένη πίσω. Απο πλάτος δεν ξέρω τι λέει.
Για την τετρακίνηση έχει περιστρεφόμενο διακόπτη, N-4H-4H lock-4L lock
με χάλασε που δεν έχει μπροστά τη μπάρα θόλων που έχει το δικό μου (στάνταρ στο πλούσιο).
Τα λάστιχα φαίνονται τεράστια κιας είναι 16άρες ζάντες (17 το πλούσιο)
Απο πίσω εναι σαν το ΡΑΒ στο πιο όμορφο. Απο μπροστά, απλά δεν παίζεται.
Οι φωτο το αδικούν.
Τώρα φεύγω διακοπές, όταν γυρίσω και το δοκιμάσω θα τα πούμε.
Ελπίζω να προλάβετε νε το τεστάρετε, να ακούσω απόψεις.
Α! τιμή γύρω στα 27500 πεντάπορτο με όλα τα παραπάνω -
το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν είχε το καθρεφτάκι στην άκρη του φτερού. Θα ζητήσω να το στείλουν απο Ιαπωνία σαν έξτρα!!!
Και κάτι άλλο ξέρει κανείς που τα φτιάχνουν; Ιαπωνία ή είναι τίποτα Ισπανικά;
-
ΙΚΕ δεν έχω καμία διάθεση να κάνω επιστημονική συζήτηση περί πλαισίων. Μια και κάποιοι φίλοι ρώτησαν δώσαμε ότι πληροφορίες έχουμε. Όσοι ξέρουν περισσότερα και τα λένε και καλύτερα να τα γράψουν να μαθαίνουμε κι εμείς οι υπόλοιποι.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν είχε το καθρεφτάκι στην άκρη του φτερού. Θα ζητήσω να το στείλουν απο Ιαπωνία σαν έξτρα!!!Και κάτι άλλο ξέρει κανείς που τα φτιάχνουν; Ιαπωνία ή είναι τίποτα Ισπανικά;
Το καθρεφτακι ειναι απο την πλευρα του Ιαπωνα συνοδηγου (εχω δει την φωτο αλλα δεν θυμαμαι την θεση του καθρεπτη);
Αν ναι τοτε θα ειναι αναποδα γιατι στην Ιαπωνια ο οδηγος καθεται δεξια. -
ναι, το καθρεπτάκι είναι διαδώνια απο τον οδηγό. Σαν τα παλιά (πολύ παλιά) γιαπωνέζικα. Κάνει όμως δουλειά. π.χ. βλέπεις ένα μοτοσυκλετιστή που δεν τον βλέπεις με τον δεξί σου καθτέφτη.
Κατά τ'άλλα, πρέπει να έχει και ισχυρό βομβητή για τη ζώνη ασφαλείας γιατί η ζώνη ήταν κουμπωμένη περασμένη πίσω απο το κάθισμα (κλασική ελληνική πατέντα)
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ναι, το καθρεπτάκι είναι διαδώνια απο τον οδηγό. Σαν τα παλιά (πολύ παλιά) γιαπωνέζικα. Κάνει όμως δουλειά. π.χ. βλέπεις ένα μοτοσυκλετιστή που δεν τον βλέπεις με τον δεξί σου καθτέφτη.Κατά τ'άλλα, πρέπει να έχει και ισχυρό βομβητή για τη ζώνη ασφαλείας γιατί η ζώνη ήταν κουμπωμένη περασμένη πίσω απο το κάθισμα (κλασική ελληνική πατέντα)
Αυτο το καθρεφτάκι πρέπει να προορίζεται για να βλέπεις που πατάει με ακρίβεια ο μπροστινός τροχός που είναι διαγώνια από τον οδηγό...
Είναι χρήσιμο σε πραγματικές εκτός δρόμου καταστάσεις... -
Kαι οι τιμές...
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3305&part=1*Δημοσιεύουμε τις ενδεικτικές τιμές πώλησης του νέου Suzuki Grand Vitara στην ελληνική αγορά, τόσο στις τρίθυρες εκδόσεις των 1.6 λίτρων, όσο και στις πεντάθυρες εκδόσεις των 2.0 λίτρων. Πιο συγκεκριμένα, αυτές είναι:
Suzuki Grand Vitara 3θ 1.6
GX: 22.900 ευρώ
GXA: 24.900 ευρώSuzuki Grand Vitara 5θ 2.0
GLX: 27.500 ευρώ
GLX-A: 29.500 ευρώ
GLX-AW : 32.000 ευρώ
GLX Auto : 31.000 ευρώ
GLA-AW Auto: 35.500 ευρώ* -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Για την τετρακίνηση έχει περιστρεφόμενο διακόπτη, N-4H-4H lock-4L lockΔηλαδή πάει σαν τετρακίνητο σε άσφαλτο στη θέση 4H ; Κάτι σαν PININ 5d ;
GRAND VITARA (ESCUDO) 2006