-
Βασιλη γραψε λιγα λογια για το αυτοκινητο σου στο 'οδηγησα' . δεν υπαρχουν και πολλα τετοια στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Επειδη εχει πέσει σχετικη απραξια στο νημα αυτο ειπα να βαλω (και) εδω τις φωτο της κουκλας μου 1.9MJTT platino.
Καθε μέρα και επιπλέον απόλαυση.
Κατανάλωση παιζει σε μικτες συνθηκες απο χαλαρη οδήγηση στα 6,3 (στην εθνικη και χαλαρα σταυερα στα 120 κοντα στα5,7) και με πατημενο γκάζι στα 7,2
Εχω σχεδον 15.000χλμ απο τον Αυγουστο που την εχω στα χερια μου.Αληθεια υπάρχει άλλος με το ιδιο μοντέλο εδω γύρω?Βασίλη, έχω ένα με την ίδια διχρωμία, αλλά 1.8 Di...
Σε αντίθεση με εσένα, η δική μου κατανάλωση είναι στα 12.5 μικτή και μπορεί να φτάσει και 15 ...πατημένο με μωτ όμως πολύ-πολύ ψηλά!
Αυτό που κρατάω είναι ότι στα 10000χλμ, το αυτοκίνητο δεν κάνει όυτε τσικ, ενώ ο κινητήρας δείχνει να ανοίγει περισσότερο! Επίσης την καταπληκτική ποιότητα κίνησης, αλλά όμως και το γεγονός ότι σε απομονώνει από το περιβάλλον, καθώς κάτω από τα 180 δεν ακούγεται τπτ με αποτέλεσμα πολλές φορές να ξεπερνάω τα όρια που θέτει η φυσική, κατά λάθος!
-
αυτη που ειναι στο χιονι εχει ωραιες ζαντες
-
@gatoz δυστυχως εγω εχω ενα μικροθόρυβο στην δεξια κολώνα-ταμπλό και ελπιζω να μου τον εξαφανισουν τωρα που θα πάω για βασιλοservice (δικό μου στα 15.000 εκτος του προγραμματος).
Πάντως λόγω καταναλωσης το πηρα diesel και προέκυψε ακομα μεγαλυτερη εκπληξη με τα 41 κιλα ροπής.Η ησυχια του αυτοκινητου ειναι τέτοια (μόνο εκει στα 200-210 ακους καποιους αεροδυναμικους θορύβους απο την ηλιοροφη) που πρεπει να εχουμε τα ματια μας στο κοντερ γιατι μάλλον θα αποκτησουμε πολλους φιλους αστυνομικους.
@italakias: τα ζαντολάστιχα ειναι τα στανταρ της platino 1.9 με τις 18αρες ζαντες που κανουν ανελπιστα καλα την δουλειά τους στους ελληνικους κατσικοδρομους
@noe: οταν βρω λιγο χρόνο θα γραψω για την κυρία -
Καλησπέρα σε όλους, επειδή το LANCIA DELTA 1.4 120HP ειναι μια απο τις επιλογές μου μπορείτε να μου πείτε τα αρνητικά του???
-
Ο χρήστης aLEXander έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, επειδή το LANCIA DELTA 1.4 120HP ειναι μια απο τις επιλογές μου μπορείτε να μου πείτε τα αρνητικά του???κατι χτυπητο αρνητικο το αμαξι δεν εχει! Η μαλλον απλα η κριτικη εστιαζεται στα καθισματα τα οποια θα μπορουσαν να εχουν καλυτερη πλευρικη στηριξη. Αυτο. Απο εκει και περα, εσυ θα πρεπει να προσδιορισεις την χρηση, προκειμενου να προβει καποιος σε αξιολογηση.
Αν το θες πχ για να κινεισε στην πολη... εεε οχι... ειναι μεγαλο, δεν κανει! Αν το θες για να κανεις αναβαση Ριτσωνας, επισης δεν κανει... το αμαξι αυτο ειναι ταξιδευτης!
-
Επειδη εχει πέσει σχετικη απραξια στο νημα αυτο ειπα να βαλω (και) εδω τις φωτο της κουκλας μου 1.9MJTT platino.
Καθε μέρα και επιπλέον απόλαυση.
