-
Χθες ο δικός μου συνοδηγός ήταν πολύ ζαβλακωμένος(η) από το μάθημα στο Πανεπιστήμιο, και είχα το Κλιό...
'Πάμε μια γρήγορη βόλτα, λίγο να ξελαμπικάρω, σε παρακ...''...ΒΡΟΥΟΥΜΜΜΜ!!!!
Πριν τελειώσει τη φράση της, ανεβαίναμε την έξοδο Καυτατζογλείου για ορεινή διαδρομή Σέιχ Σου!
Χθες κατάλαβα ότι είμαι τυχερός!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπααα που τετοια τυχη, ειναι μοναδικη!Kαι όμως όχι...
Μάλλον ο πιο τυχερός του φόρουμ είμαι εγώ Με γυναίκα-ελληνίδα αγωνιζόμενη!
Σκάσε από τη ζήλια σου Μάρκο!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
μπααα που τετοια τυχη, ειναι μοναδικη!
Kαι όμως όχι...
εγω ενοουσα μοναδικη στον οικογενειακο της κυκλο!
οπως και να εχει παντως συμφωνω, σκασε απο τη ζηλια σου Μαρκο!
-
οπως και να εχει παντως συμφωνω, σκασε απο τη ζηλια σου Μαρκο!
Μπαμ!!!!!
Αλλά δεν σας είπε ότι θέλει πειραγμένο Rallye για να σας πατάει;;; (καλά... η μία το έχει ήδη το 'πειραγμένο' Rallye)
Εμένα μου το είπε... Είμαι καλός 'εκπαιδευτής'... Συν τοις άλλοις, της άρεσαν οι στροφές στον χωματόδρομο που οδήγησε το 206... Απλά, μου πήρε 4+ χρόνια για να το καταφέρω...
(βέβαια, άμα πέσει στα χέρια μου πειραγμένο Rallye, σιγά μην την αφήσω να το οδηγήσει... )
-
Kαι όμως όχι...
... εκτός αν ξεχάσεις να διαβάσεις τη φουρκέτα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Kαι όμως όχι...
... εκτός αν ξεχάσεις να διαβάσεις τη φουρκέτα!
Δεν το είπα εγώ... δεν το είπα εγώ... Είπα να κάνω τον ευγενικό...
Έτοιμος ήμουν όμως...
-
Για μένα η χειρότερη συνοδηγός είναι η μητέρα μου...εκεί που πηγαίνω μια χαρά ξαφνικά βλέπω στα 10 μέτρα μια γάτα, την οποία σκοπεύω να αποφυγώ παρ'όλο που τις μισώ! Έτσι λοιπόν πετάγετε η μάνα μου μέσα στην ησυχία και φωνάζει με όλη την δύναμη της φωνής της...'ΠΡΟΣΕΧΕ!!!'...έλεος!!! Της έχω πεί ότι αν το ξανακάνει θα πάει με τα πόδια! Πραγματικά δεν παλεύεται...
-
Ο χρήστης Wishmaster έγραψε:
Για μένα η χειρότερη συνοδηγός είναι η μητέρα μου...εκεί που πηγαίνω μια χαρά ξαφνικά βλέπω στα 10 μέτρα μια γάτα, την οποία σκοπεύω να αποφυγώ παρ'όλο που τις μισώ! Έτσι λοιπόν πετάγετε η μάνα μου μέσα στην ησυχία και φωνάζει με όλη την δύναμη της φωνής της...'ΠΡΟΣΕΧΕ!!!'...έλεος!!! Της έχω πεί ότι αν το ξανακάνει θα πάει με τα πόδια! Πραγματικά δεν παλεύεται...H μαμά στο Cupra είναι θέμα!!!!!!!
-
Το θέμα είναι ότι δεν έχω Cupra!! Απλά λατρεύω αυτό το αμάξι, αν και το νέο Leon μας τα μούσκεψε...! Εγώ ένα Clio 1.2 έχω...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
... εκτός αν ξεχάσεις να διαβάσεις τη φουρκέτα!Νιανιανιανιανια...
Καλή καραμέλα βρήκαμε τώρα με αυτήν την φουρκέτα! -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν το είπα εγώ... δεν το είπα εγώ... Είπα να κάνω τον ευγενικό...
Έτοιμος ήμουν όμως...
Εσένα που σε έχω και κοντά, θα σε κανονίσω εύκολα!
