-
Παραγγελίες μπορεί να δέχονται για το 5πορτο που ήδη έχει παρουσιαστεί, για το 3πορτο που δεν υφίσταται πουθενά δεν νομίζω να δέχονται παραγγελίες!!!
-
Ναι έχω ακούσει και εγώ για παραγγελίες παρόλα αυτά αν σιγουρευτει η υπόθεση περί 1600cc και τρίπορτο let me know.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Παραγγελίες μπορεί να δέχονται για το 5πορτο που ήδη έχει παρουσιαστεί, για το 3πορτο που δεν υφίσταται πουθενά δεν νομίζω να δέχονται παραγγελίες!!!Και εγώ διάβασα για 3θυρο 1600, αλλά ούτε φωτογραφίες έχω δει, ούτε τίποτα.
Κοίταξα και στο site της suzuki στην Ιαπωνία και αποτέλεσμα μηδέν...
Μάλιστα στους τελευταίους 4Τροχούς όπου γίνεται η πρώτη γνωριμία δεν αναφέρει τίποτα για 3θυρο μοντέλο και για κινητήρες μόνο τον 2,0 και τον 2,7. Οπότε μάλλον πως το 3θυρο Escudo 1.6, δεν υπάρχει... -
Εγω μόνο στο αγγλικό CAR διάβασα ενα μικρό σχολιάκι που έλεγε πως θα βγεί και τρίθυρο, τίποτα άλλο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω μόνο στο αγγλικό CAR διάβασα ενα μικρό σχολιάκι που έλεγε πως θα βγεί και τρίθυρο, τίποτα άλλο.Οπότε ίσως να δούμε κάτι του χρόνου...
-
Παιδια δεν υπαρχει 3θυρο μοντελο αφου δεν πωλειται στην Ιαπωνια μην το ψαχνεται!
Στην ιστοσελιδα της η Suzuki δεν εχει τιποτα σχετικα με 3θυρη εκδοση και ουτε υπαρχει στο διαδικτυο πληροφορια για κατι τετοιο! Οποιος πουλαει 3θυρα Escudo σας πουλαει τα σημερινα GV και ειναι κλασσικος απατεωνας! -
Για αυτό μιλάτε τόση ώρα ;;;
Φυσικά και υπάρχει και ήδη το πουλάνε σε πολλές χώρες στην Ευρώπη.
Οι φωτό απο Νορβηγία
-
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!
Ουανοκατέβατες οι φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά ξέρεις?
Στις επίσημες σελίδες (και τις ιαπωνικές) δεν υπάρχει τίποτα σχετικό.
-
Δεν ξέρω λεπτομέριες, αλλά ειναι προφανές οτι οι φώτο δεν ειναι ουτε spy ουτε τίποτα περίεργο. Ειναι μπροστά απο την αντιπροσωπία και ειναι αυτοκίνητο παραγωγής για Test Drive.
Δίπλα του υπάρχει ένα 5θυρο.Οποτε το πιθανότερο να έρθουν μαζί Ελλάδα
-
Ακριβώς έτσι όπως τα λες πρέπει να είναι Montecarlo, όσον αφορά τον κινητήρα βλέπω ενα VVT πάνω απο το φλας στο πλάι, οπότε μάλλον θα είναι μικρότερο απο δίλιτρο, 1.6 ή 1.8 μάλλον.
-
Ο χρήστης amstrad έγραψε:
Παιδια δεν υπαρχει 3θυρο μοντελο αφου δεν πωλειται στην Ιαπωνια μην το ψαχνεται!
Στην ιστοσελιδα της η Suzuki δεν εχει τιποτα σχετικα με 3θυρη εκδοση και ουτε υπαρχει στο διαδικτυο πληροφορια για κατι τετοιο! Οποιος πουλαει 3θυρα Escudo σας πουλαει τα σημερινα GV και ειναι κλασσικος απατεωνας!Μεγάλη μπουκιά φάε... μεγάλη κουβέντα μην πεις!
-
Κουκλιά !!!!!!
Ότι πρέπει για χαμήλωμα!!!!!!!! -
Καλα ρε π***** μου, που στα κομματια τα κρυβουν στο ιντερνετ και δεν υπαρχουν πουθενα πληροφοριες!
Ωραια ειναι τα ατιμα και με κανει να στεναχωριεμαι λιγο που πηρα το τωρινο μοντελο πριν 1 μηνα! Σνιφ! -
Ποιο πήρες; αυτό που είχαν βγάλει με την προσφορά?
-
Στο επίσημο ελληνικό site της suzuki στο θέση του G.V στο link υπάρχει
...κενό. !!!
ανακοινώνει λοιπόν ότι το νέο πλέον G.V
παρουσιάζεται .....(έρχεται οπως γράφει)
20 Αυγούστου !!και ιδού:
http://www.suzuki.gr/cars/gvitaraNEW.htm -
Ναι Αnti αυτο πηρα που ειχαν σε προσφορα. Το ειχα κλεισει πριν ανακοινωσουν την προσφορα αλλα ο πωλητης απο την Personal Best ξηγηθηκε και μου αλλαξε το συμβολαιο και γλιτωσα 2500 ευρω! Με μια αμελητεα καθυστερηση 1 εβδομαδας! Το πηρα με διακανονισμο 40% προκαταβολη και τα υπολοιπα σε 60 δοσεις ( ) Συνολο μου ερχεται 21000 ευρω περιπου! Συγγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα δεν ειχα ξαναμπει στο forum τις τελευταιες μερες.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!Ουανοκατέβατες οι φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά ξέρεις?
Στις επίσημες σελίδες (και τις ιαπωνικές) δεν υπάρχει τίποτα σχετικό.
Μόλις έμαθα μερικά πραγματάκια:
1600 Κυβικά 106 άλογα και ΜΟΝΙΜΗ τετρακίνηση σαν RAV4 και Pajero PININ.
Tα κουμπάκια για κοντές σχέσεις και το μπλοκάρισμα του κεντρικού διαφορικού υπάρχουν μόνο στα 5θυρα 2,0 και 2,7...
Με τις υγείες σας...
Επίσης έμαθα ότι από 16 Αυγούστου θα είναι στις εκθέσεις. Τουλάχιστον σε αυτή που πήρα τηλέφωνο... -
Δηλαδή δεν έχει κοντές το 3πορτό? Και η τετρακίνηση είναι μόνο με lsd μεσαίο χωρίς κλείδωμα?
Τουλάχιστον όσοι πήραμε το παλιό πρόφσατα να μην ζηλεύουμε!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δηλαδή δεν έχει κοντές το 3πορτό? Και η τετρακίνηση είναι μόνο με lsd μεσαίο χωρίς κλείδωμα?Τουλάχιστον όσοι πήραμε το παλιό πρόφσατα να μην ζηλεύουμε!
Έτσι ακριβώς μου είπαν.
-
Άραγε θα έρχεται το 3πορτο με τον δίλιτρο κινητήρα και κοντά?
GRAND VITARA (ESCUDO) 2006