Κατανάλωση παιζει σε μικτες συνθηκες απο χαλαρη οδήγηση στα 6,3 (στην εθνικη και χαλαρα σταυερα στα 120 κοντα στα5,7) και με πατημενο γκάζι στα 7,2
Εχω σχεδον 15.000χλμ απο τον Αυγουστο που την εχω στα χερια μου.Αληθεια υπάρχει άλλος με το ιδιο μοντέλο εδω γύρω?Φίλε Βασίλη ανυπομονώ να έρθει η δικιά μου σε μαύρο χρώμα ... η πρώτη στη Λαμία με τον εν λόγω κινητήρα diesel με την ευκαιρία χαιρετίζω όλους τους φίλους στο forum
-
Καλοταξιδος.
και ελεγα μονο 2 κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα 1,9Μjt?
Γιναμε 3 τωρα
Θα το καταευχαριστηθεις και να θυμασαι
α)μακρυα απο τα πεζοδρομια η δεκαοχταρες με τα λαστιχα-φλουδα γρατσουνιούνται στοα αψε-σβησε
β)να κρατας τον κινητηρα πάνω απο τις 1300 στροφες (αν πας να ξεκινησεις προσπεραση με πιο χαμηλες -ντηζελ ειναι για να προλάβω καποιους-θα νομιζεις οτι εχεις χιλιαρι και αμεσως μετα θα ψαχνεις να δεις απο που ηρθε η κλωτσιά)
Και πάλι καλοταξιδος και καλως ηρθες -
Καλοταξιδος.
και ελεγα μονο 2 κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα 1,9Μjt?
Γιναμε 3 τωρα
Θα το καταευχαριστηθεις και να θυμασαι
α)μακρυα απο τα πεζοδρομια η δεκαοχταρες με τα λαστιχα-φλουδα γρατσουνιούνται στοα αψε-σβησε
β)να κρατας τον κινητηρα πάνω απο τις 1300 στροφες (αν πας να ξεκινησεις προσπεραση με πιο χαμηλες -ντηζελ ειναι για να προλάβω καποιους-θα νομιζεις οτι εχεις χιλιαρι και αμεσως μετα θα ψαχνεις να δεις απο που ηρθε η κλωτσιά)
Και πάλι καλοταξιδος και καλως ηρθεςΝα είσαι καλά και σε ευχαριστώ για τις εγκάρδιες ευχές σου . Καλά είμαστε τόσο κλειστό club ? Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα ...! Πάντως η έκδοση που παρήγγειλα είναι η ORO οπότε έχω τις 16άρες τις ζάντες . Όσο για το χρώμα μαύρο αν και είδα το χρώμα του δικού σου και είναι SUPER ...δεν κατάφερα να ξεκολλησω από το μαύρο . Πάντως φίλε Βασίλη τρώω καζούρααπό φίλους για έδωσα mercedes μοντέλο 2007 αλλά νομίζω ότι δεν θα το μετανιώσω ( αναφορικά με βλάβες κλπ περί ιταλικών αυτοκινήτων ) και σίγουρα ήταν συνειδητή επιλογή μου . Το αυτοκίνητο ελπίζω να το έχω μέχρι τέλος Μαϊου και κάθε μέρα τρώω το internet βλέποντας φώτο και βίντεο . Βέβαια μόνο στο εξωτερικό έχω δει δοκιμές για την δική μας 1.9 δελτα . Αλλά ευτυχώς σε εντόπισα Αλήθεια σε κολλάει στο κάθισμα ? Πως το έστρωσες ? Λαδάκι selenia ? Να έχω κάτι στο νου μου όταν θα το παραλάβω ? Να τσεκάρω κάτι ? Βέβαια θα έχουμε χρόνο μπροστά μας να τα λέμε ... να είμαστε όλοι καλά ..υγεία πάνω από ΟΛΑ .!! Χαιρετίσματα σε εσένα και σε όλο το forum .
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, είμαι κάτοχος μιας delta 120 oro, με 30.000 χμ. το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό σε γενικές γραμμές, ιδανικό για ταξίδια, τα μειονεκτήματα του είναι πολύ λίγα και δεν μπορούν να επηρεάσουν το γενικό συμπέρασμα.
Μόλις έκανα και το σέρβις των 30 στην αντ/πεια στα Ιωάννινα, καλή αντιμετώπιση, με κοστος 268€, ποσό το οποίο είναι ανεκτό στη ζούγκλα των αντ/πειων.