-
Εμένα μου έχει τύχει συνοδηγός που να αποφασίζει σε διασταύρωση να κάνει με το χέρι της - αυτοβούλως - το γνωστό σήμα παραχώρησης προτεραιότητας ενώ εγώ ήμουν έτοιμος να περάσω... Ευτυχώς πρόλαβα και σταμάτησα (μιας και ο άλλος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την 'ανταρσία' και ξεκίνησε) αλλά ήταν η μόνη φορά που με τσάντισε άσχημα επιβάτης στο αυτοκίνητο, μιας και ήταν για λόγους ασφαλείας! Τώρα αν θέλετε πείτε με περίεργο...
-
το εκνευρηστικοτερο ειναι ο συνοδηγως να πειραζει λεβιε ταχυτητων και χειροφρενο
μου ετυχε ατομο το οποιο ειχε τη συνηθεια να κραταει το χειροφρενο κατα τη διαρκεια της διαδρομης
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το εκνευρηστικοτερο ειναι ο συνοδηγως να πειραζει λεβιε ταχυτητων και χειροφρενομου ετυχε ατομο το οποιο ειχε τη συνηθεια να κραταει το χειροφρενο κατα τη διαρκεια της διαδρομης
Και δεν του/της έκοψες το χέρι !!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
το εκνευρηστικοτερο ειναι ο συνοδηγως να πειραζει λεβιε ταχυτητων και χειροφρενο
μου ετυχε ατομο το οποιο ειχε τη συνηθεια να κραταει το χειροφρενο κατα τη διαρκεια της διαδρομης
Και δεν του/της έκοψες το χέρι !!!
τον εβαλα να κατσει πισω
-
τι με ενοχλει στο συνοδηγό;;; Να μου αλλάζει σταθμό και να βάζει μουσική που δεν την αντέχω ούτε λεπτό...
εχω πλακωθεί άπειρες φορές με τον κολλητό.... αλήθεια ραδιοcd με αναγνώριση αποτυπωμάτων ώστε να μην μπορεί κανείς να το αλλάζει υπάρχει;;;;;
-
Ìðá!!!! ÔïõëÜ÷éóôïí ü÷é áêüìç!!!!
-
θα ηταν καλη ιδεα να φτιαχναμε ενα.... ξερω πολλους που θα τους ενδιεφερε...
-
Υπάρχουν διαφόρων ειδών φοβίες.
Αραχνοφοβία, κλειστοφοβία, υψοφοβία, αγοραφοβία κλπ.Πρόσφατα ένα νέο είδος έκανε την εμφανισή του.
Είναι η επιταχυνσιοφοβία.Είναι αυτόνομη φοβία, ανεξάρτητη από το φόβο ατυχήματος ή από ακατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης ταχύτητας.
Γνώρισα πρόσφατα μια κοπελίτσα. Κανονίστηκε ραντεβού, να περάσω να την πάρω από το σπίτι της.
Φτάνω έξω από το σπίτι της, ήταν εκεί, με περίμενε με κοντή φουστίτσα, έξω κοιλίτσα, δερμάτινη τσαντίτσα.Μπαίνει μέσα, προσπαθεί να βολευτεί, ώστε η φουστίτσα να μην ξεπεράσει το ύψος του μ**νιού, της λέω να βάλει ζώνη και ξεκινάμε. Όλα καλά μέχρι εκεί.
Μετά από λίγα λεπτά, βγαίνουμε εθνική.
Είχε ζεσταθεί και το όχημα, ανοίγω μια δευτέρα μέχρι τις 5.500-6, από συνήθεια πιο πολύ.
Αρχικά, δεν φαντάστηκα ότι τα απόκοσμα ουρλιαχτά της, ένας συνδυασμός λυκάνθρωπου με γκοντζίλα και μια νότα γυναικείας φωνής, θα σχετίζονταν με την κλίση του δεξιού μου ποδιού επί του πεντάλ γκαζιού. Ασυναίσθητα μου πέρασε από το μυαλό, ότι ίσως είχε μπει κανάς ποντικός μέσα στο αμάξι, τον είδε και τρόμαξε ή ότι είδε τον πεθαμένο παππού της να τη χαιρετά από το τζάμι ή κάτι τέτοιο...
Μετά από λίγο, όταν έβαλα τρίτη, και άφησα το γκάζι και τα ουρλιαχτά κόπασαν κατάλαβα ότι την είχε τρομάξει η ίδια η επιτάχυνση...Αν το ξανακάνεις αυτό, θα κατέβω, μου λέει. Ποιό καλή μου; Αυτό, που πάτησες γκαζιές (sic) και πήγαμε να σκοτωθούμε!
Ε, είχα κιόλας ξενερώσει...
Στο διάολο και η κοντή φούστα!
-
ε αφού δεν πέρασε το τεστ,
η επόμενη παρακαλώ......
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?