εδω θα βρείτε το τιμολόγιο με την ανάλυση και τα κόστη αντ/κων και εργασιών.http://yfrog.com/0jservicelanciadeltaj
θα ηταν χρήσιμη η συζήτηση γυρω απο την ποιότητα των παρεχομενων υπηρεσιων ετσι ωστε σε καθε περιοχη να επιβραβευουμε με την επιλογη και τα € μας τους καλύτερους.http://img19.imageshack.us/img19/5663/s ... adelta.jpg -
Η agip για Delta προτείνει αυτό εδώ :
http://www.kostakis.gr/MOTOROIL/5W40_prestige.pdfπολύ φοβάμαι οτι στην αντιπροσωπία σου έβαλαν λάδι κινητήρα που δεν καλύπτει 100% τις προδιαγραφές του manual. Μάλλον σου έβαλαν αυτό
http://enterprise.agippetroli.it/alis/d ... /IN573.pdfπου δεν καλύπτει την ACEA C3 . Δες κουτί , γιατί πρέπει να σου έδωσαν το υπόλοιπο που περίσσεψε , δες και manual και σύγκρινε.
-
Ο χρήστης giochousm έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, είμαι κάτοχος μιας delta 120 oro, με 30.000 χμ. το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό σε γενικές γραμμές, ιδανικό για ταξίδια, τα μειονεκτήματα του είναι πολύ λίγα και δεν μπορούν να επηρεάσουν το γενικό συμπέρασμα.
Μόλις έκανα και το σέρβις των 30 στην αντ/πεια στα Ιωάννινα, καλή αντιμετώπιση, με κοστος 268€, ποσό το οποίο είναι ανεκτό στη ζούγκλα των αντ/πειων.
εδω θα βρείτε το τιμολόγιο με την ανάλυση και τα κόστη αντ/κων και εργασιών.http://yfrog.com/0jservicelanciadeltaj
θα ηταν χρήσιμη η συζήτηση γυρω απο την ποιότητα των παρεχομενων υπηρεσιων ετσι ωστε σε καθε περιοχη να επιβραβευουμε με την επιλογη και τα € μας τους καλύτερους.http://img19.imageshack.us/img19/5663/s ... adelta.jpg -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Η agip για Delta προτείνει αυτό εδώ :
http://www.kostakis.gr/MOTOROIL/5W40_prestige.pdfπολύ φοβάμαι οτι στην αντιπροσωπία σου έβαλαν λάδι κινητήρα που δεν καλύπτει 100% τις προδιαγραφές του manual. Μάλλον σου έβαλαν αυτό
http://enterprise.agippetroli.it/alis/d ... /IN573.pdfπου δεν καλύπτει την ACEA C3 . Δες κουτί , γιατί πρέπει να σου έδωσαν το υπόλοιπο που περίσσεψε , δες και manual και σύγκρινε.
+1000
Κάθε επώνυμη μάρκα λιπαντικών έχει λάδι προδιαγραφών ACEA C3.
Γιατί να βάζετε χαμηλότερων προδιαγραφών λάδι, όταν το manual αναφέρει ΣΑΦΩΣ ότι πρέπει να είναι C3 ?
Και μάλιστα αναφέρει ότι είναι λόγος ακύρωσης της εγγύησης ? -
Ευχαριστώ τους φίλους για την παρεμβαση τους, και την σωστη υπόδειξη για τον τυπο λαδιου που η αντιπροσωπεια χρησιμοποιησε. Πραγματικα δεν εχω λόγια για να περιγραψω το ποσο ανευθυνα χειριζονται καποιοι τα θεματα συντηρησης της περιουσίας μας και το ποσο λίγο θα πρεπει να τους εμπιστευόμαστε.
Ομως τώρα το λάδι μπήκε στο μοτερ της Δελτα, τι θα με συμβουλευατε να κάνω? Αμεση αλλαγή ή να περιμενω την επόμενη? Και ποιο λάδι να προτιμησω μιας και θα πρέπει να το διαλέξω εγω αφου κανεις δεν χρησιμοποιει selenia που προτεινει ο κατασκευαστης? -
Καλησπερα δυστυχως εκανα την πρωτη ζημια στην ιταλιδα μου γυριζωντας απο Χαλκιδικη σε μια διασταυρωση ητανε βραδυ σκοτεινα και δεν ειδα μια μεγαλη πετρα που ητανε στην μεση του δρομου με αποτελεσμα να χτυπησω αρκετα δυνατα απο κατω απο το αμαξι σταματησα στην αρχη αλλα δεν διαπιστωσα τιποτα ανησυχητικο απο εχθες παρατηρησα οτι κανει θορυβο σαν να χτυπαει κατι οταν φρεναρω οταν βαζω οπισθεν και κοβω ολο το τιμονι και οταν πεφτω εστω και σε πολυ μικρη λακουβα εννοειτε πως αυριο πρωι πρωι παει στην αντιπροσωπεια το αμαξι να βρεθει τι ζημια επαθε θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις εχω μεικτη ασφαλεια καλυπτει την ζημια που εχω κανει?
-
Νέος κινητήρας για την Delta .
http://www.lancianewdelta.it/#/potenza/1900-twin-turbo-mjt-190-cv
400 Nm μέγιστης ροπής σε 2000 σ.α.λ., με 300 Nm διαθέσιμα μόλις στις 1250 σ.α.λ.. Χάρη στους δυο υπερτροφοδότες, μπορεί να παράσχει μια εξαιρετική μέγιστη ισχύ: 190 hp.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Νέος κινητήρας για την Delta .http://www.lancianewdelta.it/#/potenza/1900-twin-turbo-mjt-190-cv
400 Nm μέγιστης ροπής σε 2000 σ.α.λ., με 300 Nm διαθέσιμα μόλις στις 1250 σ.α.λ.. Χάρη στους δυο υπερτροφοδότες, μπορεί να παράσχει μια εξαιρετική μέγιστη ισχύ: 190 hp.
Παναγιά μου, τι'ν'τούτο! Άκου 400 Nm. Και με χαμηλές καταναλώσεις πετρελαίου πάντα! Σέλω ντίζελλλ...
-
Λοιπόν παιδιά , έχω διανύσει ήδη 3800 km από αρχές Μαϊου με την 1.9 twinturbo diesel και έχω να καταθέσω τα παρακάτω :
Θετικά
Image , daylights φανταστικά , δύναμη άπειρη , ρεπρίζ να ψάχνονται όλοι , κατανάλωση 6.2 - 6.6 τα 6.6 εθνική με 170 km/h και έκτη στο σασμάν , άνεση για τους επιβαίνοντες , άριστη πιότητα κύλισης , και το καλλίτερο η έλλειψη διακριτικών έκδοσης που κάνει τους άλλους οδηγούς να ψάχνονται για το τι κρύβει το καπό ....
Αρνητικά
Την θέση οδήγησης δυστυχώς ακόμα να την βρώ , σε κλειστές στροφές χάνεις την σταθερότητα από την θέση σου και γενικά τα μπροστινά καθίσματα είναι flat , και γενικά ειδικά σε σύντομα προσπεράσματα το τιμόνι είναι πολύ ελαφρύ μολονότι ακριβές με αποτέλεσμα να κουνάει το αμάξωμα αρκετά -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Νέος κινητήρας για την Delta .http://www.lancianewdelta.it/#/potenza/1900-twin-turbo-mjt-190-cv
Δεν είναι νέος.Διατίθεται εδώ και σχεδόν δυό χρόνια, όντας η τελευταία εξέλιξη του αειθαλούς diesel των 1910cc........και βρίσκεται στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης.
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
Καλησπερα δυστυχως εκανα την πρωτη ζημια στην ιταλιδα μου γυριζωντας απο Χαλκιδικη σε μια διασταυρωση ητανε βραδυ σκοτεινα και δεν ειδα μια μεγαλη πετρα που ητανε στην μεση του δρομου με αποτελεσμα να χτυπησω αρκετα δυνατα απο κατω απο το αμαξι σταματησα στην αρχη αλλα δεν διαπιστωσα τιποτα ανησυχητικο απο εχθες παρατηρησα οτι κανει θορυβο σαν να χτυπαει κατι οταν φρεναρω οταν βαζω οπισθεν και κοβω ολο το τιμονι και οταν πεφτω εστω και σε πολυ μικρη λακουβα εννοειτε πως αυριο πρωι πρωι παει στην αντιπροσωπεια το αμαξι να βρεθει τι ζημια επαθε θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις εχω μεικτη ασφαλεια καλυπτει την ζημια που εχω κανει?Ενημέρωσε αν θες για την εξέλιξη του θέματος (τι ζημια ήταν, κόστος κ.λπ.)
Lancia Delta 2008